Wigwam - guestbook

Name : Tarja
  
Message : Siis näyttivät nuo kaksi biisiä kokonaan?! Olisivat nyt näyttäneet ne jo silloin maanantaina. Ei kaikilla näy TVTV.
  
  4/28/01 6:16 PM

Name : Elina
  
Message : Jyrkin Wigwam-juttu oli ihan kiitettävä, varsinkin siihen verrattuna mitä maanantainen pätkä antoi odotuttaa. Erityisen kivaa oli, kun Eddie and the Boys ja Simple Human Kindness näytettiin kokonaan. Ja lupailipa Jim vielä lisää keikkoja juhannuksen jälkeen- toivottavasti siis muuallakin kuin festareilla?!
  
  4/28/01 4:16 PM

Name : Espe Raato
  
Message : Zappa... Mulla on kaveri Matti, suuri Zappa-fani. Se sai kerran kauan sitten aamuyöstä puhelun from the States, mies esitteli itsensä Cal Schenkeliksi & kertoi, että Matti on ainoa Suomesta, jonka puh.num.sillä on. Asiana sillä oli että pitäis saada valokuvia Zappan seikkailuista Suomessa v.72 juuri SEN levyn kansitaidetta varten... No Mattihan hankki. mm. sellaisen, jossa Zappa oli jonkun häissä tanssimassa morsiamen kanssa! Matti lähetti sitten löytönsä to Mr Zappa´s Permanent Cover Artist ja eihän niitä sitten käytetty, kun se livesarja oli kansiltaan yhtäläinen...Mutta Matin ja Calin ystävyys jatkui, Matilla roikkuu seinillään jokunen originaali mieheltä, ja ompa Matti joskus vieraillut miehen luona jossain Keski-Lännessä....
  
  4/27/01 8:56 PM

Name : Tramdriver
  
Message : The proposed reunion is unlikely due to several personality conflicts.
  
  4/27/01 6:38 PM

Name : Utelias, HelsinkiProgCity
  
Message : Halloo?
Onko kenelläkään yhtään minkäänlaista tietoa tai edes aavistusta siitä, että olisiko vielä joskus mahdollista kuulla Wigwamia suurinpiirtein Fairyport/Being -aikaisessa kokoonpanossa?(Ronnieta lukuunottamatta, luonnollisesti... Rauha hänen muistolleen) Lähinnä haluaisin palavasti päästä kuulemaan sen aikaisia J.Gustavssonin sävellyksiä. Niitähän ei ilmeisesti enää ole myöhemmin esitetty...?
Onko J.Gustavsson sanoutunut totaalisesti irti bändistä vai onko mahdollista, että hän vielä joskus soittaa EDES YHDEN KEIKAN wigwamin kanssa?

Toivo elää...
  
  4/27/01 4:42 PM

Name : Jouko
  
Message : Tuo Boing tuntuu olevan hyvä rakentamaan keskustelua...
  
  4/27/01 1:44 PM

Name : Boing
  
Message : Tuo Jouko tuntuu olevan hyvin asioista perllä..
  
  4/27/01 12:50 PM

Name : Tramdriver
  
Message : Reminds me of his song Let Me Take You To The Beach. Listen to Läther, for example.
  
  4/26/01 10:52 PM

Name : Mikko
Home page : Zappa again
  
Message : I can't understand why that link of my last message doesn't work. Anyway, here's the Suosikki cover.
  
  4/26/01 8:25 PM

Name : Mikko
Home page : Zappa in Suosikki 10/1967
  
Message : Zappa ja Suomi -teemaan liittyen, tuommonen on joskus tullut skannattua. Zappa on the cover of Finnish Suosikki magazine.
  
  4/26/01 8:18 PM

Name : Petteri
Home page : http://www.saunalahti.fi/~oystila/raimo/eero/diskogrf/eero_diskografia.html
  
Message : Eero Raittisen sivulta diskografia-osastolta löytyy juttua Tasavallan Presidentin levyistä.
  
