Pop 66 -lehti, kesäkuu 1966:

LEVYSITSI

Jos on olemassa vielä joku, joka ei tiedä kuka on Jim Pembroke niin kerrottakoon että Jim saapui maahamme tasan vuosi sitten, on sittemmin ryhtynyt laulamaan, tehnyt kaksi levyä ja aikoo pysytellä edelleenkin täällä. Ensi kesä menee kuulemma kiertueen merkeissä, hänen aikomuksenaan kun on tavata mahdollisimman moni ihailijoistaan ja keksiä lisää uusia hyviä levytysideoita.

Ja sitten taas se systeemi, allaolevat mielipiteet ovat Jimin, jos joku niistä loukkaantuu ei syy ole minun. Pisteitä on annettu 1-10.

Pretty Flamingo-Youre standing by

Manfred Mann
Minusta se on aivan ehdoton laulu ja olen sitä mieltä, että Manfred teki viisaasti odottaessaan niin kauan oikean laulun ilmestymistä, sehän kannatti levyhän on tällä hetkellä ykkösenä Englannin listoilla. Toisesta puolesta en pitänyt niinkään paljon, tuntui siltä, että puhaltimet oli äänitetty vessassa ja laulu taas jossain muualla. 8 pistettä.

Secret Agent Man-You dig

Johnny Rivers
No, tämä ei anna mulle yhtään mitään. Tässä ei ole minkäänlaisia alkuperäisiä ideoita, ei mitään uutta soundia, ei oikeastaan yhtään mitään, minusta tuntuu, että tämän levyn osakseen saama menestys on vain osa agenttihysteriaa. Toisella puolella on kiva tunnelma ja aito blues-feeling, mutta se ei sitten johda mihinkään, levy tuntuu vain jatkuvan ja jatkuvan loputtomiin. 3 pistettä.

In My Room-Like a Man

Verdelle Smith
Tästä minä pidin. Siinä on heti alussa kiva Bach-fraasi, jonka ympärille koko kappale on rakennettu ja lopussa ehdottoman hienosti tehty äänilajin vaihdos. Solisti on minulle ainakin uusi nimi, mutta hänellä tuntuu olevan kykyjä. Toinen puoli oli myös huolellisesti tehty. 7 pistettä.

Tunnen sen - Kyynel putosi

The Esquires
Tämä ykköspuolihan on Hollies yhtyeen I'm alive. Minusta on omituista, että joku on yleensä lähtenyt levyttämään uudestaan Hollieksien kappaleita. Hollies tekee niin täydellisiä levytyksiä, että hyvin harvoin onnistutaan niiden uudelleen tekemisessä, niinkuin tässäkään ei ole onnistuttu. 2 pistettä.
Sure Gonna Miss Her-I dont' want to say Goodnight
Gary Lewis
Tästä ensimmäisestä puolesta espanjalaisine kitaroineen ja muine krimskramssuineen minä en pitänyt, mutta toinen puoli oli jännittävä. 5 pistettä.

You Changed Our Good Love to Bad-If The World Blows Up Tomorrow

Bennie Thomas
Tapani, soita hyviä levyjä. Ei tällainen tee ketään onnelliseksi, paitsi ehkä laulajan. 2 pistettä.

Kilindini Docks - Young Men

Peggy March
Minä en pidä oikein tällaisista kikkalevyistä, väkisin tehdyn tuntuinen ja sitten se toinen puoli taas oli aivan tavallinen, arvasi koko ajan, mitä seuraavaksi tapahtuisi. Ehkä se olisi ollut parempi jos sovitus olisi ollut toisenlainen ja se ykköspuoli taas, minä en vain pitänyt siitä, kuin hullulauma olisi ryntäillyt ympäri levytysstudiota. 4 pistettä kuitenkin.

Bang Bang - Our Day Will Come

Cher
Bang Bang on todella hieno laulu ja on hauskaa, että Sonny ja Cher ovat taas listoilla poissaolon jälkeen. Siinä on hieno tunnelma, sovitus on ehdoton ja sound on hieno. Ei osaa oikein kehua tarpeeksi. Toinen puoli taas oli toinen puoli. 8 pistettä.

Ballad of The Green Berets - Letter from Vietnam

Barry Sadler
BLETCH! Minusta on omistuista, että tuollaisia levyjä tehdään. Joku on sanonut, että Yhdysvaltain hallitus olisi kustantanut levyn. Voi hyvinkin olla, mutta minä en ikinä tajua, miten noin törkeästä propagandalevystä on tullut hitti. Se on sairas levy. 0 pistettä.

I ain't got you - Dimples

The Animals
Animalsit ovat todella hienoja. Ne on ainutlaatuisia sarjassaan, mutta minua ihmetyttää tällainen single. Dimples on heidän ensimmäiseltä LP-levyltään ja Ain't got you taas toiselta. Kuitenkin, se on hienoa musiikkia, joten toivottavasti siitä tulee hitti täällä Suomessa. 7 pistettä.

Tämä oli Jim Pembroken mielipide. Seuraavalla kerralla kutsutaan taas joku pop, top tai op henkilö, kirjoittakaapa kenen mielipiteen haluaisitte kuulla.

Tapani Karhu