Wigwam - guestbook

Name : mika, espoo
  
Message : LIVE!
jukoliuta mitä biisejä! ihan parhaasta päästä! ja "friend from"
mukana. toivottavasti on saatu hyvin
purkkiin ja mixaus ym. onnistunut.
big farewell olisi voinut olla mukana (kuten mikä muu tahansa wigu biisi), mutta ei kai ollut edes keikkaohjelmistossa. Tätä ei sitten polteta/kopioida vaan laitetaan rahat oikeaan osoitteeseen.
  
  27/09/01 12:50

Name : cosmic the crimzoid
  
Message : Peukalointia...psykedelibändi John's Childrenin "Legendary Orgasm Album" studioalbumi johon lisättiin biisien väliin teinityttöjen hysteeristä kiljumista,ilmeisesti joltain Beatlesin keikalta.
  
  27/09/01 08:58

Name : cosmic the crimzoid
  
Message : Kiitos Suonna Scapa Flow tiedoista.Fugsia mulla on vaan Virgin Fugs,nehän oppi myöhemmin hieman soittamaan?Yks mainio seko psykefolk on Tea&Symphonyn An Asylum for the musically insane.
  
  27/09/01 08:53

Name : Veikko
  
Message : Suonna: voisiko answer to lifen a-osan soinnut olla D - Dsus4 - D - G9 ja ehkä vielä G loppuun, en ole varma (enkä jenni, mutta silti). Tai ainakin kitara soittaa jotain kovasti tuon tapaista.
  
  27/09/01 00:06

Name : Heikki Kerkkänen
  
Message : Minä tapan sen joka keksi tuon nimen Wigwamin live-levylle.


  
  26/09/01 22:28

Name : Esa
  
Message : "Ja rumpusoolo on näköjään unohdettu." Hyvä niin. Kenties sitä kehtaa ulkomaillakin myydä...
  
  26/09/01 17:18

Name : Suonna
  
Message : Mikon saamat livetiedot näköjään täsmentyivät ja kappalejärjestykseen tuli muutoksia. Kestot herättävät ainakin kolme kysymystä: Tramdriveria on editoitu aika tavalla lyhkäisemmäksi, kun muistaa, miten pitkä Rekun soolo siinä loppujen lopuksi oli. Eddie samoin, kyllä se oli livenä mielestäni kymmenen minuutin luokkaa. Ja rumpusoolo on näköjään unohdettu.
Turha arvostella vielä kuulematonta kiekkoa, mutta jotenkin perus-arveluttaa livelevyjen teko Protools-aikakaudella. Yksi kokonainen keikka virheineen ja spiikkeineen olisi tietysti liian rehellinen ratkaisu ollakseen totta. Ja onhan tuo livelevyjen peukalointi osattu ennenkin. Kuuntelin eilen Fugsin "Golden Filth"-liven Fillmore Eastistä 70-luvulta. Spiikkien editoinnin ja siistimisen kuulee aivan selvästi, kun tuohon aikaan on pelattu sananmukaisesti leikkaa ja liimaa -tekniikoilla.
  
  26/09/01 16:43

Name : Jenni
  
Message : A propos, ei muuten joukossamme sattuis olemaan yhtään asiansa osaavaa stadin suunnalla asuvaa urkuria...?
  
  26/09/01 14:48

Name : Jenni
  
Message : Nyt, kun uuden Wigukiekon biisit ja taltiointipäivät on kaikkien tiedossa, herää taas allekirjoittaneella kysymys 18.4 keikan videotaltioinnista. Voisikohan pojilla olla joku video työn alla, vai löytyisköhän livetuplalta videopätkä..? Ei keikkavideoita passaa pitää vakan alla :)
  
  26/09/01 14:43

Name : Suonna
  
Message : Wigwamista kuva & Pedro Hietasen haastattelua uuden Rumban 18/01 juttupaketissa "Proge on taas okei", kirj. Jani Mikkonen. Pitää tsekata hakuroboteilla, onko Tommi Liimatan progesuosikkilistalle päätynyt "Astro Retsina: Tashkent Maria" toimittajan vedätystä.
  
