Wigwam - guestbook

Name : cosmic the crimzoid
  
Message : Millainen on Matin levy?
ja onko kellään tietoo näistä:
Scapa Flow - Uuteen Aikaan
Sepi Kuu - Rannan Usvassa
Jupu Group - Ahmoo!
Fantasia  
  3/30/01 11:24 PM

Name : Espe Raato
  
Message : Hi-Hatin tuotantoa pitäisi todellakin saada cdlle. Matin Levy ekaksi! (Itselleni nauhalta polttaman version kyllä mielelläni korvaan kaupasta oikealla!!!) ja sitten vaikka Maru&Mikael, Luparin levy ja ehkä Rotox... Kalevalathan jo olikin...? Meinaan, myös vinyyliversiot napsaa jo ilkeesti...
  
  3/30/01 10:06 PM

Name : cosmic the crimzoid
  
Message : Kalevalan "People no names" on muuten hieno,mutta lauluosuudet pudottaa noin pari pykälää.
Tulipa mieleen tällainen progealbumi
"Merirosvokapteeni Ynjevi Lavankopoksahdus"
  
  3/30/01 10:03 PM

Name : Esa
Home page : http://www.fridhammar.com/london.html
  
Message : Viikon musiikkilinkki, Brittibluesia. Lähempänä Jim Pembroke bandiä kuin Wigwamia.
  
  3/30/01 7:26 PM

Name : Pertteli, Monni
  
Message : Mikko kirjoittaa asiaa. Hiljattain sain levykokoelmani listattua ja hämmästyin ei-Love levyjen määrää ja laatua. Mikon mainitseman Haikaran lisäksi lovetonta laatua edustavat mm. Kalevala, Elonkorjuu, Session, Matti Järvinen ja monet muut. Ainakin Hi-Hatin historiasta voisi koota hyvän "Hi-Hat Proge" -kokoelman :-) Tämä kommentti siis vähääkään Lovea väheksymättä!
  
  3/30/01 4:51 PM

Name : Mikko Meriläinen
Home page : http://www.whatmusic.com/info/Jazz_133.php
  
Message : I recommended the album Wahoo! by Eero Koivistoinen. Here's a link to an interview with Koivistoinen and mp3 samples of the Wahoo! tracks.
  
  3/30/01 3:50 PM

Name : Mikko Meriläinen, Joensuu Pop City
  
Message : Kaikki kotimainen laatumusiikki ei 70-luvullakaan tullut Lovelta. Discophon julkaisi silloin Haikaran levyjä, ja tsekatkaapa myös Eero Koivistoinen Music Societyn Wahoo!, joka tuli cd:nä viime vuonna. Se ei ole progea, mutta erinomaista soul-funk-jazzia tuplakitaroin, tuplabassoin, tuplarummuin, tuplaperkussioin. On wah-wah-saksofonia ja fuzzbassoa. Loistavaa Suomi-kamaa vuodelta 1972!

Kaakkois-Suomen lehtien Seepra-liitteessä oli muuten muutama viikko sitten juttu, jossa oli valittu eri vuosikymmenien Suomi-rock all starsit, mukana myös wiguja ja hauska piirros. Olen odotellut että korjaisivat verkkoversionsa jutun josta 70-luku oli tipahtanut pois, mutta eivät ole sitä tehneet vaikka olen asiasta huomauttanut. Katsokaapa siis paperilehdestä jos sellaisen löydätte.
  
  3/30/01 3:16 PM

Name : Friend from the Fields
  
Message : Hip, liput Oulun keikalle tulivat eilen myyntiin ja ostin omani järkyttävään hintaan 73 mk. Tavastian lippukin maksaa vain 60 mk. Vaan en valita, en, hyvä kun täälläkin jotain tapahtuu.
  
  3/30/01 12:54 PM

Name : Tatu, Oulu
  
Message : No niin, tili tyhjeni mutta nyt on taskussa lippu vuoden kovimmalle keikalle Oulussa!! Olisipa jo 10.4.
  
  3/30/01 12:53 PM

Name : Vagabond of the western world
  
Message : Ei kannata vetää hätiköityjä johtopäätöksiä Thin Lizzyn suhteen. Tämä Whiskey in the jar:in levyttänyt kokoonpanohan ei ole se myöhempien aikojen hard-rock-kvartetti, vaan se alkuperäinen trio, jonka levyttämät kolme lp:tä liikkuvat musiikillisesti lähinnä jossain Creamin ja Hendrixin välimaastossa. Mielestäni paikoitellen hyvinkin Wigwamin tasoista tavaraa...
  
  3/29/01 11:23 AM

Name : tombstone valentine
  
Message : eihän se ole niin vakavaa, mutta elämä on liian lyhyt jopa eri musiikkityylien välisille ennakkoluuloille. vapautetaan mielemme, kaikki yhdessä, nyt!
  
