Wigwam - guestbook

Name : Heikki Kerkkänen
  
Message : Jumalauta, onko tuo Mike Monroe joka laulaa Tramdriveria?
  
  07/10/01 03:10

Name : Heikki Kerkkänen, Jyväskylä
  
Message : Jihuu, miulla on ollut onnenviikko, eka saan Davelta nimmarin ja sitten voitan lipun Yesin konserttiin ja sitten vielä soitetaan progeyössä miun toive Gumbo Variations!
  
  07/10/01 02:30

Name : Petteri K
  
Message : Hei DelMonttemies!
on sivut www.ageness.com
ja ainakin popparienkelistä
(www.popparienkeli.fi) pitäis
löytyä Agenessin levyjä.
  
  07/10/01 00:29

Name : Henry (Absolutly The Great)
  
Message : Rush? Hieno orkesteri joka on paitsi jaksanut veivata progepitoista kamaansa neljännesvuosisadan, myöskin osannut uudistua sopivassa määrin menettämättä liikaa identiteetistään.
  
  06/10/01 23:34

Name : mika
  
Message : jaa en heti hiffannut vanhana kaljuna, että Del Montte(Cissekö?)
heittelee täkyjä! Elp,Gong jne...
kaikkihan niitä kuuntelee,jotka näillä sivuilla roikkuu -no hieno homma jokatapauksessa.Ha det bra! ELI öNSKAR TREVLIGT VECKOSLUT ! MITÄ, SANO PULA-AHO.
kuunnelkaa Gongilta Angel's Egg ja You + Steve Hillagelta kaikkea; fish rising tai Live Herald ainakin - no joku tiesi tai arvasi tämänkin...
  
  06/10/01 23:00

Name : Del Montte
  
Message : No tjaa. Maailmassa on niin paljon hyvää musiikkia että ja jotta. Ja huonoa vielä enemmän. Musiikin pitäisi olla ilmaista, tai ainakin puoli ilmaista. Eihän levyn hinnasta mene kuin semmoiset 20% tekijälle. Se on liian vähän.

Pakollinen: Millaista on Gong? Millaista on Rush?

Näin toissa yönä unta wiguista. Rekku soitti kaksi kielistä selloa kuin kitaraa. Hassu uni.
  
  06/10/01 22:42

Name : Del Montte
  
Message : Onko Agenessillä kotisivuja? Kannattaako ostaa levyä heiltä?
  
  06/10/01 22:34

Name : Henry (The Great?)
  
Message : Samaa mieltä Del Monten kanssa noista kotisivuista. Sillä erotuksella että mielestäni ne Royals-sivut vois olla samantien Albert Järvinen-sivut.
  
  06/10/01 22:34

Name : Esa
Home page : http://www.users.fast.net/~dkmjf/vesala.htm
  
Message : Selasin Vesalan sivua kun en muuten löytänyt Karelian kahta ekaa levyä. Mulla on molemmat melko hyvässä kunnossa. Ei liene koskaan Cdllä ollut?
  
  06/10/01 22:18

Name : Del Montte
  
Message : Etenkin ne Beatlesit oli hauskoja. Mun veljellä on tollasia ukkeleita niin kokosin Lennonin :)
  
  06/10/01 22:14

Name : Esa
  
Message : Mikon Legobändit olivat ihan hauskoja. Olen sitä levittänyt jonkin verran. Eräs keksustelija rupesi heti suunnittelemaan Residentsiä Legoista...
  
  06/10/01 22:11

Name : Del Montte, City of Kuivaniemi
Home page : www.delmontte.com
Found : Just surfed on in
  
Message : Hei! Tehän olitte täällä ihan hetki sitten, ootteletteko Progeyötä alkavaksi :) Minä tässä imuttelen tuota Prime Moveria, ihan hyvältä kuulosta.

Jeps, monet Suomalaiset bändit tarvis kotisivut kun se auttais paljon. Esmes Royalsit ja kaikki muut...

Sellainen albumi mikä tuntuu paranevan kerta kerran jälkeen (kehtaako tätä edes sanoa) on Dream Theaterin Scenes From A Memory. Aika hevi, mutta proge.
  
  06/10/01 22:10

Name : Suonna
  
Message : Montte, Finnforestin kaksi ekaa Siboney on julkaissut yhdellä cd:llä. Hienoa musaa, etenkin ykköslevy ja pohjolamaisen pulppuileva Happea, suosittelen. Demonnights-lp on vielä laserittamatta, mutta siltä Loven 4cd-boksille napattu nimibiisi on ainakin kyllä hieno. - Harmi ettei Finnforestille ole kukaan vääntänyt kotisivua, eikä Tabula Rasalle. Ruvetkaa koodaustaitoiset hommiin...
  
  06/10/01 22:01

Name : mika
  
Message : se Mirage on siksi kova, kun siinä on se kaljapullon avaus intro yhdessä biisissä...no ei vaan.
Vanhassa Musa tai Soundi lehdessä oli juttu englantilaisesta/Irlantilaisesta naisblueslaulajasta Maggie Bellistä, jonka levyllä Jimmy Page oli soittamassa. Bell kommentoi, että Pagen lähestymisessä musiikkiin oli taikaa. Mies tuli studioon, ja ennenkuin otti kitarasta ääntäkään hän väänsi vahvistimesta nupit tiettyyn asentoon ja laittoi sitten piuhat kiinni ja virran päälle ja alkoi soittaa - hänellä oli heti haluamansa soundi. Zep on ihmeellinen bändi, mutta Plant luvattoman huono useissa live jutuissa (menee aikalailla nuotin vierestä), vaikka noin periaatteessa
on raskaan rokin kunkkulaulaja.
  
