Wigwam - guestbook

Name : Pertti, Hyvinkää
  
Message : Daemon Duncetan's Requestin originaali biisilista oli seuraavanlainen:
A1: The Big Farewell
A2: Horace's aborted rip-off scheme
A3: Cheap Evening Return
B1: The Vegetable Rumble
B2: Grass for Blades
B3: Turn Stone to Bread

eli lopulliselle versiolle tulivat myöhemmin Oh Marlene, Helsinki Nights. The Silver Jubilee ja The Item is the Totem.

Antti oli siis oikeassa arvailuissaan Grass for Bladesin sijainnissa lätyllä.

Voisikos Mikko (tai joku kontribuuttori) skannata Netclub-arkistoon sen Musassa olleen Love Records -mainoksen ("talvi ja talvi"...) missä Daemon'sia mainostettiin alkuperäisellä nimellään?

Pertti
  
  22/11/01 18:22

Name : Antti, Kuopio
  
Message : Tietääkös kukaan että millainen Dark Albumille kaavailtu biisivalikoima alunperin oli ennen kuin Virgin puuttui asiaan?

CD:n perusteella olettaisin, että "Grass for blades"in piti seurata "Vegetable rumble"a. Mahtoiko levylle olla tarjolla muitakin sittemmin hylättyjä kappaleita kuin "Grass for blades" ja "Daemon Duncetan´s request"?
  
  22/11/01 17:48

Name : Del Montte
  
Message : Mistä ois hyvä aloittaa Gentle Giantin kuuntelu?
  
  22/11/01 16:42

Name : Del Montte
  
Message : Jahas... Pidätkö Waltarista? Mie tunnen henk. koht. Jannen! (pääsinpäs kehumaan jollain)
  
  22/11/01 16:18

Name : Michael K. (a.k.a. Cosmic Jazz)
  
Message : Hassua, että Suonna löysi kotisivuni! :) Tuo Finnvox-artikkeli
on tosiaan minun tekemäni, ja
http://daemonduncetan.tripod.com/ oma rakas website ;)
  
  22/11/01 15:05

Name : Esa
  
Message : Sen linkin Wigwam osoite muuten on vanha..
  
  22/11/01 01:29

Name : Suonna
Home page : http://daemonduncetan.tripod.com/
  
Message : Tuollaiset suomenruotsalaiset prog/related-sivut löytyi sattumalta. Joukossa mm. Finnvox-artikkeli på svenska.
  
  21/11/01 15:59

Name : Del Montte
  
Message : Kyllä on loistava kiekko tuo WpW. Ehkei parhain, mutta hyvä. Ei ole turhaa kehuttu. Nyt KUN tuo uusi levy ilmestyy niin taitavat pojat lähteä taas keikalla, joohan? Jos nyt vaikka mahtuisin jollekkin keikalle mukaan...
  
  20/11/01 19:08

Name : Suonna
  
Message : "HASSE WALLI 40th anniversary as artist -tour (summer 2002)", kerrottiin Rockadillon nettisivulla. Olettaisi että Blues Section -kamakin tulee soimaan.
  
  18/11/01 18:18

Name : Mikko
  
Message : Mutta Uusitorpan arviohan oli pääosin myönteinen.
  
  17/11/01 17:02

Name : Del Montte
  
Message : Ääääh.... mun levy banna män rikki. Ostin Wigvam pelaa wigvamia...

ööh... rajua kamaa...

Colossus rocks...
  
  17/11/01 16:21

Name : Ykä, Helsinki
  
Message : Uusitorppa ei ole todennäköisesti edes kuunnellut koko levyä, vaan kaikkien biisien alut.
Mielestäni mainitsemisen arvoisia olisivat olleet kitarasoolot, joissa Rekku rikkoo raivolla rajojaan intuition ilolla välttäen vanhoja vedätyksiään; tuoden täten huomattavan lisäarvon levylle.
  
  17/11/01 15:41

Name : mika, kauniaisten esso
  
Message : tottakai klassinen/sinfonia musiikki kuolee (no oli kai jossain päivälehdissä peräti otsikoissa ja sitten toissapäivänä se nuorten soittajien orkka TVssä). viimeinen vaihe on menossa - kaikki sillä saralla on jo tehty niin hienosti, ettei lisää tarvita (henk. koht. Soshctakovitsin 7# ja Sibeliuksen eka sen kornin klari-intron jälkeen se on siinä). jatko on öbaut, että soittajat ottavat vaatteet pois ja esiintyvät pornolehdissä. linja on sama kuin nyk. rokkihommissa - niin se maailma muuttuu. Muijan vilpitön kommentti tänään JIMISTÄ (live) - "sehän osaa laulaa just nuotin päälle". Hei, siis livenä - verratkaa muihin orkesterihin
  
  17/11/01 15:23

Name : Esa
  
Message : Suomessa live levy on harvinaisempi kuin muualla, mutta onhan niitä ollut jonkin verran. Niten vertaa WPW muihin?