  4/26/01 7:00 PM

Name : Petteri
Home page : Rehearsing the Finnish tango 'Satumaa' in Helsinki
  
Message : Kuva Zappan Helsingin keikalta.

The photograph was taken at the Kulttuuritalo (Culture house) concert hall in Helsinki on September 22, 1974. The persons are Ruth Underwood, Chester Thompson, Matti Koskiala, George Duke, Tom Fowler and Frank Zappa. Matti Koskiala, a veteran Finnish drummer and percussionist, is teaching the band to play a Finnish tango, Satumaa.
  
  4/26/01 6:36 PM

Name : Del Montte
  
Message : Niin vielä.. näin mikin Mossella, laulaako Herra jotain?
  
  4/26/01 5:53 PM

Name : Del Montte
  
Message : En tiennytkään että Jan Noponenkin näitä sivuja lukee. Vaikka en vielä ole päässyt soitteluasi Wiguissa kuulemaan, niin Light Ages on ostoslistalla.

Ilmeisesti suurkiitos Wigujen comebackista -90 luvulla kuuluu sinulle, ainakin sain sellaisen käsityksen selattuani sivusi läpi...

Itse aion tuon Beingin nyt ostaa... kuulostaa alkuperäiseltä tahi ei, sillä alkuperäistä en ole koskaan kuullutkaan.
  
  4/26/01 5:48 PM

Name : Sid
  
Message : HAHAAA. kenellä teistä löytyy lp:nä dark album, fairyport, lucky golden ( alkuperäisinä) + the rumours...
  
  4/26/01 4:52 PM

Name : Jouko
  
Message : Kommentteja uudesta Beingistä? Tällaiset uudelleenjulkaisut ("se mikä me aiemmin myytiin sulle olikin huono ja kiireessä kyhätty, mutta osta nyt uus ja parempi") tekee aina mieli jättää ostamatta. Mieluummin teen kopion jonkun toisen levystä (en itsekään laskuta samasta työstä kahteen kertaan). Se vanhempi versio kuulostaa siltä, että se on siirretty vinyyliltä CD:lle, onko nyt käytössä ollut parempi lähde?
  
  4/26/01 3:46 PM

Name : Esa
  
Message : Haksahdin tässä heräteostokseen, Soft Machine Anthology 1963-70, koko juttu livena. Basso rummut koskettimet sovituksina voi verrata vaikka Wigwamiin, jälkimmäisen selvästi eduksi.

Mutta onhan siinäkin oma tyylinsä, täytyy vain tuntea studioversiot SM kohdalla.
  
  4/26/01 3:41 PM

Name : Jan Noponen
Home page : http://www.geocities.com/jannoponen
  
Message : Ja vielä piti mainita että mulla on kymmenittäin kaverin ottamia fotoja noilta Zapan kultsan keikoilta - kunhan saan skannattua niin niitä ilmestyy tonne kotisivuille - kannattaa käydä katsomassa Wigu-kuvat vuodelta 1975.
  
  4/26/01 9:53 AM

Name : Suonna
  
Message : Is there anybody with an extra copy of Japanese pressing of Lucky Golden Stripes LP? I just heard it contains different takes & remixes compared to Love and Virgin versions and became very curious. Dat or cdr copy would do as well. Please reply privately!
  
  4/26/01 9:50 AM

Name : Jan Noponen
Home page : http://www.geocities.com/jannoponen
  
Message : Teittinen äänitti Kultsalla Zapan keikkoja (ei miksannut) - studiohan sijaitsi eri paikassa kuin sali.Ennen You can`t - levyjähän One size fits all:in Inca roads -kappaleen kitarasoolo on Helsingin keikalta.Zappalla oli tapana äänittää kaikki keikkansa kahdelle raidalle mutta jos keikkamestassa oli mahdollisuus moniraitaäänitykseen (kuten Kultsalla) niin sitä käytettiin.
Ja vielä jos haetaan yhteyksiä Wigujen ja Zappan välille niin onhan Pohjola-connection.Ja ihan triviana kerrottakoon että tapasin Zapan lentokentällä (nimmari...) ja ekan Kultsan keikan jälkeen lähdimme muutaman tyypin kanssa Zapan bändin seurueessa Natsalle (se olikin ainoa tapa päästä sisään siillä olimme about 16),olihan se jännää hengailla aika lailla ihailemieni muusikoiden kanssa Natsan takahuoneessa...
  
