Wigwam - guestbook

Name : Esa
Home page : http://www.njet.net/njet/forum/thread.phtml?msg=33823
  
Message : Marian raportti pressasta.
  
  5/18/01 3:00 PM

Name : Esa
Home page : http://www.freebok.net/fb/gb?a=view&book=wigwam
  
Message : Muuten, yllä oleva osoite tähän vieraskirjaan on erillinen Wigwam sivuista, kannattaa merkata. Toimii joskus kun muu osa ei toimi.
  
  5/18/01 1:19 AM

Name : Matti Kari
Home page : foobar
  
Message : Oli hauska keikka tosiaan, lähinnä jäi harmittamaan että omat henkilökohtaiset suosikkibiisini Dance & Milky Way Moses jäi kuulematta. Ikävää oli myös se, että porukka lähti jotenkin kesken - eiköhän bändi olisi saatu uudelleenkin taputettua lavalle?

Vaan mikäs se encore-biisi oli? Ei ainakaan hirveän tutulta kuulostanut, vai olenko levyni tosiaan näin huonosti kuunnellut?

Lähtiessä mikä lie manageri tms. heitti muuten että ensi viikon lauantaina (olisko 26.5.?) Pressa soittelee siellä Maailma Kylässä -tapahtumassa... jejee :) Nyt täytyy vaan toivoa että SA-INT ei käytä allekirjoittaneen viikonloppua maanpuolustukseen vaan vapauttaa kuuntelemaan oivaa musiikkia.
  
  5/17/01 11:54 PM

Name : Frusciante
Found : Search engine
  
Message : Erinomainen keikka pressoilta tänään savoyssa. soitto alko seittemän pintaan ja loppu n. 21.04, tähän sisälty 7min tauko. Tolski sai ekan biisin aikana ( muistaakseni ) kielen katki, ja siirryttäessä obsolete machineen, muu bändi sai soittaa jonkin aikaa ilman jukkaa, koska hän halusi soittaa juuri samalla skitalla, josta katkas, eikä vaihtaa varaan. Mukaan mahtu yx biisi lambertlandilta, ja enimmäkseen sahasivat ekaa albumii ja joitain jukan ja robsonin yhteishommii.. olis kiva, jos joku sais biisilistat tänne! ;)
  
  5/17/01 10:43 PM

Name : Wille
  
Message : Pressa soittaa lauantaina 26.5. klo 16.30 Kaisaniemen puistossa päälavalla, ei pääsymaksua. Eli sinne.
  
  5/17/01 8:52 PM

Name : Panu
  
Message : Colossuksen vieraskirjassa joku tiesi kertoa ,että Pressa esiintyisi Maailma Kylässä-festareilla Helsingissä toukokuun lopussa.
  
  5/17/01 5:37 PM

Name : Pete
  
Message : Jangvans:Juttutupa,Hki 16.05.2001

set1:Star Of The Counting Down?/
Start And Run/Between Fire And Ice/
Syrjään nyt/I´m A Blues Man/
Ai ai ai,vapaus on päässyt karkuun

set2:Master Brings/Turn Around Get Back/In And Out/Get Back > Yksi suru
Yksi riemu > "funky jam" > Yksi suru
Yksi riemu/Ragman Run (tai Ragland Road) encore:Just For A Thrill
  
  5/17/01 5:13 PM

Name : Jani
  
Message : Erinomainen keikka tosiaan eilen.Veronan Juha soittaa Maaritin bändissä ja on sitä ennen soittanut mm.Kirkan kanssa.Jang vanshan sai muuten alkunsa Jangva-klubilla soitetuista jamikeikoista - siitä mainio nimi.Sanoin Jukalle keikan jälkeen että olisi ollut mukava nähdä myös Nylundin Pekka mukana keikalla (kuten täältä luin Keravan keikasta) ja että olisiko se kenties joskus mahdollista,johon Jukka vastasi diplomaattiseen tyyliinsä vain ylistämällä Pekan taitoja...Jukalla oli muuten synansa perässä vanha Echoplex-masiina joka teki hienon säväyksen(kyllä aito vanha masiina aina virtuaalivanhan voittaa...)
  
  5/17/01 1:54 PM

Name : Timppa
  
Message : Uskomattoman kova keikka eilen Juttutuvassa. Turha haikailla enää Pohjola/Gustavson meininkiä kun tarjolla on uusia loistavia biisejä ja Gustavsonilla vihdoinkin bändi, jonka hän ansaitsee.
Missä tämä uusi? huippubasisti Juha Verona muuten on aiemmin soittanut/piileskellyt?

