Wigwam - guestbook

Name : "save my money and name"
  
Message : Kiertue siirretty huhtikuulle, Tavastian keikka ke. 18.4. Ennakkoon ostetut liput kelpaavat myös uudelle päivämäärälle.
  
  12/21/00 5:31 PM

Name : wildo, hki
  
Message : Heikkoa tsägää. Onko tietoa jo lunastettujen lippujen kohtalosta? Jos kysymys on vain keikkojen lykkämisestä, niin liput varmaan kelpaavat myös jatkossa?
  
  12/19/00 2:49 PM

Name : flyin' shoes
  
Message : TAISTELKAA ÄLKÄÄ ANTAKO PERIKSI
huomenna voisi olla kaunis päivä!
  
  12/19/00 1:50 PM

Name : Tarja
  
Message : Itse sain oman julisteeni siitä kaupasta mistä ostin sen levynkin. En tosin tiedä onko niitä esim. eri kokoisia.
  
  12/18/00 11:38 PM

Name : Esa
  
Message : Hei Mikko, missä luuraat?
Olen jo kullut toisen kerran että Rekku on loukannut kätensä. Se tiedoksi niille joilla on jo liput...
Please Confirm rumor.
  
  12/18/00 11:06 PM

Name : Matti "Montte"
  
Message : En tietä, mutta toivon että arpa onni ois hyvä...
  
  12/18/00 9:47 PM

Name : tyttö
  
Message : mistähän tuon fresh garbage -julisteen voisi saada, muutoin kuin voittamalla sen wigu-äänestyksestä..?
  
  12/18/00 9:22 PM

Name : Rhys Wade, Sonoma, CA USA 95476-3974
Found : Just surfed on in
  
Message : I cannot believe there is a website on Wigwam. I'm sorry this is in english, so our communication may be limited. Wigwam (along with Tasavallan Presidentti) was one of my favorite bands back in the 70's and since I live in California, even information about them has been difficult. You website is wonderful. I am going to go home and learn how to play Grass for Blades tonight. Also I am trying to get any Wigwam on CD. Is there any place to buy albums from Love Records. E-mail me!
  
  12/18/00 7:29 PM

Name : Suonna
  
Message : Urpo puhuu asiaa; Mikko Är oli ihan okei Wigwamissa, vaikka jotkut soundiratkaisunsa mietityttävätkin näin jälkiviisastellen. Kaipaan myös miehen kontribuutiota stemmoihin, esim. kaikkien aikojen paras W-biisi Save My Money & Name toimi 90-luvun alkupuolella nykyistäkin hienommin niiden ansiosta... Siihen vielä se Pedron haitari päälle... Y2K-W:n repertuaarista ainaskin Absalom jätti kaipaamaan stemmoja.
  
  12/17/00 2:09 PM

Name : Allan
  
Message : tuo sibeliusakatemian gutsi-linkki ei ole enää toiminnassa. vaihdettakoon; eikö kellään ole järkeviä sivuja tuosta urkuvirtuoosista.
  
  12/17/00 1:08 PM

Name : Tarja
  
Message : Hei, minä olin kuulevinani jotain sellaista että Rekku olisi loukannut kätensä ja että tammikuun keikat olisi vaarassa. Onko se totta?
  
  12/17/00 1:03 AM

Name : Urpo
  
Message : Kanneltalo oli keikkapaikkana ihan OK. Pressan keikka loppui jo n. 21.15. Yleisö saattoi sen jälkeen lähteä kaljalle tai kotiin nukkumaan. Tavastiaklubin järjestelmä on mätä. Keikan alkua lykätään puoleen yöhön pelkästään sen takia, että yleisöltä saataisiin nyhdettyä viimeiset markat oluen myynnillä. Joskus pitää toki läträtä, mutta Tavastialla kalja on kallista ja tuopit pieniä. Monta kertaa olen joutunut lähtemään kesken Wigwamin/Pohjolan ym. keikan viimeiseen junaan/bussiin. Aamulla pitää selvitä virastoon.

Mutta Kanneltalossa tunnelma oli mukava. Vakavia progeilmeitä ei nähty. Muusikot naureskelivat ja nauttivat silmin nähden soittamisesta. Molemmat Aaltoset olivat ihan kunkkuja, ja Mossen basso kuului kerrankin tukevasti. Torstain keikalla joku heitti Dingo-tyyliin lavalle jonkun pehmolelun, nallekarhun? (I love you teddy bear). En saanut Robsonin spiikistä mitään selvää. Ehkä se oli pääministeriltä.