  06/10/01 21:48

Name : Del Montte
  
Message : Jepsan Jimi siellä.

Finnforestiakaan en ole vielä päässyt kuulemaan. Montako levyä heiltä on tullut? Cd:nä taitaa olla ainakin kaksi kahden albumin pakettia, vai onko? Mistä kannattaisi aloittaa?
  
  06/10/01 21:43

Name : Henry (The Great?)
  
Message : Kyllähän tuo enemmän Jimiltä kuulostaa kuin Rikulta.
  
  06/10/01 19:53

Name : Urpo
  
Message : Mutta kuunnelkaapas Hurriganesin Jailbird-albumia. Let's drink today -biisiä ei laula Remu eikä Cisse. Olisikohan asialla sanoittajana toiminut Jim Pembroke.
  
  06/10/01 19:31

Name : Suonna
  
Message : Tää menee sarjaan suomiprogen hämärästä. Kuuntelin tuossa Joensuussa 1980 julkaistua "Desibeli Vol. 1" -kokoelma-lp:tä, jonka tunnetuimpia esiintyjiä on Jerry Sultsina ja vieraileva tähti Ismo Alanko. Korviin pisti lp:n erittäin progressiivinen instrumentaalipäätöskappale "Törisevä", jonka soittaa bändi nimeltä EKG. Kuvailin yhdelle joensuulaistuttavalle biisiä hieman Finnforest-henkiseksi, ja hän rupesi muistelemaan, että EKG:ssä soittikin mahdollisesti Tegelmanin klaania. Onko kenelläkään Finnforest-friikillä tai muulla mitään tietoa tästä orkesterista?
  
  06/10/01 17:15

Name : Heikki, Ylivieska
  
Message : Meikän Camel-lemppari on aina ollu Mirage (bändin toka), mutta siis neljä ensimmäistä on ehdottomasti hankittava, ekakin on varsin kova, ihmetyttää sen saama vähäinen huomio. Kyll ne Wigut tais Gongin kans kiertää. Kantsii hankkia: Prime Mover: Put In Perspective http://primover.tripod.com/, levy niin sanotusti paranee joka kuuntelukerran myötä. Hugh Hopperin levyistä on myös kova Hopper Tunity Box -niminen tuotos joka on vuosimalllia 1977, mukana levyllä on myös Dave Stewart.
  
  05/10/01 23:14

Name : Henry (The Great)
  
Message : Tutustumisen arvoinen levy:
Big Bopper: Chantilly Lace (-58).
"You know what I like..."
  
  05/10/01 22:09

Name : Mikko
Home page : http://www.geocities.co.jp/Hollywood/9060/musice.html
  
Message : Great fun...
  
  05/10/01 22:06

Name : mika, espoo
  
Message : joo, Camelin Snow Goose on kova. Tosin lähes pelkkä instrumentaali
kiekko. Sen jälkeen ilmesty Moonmadness, joka on todella kova levy - sis. Camelin parhaan "song within a song"(onko paras?)
Muistanko päin peetä,mutta Wigwamit oli Camelin lämppärinä joskus Englannin turneella (voi olla, että sekotan gongiin, vaikka ovatkin eri sarjassa) ELPillä tosi hyvät 1., Tarkus ja Trilogy - jostain syystä Trilogy ollut henk koht kaikkein antoisin (mahtava alkutunnelma).
Ikinä en ole ymmärtänyt Brain Saladia: max .nro 7 ELPin asteikolla) - vinyylillä oli ne ylidiskantit saundit... joku on sanonut ettei parempaa proge levyä
ole - tällaista se sitten on. ELPin
asennetta kuvaa hyvin edesmenneen Cozy Powellin toteamus (soitti rumpuja emerson, lake, powell levyllä 80-luvun puolessa välissä); "Emerson ja Lake eivät todellakaan
tajunneet, etteivät he enää olleet mitään suuria tähtiä silloin kun kiertueelle lähdettiin 80-luvun puolessa välissä". Olen samaa mieltä siinä, että niillä nousi kyllä kusi huppuun (tää on vain kirja-/vanhaa lehtitietoutta), mutta perkeleen kovaa musaa jätkät aika ajoin väänsivät.
  
  05/10/01 21:27

Name : Jenni
  
Message : Muutama tutustumisen arvoinen levy:
Quatermass / -,,- ja
Hugh Hopper / 1984

Varsinkin Hopper vakuutti. Suosittelen kaikille, joille putoo Soft Machine 4.
  
  05/10/01 21:21

Name : Del Montte
  
Message : Heipsan hei.

Ja oon taas poijillaa uus bändi tarjota. Millaista on Goovector. En ole tainnut ehtiä edellistä eli Tammikuista Tammelaa vielä täällä kehua (vai olenko?) Se on hieno levy genren ystäville.

Yes:sistä täällä tais olla joku kerta puhetta mutta miten on Elp:in laita, kuunteleeko kukaan? Mistä kannattaisi aloittaa?

Ajattelin että lähitulevaisuudessa jostain hommaan ton Camelin Snow Goose (kumma nimi) kun se on kuulemma hyvä.
  
  05/10/01 21:02

Name : Esa
  
Message : Limppunen? Kuulemma hyvässä kunnossa taasen...
  
  05/10/01 20:01