Wigwam at Telakka, Tampere, 24.08.2000


 1. Just My Situation
 2. Save My Money & Name
 3. Freddie Are You Ready
 4. No New Games To Play
 5. Nuclear Nightclub
 6. Eddie And The Boys >
 7. drum solo >
 8. Do Or Die
 9. Kite
 10. Bless Your Lucky Stars
 11. Cheap Evening Return
 12. Lucky Golden Stripes And Starpose
 13. Simple Human Kindness
 14. Absalom
 15. Colossus
 16. Bertha Come Back
 17. Grass For Blades*
Line-up: Jim Pembroke (vocals, keyboards), Rekku Rechardt (guitar), Måns Groundstroem (bass), Pedro Hietanen (keyboards), Jari Kettunen (drums), Mike Monroe (saxophone)*.
Ei ollut mitään uutta Wigujen Tampereen setissä niin kuin vähän arveltiinkin. Samat biisit samassa järjestyksessä mukaanlukien rumpusoolo, joka soitettiin stadionsaundeilla! Ainoa yllätys oli Mike Monroen tulo lavalle Grass For Blades -biisissä soittamaan (heh heh) saksofonia. Onneksi miksaaja ei muistanut avata Monroen mikkiä ennenkuin biisin loppupuolella. Kun bändi lähti keikan jälkeen lavalta, jäi Monroe vielä huutelemaan Jimin mikkiin "Wigwam, fuckin great" ynnä muuta järjetöntä. Outoa oli myös se että salin valoja ei sytytetty. Koko yleisö jäi paikoilleen yli 15 minuutiksi huutamaan ja taputtamaan lisää biisejä, mutta bändi ei lavalle enää tullut.

Positiivista keikassa oli että Rekun kitaran saundit oli saatu kohdalleen (ei yläpään helinää niin kuin Tavalla). Äijä soitti muutenkin paljon rennommin, ja myös muilla äijillä tuntui olevan paljon hauskempaa. Absalomissa Rekulta katkesi kieli. Tommy Erikssonia kuulutettiin lavalta sitä vaihtamaan, mutta meni aika monta minuuttia ennen kuin äijä löytyi ravintolan yläkerrasta. Kettusen soitto oli taas samaa halonhakkausta. Joku heittikin vieressä että "mitä toi Van Halenin rumpali tekee täällä".

-- Petri Maskulin


Jussi Niemi arvioi keikan Aamulehteen 26.8.2000.