Yleisön joukosta saattoi bongata kuuluisia muusikoita, mm. Mikko Rintanen oli paikalla. Josta tulikin mieleen...tammikuun Wigwam-keikat. Ehkä Rintanen pitäisi ottaa Pedro Hietasen tilalle. Ei minulla ole mitään Pedroa vastaan, mieshän lienee porukan musikaalisin hemmo. Mutta jotenkin vaan Rintanen toi 8 vuotta sitten keikoille ja Light Agesille gustavsonimaista meininkiä.
  
  12/16/00 11:02 PM

Name : Petteri
  
Message : Avasin eilen radion puolen yön jälkeen (eli tänään) sattumalta, ja siellä soi yllättävästi Pohjolan Ensimmäinen Aamu. Seuraavaksi soitettiin Nipistys Twilight Zonelta ja sitten vielä Lucky Golden Stripes And Starpose. Tuli vielä muutakin mukavaa, mm. Mahavishnua, Davisia ja Coltranea. Ohjelma olikin Jatzofrenian Moods-jatkot, josta en ole aiemmin kuullut mitään. Hyvä, että radiosta tulee sentäs kunnon musiikkia. Kerrankin, pari kuukautta sitten, kun olin ajamassa inssiä, niin radiosta tuli Kite ja kanava oli Pohjanmaan (juntti-)radio!
  
  12/15/00 5:52 PM

Name : Pertti
  
Message : Jussi Niemen Fresh garbage-arvostelu löytyy Almaan rekisteröityneiltä kätevästi täältä:
http://www.aamulehti.fi/arkisto/200012/20001210/20001210_ku02Tarkean.shtml
  
  12/15/00 5:01 PM

Name : Tanja, Helsinki
  
Message : Pressan keikasta (tiistaina). Itse tykkään Kanneltalosta.

Plussat: Savuton, hyvä akustiikka ja näkyvyys (pienelle ihmiselle tärkeä asia) ja aikainen ajankohta. Miinukset: vaikea jammailla istualteen. :)

Mahtava keikka. Ihan uusi elämys minulle, joka en tunne yhtyettä kovin hyvin. Mielenkiintoista oli myös bändin keskinäinen kemia. Mitä siinä Halosen lähettämässä kukkakimpussa oikein luki, se meni ohi? :)
  
  12/15/00 4:05 PM

Name : Esa
  
Message : En jättänyt joulukuun 14 Soft Machine viestiä, se on vanha viesti joka
jostain kummasta tuli uusintana!
  
  12/15/00 11:34 AM

Name : Esa
  
Message : En jättänyt joulukuun 14 Soft Machine viestiä, se on vanha viesti joka jostain kummasta tuli uusintana!
  
  12/15/00 3:00 AM

Name : jan
  
Message : Pressan tiistain keikasta. Upea oli, mutta miksi Kanneltalo? Jengi istuu käsi poskella mitäänsanomattoman näköisinä jne. Itselläni jalka alkoi vipattamaan kohtuullisesti ja olisi tehnyt mieli ottaa muutama tanssi- askelkin...eikös sekin ole musiikin kuuntelemisessa normaalia ja suotavaakin..? Enpä tiedä. Loistava encore Zappan king kongista sai melkein laskemaan alleni. Ihmiset, pitäkää hauskaa ja nauttikaa, oli musiikki sitten progea tai ei. Kiitos.
  
  12/14/00 7:24 PM

Name : Heikki Kyllästinen
  
Message : Andy Summershan kävi aikoinaan
täällä Joensuun Urheilutalolla keikalla Kevin Coynen mukana...
  
