Wigwam - guestbook

Name : sahlakari, hki
Home page : hertsi.com / suomijazz&levyjenkeräily
  
Message : Heikki:

Nunnu taitaa olla Paakkunaisen levy, sillä Karelian se ei ole. Karelia on siinä vain ikäänkuin osana kokonaisuutta, ja sävellykset ovat niin kuin mainitsit Paronin.

Nunnu on mielestäni aika paljon parempi kuin Karelian kumpikaan levy. Nunnun folkkis fuusioituu jazziin ja tällöin saadaan aikaan paljon elävämpää ja mielenkiinoisempaa musiikkia kuin Karelian poppisfolkissa.

s / hertsi.com
  
  24/10/01 08:35

Name : Jenni
  
Message : Mustakin ne Beingin asennepotretit on just ässiä! Vaatteet varsinkin.
Mun sisko nähdessään Jimin kys. kuvan, kysy heti, että "kuka toi hyvännäkönen jätkä on?" Kuriositeetin asiasta tekee se, että mun sisko palvoo Aerosmithia! Miten tulikin heti semmonen poikabändi-diggariolo?
  
  23/10/01 21:59

Name : mika, espoo
  
Message : kannet: Being tai Fairyport ehkä parhaat vaikka ne muovikassit puuttuu.
Live aika raskasta ja volyymipitoista tavaraa(kuten Tavastian keikalla). Yllätys oli aina "vihaamani" Bertha - nyt vasta meikäläinenkin ymmärtää kys. biisiä. Pembroken äänelle on käynyt ianandersonit. Pientä krahinaa havaittavissa. Mikä näitä vanhoja äijiä vaivaa - lähtee tukka ja sitten vielä ääni?
Kattelin sen Remaster-Beingin sisäsivuja - Jimin lähikuvan perusteella se voisi kuulua johonkin "mannekiini" jenkkibandin kalustoon - aikansa Aerosmithiin tms.(tämä siis positiivisena mielipiteenä).
  
  23/10/01 21:08

Name : Del Montte
  
Message : "King Crimson are touring this fall in North
America - The Level 5 Tour - with Special Guest,
John Paul Jones."
  
  23/10/01 18:51

Name : Heikki
  
Message : Mites toi "Nunnu", lasketaanko se yleisesti Paroni Paakkunaisen levyksi, vai onko se Karelian levy? Suomalaisen Rockin Tietosanakirjassa se oli muistaakseni pistetty Karelian levyjen joukkoon, mut muuten tunnutaan listaavan Paakkunaiseksi. Levyllähän soittavat Nunnu Big Band & Karelia Group, biiseistä vastaa Paakkunainen. (tämä meni varmaan ihan pilkun * :-) Sain muuten levyn selvästi halvemmalla ku tuolla oli annettu hinta-arvioksi. :-)
  
  23/10/01 18:39

Name : Esa Onttonen, Helsinki
Home page : Fiasko Records
Found : Just surfed on in
  
Message : Tiedoksi JG-faneille:

Jukka Gustavson esiintyy Hammondeineen Gnomus-trion solistina Keravan teatterissa 1.11. Gnomuksessa soittavat Kari Ikonen (koskettimet), Esa Onttonen (kitara) ja Mika Kallio (rummut). Musiikki on täysin improvisoitua, kuten Gnomuksen aiemmillakin keikoilla ja viime vuonna julkaistulla levyllä, jota syyskuun Mojo-lehti kuvaili seuraavasti:
"Gnomus are a trio whose eponymous debut combine ambient/improvised/prog/electro gestures into fantastical soundscapes".

Lisätietoja (mm. kellonaika, liput) päivitetään niiden ilmaantuessa yllämainitulle Fiasko Recordsin kotisivulle.

Esa Onttonen / Gnomus
  
  23/10/01 18:38

Name : sahlakari, hki
Home page : hertsi.com
Found : Search engine
  
Message : Edward Vesalan Nana puuttui levynkansikilpailusta. Samoin Love-jazzit. Aikamoisia puutteita. Toisaalta, jos kansia olisi ollut lukemattomasti, olisi lopputuloksesta tullut aika fragmentaarinen, ja voi olla että kärki viisikossa olisi ollut monta jaettua sijaa.

s / hertsi.com
  
  23/10/01 11:21

Name : sahlakari, hki
Home page : hertsi.com / suomijazz&levyjenkeräily
Found : Search engine
  
Message : Katsoin tuon Dark Days dokkarin, ja hetkittäin musiikki kuulosti erittäin tutulta. En osannut paikantaa, mutta Pohjolahan se siis oli. On aika mielenkiintoista, kuinka musiikki leviää ja nousee pintaan missä sattuu.

Oli muuten aika asiallisesti duunattu dokumentti.

s / hertsi.com
  
  23/10/01 11:16

Name : janus
  
Message : Minua viehättää Fairyport-kansi jopa enemmän kuin tuo Beingin kansi. Jotain sykähdyttävää siinä kuinka yksi niistä keijukaisista on lähtenyt vähän liian kauas turvavyöhykkeeltä. Aallot jo hamuilevat häntä ja matka pulloon voi alkaa. Raukka vielä yrittää huutaa muille keijuille mutta hän on jo liian kaukana, kukaan ei kuule..
  
  23/10/01 10:33

Name : Tarja
  
Message : Minä taas kaipailin Fairyportin kantta siinä äänestyksessä, tosin Being on tyylikäs myös.
  
