Wigwam - guestbook

Name : Heikki Kerkkänen, Salokylä
  
Message : Mää haaveilen semmoisesta, että
vuoden 70 ruisrockin esiintyjien jutskat laitettaisiin cd:lle, mukana tietysti Wigwamia ja Tasavallan Presidenttiä jne...
Se festari on ilmeisesti nauhoitettu suurelta osin, koska olen progeyössä kuullut moniakin ruisrock 70-taltiointeja.
Levyn nimi vois olla vaikka Punkku, Dulla &Tavi: The ruisrock festival 1970.
Tosin olen aika varma, että tästä saa vain haaveilla :-)

  
  10/31/00 3:42 PM

Name : Tuomas
  
Message : Mitä silmäni näkevätkään...onko Seinäjoella näin "monta" wigu fania...ainakin kolme itseni mukaan lukien...?Tämähän oikein lämmittää sydäntä...=)
  
  10/31/00 2:45 PM

Name : Petteri
  
Message : Ai mitäkö kokoelman jälkeen? No eiköhän Wigwam tee uuden levyn ensvuodeksi ja sitten keikkailee ympäri Eurooppaa ja sitten he tekevät Gutsin ja Pohjolan kanssa viimeisen päälle proge-levyn ja sitten 30v:n päästä julkaistaan uusi kokoelma 2000-2010...

Jes, saan viimeinkin tuon kokoelman, Seinäjoen Anttilaan tein varauksen (Monoseen ei ollut vielä tullut) ja haen sen tässä heti, kun kerkeen.
  
  10/30/00 8:21 PM

Name : Matti
Found : Just surfed on in
  
Message : Joo Wigwam lakanoita ja pikaruokaa, tietenkin samassa yhteydessä jaetaan pienois-malleja kaikista yhtyeen jäsenistä...

En malta odottaa että saan kerättyä kaikki, eritoten Gutsi houkuttelee...


Jätin aliaksen käytön turhana pois, joten tämä lähentäköön meitä vähälukuisia faneja entisestään.
  
  10/30/00 4:49 PM

Name : Esa J
  
Message : Luulisin että Scot ja muut jenkit tutustuivat Wigwamiin Tombstone Valentinen kautta, jääden aika paljon tietämättömäksi Gustavsonin puolesta. Sen jälkeen Loven levyjä tuotiin maahan jonkun verran Import osastolle levykaupoissa. Nuclear Nightclubia en ole koskaan nähnyt kaupan hyllyllä.
  
  10/30/00 4:18 PM

Name : Jaana, Raahe-city
  
Message : Niin, mää olen ajatellut Wigwam-lakanoita.. Muuutta kyllä se hammasharjakin kävis :)
  
  10/30/00 3:07 PM

Name : aliisa
  
Message : tuo wigwam-pikaruoka voisi olla aika mielenkiintoista näin niinkun nälkäiselle opiskelijalle jolla ei vielä tänään ole ollut aikaa syödä mitään luentojen yms. turhuuden välissä. Rekku-burger?
Tuoreesta roskasta vielä sen verran että se lämmitti sydäntäni äärettömän paljon tänä jyväskylän ensimmäisenä talviaamuna. suosittelen epäuskoisille ja itsepäisillekin. *nipistys*
  
  10/30/00 2:29 PM

Name : Kirsi Maria, Seinäjoki
Found : Just surfed on in
  
Message : Muistanpa kouluaikoina Seinäjoen lukiossa Jimbo -orkesterin esiintyneen 80-luvun alussa ja porukka meinasi lähteä kesken pois. Olin hävetä silmät päästäni, itse tykkäsin kovasti ! Hienoja Wigwam-muistoja Jkl:stä 90 -luvun alusta Lutakosta, nyt stereoissa soi Lucky golden stripes. Hyviä biisejä ! Hienoja sooloja, Rekku !
Erityisesti Light Agesilla "No new games" soolo on niin upeasti rakennettu kuin ikinä ! Joskin loppuu töks, mutta se soolo ois voinut jatkua vielä vaikka miten pitkään.....
Many good wishes
  
  10/30/00 12:29 PM

Name : Esa J
  
Message : Scot: try doug larson. e mail him at douglars@hicom.net
he has several at ¤15 dollars.
see www.hicom.net/~dlarson
he will not have new 2 CD set
  
  10/30/00 3:35 AM

Name : Urpo
  
Message : 90-luvun keikoista voisi julkaista virallisen livealbumin. Tuo 92/93 kokoonpano (mukana Mikko Rintanen & Jan Noponen) teki niin paljon keikkoja, että se oli ihan oikea bändi. Sama miksaaja kiersi mukana joka keikalla vääntämässä soundit kohdalleen, niin että mainio, sooloilevakin keyboardisti Rintanen pääsi esiin. Keikat eivät olleet pelkkää kitarasooloa, kuten Tavastialla tänä kesänä. Mutta mikä levy-yhtiö tuon hoitaisi. Polarvox, joka julkaisi Light Agesin, taitanee kuulua Atte Blomin konserniin?
  
