Wigwam - guestbook

Name : Ehjä Nadir
  
Message : Suonnan Kadotetut-kommentista tuli mieleen ne proge-mailaislistoilla esiintyneet arvailut, että on vaikeaa löytää muusikkoa, jota ei enintään viiden linkin kautta saa yhdistettyä Yes-yhtyeeseen. Mahtaneeko sama päteä Wiguihin täällä suomessa? Esimerkiksi Kala Alajoki > Dave Lindholm > Pave Maijanen > Wigwam:Nuclear Nightclub. Tai Taiska > Pelle Miljoona > Mats Hulden.
  
  28/08/01 11:58

Name : Tuomas, Turku
Home page : Levydivarit
  
Message : Liikkeiden osoitteet löytyvät ylläolevasta osoitteesta. Boom Boom Recordsia ei kylläkään taida olla enää olemassa.

Viime Hesan-reissulla kävin ostamassa oman kappaleeni Uzvan levystä Green Grass Recordsista tarjoushintaan 79 markalla. Ostin kuulemma silloin toisteksi viimeisen kappaleen levystä eli kyseisestä liikkestä levyt ovat varmaankin jo loppuneet. Onnea etsintään...
  
  27/08/01 22:28

Name : Del Montte
  
Message : Toimii taas :)

Kenelläkään Boom Boom- Green Grass-Hippie Shake Recordsien osoitteita? Tahtoisi tuonUzvan levyn mutta ei löydä.

Pop-Finlandia taas ensi itsenäisyyspäivänä. Onkohan Pressat ja Wigwam mukana?
  
  27/08/01 19:16

Name : Jenni
  
Message : Ei muuta kun tuhannesti kiitos Ellulle ehkä siisteimmästä linkistä mitä on. Täällä porukalla nauretaan näille videopätkille. Täytyy kyllä sanoa, että itse kun oli niin pieni tuossa 80-luvun alussa, ettei näitä Kojon ja Rikin esityksiä muista, niin ihan ääneen ihmettelee, että Euroviisuissa on joskus ollut jotain mielenkiintoistakin. Ja kymmenen pistettä bändeille lavameiningistä ja koreografioista! Oliko muuten se kitaristi Jimin vieressä Reggae OK:lla Orma? Kaikkialle sekin ehtii, kuten esim. Raptorin levylle soittamaan...
  
  27/08/01 15:37

Name : Suonna
Home page : http://www.sjoki.uta.fi/~latvis/yhtyeet/Seppo_Tyni.html
  
Message : Seppo Tyni julkaisi 90-luvun jälkipuoliskolla 2 sooloalbumia Pohjolan levymerkillä. Levyillä on hyvät hetkensä, jos esim. melodikkona Tyni ei ole aivan Pohjolan veroinen. En tiedä, mitä Tyni aivan viime aikoina on tehnyt.
Tuo linkki on Rockdatan hieman päivettyneelle sivulle.
  
  27/08/01 14:03

Name : Veikko
  
Message : Ostin tossa Pekka Pojhjolan Visitationin, joka on aivan loistava. Rupesinpa sitten kummastelemaan, että mitähän tapahtui Seppo Tynille? Äijästä ei ole kuulunut viimeaikoina mitään, eli tietäiskö joku, mitä hän on puuhaillut Pohjola-hommien jälkeen?
  
  26/08/01 23:46

Name : Pete
  
Message : Torstaina 23.08.2000 TV:ssä
Gustavson lauloi Suhkan Uhka bändin
biisin Once I Loved.
Mikko Rintanen soitti kitaraa
Hectorin bändissä Elämä lapselle
konsertissa biisissä Päivänsäde ja
menninkäinen.
  
  26/08/01 17:31

Name : Esa
  
Message : Jaksoin vain Kojon katsella. Jimboko se siinä sitä jumalatonta bassorumpua paukuttelee muun homman ohessa?
  
  26/08/01 05:46

Name : Urpo
  
Message : Elinalle kiitos euroviisulinkistä. Ei tuo kovasti Pembroken näköisen kitaristin pyllähdys Reggae OK:ssa enää vuosien jälkeen niin dramaattiselta tuntunutkaan. Pedro Hietasen hanurisoolo ja jylhän asiallinen olemus teki nyt nähtynä vaikutuksen. 2/5 Wigamista estradilla, vai pitäisikö sanoa Pedro's Heavy Gentlemen. Tunnistiko kukaan basistia?
  
  25/08/01 17:44

Name : Suonna
  
Message : Fresh Garbagen jatko-osasuunnitelmat ei kyllä taida olla meistä kiinni vaan talouselämän rautaisista laeista yms.
Sen verran nostan nyt omaa häntää tässä yhteydessä, että Kadotettujen upouudessa kokoelma-cd:ssä (Johanna/Love) on kirjoittamani kansiteksti. Kadotetut oli hieno bändi, ja pakollinen Wigwam-linkki löytyy esim. siitä, että Måsse äänitti niiden ensimmäisen singlen. Tai Rekun kanssa Avoimissa ovissa soittanut Junior Simola tuotti niiden viimeisen lp:n.
  
  25/08/01 13:11

Name : Ehjä Nadir
  
Message : Taitaa Mikko & Suonna suunnitella kokoelmaa "Less than fresh grabage - Wigwam obscurities & related stuff". hyvä!
  
  25/08/01 12:24

Name : Del Montte
  
Message : Paras bändin nimi on tottakai tietenkin "Pahat Viinitarhurit".
  