  26/09/01 13:03

Name : Mikko
  
Message : Nonnih, olisipa hyvä kuulla tuo Suonnan mainitsema Kitarahappening-nauha vuodelta 1970. Paikka lienee ollut Ateneum. Esko Rosnell sinne alunperin oli rumpaliksi ilmoitettu ja rokkimiesten (Tolonen, Walli, Pohjola, Gustavson) ohella esiintyjiksi luutunsoittajia + Taru Valjakka. Poikkimusiikillista meininkiä kaiketi.
  
  25/09/01 20:46

Name : k.p.tikka-ri
  
Message : Löysin hyllystäni ton Costarica show-epn, komeet punavalkoset kannet, Koivistolaiset-niminen Suomen Baccara kannessa & ne laulaa ton nimibiisin (se on kahvimainos...), muut esiintyjät & esitykset on Vesku Loiri; Vie minut minne tahdot, Down Town Dixie Tigers; Sipulit & sit se Pressa & Roll over yourself. Samalta versiolta tuo kuulosti, kuin se ekan lpn versio....
Mainoslevyt oli kai 50-& 60-lukkujen juttu, niitä aina joskus löytää sinkkukasoista divareista. Hauskimmat on Reino Helismaan pännäämät & laulamat traktori-& puimurimainokset ja lukuisat tupakkamainoslevyt sokerina pohjalla ep "Klubi-7 piristää"...
  
  25/09/01 20:16

Name : Esa
Home page : http://www.think-progressive.de/ie4/index.html
  
Message : Saksan progea saatavana. Ei juuri suomalaisia heidän luettelossaan.
  
  25/09/01 17:00

Name : Mikko
Home page : http://www.lib.helsinki.fi/ajankohtaista/viola_uutinen010921.htm
  
Message : Olivat jo pahkuna muuttaneet tuon Viola-uutisen osoitteen.

Mulla saattaa olla jotain tietoa tuosta kitaratapahtumasta, pitää kaivella tiedostoja. Joku on näköjään antanut Ylen lähetyksistä taltioimiaan kelanauhoja Jazz- ja poparkiston säilytettäväksi.
  
  25/09/01 15:25

Name : Suonna
  
Message : Tuolla Mikon vinkkaamassa Violassa saisi kyllä kulumaan päivän jos toisenkin. Onko kenelläkään nauhalla tätä "Helsingin juhlaviikkojen kitarakonserttia" vuodelta 1970, joka ilmoitettiin Gutsin kohdalla? Kokoonpano Tolonen/Walli/Järvinen/Pohjola/Gutsi/Österberg kuulostaa ainakin minusta kohtalaisen mielenkiintoiselta. En ole tainnut aiemmin kuullakaan tästä proggiksesta.
  
  25/09/01 14:45

Name : Jenni
  
Message : Esa, Emulta joskus kyselin Agesia, muttei kuulemma ollut. Oon sen jälkeen käynynnä aina säännöllisesti sieltäkin kattelemassa, mutta ei tunnu löytyvän. pitänee kai kysellä vaan lisää :)
  
  25/09/01 13:51

Name : Suonna
  
Message : Tein uutuusliven päivämäärävertailua settilistojen perusteella:

1. Friend From the Fields 18/4
2. Absalom
3. Kite 18/4
4. Tramdriver 18/4
5. Save my Money and Name
6. Simple Human Kindness
7. Lucky Golden Stripes and Starpose 7/7
8. Eddie and the Boys 18/4
9. Vegetable Rumble 7/7
10. Nuclear Nightclub
11. Colossus
12. Bless Your Lucky Stars
13. No New Games
14. Do Or Die
15. Bertha Come Back
16. Freddie Are You Ready 18/4
17. Grass For Blades 18/4

Tavan keikoilla soitetuista jää siis biisinä käyttämättä ainoastaan Just My Situation 18/4 (ja mahdollisesti rumpusoolo, ellei se ole mukana Eddiessä). Kiinnostavaa tsekkailla, onko kuultavissa taustalaululisäyksiä by Måsse tai eri versioiden yhdistämistä a la Zappan livet.
  