  10/29/00 11:10 PM

Name : meka k.
  
Message : yrittäkää ymmärtää,
palasin helsinkihelvetistä.
  
  10/29/00 10:07 PM

Name : meka k.
  
Message : KYSYMYS KUULUU;

nyt kun wigwamin harvinaisuudet viimeinkin paiskattiin cd:lle...
mitä seuraavaksi?
onko enää mitään?

kuvakirja wigwamista?
hammasharja tai kahvikuppi wigwamin (plum-) logolla?
ai niin, kännykän soittoääni on jo käytetty....
luonnollista kokoa olevia krufi-wigwam-ristejä (mm. pedro hietasen nimikirjoitukella)?
wigwam-pikaruokaa nälkäisille opiskelijoille?

tjaah.
  
  10/29/00 10:00 PM

Name : Wigfan
  
Message : Hyvä Esa J,mistä lähtien muutamien lisämarkkojen tavoittelu on kuulunut Wigu fanin hyveisiin?
Eli jos jo omistat Light Agesin niin jätä ne muut kappaleet kaupan hyllyille,odottamaan muita asianharrastajia joilla kenties ei tuota kyseistä levyä vielä ole (kuten minä).
  
  10/29/00 6:17 PM

Name : Scott, Nashville, TN.
Found : Just surfed on in
  
Message : Greetings from Nashville!
Help!! Where can I find reasonably priced Wigwam/Pembroke CDs online? I know of one source but the prices are upwards of $30 each.
Thanks!
scott
  
  10/29/00 5:56 PM

Name : Markku Helin, Jyväskylä
Found : Search engine
  
Message : Ellen aivan väärin muista, New Musical Expressin Ian McDonald kirjoitti joskus 70-luvun puolivälissä pitkän jutun Wigwamista, jossa mainitsi sen olevan mielenkiintoisin yhtye tällä planeetalla. Kuunnellessani Fresh Garbagea huomaan taas, että mies tiesi asiansa (aivan kuten monissa muissakin artikkeleissaan).
  
  10/27/00 2:25 PM

Name : Esa J
  
Message : Ja se Light Ages levyfirma, mikäsenytoli Polar, on kai lopettanut, ostakaa ylimääräisiä kappaleita Light Agesiä niin kauan kuin löytyy...
  
  10/27/00 3:41 AM

Name : meka k.
  
Message : gaius; white off... heti takaisin.

riku; lucky golden...?
  
  10/26/00 11:44 PM

Name : veikko
  
Message : Todennäköisesti koska kyseessä oli love/siboney katalogi. Kätjävaara on tehty warnerille, moments jollekin muulle. elis siis koska kyseessä on eri levy-yhtiölle tehdyt levyt.
  
  10/26/00 11:35 PM

Name : Heikki Kerkkänen, Salokylä
  
Message : huomioni kiinnittyi muuten levyn cd-aluskannessa tähän cd-katalookiin:
siitä puuttui Light Ages, gutsin moments, jimpan flat broke ja pekan kätkävaaran lohikäärme.Ovatko ne poissa tuosta katalookista jostain järkevästä syystä?
Ja kuka on keksinyt semmosen levyn kuin Love records proge classics 1968-1969? Love Proge 1 ja 2 ovat olemassa, mutta tommosta ei.
  
  10/26/00 10:20 PM

Name : g.turunen
  
Message : meka, luojan tähden olet oikeassa.
kuunnelkaapa nyt "wardancea" tarkasti; ne, jotka eivät ole näitä wigwamin albumeiden ulkopuolisia singlejä kuulleet ennen "fresh garbagea". miltei muuttumaton rakenne miltei muuttumaton sanoitus, syntetisaattoreiden luoma ihastuttava tausta, loistava kitarakuvio, joka varmasti pisti muutaman idean nile rodgersin päähän; mitä me saamme?
discoa!
(ja vielä vuonna 1975; koko genre alkoi käytännössä edellisenä vuonna. tuo kuitenkin ennen discon huippuvuosia. pisteet kotiin siitä, että kappale on neljäminuuttinen.)
  