  25/08/01 10:31

Name : Mikko
  
Message : On kyllä ihan tajuttomat nuo Euroviisut-sivut joista Elina antoi vinkin. Ei taida olla luvallisesti kaikki matsku siellä(kään). Reggae OK ja Nuku pommiin -performanssit toimii nyt nähtynä vähintään yhtä hyvin kuin 20 vuotta sitten. Kieli poskessa -euroviisuja ja siinä suhteessa varmaankin edellä aikaansa.

Kesäkapinan Wigwam-musiikista (soundtrackilla on paljon muutakin) sen verran, että 'Spring Cigarette' on ainut kunnollinen kokonainen biisi. Sen lisäksi on pari muuta pätkää joiden julkaisemista ehkä voisi ajatella. Käykää Kiasmassa kuuntelemassa ja katsomassa jos vain pääsette. Elokuva on aika tyylikäs muutenkin kuin musiikin puolesta.
  
  24/08/01 22:19

Name : Esa
  
Message : Ilmatieteellinen? No, sitten bändistä tarttee tulla Ilmavaiva...
  
  24/08/01 19:38

Name : Jenni
  
Message : Nggkrääh, tossa just mun kaveri tuli sanomaan, että "talma, sehän tarkottaa limaa!" joten tota nimee pitää miettiä vielä. Mun duunikaverin bändillä on tosi hupaisa nimi; Lits Libarts. Duuniporukan bändin nimi taas on Geodynamo. Siis tää Ilamtieteen laitoksen osasto, jossa työskentelen, on nimeltään Geofysiikan tutkimus, selittääkseni vitsiä tökerösti.
  
  24/08/01 17:25

Name : Suonna
  
Message : Olen kuullut talmaa käytettävän synonyymina "sille töhnälle, joka kertyy hampaiden pinnalle jos ei harjaa hampaita". Siihen nähden talma ei kuulosta mitenkään freesiltä. Pahoittelen puolestanne jos valinta on jo tehty :-) Omista käyttämättä jääneistä bändinnimistä parhaimpia keksintöjä on mielestäni Taiga (joka on harvoja sanoja jotka on samoja suomeksi, englanniksi ja venäjäksi) ja sitten Healthy College Front, joka ois mitä hienoin jos pitää päästä harrastamaan progeviitteitä ja lyhenteitä ARG-, NNS-, YUP- tms. hengessä...
  
  24/08/01 17:09

Name : Jenni
  
Message : Paras bändinnimi mitä mä oon kuullu on Speppe, joka meni vielä muuttamaan nimensä ihan tyhmäksi. Nooo, musta paras nimi on sellanen joka sopii suuhun, ettei ensimmäiseks tarvii alkaa keksimään lempinimeä. No jaa, onkohan Talmakin joskus Tamis tai Tamikset. Ite aattelin alun perin nimeksi Teslaa, mutta sellanen bändi kai on jo. Toinen ehdokas oli Analgesia, joka on lääketieteen termi, tarkoittaa kivun lievenemistä.
  
  24/08/01 16:57

Name : cosmic the crimzoid
  
Message : Muhoksella oli kauan aikaa sitten bändi nimeltään Sanomaton puolukanvarpu,paras mitä olen kuullut,se nimi siis.Ruukissa oli Kaarle Herttua harjaa Klaus Flemingin hampaita,siitä tuli
tunnettu bändi toisella nimellä.
  
  24/08/01 15:50

Name : Heikki Kerkkänen, salokylä
  
Message : Häh, eikö se "Kanaemo&poikaset" ollut hjuva? :)

  
  24/08/01 15:12

Name : cosmic the crimzoid
  
Message : Entäs JOTUNI eli jättiläinen?
  
  24/08/01 14:54

Name : Jenni
  
Message : Tällä hetkellä alan enemmän ja enemmän kallistua siihen suuntaan, että Timo Vuorion nimiehdotus "Talma" vois olla hyvä meidän bändille. On kuulemma vanhaa suomea ja tarkoittaa sumua. Jees, ja ku voi vielä piruuttaan kopioida fontin logoon Tamla Motownin logosta... No ei vaiskaan. Ja eiku sivua tekemään!
  
  24/08/01 14:39

Name : Tanja, Helsinki
  
Message : Taiteiden yönä 30.8. Kiasma Stagella esitetään Seppo Renvallin kokeellinen kokoillan elokuva live-musiikin säestyksellä. Jukka Tolosen bändi soittelee jo kello 20, leffa alkaa kello 21.
  
  24/08/01 13:03

Name : TomTom
  
Message : Onko nuo Kesäkapinan biisit muutan mistään kotoisin? Onko kukaan kuullut ja onko niitä kierrossa keräilijöillä? Ehkäpä Fresh Garbage vol. 2:een voisi ne hoidella?
  
  24/08/01 12:59

Name : Mikko Meriläinen
Home page : Nuclear Netclub
  
Message : Poistin kaikki Tikkarimies-nimellä lähetetyt viestit vieraskirjasta. Ip-numerot joista viestit tulivat ovat tallessa. Jos asiattomia viestejä vielä ilmaantuu, pyydän ettei niihin reagoitaisi vieraskirjassa millään tavalla. Pyrin vastedes poistamaan asiattomuudet mahdollisimman pian.
  
  24/08/01 12:19

Name : k.p.tikka-ri
  
Message : steely dan... entäs uranian willy the heavy metal kid, the nova criminal...?
kaima voisi tarkistaa myös semmosen orkesterin, kuin jegor i opizdinijevsii ja sitten auktzion-nimisen orkesterin cdn bodun... jaa vaikeita hankkia? no alkaa sitten suomi-popin kestohitistä "suopursu kukkii"....
  
  24/08/01 08:28