  12/14/00 3:09 PM

Name : Heikki Kyllästinen
  
Message : "Soft Machine":
Tuossa Soft Machinessa saattoivat
soittaa to-luvulla mikäli oikein muistan
Hugh Hopper ja Elton Dean nimiset
jatsiveikot.Ne oli 70-luvun lopulla
täällä Joensuussa Keith Tippetin
ja yhden muun hemmon kanssa tuossa
nykyisellä musiikkikonservatoriolla
Rantakadulla keikalla. Ennen sitä istuttiin Skotti-Pubissa joka oli tuossa nykyisen Viehkan alakerrassa
ja otettiin kuppia....muut häippäsi ja itse jäin vielä ennen keikkaa
sinne Keith Tippetin kanssa ottamaan
kuppia....siintä sitten ohjasin Keithin keikkapaikalle...Keithän soitti jollakin King Crimsonin
levyllä ja se oli ainakin silloin naimisissa Julie Driscollin kanssa
kanssa, joka laulaa tään "Road To Cairo"-biisin....Keith olikin
pitkään kuuluisin tapaamani englantilaismuusikko ennen kuin viime kesänä palloilin Turussa
läpi yön Liam Gallagherin kanssa,
mutta se on jo kokonaan eri tarina.....silloin en ottanut
kuppia eikä kyllä Liamkaan
kovin paljoa.......

  
  12/14/00 3:03 PM

Name : Heikki Kerkkänen, Salokylä
  
Message : Ihan hauskan jutun kirjoitti Hauru Hesariin pressasta. Puhui siitä miten progeartistit jumittuvat sinne 70-luvulle, progenhan pitäisi ikäänkuin olla alati kehittyvää. Niinpä hän sanoikin, että Måns Groundstroemilla olikin kaikkein progressiivisin tukka. Kaikkihan tietävät että hän on ainut kaljuuntunut pressa, (puhun siis bändistä, Urkki). Tietyllä tavalla siis edistynyt.
  
  12/14/00 2:47 PM

Name : vesa
  
Message : Tiistain Pressan keikalla olin. Olin myös vuosi sitten Jkl:n keikalla(joka oli lähes identtinen tämän kanssa), joten tiesin mitä odottaa, eikä todellakaan tarvinnut pettyä. Niinkuin Tolonen oli jossain sanonut; hevisoundilla ekan ja toisen levyn kappaleita. Lisäksi Lambertlandilta bargain ja last quarters + pari coveria. Joissain kohdissa raskas kitara jopa haittasi vähän(esim. huilu/saxofoni peittyi), mutta toisaalta uskomattoman menon ne sai aikaan lähes joka biisiin!! huh huh!!
  
  12/14/00 12:12 PM

Name : Esa
  
Message :
Maailman kamalin vuonna 2000 julkaistu proge levy oli "Soft Machine" esittää
sama.Psykedeelinen kansi. Sisältää: That's How Much I Need You Now
Ayers/H/R 4:21

02. Save Yourself Ayers/Ratledge 2:50


03. I Should've Known Ayers/H/R 1:38
ym biisejä, kaikissa "you" ja "me" pääosissa. Mulla oli se pari päivää...
  
  12/14/00 10:42 AM

Name : meka k., . . . . LAHTI
  
Message : pop-finlandia...
ihan kiva ja kevyt leikkaus, mutta soundit (ainakin töllöstä kuunneltuna) aivan perseestä.
esimerkiksi miljoonasateen keikalla kitaran piuhan (?) epäkunto pisti ikävällä tavalla korvaan (sama ongelma oli mm. pressan kohdalla), muutenkin oli näemmä pyritty kunnon humppasoundiin (eli rummut ja vokaalit pinnassa)... samaisella miljoonasateen keikalla ah, niin kauniissa "lapsuuden sankarille" -kappaleessa niin tärkeät urut hädin tuskin kuuluivat ollenkaan.
loppuhuipennuksena hurjan isänmaallisesti esitetty maamme. *haukottelee* vali vali.
toisaalta hanhiniemen esitys oli suorastaan hauska.

ja g turuselle sellaisia terveisiä että teidän kolme avaruusäijää on minulla ja saat sen kunhan tajuat palauttaa lehmipoikanarkit minulle.
olen myös kaiken keskellä muuttanut lahteen ja uuden osoitteen saat tulevaisuudessa esimerkiksi käymällä ex-kodossani. missäs muuten minun hard/tombstone on???

sivun pitäjälle pahoittelut asiasta poikkeamisen takia, mutta joskus ainoa tapa pitää ohutkin kontakti toisten ihmisten kanssa on tämä vieraskirja.

an ideal for living?
  
  12/14/00 9:39 AM

Name : Petteri
  
Message : Onko mitään kommenttia Pressan keikoista? Eilenhän se oli, ja tänään, ja sitten vielä huomenna.
  