  25/09/01 10:55

Name : Suonna
  
Message : Scapa Flow'n lp:n omistan alkuperäisenä kasettina (kiitos Hannu!), vinyyliä en ole kyllä edes nähnyt. Levyn ensimmäinen biisi on cameltyylinen, todella hieno, naisvokalistin ja kohottavan huiluteeman terästämä "Valmiina heräämään" (muistinkohan nimen väärin, mulla ei oo nyt yhteyttä nauhakaapille...)
Loppulevyn mittaan tunnelmat hakeutuvat hieman liian hajanaisiksi, eikä koko paketti pysty lunastamaan avauksen odotuksia. Mukaan hiipii sellaista 70-80-luvun taitteen hämylaulelman henkeä (a la Jukka Törmä tai Kotka rankki ohutta yläpilveä), ei sillä että ko. musatyylissäkään sinänsä olisi vikaa.
Scapa Flow kannattaa tsekata kyllä kuriositeettina jos vastaan tulee.
  
  25/09/01 10:45

Name : cosmic the crimzoid
  
Message : Suonna,kerroppa lisää Scapa Flow:sta,mä olen etsinyt levyä tai ainakin että saisi kopioitua sen.Tärkeä fakta Pearls Before Swinen Tom Rappista,hän päihitti Bob Dylanin uusien kykyjen kilpailussa,ei tosin voittanut koko kisaa...hmmm kukahan voitti.
  
  25/09/01 10:31

Name : Esa
  
Message : mistä Light Agesia saa

kokeile www.digelius.com

sain sieltä vuosi sitten
  
  24/09/01 21:20

Name : k.p.tikka-ri
  
Message : Fugs! Mainiota,Suonna! Nämähän ovat aina olleet meikänkin mieliorkestereiden & -sekopäiden listalla korkealla! Myös jokusen Tulin ja Edin soolon olen onnistunut kuulemaan ja hupia ovat. Noita 70-luvun jälkeen levytettyjä en kyllä ole kuullut... Fugsien ohessa pitää mainita Holy Modal Rounders, David Peel & Lower East Side, Allen Ginsberg ja Wildman Fisher.... Myös Pearls Before Swine on ESP-levy-yhtiön mainioita löytöjä...
Casta-Rican mainosepkin on jossain kohtaa levystöäni, kaivanpa esiin & testaan... kyllä on muuten Pressa melkoiseen seuraan joutunut....
  
  24/09/01 19:02

Name : Jenni
  
Message : No, nyt tulee vähän vaikeampi; nimittäin en ole törmännyt ensimmäiseenkään Light Agesiin vielä tähän päivään mennessä! Olisi se nyt kiva kuulla, millainen levy se on! Ei kai se nyt niin suuri rikos olisi esim. kopioida kys. albumia, jos kerran kaupasta sitä ei löydy. Voin sanoa vilpittömästi, että vuosien etsinnät eivät ole tuottaneet tulosta. Että tietääkö kukaan, mistä Light Agesia saa, tai jotakuta, jolta voisin kopioida sen?
  
  24/09/01 16:41

Name : Suonna
  
Message : "Nothing" löytyy Fugsin riemukkaalta ensialbumilta The Fugs First Album, joka ilmestyi alunperin nimellä The Village Fugs vuonna 1965. CD-versio on olemassa, toisin kuin monista myöhemmistä Fugs-helmistä.
  
  24/09/01 15:06

Name : Jenni
  
Message : Mä sain kauan sitten jonkun Fugsin kasetin, joka oli tosi huonossa kunnossa. Siinä oli ainakin Nothing (suom. ei mittään, esit. Hector)Tietäskö kukaan, mikä albumi on kyseessä?

Joo, Frank työskentelee itseasiassa mua vastapäätä, eli Kaisaniemen musafasulla. Alkaa vuosi vuodelta näyttää yhä enemmän Pohjolan kaksoisveljeltä... Viime aikoina on kuulemma onneks pysynyt raittiimpana.

Frank works at the F-musiikki,
Kaisaniemenkatu 7
Helsinki
  
  24/09/01 14:21

Name : Mikko
  
Message : Here's some more Frank Robson info, his first 45 singles in Finland:

STAR 1013 - Happier Man / Crazy Train (1967, with the Mosaic)

LOVE LRS 1011 - Faye / Sun Of Love (1968, with the Blues Section)
  
  24/09/01 13:13