Wigwam - guestbook

Name : Jenni
  
Message : Suonna, Mikko kun soitteli lauantaina, niin kuulin, että muistatte Gutsia keikkatallenteella! Tosi hienoa. Meitä on täällä stadissa muutaman tyypin porukka, jotka lähettää onnittelukortin päivänsankarille.

Jukka kerran sanoi mulle, että tuntuu hienolta, kun nuoret ihmiset sanoo pitävänsä häntä esikuvana. Että muistetaan tulevaisuudessakin. Oon kyllä sitä mieltä, että gb on täynnä ihmisiä, jotka pitää Gutsia urkusankarina, joten kaikki vaan korttia rustaamaan! Numeropalvelusta (ja Zedistä) saa osoitteen.
  
  15/10/01 14:15

Name : Suonna
  
Message : Viikonlopun vieton jälkeen koneiden äärellä. Ja esim. viiskytävuotiaan Gutsin uran analysoinnin sijaan gb täynnä jotain Genesistä ja Oldfieldiä.
  
  15/10/01 13:28

Name : Janne Yliruusi
  
Message : Kovana Oldfield-fanina täytyy minunkin asiaa kommentoida. Heikki aika hyvin tiivisti Oldfieldin tuotannon vaikka en kyllä ole samaa mieltä siitä että Hergest Ridge ja Ommadawn olisivat liian samanlaisia Tubular Bellsin kanssa. Ommadawn on mielestäni selkeästi Oldfieldin paras levy. Se ykköspuolen finaali on jotain uskomatonta! Amarok on myös todella mahtava kokeellinen levy ja ehdottomasti kokeilemisen arvoinen jos pitää hieman vaikeammasta musiikista. Harmi vaan että Oldfieldin viimetuotanto on ollut hieman heikompaa. Millennium Bell on aivan käsittämättömän huono. Menin vielä lankaan ja ostin viimeviikolla Millennium Bell-konsertti dvd:n. Siinäkään ei ole kauheasti juhlimista...
  
  15/10/01 10:57

Name : Heikki
  
Message : Mulle Imageness oli pettymys sen edellisen Ritualsin jälkeen, eka Showing Paces on kans melekeenpä parempi. Noi kax ekaahan on omakustanteita eli jos ei kaupoista löyvy niin parasta kai ottaa yhteyttä suoraan bändiin, oli niillä kotisivut jossain... Tommyhän on Colossuksen pääjehuja että sitäki kautta vois koittaa... (?)
  
  15/10/01 10:26

Name : Nikke
  
Message : Joo, Chris Thompsonista vielä.
Olin taannoin ihan uteliaisuudesta
katsomassa Annen suitsuttamaa Ageness- yhtyettä ja yllätyin
bändin cover- versioista ja
videosysteemeistä.
Vetipä solisti siellä MMEB:n
"Davy's on the Road Again"
yx yhteen ellei jopa paremmin
Thompsonin taannoiseen Tavaan
verraten ja soitti itse vielä
moogisoolotkin. Ostin keikalta
Imagenessin ja ostan loputkin kun löydän. Tietoa mistä saa?
- Soittivat muuten Wigwamia,
King Crimsonia ja Gabrielin "On the Air". Erinomaista meininkiä.
  
  15/10/01 10:08

Name : Esa
  
Message : Olen tilannut sen uuden WPWLn vakiohankkijaltani. Saas nähdä kuka täällä saa CDn käsiinsä Mikon lisäksi ensin..
  
  15/10/01 01:11

Name : Heikki, Ylivieska
  
Message : Juu, Mike Oldfield on tehny paljon hyvää musaa mutta myös jonkin verran roskaa. Tubularin jälkeiset HERGEST RIDGE (1974) ja OMMADAWN (1975) jatkavat samalla linjalla (ehkä liian samanlaisia?), THE ORCHESTRAL TUBULAR BELLS (1975) on ihan mukava versio, INCANTATIONS (1978) on hyvä levy ja alkaa mieheltä löytyä muitakin sävyjä, PLATINUM (1979), QE2 (1980), FIVE MILES OUT (1982) ja CRISES (1983) tuovat mukaan myös pop-juttuja mutta sisätävät rutkasti myös kunnon progee ja ovat kaikki hyviä levyjä, DISCOVERY (1984) on melkein kokonaan poppia mutta hyvä levy, THE KILLING FIELDS (1984) on varsin poikkeuksellinen levy ja melkoisen kokeellista elokuvamusaa, ISLANDS (1987) ja EARTH MOVING (1989) ei oo hääppösiä, AMAROK (1990) sisältää yhen tunnin mittasen progejärkäleen, varsin kokeellista menoa, HEAVEN'S OPEN (1991) on puoleksi poppia, toinen puoli on kokeellisempaa, mutta ei tämä kovin kummonen levy oo, TUBULAR BELLS II (1992) on ihan ok uusintaversio mutta liian samanlainen, SONGS OF DISTANT EARTH (1994) on oikein hyvä, VOYAGER (1996) hieman laimeahko mut ok, TUBULAR BELLS III (1998) on hyvä jatko-osa, riittävän erilainen, GUITARS (1999) on ihan hyvä kitaralevy, THE MILLENNIUM BELL (1999) on mauton.
  