  4/26/01 9:47 AM

Name : Esa
  
Message : Poppyman, kyllä vain. Olisiko joku CD joka olisiaivan viimeiseksi hankittava? Ei ainakaan se.
  
  4/25/01 11:20 PM

Name : Trampdriver
  
Message : Kaikki Wigulevyt on investoinnin arvoisia...
  
  4/25/01 9:50 PM

Name : Poppy Man, You never blow your trip forever
  
Message :
Onx Fairyport investoinnin arvoinen levy?, ku se on kuitenkin aika vanhaa, ja siks mulla on ennakkoluuloja sitä kohtaan.. ya mon.
  
  4/25/01 8:59 PM

Name : Pete
  
Message : Jukka Teittinen ilmeisesti toimi
ainakin miksaajana noilla Zappa Kultsa´74 keikoilla.


  
  4/25/01 8:45 PM

Name : Mikko Meriläinen
  
Message : Tuosta Zappan Kultsan keikan nauhoittamisesta on jossakin ollut jotakin juttua, mutta en muista missä. Kultsalla kuitenkin toimi tuohon aikaan ns Alppi-studio, joten mahdollisesti sitä ja sen henkilökuntaa on jotenkin hyödynnetty äänityshommissa.
  
  4/25/01 6:16 PM

Name : Petteri
  
Message : Ehdin jo kysellä Rockadillolta Pohjolasta. Tapio Korjus kirjoitti, että kyseessä on iso projekti, jossa mukana paljon puhaltimia ja jousia. Pekalla ei ole tällä hetkellä mitään suunnitelmia kasata bändiään ja keikkailla - ainakaan aivan lähitulevaisuudessa.

Ei ole hajua Zappan Helsingin keikan äänittäjästä. Olen kyllä kuullut, että Zappa äänitti kaikki keikkansa lukuunottamatta niitä, joissa äänitys ei toiminut. Ja nauhat ovat tallessa, Zappan perheen hallussa, joten materiaalia on riittämiin! Zappa oli tiettävästi yksi rockin eniten konsertoineista artisteista, keikkaili yli 20 vuotta. Täytyy myöntää, että olen lähes yhtä innokas Zappa-fani kuin Wigwam-fani.
  
  4/25/01 5:36 PM

Name : Antti, Kuopio
  
Message : Wigwam ei käynyt Kuopiossa keikalla, pahus! En kerinnyt Jyväskyläänkään mennä kuuntelemaan työkiireiden takia. Jäikö bändi nyt tauolle, vai?

No, onneksi Being on juuri julkaistu uudelleen ja Pohjolalta on vihdoin tulossa uusi levy, Soundissa oli mainos!
  
  4/25/01 4:56 PM

Name : Ansku
  
Message : Tavastian keikalla muuten oli
portaiden alla baaritiskin vieressä
vino pino Adat- digitaalinauhureita?
Onkohan tulossa livelevy????
  
  4/25/01 3:59 PM

Name : Del Montte
  
Message : Onhan Zappaan Satumaa enemmän kuin hyvä yritys. Vallan hienoa! :)
  
  4/25/01 3:57 PM

Name : Esa
  
Message : Zapasta puheenollen, kuka mahtoi olla Zappan YCDTOSA Vol 2 Helsingin konsertin äänittäjä, jota CDllä ei osattu mainita? Siinä menee muuten Satumaa tangon sanat ihan täysin ymmärtämättömäksi. Melodia ja tausta on OK. Hyvä yritys.
  
  4/25/01 3:06 PM

Name : Petteri
Home page : http://globalia.net/donlope/fz/lyrics/Freak_Out.html
  
Message : Jos jotakuta kiinnostaa, niin löysin pienen yhteyden Wigwamin ja Frank Zappan väliltä. Nimittäin Freak Out! -albumilla on mukana Kim Fowley soittamassa "hypophonea". Mikälie laite, todennäköisesti tuottaa jonkinlaista ääntä.
  
