Wigwam - guestbook

Name : mika, espoo
  
Message : no helvatan helvatta! ei eilen löytynyt mistään. ei edes omenasta.

Oliko joku siellä Yes konsertissa -
mitä soittivat? Eilen kuuntelin Dramaa pitkästä aikaa ja mietin, että silloin Yes heräsi henkiin taas - eihän siinä ollut Andersonia, mutta kun Machine Messiahin vocaalit alkaa niin aivan kuin heppu itte olisi mukana (squire tai horn kuulostaa samalta).
Drama on sikäli myös myönteinen, ettei Steve Howen kitara soundit pääse dominoimaan biisejä, kuten topographicilla ja Relayerilla.
(menee korvat kun ne oli miksattu niin pintaan ja häiritsevästi vielä). Hienoja Downes vastaan Squire kohtia just avausbiisissä.


  
  20/10/01 22:13

Name : Mikko Meriläinen
Home page : Nuclear Netclub
  
Message : No niin, toimiihan tämä taas. Freebokilla, eli tämän vieraskirjapalvelun tarjoajalla, oli pitkähkö puolentoista vuorokauden katkos jonka syytä en tiedä.
  
  20/10/01 21:25

Name : Jenni
  
Message : Whoa, mikä lätty! Kannattaa ehdottomasti hankkia! Ei muuta. Hauska se Sibelius siellä yleisön joukossa. Nyt voi vielä näyttää vanhana lapsenlapsille, että mummo on tossa oikeella eturivissä, kun se iso kuva on siinä keskiaukeamalla. (Fanijuttu.)
  
  19/10/01 11:26

Name : Ehjä Nadir
  
Message : Wigwam Play Wigwam - hienoa musaahan tuo on, ja versiot vereviä. Välillä vaan jää kaipaamaan sävykkäämpää tatsia, nyt tuntuu kuin äijillä olisi hampaat irveessä ja "näyttämisen pakko". The Big Farewell tai Cheap Evening Return oli tuonut kokonaisuuteen balanssia.

Noh, luotan toki siihen että ensi vuoden uusi matsku palauttaa bändin "kartalle". Tämä livelevy puoltaa erinomaisen hyvin paikkaansa aikalaisdokumenttina, ja entisestään vahvistaa käsitystäni siitä, että tämä vuosi on ollut Wigwam-diggarin kannalta paras sitten vuoden 1975. Kukapa olisi uskonut että vuonna 2001 Pekka Pohjola julkaisee parhaan levynsä (Views), Jukka Gustavson soittaa parhaassa bändissään (Jang Vans) ja Wigwam julkaisee parhaan live-levynsä (WpWL)?

Ehjä
  
  19/10/01 08:58

Name : Mikko
Home page : Nuclear Netclub
  
Message : Tietääkseni tavoitteena on ollut että Wigu-liveä tulisi kauppoihin perjantaina eli huomenna.
  
  18/10/01 14:42

Name : Heikki
  
Message : Joo, tuon se makso.
  
  18/10/01 14:13

Name : Jenni
  
Message : Osku sanoi, että kuulemma tänään kolmen jälkeen sitä saa tukusta, eli lupaili, että huomenaamuksi yrittää saada hyllyyn. Hinnasta ei osannut sanoa, arveli, että ehkä jotain 139,- mutta Heikkihän voisi kertoa, että millä hinnalla levy lähti mukaan?
  
  18/10/01 14:01

Name : Heikki
  
Message : Voi tietysti olla noinki, mut levy kyllä mainittiin EMI:n tämän viikon uutuuksisa, eikä julkasupäivästä sanottu sen kummemmin mitään tai ettei levyä sais myyä ennen maanantaita. Yleensä jos levyä saa kauppohon ennen julkasupäivää niin niissä kyllä selvästi sanotaan ettei sais pistää myyntiin ku sillon ja sillon.
  
  18/10/01 13:58

Name : janus
  
Message : Oisko mahdollista että jos levyn virallinen julkaisupäivä on se ja se niin kaupat eivät laita levyä myyntiin vaan pitävät sitä siihen asti "tiskin alla"?
  
  18/10/01 13:49

Name : Jenni
  
Message : Black&White, Free Record Shop, Stockmann, Oskun divari, Tunnelin Levy, Anttila Megastore... ei ole tullut vielä.

Luulisin, että kannattaa ostaa. Ainakin keikat, joilta biisit äänitettiin oli silkkaa RAUTAA! Progeyössä Tramdriver soi tosi hienosti, joten levyn laatu on tod. näk. hyvä.
  
  18/10/01 13:46

Name : Heikki
  
Message : Tarja, riippuu tietysti kuin kova Wigu-fani oot, mut sanosin että kannattaa! Kyllä siinä on paljon uutta ilmettä alkuperäsiin versioihin verrattuna. Ja pääpointtihan täsä on että Wigut on tulleet takas ja ovat voimissaan! Se uus studiolevy kertoo sitte tietysti tarkemmin luomisvoiman asteen :-)
  
  18/10/01 13:31

Name : Tarja
  
Message : No Heikki, onko se hyvä? Kannattaako tällaisen varattoman opiskelijankin sijoittaa siihen?
  