  14/10/01 21:51

Name : veikko
  
Message : Voiko muuten ääkaupunkiseudulla olla kaksi veikko-nimistä ihmistä, jotak kuuntelevat progea? Veikkoihin törmää muutenkin harvoin. kumma juttu.
  
  14/10/01 16:25

Name : Veikko, Hki
  
Message : Genesiksestä seinään: osti mike oldfieldin tubular bellsin. täytyy sanoa, että sen jälkeen ymmärtää pekka pojolan keesojen lehtoa huomattavasti paremmin(sekä sen , miksi se on julökaistu jossain kaissa mike oldfieldin nimellä), on pp niin paljon kaivanut vaikutteita sieltä(tai sitten kyse on vain oldfieldin tuotosta). Hyvä levy kuitenkin, sarjassamme musiikillisia irtovitsejä, varsinkin kakkospuoli. Mites oldfieldin myöhempi tuotanto?
  
  14/10/01 16:19

Name : mika
  
Message : hyvä korjaus Nikke. Thompsoneista puhuessani takoitan vai CHRISiä.
Minä onneton en ikinä ole kuunnellut
Richardia, joka on ilmeisesti (vain juttuja lukeneena) helvetin hyvä. Kiitokset tiedosta, että Thompson mukana "Parsonissa"

  
  14/10/01 14:36

Name : Nikke
  
Message : Joo, jätin Brand X:n pois tarkotuksella, kun se soitti
enimmäkseen John Goodsallin ja
Percy Jonesin biisejä.
Collins ja Kennard päteviä rumpaleita, mieletön bändi kerrassaan.
-Mika hei, Richard ja Linda Thompon oli ihan eri juttu kuin MMEB:ssa
laulava CHRIS Thompson :)
(nykyisin myös Alan Parsons Projectissa)
  
  14/10/01 13:36

Name : mika
  
Message : se Brand X - Collinsilla oli tarve tehdä myös musiikkia. Kyllä se Collins on kova jätkä, mutta meni sitten liikaa viihteen ja rahan puolelle. Kuka ei menis? Tosiaan, se Revelation - kerran kuultuna ei säväyttänyt ja jäi mielikuva, että Trespass on eka oikea Genesis levy.
  
  14/10/01 11:32

Name : mika
  
Message : niin sooloja en laittanut - Smallcreep's Day on aivan loistava. McCalla laulaa
(Gabrielin soolot on tietysti aivan oma tarinansa... Manfred Mannhan oli muutama vuosi sitten Tavalla uuden levyn vokalisti oli McCalla ja Thompson,
(myivät niitä CDitä siinä eteisessä) ja ne vaan sano, että McCalla is one of the singers. Kaverini oli aivan hullu Richard Thompson fani (muuten, parhaimpia laulajia ikinä) ja ihmetteli ettekö se laulakaan tänään. Keikka alkoi niin, että sieltä tulikin tummaihoinen vokalisti lavalle, just tää McCalla. Thompson astui lavalle vähän myöhemmin.Ei koko keikan aikana tajuttu, että heppu oli se Smallcreeps-kaveri. Kotimatkalla bussissa eräs suomalainen (huippu-)näyttelijä kertoi, että kuka oli kyseessä. Tällä näyttelijällä oli muuten aika kasa MMEBin CDitä ostettuna siitä aulakioskista.
  
  13/10/01 22:38

Name : Tatu
  
Message : Tokihan ekaa on tullut kuunneltua, mutta enpä kehuisi sitä erityisen hyväksi. In the wilderness ja pari muuta ainoat valopilkut.
  
  13/10/01 18:22

Name : Heikki
  
Message : ...siis Brand X...
  
