Wigwam - guestbook

Name : Antti, Kuopio
  
Message : Monikohan tietää, mistä Steely Danin nimi tulee? Nimihän on aivan neutraali, olin itse aika yllättynyt kun kuulin sen alkuperän.

Onko täällä Steely-diggareita? Itse löysin Danin 13 v. sitten, ostin heti kaikki levyt. Kuuntelua kestävää ja monipuolista musiikkia! Fagenin eka soololevy "Nightfly" on tietty myös loistava.

Viime vuonna Fagen & Becker yllättivät: uusi levy 20 vuoden tauon jälkeen! Ja vieläpä hieno levy, se on aivan samaa tasoa kuin Steelyn vanhat klassikot. Helsingin keikalle en valitettavasti päässyt.
  
  24/08/01 07:57

Name : mika, espoo
  
Message : bändin nimen täytyy olla tietenkin
"Crown" - ai miten niin ? todella proge nimi, vai mitä ?
Tikkarimies on paska. Kalevalan eka piti alunperin levyttää suomeksi, mutta Toivo Kärki (Finnlevy) sanoi, että levyä tullaan myymään ulkomailla ja se pitää tehdä englanniksi. Saksala oli kait kusessa (???). Löytyy se Apollon
"Shook Me" kasetilta. siis Zeppelin
version plagiaatti Dixonin biisistä.
Naurettava, muttei huono. Soittivat Sirppiliiterissä Steppenwolfin lämppärinä - Holle Holopainen (itse bassossa) spiikkas radiossa, ennen kuin pisti biisin tulemaan "nyt osa suomalaista kulttuurihistoriaa. Apollo Kultsan lavalla..." jne.
mj
  
  23/08/01 23:45

Name : Esa
  
Message : Lähetin joitakin ehdotuksia Jennille, mutta kai muita auttaisi tietää jotakin bändistä..
  
  23/08/01 22:13

Name : timppa
  
Message : Tänään TV1 jazzvideona Suhkan Uhka. Liekö Gustavson mukana?
  
  23/08/01 16:42

Name : Jenni
  
Message : Hei, keksikääpäs nimi suomiprogebändille, ja lähettäkää ehdotus mulle! Alan olla jo aika epätoivoinen, bändin kotisivua alettiin tekemään, kunnes tajuttiin, ettei meillä ole nimeä. Olen ikuisesti kiitollinen, jos joku pystyy auttamaan.

jenni.riihela@iobox.fi
  
  23/08/01 16:26

Name : k.p.tikka-ri
  
Message : Siitä Pommiin nukkumisesta Euroviisuissa, muistaakseni NME mainittiin tässä yhteydessä VUOSIIN ensimmäistä kertaa huomioineensa sivuillaan, pikku-uutisessa tosin vain, euroviisut & uutisen siältö oli jotain sinnepäin, että "...legendaarinen Jim Pembroke of Wigwam osallistui bailuihin laululla joka ei saanut yhtään pistettä, kuulemma; Ei meistä kukaan sitä kyllä nähnyt eikä kuullut, mutta kai sen noilla krediiteillä täytyy olla hyvä ollut...."
Eräs Suomen huonoimpia laulajia on ollut S.Albert Kivinen, filosofian tohtori... Joka on kuullut hänen Lovelle levyttämäänsä tuotantoa, on varmasti samaa mieltä... ja niissä oli sentään aivan törkeän kovat tekstit kans!
  
  23/08/01 13:59

Name : Heikki Kerkkänen, salokylä
  
Message : kyllä myös Johannes Virolaisen muutama vuosi sitten julkaistu levy, jolla hän laulaa mm. Pienen kansanlaulun, on melko lailla perseestä, suoraan sanoen.

se on siis näitä hyviä huonoja levyjä.

Radion Prime-Time-ajan renkutukset taas ovat niin huonoja että itkettää.
  
  23/08/01 13:22

Name : cosmic the crimzoid
  
Message : Menolippu VR:n mieskuoron esittämänä
on vielä paaljon huonompi.
  
  22/08/01 23:47

Name : cosmic the crimzoid
  
Message : Klassikko ylihuono-levytys on "Do you wanna dance" jonkun koulupojan-nassikan rääkymänä,en muista esittäjän/bändin nimeä.
  
  22/08/01 23:42

Name : Elina
Home page : http://www.btinternet.com/~malcodd/eurovision/
  
Message : Noilla sivuilla pääsee nauttimaan kaikista euroviisuista vuodesta 1956 oikein videoiden kera. Nuku pommiin on kaikin puolin aika hämmentävä esitys. Kaiken kruunaa Pembroken ja muun bändin "tyylikäs" mafia-asustus... Mutta katsokaas myös Reggae OK, siihen toi Urpon muistikuva sopisi paremmin...
  
  22/08/01 22:31

Name : Tarja
  
Message : Kiitos Mikolle mainiosta linkistä! Piristi ainakin mun päivää.
  
  22/08/01 18:34

Name : Urpo
  
Message : Hämärä muistikuva: Euroviisut Harrogatessa 1982. Kojon Nuku pommiin...Juha Björnisen (?)vingutellessa kitarasooloaan Jim Pembroke loikkasi pianon takaa keskelle lavaa selälleen sätkyttelemään kuin kaatumatautinen. Muistaako kukaan, oliko se Pembroke? Kaatuili Suomen värien puolesta. Jos Wigwamin & Pembroken vaiheista joskus kootaan Anthology-video Beatles-tyyliin, tuo kohtaus pitäisi saada mukaan.
  