  10/26/00 8:23 PM

Name : Esa J
  
Message : Heikki, olet kokenut melkein jokapaikassa vallitsevan levykauppa menetelmän. Olin kerran tilannut jotain, ja se oli siellä toista kuukautta, ei niillä mitään puhelinnumeroa olut minne soittaa."Record-store employees have seen and heard it all. They no longer wish to face the music..."
  
  10/26/00 4:13 PM

Name : Suonna
  
Message : Muistelisin lukeneeni Raren Wigwam-jutusta että Dark Albumin virhepainoksen määrä oli n. 150 kpl. Joku voinee tarkistaa asian. - Divarien vinyylilaareja selatessa Dark Album kannattaa aina tarkistaa. Itse löysin oman yksilön n. 30 mk:lla divarin tietämättömyyden takia... N. v. 1997 Tampereella tuli törmättyä useampaan mint-kuntoiseen virhepainokseen saman päivän aikana. Joku oli selvästi löytänyt jostain komerosta nipun ko. levyjä ja trokannut eri divareihin - tajuamatta että kyseessä oli kultakimpale. Kaikkien hinnoittelut oli kolmenkympin kieppeillä, joten kyseessä oli tuplamoka myös divareiden osalta. Poishan ne Helanderin Mikan kanssa ostettiin - ja hieman kalliimmalla eteenpäin myytiin... :-)
  
  10/26/00 1:35 PM

Name : Heikki Kerkkänen, Salokylä
  
Message : sainpa sittenkin Fresh Garbagen. Free record shopin pöntöt eivät vain osanneet näköjään puhelinta käyttää.
Saivatpahan nenilleen, sain levyn levy-eskoista. Ei vaan vielä pääse moneen tuntiin kuuntelemaan...
  
  10/26/00 12:30 PM

Name : Aapo
Found : Just surfed on in
  
Message : Onko tiedossa kuinka paljon noita Dark Albumin virhepainoksia on tehty/myyty? Itse ostin yhden 80-luvun puolessa välissä.
  
  10/26/00 10:47 AM

Name : Heikki Kerkkänen, Salokylä
  
Message : siksi sanon ettei joensuussa ole, koska meikällä piti olla Free Record shopin kanssa sellainen diili, että soittavat minulle heti kun se kauppaan tulee. Ottivat puhelinnumeronkin ylös ja silleen.
  
  10/26/00 9:58 AM

Name : CIRCLE, §§§§§ PORI
  
Message : I SAW GOD!
  
  10/26/00 1:04 AM

Name : meka k.
  
Message : kangaskiurulle sellaisia terveisiä että ehdotin aikoinani jotain samaan viittaavaa sivunpitäjälle, mutta tarkemmin ajatellen ehkä onkin parempi että täältä ei löydy itse musiikkia; jotenkin sivut vaikuttavat asiallisemmilta näin sitten kuitenkin.
vår dans hel vet
cuc-nyckel
no more nastolakonung
krooh
  
  10/25/00 11:15 PM

Name : Mikko Meriläinen
  
Message : Jake Nyman soitti tänään Radio Suomen Kovan päivän illassa Fresh Garbagea ja julisti kilpailun jossa kysyttiin Chest Feverin alkuperäisesittäjää. Palkintona Fresh Garbage -levyjä. Notta jos kiinnostaa osallistua.
  
  10/25/00 10:29 PM

Name : Urpo
  
Message : Juuri ilmestyneen hienon kirjan Suomalaisten vinyylilevyjen hintaopas (Timo Rauhaniemi & Mika Tamminen) mukaan Dark Albumin virhepainoksen arvo on 400 mk. Ostajan löytäminen on sitten eri asia.

Itse ostin vahingossa tuon virhepainoksen Helsingissä Asematunnelin Anttilasta v. 1987 ja vielä jäi kymmenkunta levyä laariin jäljelle. Wigwam-älppärien saatavuus oli 1982-1986 todella huonoa. Ostostapahtumatkin ovat jääneet mieleen. Epeksen postimyynnistä sain edullisesti ensin Hard n' hornyn, Tombstone Valentinen & Beingin. Kaikista muista oli painos lopussa. Nuclear Nightclubia ei saanut vuosiin mistään. Loppuvuodesta -86 tai -87 se julkaistiin uudestaan. Jopa Livetuplasta tuli pieni painos -87/-88, 80 mk maksoi Levyforumissa. Oi niitä aikoja.
  
  10/25/00 10:11 PM

Name : Petteri
Home page : http://www.jippii.fi/fi/gsm/tune/Uudet2.shtml
  
Message : Jippiistä löytyy nyt Wigwamin Pig Storm -soittoääni. Sen lisäksi uusista löytyy Pekka Pohjolan Heavy Jazz.
  