  18/10/01 07:53

Name : Heikki, Ylivieska
  
Message : From the local record store!
  
  18/10/01 00:09

Name : Jenni
  
Message : MISTÄ?! MISTÄ?!?!?
  
  17/10/01 19:05

Name : Heikki
  
Message : JEE, ostin tänään Wigun uuden liven!!!
  
  17/10/01 18:17

Name : Suonna
  
Message : Nyt joutuu kyllä Jormasin "20 suosikkia" divariin. Tuore tuplakokoelma "Saat miehen Rööperiin" on suomalaiseksi kokoelmaksi todella viimeisteltyä työtä. Kokoelman tekninen työstäminen kerrotaan rehellisesti (=2. ja 3. polven nauhoilta, masterit hukassa), runsas valokuvamateriaali ja todella tarkat linernotesit Juha Nikulaiselta. Mukana kolmella raidalla Jim P.
  
  17/10/01 14:26

Name : vs, hki
Home page : hertsi.com
Found : Search engine
  
Message :
Huomasin, että täällä oli keskusteltu Soulsetista ja esitänkin kysymyksen.

Millaista matskua on Soulsetin Sauna-soul sinkku? Onko siinä alunperin kuvakansi vai ei?
Ja lopuksi, minkä arvoinen kyseinen seiska on nykyään?
  
  17/10/01 12:19

Name : janus
  
Message : Heikki: klikkaa "arkisto", sitten "Pop ja rock" ja sieltä löytyy.
  
  17/10/01 11:15

Name : Heikki se vaan horisee
  
Message : Mistä se Gutsi-haastattelu löytyy tuolta Karjalaisesta ku ei millään sattunu silimään, luulis kulttuurisa olevan tai ees linkin etusivulla tai jotain...???
  
  17/10/01 11:04

Name : timppa
  
Message : Onneksi olkoon Jukka!

´69 Loviisan Ungernilla Juhannusaatto-yönä kiipesi Roosters viimeisenä bändinä lavalle. Kello oli lähempänä kolmea ja kourallinen yleisöä sai tuta miltä tuntui kun Lowreysta kajahtivat ilmoille "Coloured Rainin" alkutahdit.Aaaarghhh..

Sen jälkeen käsitteistöstä poistui termi "kotimaikseksi hyvä".
  
  17/10/01 09:33

Name : Esa
  
Message : Löytyyköhän Mikon luettelosta lista epävirallisista äänitteistä? Kysymyksessä on Tanskassa 1975 äänitetyt 3 raitaa, kokoonpanolla Jim, Rekku, Mosse, Ronnie. Pääsee hyvin selville miltä 4 miehen Wigwam kuulostaa...
  
  17/10/01 03:07

Name : Suonna
Home page : http://www.karjalainen.fi
  
Message : Vinkiksi, että 50-vuotisjuhlien tiimoilta huomisessa Karjalaisessa (myös verkkolehdessä) tulee olemaan Pale Saarisen kirjoittama ytimekäs Gutsi-haastattelu ja -historiikki. Olin juuri Saarisen kanssa puhelinyhteydessä, ja hän kertoi, että apurahatilanteesta riippuen Gutsilla on työn alla 1-2 albumikokonaisuutta, joista toinen olisi Winwood-henkinen laulettu urkublues-albumi, jollaisen teko on ollut kuulemma kauan maestron haaveena. Toivotaan että hommat onnistuvat!
  
  16/10/01 14:59

Name : Heikki Kerkkänen, Kortepohjan Ghetto
  
Message : vai että Gutsi täytti viiskyt, Freemanin laulua mukaellen.
Olis kyllä terästä semmoinen Gustavsonin 50-vuotisjuhlakonsertti, jossa eri gurut tykittäisivät parhaita sellaisia piisejä joissa Hammond&Leslie pauhaisivat oikeaan
teräksiseen tyyliin.
Kyllä olis muuten ihanaa kuulla Caravanin Policeman Gutsin versioimana.
  
  16/10/01 14:44

Name : Samuli
  
Message : Onnittelut Jukalle puolivuosisadan
johdosta. Hienoa että tosifanit onnittelee, jos ei tunnu ujolle
mestarille sitten et tunkeudutaan
yksityiselämään, jos koti osoitteeseen lähetätte.
Ehkä joku levy-yhtiö tms,
olisi parempi vaihtoehto?
  
  16/10/01 14:34

Name : Nikke
  
Message : Kiitokset Heikille Ageness-vinkistä.
Mulle ainakin se Imagenessin pitkä biisi Sequels toimii ***vetin hyvin.
  
  16/10/01 09:00