Vaatikaa Gustavsonin Jang Vansia paikkakunnallenne keikalle. Keikkoja myy ilmeisesti Tapio Korjus.
  
  5/17/01 12:27 PM

Name : weezer
  
Message : Niinpä niin, Gutsi on todella kovassa vedossa. Ja bändi svengasi helvetin tiukasti. Erinomainen keikka.
  
  5/17/01 11:34 AM

Name : Pertti, Hyvinkää
  
Message : Jang Vans juttutuvassa... loistava keikka! Mahtavia biisejä! Uskomattoman kova bändi! Menkääs katsomaan jos tilaisuus koittaa :-)
  
  5/17/01 9:11 AM

Name : Esa
  
Message : Sori Mikko, valitse huolellisemmin ens kerralla. Tuo on aina riesa. Muutama tuttu osti lopulta serverin.
  
  5/17/01 1:38 AM

Name : Pete
  
Message : Jangvans Juttutupa,Hki 16.05.2001
Mahtavaa "groovejazzbluesia" tasan
kaksi tuntia,paljon Gustavsonin
julkaisematonta matskua + covereita.
Myös In And Out soitettiin!!
Laitan tarkemman settilistan huomenna.
  
  5/17/01 12:17 AM

Name : Joiku
  
Message : Maanmainio näppäinvelho Esa Kotilainenhan on tunnetusti nykyään syvemmällä kansanmusiikissa kuin progessa.
Kehotanpa Wigu-fänejä tutustumaan Esan Ailu Valkeapään kanssa tekemiin levytyksiin ja huomionarvoinen on myös miehen haitarisoololevy Aamu Joella vuodelta-95 ja erityisesti biisi Niskalassa niksahti eli Lost in Niskala.Kehoitankin palatkaa tähän päivään,tuulettakaa tajuntaanne ja haudatkaa Zäppä!
  
  5/16/01 11:23 PM

Name : Elina
  
Message : Valkoiset henkselit jäivät, jos oikein olen ymmärtänyt, sille palvelustytölle: "I kept them safe&tidy 'til you'd be back..."
  
  5/16/01 10:17 PM

Name : Mikko
Home page : Nuclear Netclub
  
Message : No nyt Surfeu tiedottaa seuraavaa:

"FTP-yhteyttä jouduttiin rajoittamaan niin, että aiemmasta käytännöstä poiketen FTP-yhteys ei enää ole mahdollinen muutoin kuin surfEUn internet-yhteydellä."

Minulla ei ole surfeun internet- yhteyttä, ja vaikka olisikin, haluaisin pystyä päivittämään nämä sivut minkä yhteyden kautta tahansa. Tuo ylläoleva tieto tarkoittaa siis käytännössä sitä, että näille sivuille pitää taas etsiä uusi palvelin.
  
  5/16/01 10:15 PM

Name : Frusciante
  
Message : Tarja: yes, you're the one.
  
  5/16/01 10:02 PM

Name : Esa
  
Message : Mihin ne henkselit siinä biisissä lopulta joutuivat? Unohdan aina puolivälissä seurata.

Kuka saisi sanoista selville Set My Hair On Fire biisissä? Jos joku aloittaa, voin antaa mielipiteitä, mutten nyt ehdi sitä kaivaa esille.
  
  5/16/01 8:36 PM

Name : Mikko
  
Message : Pepe Willbergin Ajatukset on Tombstone Valentine -lp:ltä peräisin oleva Wishful Thinker, laulettu suomeksi Wigwam-taustan päälle.
  
  5/16/01 8:12 PM

Name : Petteri
Home page : http://www.yle.fi/aanilevysto/firs2/html/robson6e.htm#Robson Frank, Yhtye
  
Message : Oli pakko vielä kirjoittaa, nimittäin Frank Robsonin soololevyistä. Tsekatkaapa tuota linkkiä. 1975 on tullut Frank Robson -niminen levy ja 1976 Stay Awhile, jossa Robsonin kanssa esiintyy Maarit Hurmerinta. Onko kukaan kuullut moisia, onko mistään kotoisin?
  
  5/16/01 8:06 PM

Name : Petteri
Home page : http://www.yle.fi/aanilevysto/firs2/html/ajatuksk.htm#Ajatukset Pembroke Gustavson
  
Message : Mulla on vasta Pigworm ja Cauliflowers. Molemmat aukesivat mulle aika hitaasti (mutta varmasti). Varsinkin Pigworm on loistolevy, kaikki ovat hyviä biisejä. Do the Pigwormin, Just My Situationin ja No New Games to Playn lisäksi aloin pitämään tavattomasti No More Terra Firmasta.