  10/25/00 10:08 PM

Name : Mikko Meriläinen, Jns
  
Message : Heikki, miten niin ei ole Joensuussa? Minä olen nähnyt Levy-Eskoissa (139,-) ja Free Record Shopissa (muistaakseni 159,-) jo viime viikolla.
  
  10/25/00 9:24 PM

Name : Ilkka, Jyväskylä
  
Message : Myös minä olen kirjoitellut tänne "Ilkka"-nimellä (koska se on nimeni :).Puhuin mm. Pressan kakkoslevystä aikaisemmin. Toinen Ilkka lienee jatkossa "Woodlark", joten pitänen etunimeni - eli jatkossa Ilkka-viestin lähettäjä on minä-Ilkka. Oolrai, se siitä.

Muuten, osaako kukaan sanoa, kuinka harvinainen tai hintava on se Dark Albumin hylätty albumipainos, jossa on mm. Daemon Duncetan's Request mukana? Kaverillani nimittäin on se levy: levyn kansitiedot sekä etiketti tosin ovat täsmälleen normaalin Dark Albumin - eli levyn sisältö oli aikoinaan iso yllätys.
  
  10/25/00 8:28 PM

Name : Heikki Kerkkänen, Salokylä
  
Message : Jumalavita kun ne eivät vieläkään
saa hommattua sitä Fresh Garbagea tänne Joensuuhun.
  
  10/25/00 7:26 PM

Name : johnny burner, Hellsinki
Home page : Funland
  
Message : Gotta love Love! Tänään ilmestyi sitten Fresh Garbagen perään Albert Järvisen tuplaretrospektiivi.

Ai miten liittyy tänne? Mukana on Royalsin versio Just My Situationista. Minä pidän, kaikki tuskin.
  
  10/25/00 5:42 PM

Name : kukavain
  
Message : vår dans.
sekoaminen enemmän kuin lähellä.
  
  10/25/00 2:36 PM

Name : Esa
  
Message : We turn our clocks back Oct 29 in the US as well...
  
  10/24/00 9:54 PM

Name : Heikki Kyllastinen
  
Message : Tänä viikonloppuna ois netissä
hyvää musiikkia tiedossa....

I got this email below today from
Joyce Cameron from The Bridge School...
so keep on eye this webpage below this weekend....
http://www.bridgeschool.org/events.html
Here you can also find the artists list....
There will be Red Hot Chili Peppers,Foo Fighters,
Crosby, Still, Nash & The Man Who Supports Tegan & Sara, and many more.....
You can see The Bridge School Concerts (featuring
Tegan & Sara) live (or rebroadcasted several times).
Live on Saturday will start 5 PM Californian time
and on Sunday 2 PM... BE CAREFUL WITH YOUR LOCAL TIME,
AT LEAST IN FINLAND WE TURN EARLY SUNDAY MORNING
OUR CLOCKS ONE HOUR BACKWARDS FOR THE WINTER TIME !!!!

Heikki
*****Special Thanks To Pegi*****
NEIL SUPPORTS TEGAN & SARA

-----------------------------------------
Hi Heikki,
Yes, it does mean you can see The Bridge School Concert Live, and then later
in Internet. Last year it was rebroadcasted several times.
Regards, Joyce

  
  10/24/00 8:50 PM

Name : Woodlark, Pohjoismaat, enimmäkseen Ruotsi
Home page : The Band vieraskirjan "visiittikortti"
  
Message : Olen viime päivinä kirjoittanut tänne nimelläni Ilkka, mutta tästä lähtien "tuntee nimen Woodlark", (joka muuten on kangaskiuru, Salpausselän lintu). - Kysymykseni on: onko Wigwamin musiikista olemassa tällä tai jollain muulla saitilla lyhyitä näytteitä RealAudio-muodossa. En nyt tarkoita MP3-faileja. Olisi mukava esittää pieniä näytteitä sellaisille ihmisillekin, jotka asuvat ehkä tuhansien kilometrien päässä Suomesta.
  
  10/24/00 8:03 PM

Name : Petteri
  
Message : Uusimmassa Soundissa (10/2000) Ilkka Alanko sanoo: "...Toki kuuntelin molempien isoveljien kaikki levyt. Petrillä Oli progea ja Pekka Pohjolasta tykkäsinkin, Tolosesta vähemmän. Ismollakin oli jotain Wigwamia."
  
  10/24/00 6:41 PM

Name : ......no arvakaas......., ..................pirula...................
  
Message : siis hui.
g, tuota en olisi sinusta uskonut!
sinäkin siis menit halpaan.
minun pääni räjähtää.
*BUM*
  
  10/24/00 12:40 AM