  22/08/01 17:19

Name : Mikko
Home page : http://www.phoenixnewtimes.com/extra/gilstrap/crawl.html
  
Message : Huonoista levyistä puheenollen ylläolevassa meikäläisen lempparilinkissä Peter Gilstrap esittelee outojen levyjen kokoelmaansa. Pari klikkauksen takaa löytyy saman miehen 'viikon Jeesus'-sivusto.
  
  22/08/01 14:44

Name : Jimmy Savonian, Saint Michael
Home page : http://www.mikkeli.fi
  
Message : Suomen huonoimman rock-levyn valitseminen on kyllä huikean vaikea tehtävä. En ole Apolloa kuullut, mutta väksin tulee mieleen, että raati ei ole kuullut esimerkiksi Pelle Miljoonaa, Dead End 5 -yhtyettä, Skädämiä, Tannaa, Yön tuotantoa kahden ensimmäisen levyn jälkeen, Hanoi Rocks -jäsenten tuotantoa vuodesta 1985 alkaen, Neumannin soolotuotantoa, turkulaista rokkia, lopun aikojen Hurriganesia... ja tätähän voisi jatkaa loputtomiin.
  
  22/08/01 13:12

Name : k.p.tikka-ri
  
Message : Enpä ole minäkään tuota Apollon levyä kokonaan kuullu, mutta Rumbassako se oli joku vuosi sitten juttu, jossa tuo oli valittu Suomen huonoimmaksi rock-levyksi Keitetyn Hauen lpn ohella.... Perustelut oli jotain tuohon suuntaan, että tavoitteet ja kyvyt ja keinot olivat tuloksen perusteella huimassa ristiriidassa tällä levyllä.... Meinaan kyllä hankkia levyn, kunhan se ilmestyy!
Keitetyn Hauen olen kuullut, se on todella karmeaa kamaa....
  
  22/08/01 11:21

Name : Heikki Kerkkänen, salokylä
  
Message : Mitenkäs on tuon kohtapuoliin ilmestyvän Apollon cd:n kanssa, että onko se oikeasti heavya psykedeliaa, vai vain heavya psykedeliaa Suomen mittakaavassa?
Olen kuullut pari Apollon kappaletta, toinen on se You Shook Me-cover, joka on todellakin tasoa "Liperin Lavan psykedeliapaukku" ja toinen Finnish Graffiti-levyllä ollut biisi, joka oli yhtä lähellä psykedeliaa kuin Äkäslompolo Kapkaupunkia.
  
  21/08/01 20:06

Name : Jenni
  
Message : Kertokaapas kaikki asiasta tietävät, että mistä saa sinne Vuotalolle lippuja, onko keikkapäivä edelleen 4.10 ja monelta sinne pääsee sisään, millainen paikka se on (Tavastia- vai Savoy-teatterityyppinen?) ja paljonko maksaa? Onko vielä jollain tietoa, milloin se varsinainen levy on kaupoissa, ja onko peräti tuplalevy? Kiitoksia! (Ai niin, ja kuka muu sinne on menossa, kuin meikäläinen..?)
  
  21/08/01 12:50

Name : Mikko
Home page : http://www.ektrorecords.com/
  
Message : Ektron uudet tyylikkäät kotisivut tuolla.
  
  21/08/01 09:13

Name : k.p.tikka-ri
  
Message : Ja ettei nyt vaan kenellekkään jäisi epäselväksi, tämä Jorma Hujalainen, joka on plagioinut meikäläisen nimimerkkiä (no, lähes...) muodossa "Tikkarimies", en ole minä itse....
  
  20/08/01 19:21

Name : Del Montte
  
Message : Nyt mentiin keskustelussa liian pitkälle Tikkkarimiehen maailmaan...
  
  20/08/01 18:52

Name : luulosairas
  
Message : Del Monte-mies sanoo: Kyllä!
(Kyky pureutua asian ytimeen)
  
  20/08/01 16:45

Name : Del Montte
  
Message : Muusikko!
  
  20/08/01 16:38

Name : Jenni
  
Message : Kiitti Kerkkäsen Heikille osuvasta kritiikistä Nyt-liitteessä! Se lehti alkaa sensaatiohakuisuudessaan lähennellä Seiskaa... Saa nykyään puolustella kristillisyyttään melkein jokaiselle, kun vaan tollasia Jumalaa leikkiviä tiukkapipoja haastatellaan. Niin, siitä vielä, että en ole ammattimuusikko, jos jotkut niin ovat erehtyneet luulemaan (tikkarimies mukaan lukien). Intohimoinen amatöörimuusikko kuitenkin, päivätöiden ohella.
  
  20/08/01 13:42

Name : Ykä
  
Message : Tikkarimies voisi kyllä harkita mitä tällä palstalla haluaa kysyä. Tai: jos lisätään puita kaminaan, niin kuinkahan on oman "tikkarisi" kanssa.
  
  19/08/01 23:09

Name : Panu
  
Message : Missäs tuo Vuotalo sijaitsee?Vuosaaressa?
Entä mistä voipi kysellä lippuja?
  
  19/08/01 15:15