Ja vielä Wigwamin jäsenten yhteistyöstä tai pikemminkin yhteistyöttömyydestä:
löysin Ylen suomalaisen musiikin hakemistoa selatessani (on muuten hyvä sivusto, löytyy lähes kaikki suomalaiset äänitykset vuosilta 1901-1979) Pepe Willbergin vuonna 1970 äänitetyn biisin nimeltä Ajatukset. Biisin on säveltänyt Pembroke ja sanoittanut Gustavson. Ks. linkki ylhäällä.
  
  5/16/01 7:44 PM

Name : Elina
  
Message : Hmm.. Hienoa, taisin kerrankin saada aikaan REAKTION...
  
  5/16/01 6:57 PM

Name : Frusciante
  
Message : OOK! throw it down hard! yea! kick it!
  
  5/16/01 6:28 PM

Name : Elina
  
Message : ...ja mun mielestä tohon Pembroken top20-kokoelmaan voisi lisätä vielä Time To Make A Standin, joka on Pigwormin helmiä. Muuten Flat Broke on kyllä Jimin levyistä mielestäni loistokkain, kuulostaa ihan joltain hittikoosteelta, positiivisessa mielessä :).
  
  5/16/01 6:16 PM

Name : Tarja
  
Message : Frusciante, toki sulla on oikeus mielipiteeseesi. :-) Tuo levyehdotus kuulosti ihan hyvältä, tosin itse lisäisin siihen biisin The White Suspenders, joka on yksi meikäläisen suosikkeja Jimin biiseistä.
  
  5/16/01 5:17 PM

Name : Suonna
  
Message : Tässä ehdotus Jim Pembroke -tuplan ykköslevyksi :-) eli Jimin TOP20 aikaväliltä 1971-83, soololevyiltä & sinkuilta ja pari kuvaa täsmentävää Wigwam- ja Pedro-juttua. Kurt Cobain kuuluisi mukaan, mutta sijoittuu ajallisesti haarukan ulkopuolelle.

Lost Without A Trace 71
Currently Cheesing 72
Grass For Blades 72
Maestro Mercy 74
Friend From The Fields 74
Do The Pigworm 74
Just My Situation / Sweet Marie 74
Nuclear Nightclub 75
Bertha Come Back 77
A Better Hold... 77
Goddammaddog 77
Golden Days 79
Wide Sea 80
The Nashville Co-Writer... 80
Down Old Woody Lane 80
Beyond The Waves 80
A Grim Affair 81
Minstrelmental 81
Party Upstairs 81
Matushka-Mother 83
  
  5/16/01 3:51 PM

Name : Esa
  
Message : Party Upstairs on ihan oman tyylinen juttu. Mutta jos haluaa vain rock tyylisiä hittijuttuja, niin siltikin sain Party Upstairs ja Flat Broke CDstä yhden ihan hyvän 10 raidan koosteen.

Party lisäksi kuvaa hyvin Jimiä Wigwamista erillisenä olentona. Ekan Hot Thumbs CDn koen vähän niinkuin että Wigwam irroittelee hauskaa kamaa Jimin ohjauksella.
  
  5/16/01 3:16 PM

Name : Frusciante
Found : Search engine
  
Message : Joo yhdyn kaikkeen muuhun, mutta mitä olen Party upstairsia kuunnellu, niin sehän on ihan surkee, ei millään pahalla. Vedän rajan caulifloweriin, sen jälkeen ei mieheltä oo tullut kauheen tasokasta matskuu, näin on näreet! Toivottavasti sain teidät kiukusta punaisiksi! ;)
  
  5/16/01 2:44 PM

Name : Suonna
  
Message : Pembrokella on todella tasokas tuotanto, kun mielipiteet hajoavat näin voimakkaasti. Minun mielestäni Party Upstairs on paras... Ja Corporal Cauliflower sitten. Ah sitä Goddammaddogin hifiyttä, sitä biisiä on mukava kuunnella kovalla. Ja entäs Pedron lp:lle tehty Beyond The Waves, neron työtä. Pitäisi kyllä saada Pembroken 2CD-kokoelma, jonka toisella levyllä olisivat vaikka soololevyjen parhaat ja joku pakollinen Nuclear Nightclub ja toinen levy olisi täynnä obskyyrejä juttuja varhaisista singleistä loistavien Jenkki-keikkojen näytteisiin ja kaiken maailman Päivänsäde ja menninkäis -englanninnoksiin. Vihje Siboneylle!