  23/10/01 10:02

Name : janus
  
Message : Eipä tullut katsottua tuota dokumenttia, mutta tuo DJ Shadown biisi on tuttu. Hänen hienoa Endtroducing...-levyään on tullut kuunneltua paljon.
  
  23/10/01 10:01

Name : Esa
  
Message : :-o
Mä kyllä jätin 2 Hulden teosta 5 listalleni, mutta laitin kyllä Pohjalla-kokoelman ykköseksi! sori...
  
  22/10/01 22:59

Name : Tatu
  
Message : Taitaa Being voittaa levynkansikisan vaikkei olekaan ehdolla, sillä minäkin kritisoin sen puuttumista..
  
  22/10/01 20:50

Name : Urpo
  
Message : Eilen tuli TV:stä amerikkalainen dokumentti Dark Days - maanalaista elämää, joka kertoi Manhattanin alla rautatietunnelissa elävistä ihmisistä. DJ Shadow oli tehnyt siihen musiikin ja olihan siellä lyhyt pätkä Pekka Pohjolan Sekoilu seestyy -biisiä. Tai siis DJ S. on sämplännyt tuota Pohjolan biisiä "omaksi" Midnight in a perfect world-teokseksi. Pohjolan nimi toki vilahti lopputeksteissä.
  
  22/10/01 20:33

Name : Henry
  
Message : Eikö kukaan antanut Riemurasialle ääntään?
  
  22/10/01 18:46

Name : Tarja
  
Message : Hyvä idea tuo levynkansiäänestys. Äänestin yllättäen Wiguja ja Kingston Wallia. Vielä kun joku kertoisi, keitä olivat Pasi ja Pekka. Vaikka eipä se toisaalta näille sivuille kuulu ...
  
  22/10/01 18:45

Name : Jenni
Home page : NightVisions 3001
  
Message : Olen jo käynyt äänestämässä NNC:tä, ja myöskin nurisemassa, miksi Beingiä ei löydy, mutta Ressu Redfordin levy kyllä löytyy! Oli harvinaisen ruma kansi. Parhaimmaksi äänestin sen BlueNote-henkisen jazzlevyn v. -64. Ne Kim Borgin joululaulut oli kans tyylikkäät. Josta tulikin mieleeni, että ne, jotka eivät sitten lapsuutensa ole katsoneet "Boy Named Charlie Brown" (en muista, mikä se oli suomeks), katsokaa ihmeessä! Siinä on Tyylikäs piirroselokuva isolla T:llä. Ääniraitakin on melkein yhtä hyvä kuin Jaska Jokunen-tv-sarjassa.

?Ketään menossa NightVisioniin? Ainakin yksi honkkari ja yksi blaxplo.
  
  22/10/01 17:50

Name : Ville, Helsinki
Found : Just surfed on in
  
Message : Käykääpä Wigwam-fanit antamassa ääniä Nuclear Nightclubin kansitaiteelle Hesarin NYT-liitteen verkkosivujen levyraatiäänestyksessä. Vaikka nuo levyn hienot musiikilliset ansiot hetkeksi unohdettaisiinkin, niin kyllä aivan kärkipäähän olisin levyn valinnut jo kantensakin perusteella. Olisi siellä kyllä Beingin kansikin voinut olla, mutta ilmeisesti kahdelle puolelle jatkuva kuva ei miellyttänyt esivalintaraatia. Pohjolaa ja Tolosta on muuten myös ehdolla.
  
  22/10/01 16:03

Name : mika, espoo
  
Message : no niin, eihän sitä Yes konserttia tosiaan ole vielä ollutkaan. Täydellinen ajatusharha ja vielä selvinpäin. Tänään sitä liveä sitten vissiin saa jo Epoostakin.
  
  22/10/01 15:37

Name : Janne Yliruusi
  
Message : Yesin konsertti? Se on kyllä vasta 4. marraskuuta joten mukaan ehtii vielä!
  
  22/10/01 12:25

Name : JR
Found : Just surfed on in
  
Message : Jeps, levy plakkarissa ja useampaan kertaan on tullut kelattua, ei tässä oikein nahoissaan meinaa pysyä
ensivuotta ajatellen :).

Tällaista näyttäisi olevan tarjolla tavastialla:

Ke 24.10. Rockadillo 30 vuotta
Mukana mm.
RINNERADIO
XL feat PEKKA POHJOLA
KIMMO POHJONEN
PIIRPAUKE
SLOBO HORO
WIMME
TRIO TÖYKEÄT
  
  22/10/01 00:25

Name : Henry
  
Message : Johan tuo on sensuroitukin...
  
  21/10/01 18:43

Name : k.p.tikka-ri
  
Message : Joo, Hieno levy tämä live! Lappeenrannan levykauppias M.H. on ajan tasalla, Kiitos!
Jormas... Ajatelkaas, miten tuo kieli on suhteellinen juttu; Mitäs, jos nyt joku pistäisi bandinsä nimeksi "Jormas"... Johan se sensuroitas tästä vieraskirjastakin...
  
  21/10/01 17:51

Name : Tatu
  
Message : Mihinkäs kaljakorit katosivat levyn kannesta?
  
  21/10/01 16:36

Name : Esa
  
Message : Kuuntelin Wigwamia Oulussa, kai 91, ja vasta nyt huomaan yleisöstä huudetun "Whipping Post". Vitsinä on, että Whipping Postia huudettiin Zappan konsertissa 74, ja hän sitten palasi 88 ja soitti sen lopulta.
  
  21/10/01 01:57