  3/29/01 9:30 AM

Name : tombstone valentine
  
Message : ajatuksena wigwam thin lizzyn ja meatloafin välissä tuntuu jotenkin.. no,pöyristyttävältä. minä olisin valinnut toisin. mutta ehkäpä wigwam saa muiden kokoelman artistien joukosta uusia ystäviä täyttämään tätäkin vieraskirjaa.
  
  3/29/01 9:10 AM

Name : juuso
  
Message : ahaa...selvä. Tavan keikka oli kyllä uskomaton kokemus, siinä mitään, mutta jengiä turhan paljon... Ahisti kaikki töniminen, tuuppailu ja kaljan kaato niskaan. Niinkuin rock-konserteissa yleensä käy. Korttelitalo kuulostaa kivalta.
  
  3/28/01 2:42 PM

Name : Tanja
  
Message : Vedoten alempana sivulla olevaan tietoon: Kurkimäen korttelitaloon saa lippuja ainakin Lasipalatsin LippuRexistä, puh. 169 3241. Lipussa on teksti: "Ikäraja 18 v. B-oikeudet"

Me ostettiin liput aikaa sitten Stoasta (eli lippuja saa monista Helsingin kaupungin kulttuurikeskuksista). Muistaakseni hinta oli 50 mk. Tavastia elokuussa oli itselle erittäin mieluinen kokemus.
  
  3/27/01 2:59 PM

Name : juuso
  
Message : Kurkimäen korttelitalolle pääsee ainakin metrolla, Myllypurossa pois ja jonkun matkaa hiihtäen Kontulaan päin... Mutta voiko sieltä varata lippuja ja mitä maksaa? Oliskohan paikkana inhimillisempi kuin Tavastia? Vrt. keikka viime elokuussa..
  
  3/27/01 2:21 PM

Name : Tanja, Helsinki
Found : Just surfed on in
  
Message : Tietäisikö joku teistä, miten päästään Kurkimäen korttelitalolle Helsingin keskustasta?
  
  3/27/01 2:00 PM

Name : Eeva Hallivuori
  
Message : Hienot sivut!
Sain vinkkiä näistä sivuista siskoltani Heliltä, jota jututit tässä pari päivää sitten. Voisin yrittää kaivaa valokuvia tai muuta materiaalia käyttöösi.
Terveisin
Eeva H.
  
  3/27/01 1:54 PM

Name : Trampdriver
  
Message : Sen Radio Cityn cd:n biisivalikoima on muuten nähtävissä Cityn nettisivuilla www.radiocity.fi
Tuli vaan mieleen...
  
  3/25/01 7:53 PM

Name : k.p.tikka-ri
  
Message : Parit mielenkiintoiset "proge-albumit" loven katalookista, jotka kantsii ehdottomasti tsekata, jos eteen sattuvat; Calle Lindholm: Pikkuväen lauluja; Anna-Riitta Minkkinen: Ihmisten enemmistö; Esa Helasvuo: Onnimanni...
  
  3/24/01 9:51 PM

Name : Esa
  
Message : Edelliseen viitaten, se proge on kaikki yhdessä ohjelmassa:Saturday, 1-3pm
Free Spirit Jazz Matinee

ei ainoastaan jazzia
  
  3/23/01 8:05 PM

Name : Esa
Home page : http://www.cfbu.niagara.com/
  
Message : Linkissä progeradiota. DJ vetää myös www.progressiveears.com taulua

kenties se on progressivears ?
  
  3/23/01 7:53 PM

Name : pullistelija
  
Message : neilikka.
se on siinä/nähtävä.
  
  3/22/01 11:19 AM

Name : Suonna
  
Message : Kyllä, Neil on tulossa Suomeen, eikä se ole enää edes huhu. Liput tulevat Lippupalvelun myyntiin lähipäivinä ja keikka on 1.7.
  
  3/21/01 6:53 PM

Name : heikki kerkkänen, salokylä
  
Message : mikäs se on se semmonen huhu, että Neil Young olisi tulossa suomeen heinäkuun alussa? Voisiko joku kertoa tarkemmin? kysyn sitä täältä, koska tietääkseni ainakin joku neil young-tietäväinen lukee guestbookia.
  
  3/20/01 8:31 PM

Name : Elina
  
Message : Tuolla Radio Cityn cd:llä oleva biisi on "yllättäen" Nuclear Nightclub. Tarpeeksi lyhyt ja tarttuva?? Törmäsin levyyn kaupassa, ja muita bändejä sillä oli (jonkin käsittämättömän logiikan mukaan) esim. R.E.M, Bluessounds ja Status Quo...
  
  3/20/01 7:13 PM

Name : Suonna
  
Message : Huomasin Rumban mainoksesta, että Radio City on julkaissut Universalin kanssa "Radio City - Rock Classics"-kokoelma-cd:n, jolla pitäisi olla mukana Wigwamiakin. Onko kenelläkään havaintoa, mikä biisi/mitä biisejä?
  
  3/20/01 5:06 PM

Name : Esa
Home page : http://www.kaapeli.fi/~musakir/zappa.htm
  
Message : Päivän progelinkki. Jos Zappan musiikista riisuu pois lauletut biisit, loppu on melkoista progea.
  