  4/24/01 7:13 PM

Name : Trampdriver
  
Message : About them videos: Some say that Hurriganes' (Hurrygames) video was the first one. That's because that Hanoi Rocks (All those wasted years) tape was a concert video.
  
  4/24/01 6:45 PM

Name : Petteri
  
Message : Niinpä olikin Simple Human Kindness eikä Freddie Are You Ready siinä Jyrkissä, sori vaan sekaannus.

Hienoa, kun Pohjolalta tulee vihdoin levy. Toivottavasti heppu keikkaileekin ja toivottavasti pääsen keikalle armeijasta, kun sinnekin pitää raahautua kesällä.

Voisiko Esa Kotilaisen levy(i)stä laitta tuonne discography-osastolle, hänhän on melkeinpä jäsen. Niin, onko Kotilaiselta tullut muita soololevyjä kuin Ajatuslapsi? Velipoika osti sen vinyylin, mutta itse en ole vielä päässyt kuulemaan, kuulemma aika ambientia.
  
  4/24/01 6:37 PM

Name : Suonna
  
Message : Nyt tulee oltua liikaa äänessä, mutta pakkohan Soundia on referoida vielä sen verran, että Pohjolan seuraaja Pewitille on vihdoin tulossa. Views on viisibiisisen levyn nimi, kaupoissa 7.5. sanoo Rockadillon mainos.
  
  4/24/01 4:02 PM

Name : Suonna
  
Message : Uusimmassa Soundissa Nymanin kirjoittama Being-arvio (neljä pojoa) ja Siboneyltä aiheesta hieno puolen sivun mainos.
Quasimodo: YLE on valitettavasti tuhonnut osan nauha-aarteistaan. Aiheesta lisää esim. Hasse Wallin muistelmissa.
  
  4/24/01 3:40 PM

Name : Trampdriver
  
Message : First two Finnish rockvideos were Hanoi Rocks and Hurriganes. In that order...
  
  4/24/01 2:51 PM

Name : quasimodo
Found : Just surfed on in
  
Message : ...Herää kysymys paljonkohan mtv3:sella on tuon aikakauden ja tuon tasoista Wigwamia tallessa... Del Monte ja muut: Suomessa on yksi instanssi, jonka kätköissä on loputon runsaudensarvi täysin uniikkia Wigwamia (ja kaikkea mahdollista suomalaista rokkia): YLE ! Tämä meidän kaikkien omistama laitos on dokumentoinut kuvina ja ääninä suomalaista sceneä tuhansinmäärin, ja uskokaa: kaikki on arkistoitu! Kyse on vaan siitä että joku keksii syyn, saa luvan ja löytää ajan esittää niitä. Aletaanko painostus, hä?
  
  4/24/01 2:42 PM

Name : Suonna
  
Message : At least Poko Rekords have produced some way back in the 80's. There was at least Eppu Normaali's "Video, taivas ja tähdet" and a concert vid from Popeda. This spring saw the first Finnish live dvd concert release from Nightwish...
  
  4/24/01 1:36 PM

Name : Tram Driver
  
Message : The discussion of Wigwam live video leads me to ask: Have there ever been commercially produced rock videos from Finland other than the Tuuliajolla movie and Leningrad Cowboys cocert movies?
  
  4/23/01 9:06 PM

Name : Mikko Meriläinen
  
Message : Lauantaina tulee TVTV:ltä kokonaisena tuo haastattelu josta tämän päivän Jyrkissä oli lyhyt pätkä. Ikävää vain että kaikilla ei TVTV näy.

Se Jyrkissä nähty vanha välähdys oli peräisin Yleisradion Pop-Liisa-ohjelmasta -76. Lieköhän ihan luvan kanssa näytetty. Kuvassa oli virheellinen vuosiluku ja heti perään taisi Rekun sukunimikin olla väärin. Mutta ihan positiivista tietysti että Jyrki Wigut huomioi.
  
  4/23/01 9:04 PM