  13/10/01 17:20

Name : Heikki, Ylivieska
  
Message : Toki Genesiksen eka on hallussa ja hyvähän se on! Päihittää monta Gabrielin jälkeistä levyä. Millanen muuten on se Phillipsin eka soolo "Geese and the Ghost" vai mikäs sen nimi oli? Niin ja Branx X on loistobändi! Genesis ku alko hiipumaan niin Collins soitteli hienoa musaa tässä bändissä, joskaan ei kaikilla levyillä ku Genesis vei kuitenki sen verran aikaa ettei aina mukaan kerinny.
  
  13/10/01 17:15

Name : Espe Raato, White Mountain
  
Message : No mutta lapsukaiset! Eikö kukaan ole edes kuunellut sitä Genesiksen ekaa, From Genesis to Revelation ??? ...meinaan, ehkä kantsis.
  
  13/10/01 16:51

Name : Nikke
  
Message : Mun Genesis lista:

1. Foxtrot
2. Nursery Cryme
3. Peter Gabriel 4
4. Selling England
5. Lamb lies...
6. Trespass
7. Trick of...
6. Wind & Wuthering
8. Voyage to the Acolyte -S.Hackett
9. Peter Gabriel 1
10. Peter Gabriel 3
11. A Curious Feeling -T.Banks
12. Peter Gabriel 3
13. Smallcreeps Day -M.Rutherford
14. Wise After the Event -A.Phillips
15. Duke
16. Abacab
17. And the there were three

Loput enemmän tai vähemmän sontaa...
huomatkaa -no collins-
  
  13/10/01 09:48

Name : Anne
  
Message : Hei kaikki,
ihan mahtavaa et löysin nää sivut.
Jos saan osallistua keskusteluun niin oon ihan samaa mieltä G:n tason vajoamisesta. Lohtua, ja
varsin hyvää sellaista oon itse saanut ihan kotimaasta.
Kuunnelkaapa Ageness- yhtyeen "Sequels" (26:35) ja
korvanne lepäävät...
Muutenkin oli mulle erittäin
positiivinen yllätys.
Joulun odotuksia kaikille.
  
  13/10/01 09:22

Name : Tatu
  
Message : Muutama olut nautittuna...

Selling England unohtui top seiskasta sijalta 5.
  
  13/10/01 01:26

Name : Tatu
  
Message : siis top 6...

Ja progeyön perusteella 22.10. julkaistaan kaikkien aikojen paras live-levy!!
  
  13/10/01 01:21

Name : Tatu
  
Message : Mikan linjoilla:
Genesis top 10

1. Nursery
2. Foxtrot
3. Lamb
4. Trespass
5. Trick
6. Wind
7--> roskaa...
  
  13/10/01 01:15

Name : mika, espoo
  
Message : Just! Lamb lies on aika pitkäveteinen kokonaisuudessaan (siitähän voi blokata parhaat, josta tulee juuri n.45 min. eli 1 disc, kuunneltavaa materiaalia). Ei ihme, että Gabriel tunsi palaneensa loppuun tämän tuplan jälkeen. Se on muuten varmaan ollut aikanansa ihme, kun Gabriel erosi, ja kuitenkin seuraavalla levyllä lauletaan lähes täsmälleen samalla äänellä; siis Collins.

Henk.Koht Genesis Rank

1. Foxtrot
2. Nursery Cryme
3. Trespass
4. Selling England (pitkään ykkönen vuosia sitten, kun "Moonlit Knight" oli niin loistava biisi)
5. Trick of...
6. Lamb lies...
jopa Abacab tai vielä paremmin Duke tunnesyistä voisi mahtua top 6:een.
Tämähän ei ole Genesis sivu mutta kuitenkin...
  
  12/10/01 23:01

Name : Esa
Home page : http://www.progressiveears.com
  
Message : Progefoorumilla, yllä, Lamb Lies Down On Broadway on Genesiksen arvostetuin levy. Musta se oli kuin huonoa Sci Fiä tarinaltaan, musiikki kyllä on OK.
  
  12/10/01 16:34

Name : Janne Yliruusi
  
Message : Osta Del Montte ihmeessä Selling England By The Pound. Ja tarkemmin ajatellen ota myös Foxtrot, Lamb Lies Down On Broadway ja Trick Of The Tail samalla kertaa. Calling All Stations ei todellakaan anna kovin hyvää kuvaa Genesiksestä.
  
  12/10/01 09:15