  3/19/01 8:05 PM

Name : Trampdriver
  
Message : Sallinette hetkellisen poikkeuksen aiheesta. Katsoin nimittäin äsken uudemman (lue: toisen) kerran sen viimeviikkoisen Pori Jazz Fileen, ja täytyy myöntää että kyllähän Jukka oli pirun kova. Mutta edelleen olen sitä mieltä että G. Benson pesi koko sakin noin niinkuin teknisessä mielessä. Jos sillä nyt on muille kuin soittajille mitään merkitystä. Toisaalta sen minkä Carlos häviää teknisessä mielessä, sen maestro kyllä korvaa intensiteetillä (lue: fiiliksellä). Tänäänhän aiheesta tuleekin seuraava osio jossa onkin oikein mielenkiintoinen kattaus...
  
  3/17/01 1:32 PM

Name : Hannu Järvensivu, Ikaalinen
  
Message : Melko moni vieraskirjan lukijoista on osoittanut kiinnostustaan vanhan Wigwamin juurille, eli Traffic/ Winwood vaikutteisiin. Näistä kiinostunaille voisin suositella erästä Trafficia varhaisempaa R&B-levyä, eli Spencer Davis Groupin
"kahdeksa keikkaa viikossa" kokoelmaa, jossa on kaikki Winwoodin
SDG-biisit, myös harvinaiset sinkkujen b-puolet esim. urkubiisi Blues in F. Samankaltaista juurevaa otetta löytyy Gutsin työskentelystä.
  
  3/17/01 8:21 AM

Name : Trampdriver
  
Message : Onhan tuota kokeiltu. Ei tosin Imatralla...
  
  3/17/01 4:02 AM

Name : Heikki Kerkkänen, salokylä
  
Message : tuli muuten mieleen, että onko Imatralla sellaisia osuuspankkeja, joissa on se laskunmaksuautomaatikoppi, ja jonne pääsee pankkikortilla sisään pankin sulkemisajan jälkeen?
Eikös sellaisia ole joka kylällä?
Siinä olisi hyvä, rauhallinen ja lämmin yöpaikka. Onko kukaan kokeillut?
  
  3/16/01 11:38 PM

Name : meka k.
  
Message : rraha rratkaisee. rraha rrymittää.
rraha rraha. rraha rraha.
  
  3/16/01 10:53 PM

Name : Norbert (again)
Home page : Sjako! ( WITH intro)
  
Message : Ilkka,thanx......you are more than welcome!......btw, the web-page above is again the Sjako! site, but now WITH the special flash intro...... (forgot it yesterday......sorry)......weekend!!!!!!........
  
  3/16/01 7:13 PM

Name : heikki kerkkänen, salokylä
  
Message : Jaahans, se on sitten 180mk jos haluaa Wigwamin nähdä Imatralla. No onneksi silloin on kesä, voi vaikka yöpyä puiston penkillä.
  
  3/16/01 1:24 PM

Name : Ilkka
  
Message : Norbert, my friend, on the behalf of Wigwam fans I dare to say: thanks for signing.
Ja kaikille muille: vierailu Sjakon saitilla ei ole hassumpi idea. Linkki löytyy Norbertin postista.
  
  3/16/01 12:20 PM

Name : Norbert, Up a Lazy River, The Netherlands
Home page : Sjako! (check-out a Dutch band)
  
Message : Hi Wigwam fans!......(sorry, this is in English).......talk about cars and motorcycles.....I'm your man!......but talk music?......minor and major keys?......chords?......just Chinees to me!......I even can't sing proper! but......I love to LISTEN to music!......good music makes me fly!......and I closed my eyes last night as I heard Wigwam! YES it DID lift me up!!!...... it's WONDERFUL music............thanx all! (and below)......Norbert
  
  3/15/01 11:43 PM

Name : Ilkka
  
Message : I have just invited one of my friends in Netherlands to visit this site. How about Wigwam, Mr. N ?
  
  3/14/01 9:38 AM

Name : Heikki Kerkkänen, salokylä
  
Message : Onko kellään millään nauhalla tuota Kesäkapina-leffaa tai edes sitä soundtrackia?
  
  3/11/01 10:48 PM

Name : Trampdriver
  
Message : Tulihan tuo katsottua kun George Benson pesi koko porukan.
  
  3/11/01 8:38 PM

Name : Petteri
  
Message : Kuinka moni katsoi viime yönä Pori Jazz Filesin? Siinä vaan sattui tulemaan Jukka Tolonen Quartetin esiintyminen vuodelta 1972. Bändissä soitti Tolosen lisäksi Pekka Pöyry (ilman paitaa), Heikki Virtanen ja Reino Laine (muistaakseni). Soittivat Ramblin' biisin, kesti jotain 12 minuuttia. Samassa ohjelmassa tuli Carlos Santanan esiintyminen vuodelta 1988, ja jos näitä kahta vertaa, niin Tolonen pesi Santanan 6-0!
  
  3/11/01 2:13 PM