Anyway, Kerroin Jimillekin ennen Telakan -96 soolokeikkaa, että A Grim Affair on aivan loistava biisi ja että Party Upstairs on mielestäni maailman viiden parhaan levyn joukossa. Jim totesi suurinpiirtein, että "ai sul on sitten viis levyy".
  
  5/16/01 1:33 PM

Name : Jukka
  
Message : Joo! FLAT BROKE on aivan omassa luokassaan, verrattinpa sitä sitten mihin tahansa maailmalla tehtyyn äänitteeseen (esim. Double fantasy, 1980) tahansa.

PS. Finvoxin noin 4-raita (?) systeemeillä on mielestäni tallennettu vuoden 1969 makeimmat rumpusoundit tässä maailmassa juuri Ronnien soittamana. Kuunnelkaa nyt vaikka "Must be the devil" ja "Luulosairas" (jätetään kuitenkin Bonham vertailun ulkopuolelle)...
  
  5/16/01 1:24 PM

Name : Tarja
  
Message : Mikey, olin juuri aikeissa sanoa samaa.
  
  5/16/01 11:17 AM

Name : Mikey Dune
  
Message : Pigworm on hyvä, mutta mielestäni
Flat Broke on kerrassaan loistelias.
  
  5/16/01 10:02 AM

Name : Urpo
  
Message : Pigworm on loistava. Jos se olisi julkaistu Wigwamin nimissä, se olisi Wigwamin paras albumi. No nyt se on Pembroken paras, mutta miehen kaikki soololevyt ovat niin hyviä, että vaikea/turha niitä on pistää järjestykseen. Jopa Kojon kanssa tehty levy, jolla Pembroke laulaa suomeksi, on OK.
  
  5/15/01 9:06 PM

Name : Tarja
  
Message : Ei niitä arvosteluja pidä aina uskoa, kuuntele mieluummin itse. Minusta Pigworm on ainakin hieno levy, siinähän on Sweet Marie ja Do the Pigworm ja monta muuta helmeä. Luulenpa että aika moni on mun kanssa samaa mieltä.
  
  5/15/01 8:50 PM

Name : Frusciante
Found : Just surfed on in
  
Message :
Kertokaa , mitä mieltä ootte Pembroken soolost: Pigworm, onx se hyvä?, ku sehän ei oo saanu hyvii arvosteluita...
  
  5/15/01 8:45 PM

Name : Petteri
Home page : http://www.rocktops.fi/frames.html
  
Message : Keikkoja on taas päivitetty:
28.06. JOENSUU, Bepop
29.06. IMATRA, Big Band Festival
04.07. TAMPERE, Yo-talo
11.07. HELSINKI, Tavastia
12.07. KUOPIO, Puijonsarvi
  
  5/15/01 6:08 PM

Name : Cremated
  
Message : born under a bad sign.
  
  5/15/01 4:42 PM

Name : Friend from the Fields
  
Message : Niin minäkin luulin yhdessä vaiheessa, ennen kuin hankin Wicked Ivoryn, eikä se vastannut muistikuvaani. Tai sitten muisti on tehnyt hassun kepposen. Oli kyseessä sitten mikä tahansa äänite, avasi se minulle oven Wigwamin satumaailmaan. Wicked Ivorya pidän kyllä Jimin parhaana soololevynä.
  
  5/15/01 4:33 PM

Name : Ilkka, Jyväskylä
  
Message : Friend from the Fields:
Kovasti kuulostaa Hot Thumbs O'Rileyn, alias Jim Pembroken ekalta soololevyltä "Wicked Ivory", joka on ikäänkuin klubikeikalta äänitetty sekoilu. Grass for Blades tosiaan loppuu kesken - alkujaan ilmeisesti niinkin proosallisesta syystä kuin nauhan loppuminen kesken äänityksen... Hieno levy kaiken kaikkiaan!
  
  5/15/01 3:29 PM

Name : Friend form the Fields
  
Message : Ensimmäinen kosketukseni Wiguihin oli kaverini soittama konserttitaltiointikasetti. Se oli rakkautta ensi kuulemalla, mutta tietäisiköhän joku, mikä tämä kasetti oli. Erikoista näet oli, että viimeinen kappale, ilmeisesti Grass fo Blades, loppui tylysti kesken, ja Jim totesi englanniksi, että nyt vaan pitää lopettaa. En muista muita yksityiskohtia, kuulemisesta on aikaa.
  
  5/15/01 12:13 PM