  12/13/00 9:38 PM

Name : Jukka Nousiainen, Jyväskylä
  
Message : Hei.Onpas nämä hienot sivut.Kiitos paljon piisien sanoista ym.Kiinnostaisi vielä kovasti se Hard´n´Horny-levyn kansi.Mitä sisältää liite-eikös siinä ole semmonen? Jesu Fåglar-runo?Voisiko niitä juttuja laittaa joskus jossain muodossa näille sivuille.Moni ei sitä levyä kuitenkaan omista.-jee Wigwam ikuisesti
  
  12/13/00 9:02 PM

Name : Esa
  
Message : En ole niin varma vieraskirjasta, mutta mies lukee pääosan sivuista. Silloin tällöin. Kysy Mikolta onko ollut kontaktia Jimiin...
  
  12/12/00 10:16 PM

Name : Matti "Montte"
  
Message : Viesti Jimille? Prembrokelle? Lukeeko Pembroke näitä juttuja? Ihan tosi? HIENOA! We Love You!
  
  12/11/00 10:22 PM

Name : Esa
  
Message : Viesti Jimille: (en usko sähköpostisi toimivan)
Hyvää vuoden loppua ja onnea tammikuun keikoille. I hope our chat a year ago prepared you for the endless Wigwam questions from the press. We are all waiting for the new album, of course. Terve, Esa Järvi.
  
  12/11/00 4:25 PM

Name : Tarja
  
Message : Joo, minustakin se ohjelma oli oikein mukavaa kuunneltavaa. Vaikka siinä ei mitään uutta ja yllättävää ollutkaan.
  
  12/10/00 10:29 PM

Name : Matti "Montte"
  
Message : Ihan mukava tuota oli kuunnella...
  
  12/10/00 9:58 PM

Name : wig-fan
  
Message : pete walli on tai siis oli ennen kuin hyppäsi kirkon katolta, hasse wallin velipuoli. oliko tuo lauantain wigu ohjelma radiossa kovinkin huippu? toivottavasti ei sillä en ehtinyt sitä kuunnella. =(
  
  12/10/00 9:12 PM

Name : Hoo
  
Message : Vielä sananan Popfinlandiasta: Mr. Kojo oli ainankin minulle positiivinen valinta. So Mean & Veronica Hillside...Vielä kun olis kuullut Green Dollarin.
PS. Eix se Nolla-Kojo ala olla jo vanha vizi?
  
  12/9/00 2:28 PM

Name : Hoo
  
Message : I mean I MEAN. No men with butts...
  
  12/9/00 1:09 PM

Name : Hoo
  
Message : I men why? No butts...
  
  12/9/00 11:59 AM

Name : Hoo
  
Message : Broidi...Mutta izellein ei vielä selvinnyt tapaus Wigwam: No Popfinlandia...But?
  
  12/8/00 11:55 PM

Name : Matti "Montte"
  
Message : Huokaus... pitäisi tehdä runo-analyysi, ajattelin käyttää harrastustani hyväksi ja analysoida jotain Gutsin tai Strengin tekstiä, oiskos ideoita?

Onkos täällä muuten yhtään Kingston Wall-fania? Kysyisin vaan ihan puhtaasta mielenkiinnosta. Onko Pete Walli sukua Hasselle?

Pressat oli ihan ok Pop-finlandiassa, hienosti meni. Siinä oli semmoista pientä hätäilyä, kun eivät saanet soittaa kun kaksi laulua, mutta olosuhteisiin nähden soitto kulki hyvin ja tuli ihan mukava tunne...
  
  12/8/00 10:16 PM

Name : timppa
  
Message : mä näin mellerin tavastian aulassa heilumassa leikkipyssyn kanssa joskus 1976, mielenkiintoista.
muistakaa radio suomen kaksituntinen "wigwamin tarina" lauantaina 9.12. klo. 23.09-01.00.
käy mainiosti iltasaduksi.
  
  12/8/00 1:16 PM

Name : Hoo
  
Message : Popfinlandia oli mainio mutta eikös sieltä puuttunut yksi oleellinen orkesteri?
  
  12/8/00 11:28 AM

Name : Esa
  
Message : Urpo, Melleri oli ilmiselvästi edistyksellien tähtensä kanssa. Katsoi suoraan 90 luvulle ideologiassaan...
  
  12/7/00 3:41 PM