Mainitsit, edellisessä WHOn. Live at Leeeds on tänä syksynä laajennettu, ja siinä on mukana koko Tommy. En oikein jaksa sitä kakkos CDtä kuunnella! Ykkös CD on hyvä, vaikka alkuperäinen LP oli ihan sopiva annos live WHOta.
  
  17/11/01 15:13

Name : mika, Synt. J.kylässä
  
Message : voi se live ollakin paras Wigu levy.
kovalla volumella hyvä bile-levy.
kyllä ne on kovia kohtia ne Colossuksen jyrät ja help mister guitar man juttu no more new gamesissa ja muitakin finessejä löytyy (itse haukuin kiekkoa heti eka kuulemalta). Armeija kaveri sanoi että todella hyvä bile levy on
BAD COMPANYN eka - ja niin se onkin.
Hei 80-luvun paras hevilevy on Frank Marinon Juggernaut
ja THE WHO on kaikista paras tai sitten Zeppelin. Kunntelin ekaa kertaa sen R.Watersin liven ja onneksi bandi soittaa Dogsin ja vielä hiton hyvin. muutamat kitaraosuudet on raiskattu kai siksi, että jos ne soittaisi nuotilleen, niin niistä nousisi rosis-juttu (shine on- on aivan kamala raiskaus jne.)
  
  17/11/01 12:09

Name : vp, Jyväskylä
  
Message : Kari Herraselle tuhannet kiitokset tabulatuureista, mistään muualta ei Wigwamille ole vastaavia löytynyt. Ja uusiakin otetaan ilolla vastaan!

Pressan tulevasta levystä ei taida olla vieläkään mitään tarkempia tietoja. Kai sen on pakko olla se live vuoden takaisista keikoista, vai? Olihan ne hienoja keikkoja. Samalla linjalla kuin Wigut eli aika rankkoja sovituksia vanhoista biiseistä, mutta toimii nuokin.
  
  16/11/01 19:37

Name : mika, espoo
  
Message : uusitorppa on kanssa varmaan kuunnellut sen kerran, ja pistänyt sitten arvostelun lehteen. Vahinko
  
  16/11/01 13:03

Name : Hande
  
Message : Tän päivän Hesarissa WPW arvostelu.
Uusitorppa valittelee levyn miksausta liian moderniksi.
Toteaa lopuksi lakonisesti:
"matkamuisto, ei muuta."
Henk. koht. se on mun mielestä Wigujen paras levy!
Eli vain yhden ihmisen mielipide.
  
  16/11/01 10:07

Name : Del Montte
  
Message : Tämän päivän iltsikassa oli lyhyt juttu Wigujen tämän päivän menoista + kuva
  
  15/11/01 17:37

Name : sahlakari, Helsinki
Home page : hertsi.com (suomijazz&levyjenkeräily)
Found : Just surfed on in
  
Message : Love teki kyllä aika uskomattoman kulttuuriteon julkaisemalla tuon Arktinen Hysteria CD:n. Propsit heille.

Aika oli tosin melko suotuista, nauttiihan Suomi-ug tietynlaista kulttimainetta tällä hetkellä. Nyt kun joku julkaisisi vielä One Point Musicin ja Samsa Trion uudestaan, niin johan juhlat alkaisivat.

Muuten, mulla olisi Hot Thumbs O'riley lätty myynnissä jos jotakuta kiinnostaa. Erinomaisessa kunnossa vielä.

s
  
  15/11/01 09:08

Name : Suonna
Home page : http://www.karjalainen.fi/cgi-bin/vk?Newsp=karj&Date=980716&Depa=kulttuuri&Model=ajuttusivu.html&Story=00274024.txt
  
Message : Minä olen tehnyt M-j Koposesta kyllä vain yhden kirja-arvion, mutta on häntä Karjalaisessa muiden taholta haastateltu. Viimeksihän hän oli suomalaisessa mediassa aika tavalla esillä pyöreiden vuosiensa tiimoilta, haastatteluja oli Hesaria myöten. Kävikö kukaan Vanhalla miehen tämänsyksyisessä performanssissa?

- Muista Arktisen hysterian kavereista J-O Mallanderin haastatteluni oheisen linkin takana. Ruohomäki-haastattelun linkki löytynee jo jostain Netclubin bibliografia-osastolta.
  
  14/11/01 16:10

Name : k.p.tikka-ri
  
Message : Eihän tuo M.-J.Koponen taida olla tuon ihmeempiä levyttänyt: Olihan se tietysti mukana Spermissä, mutta lähinnä "näyttämässä munaa" ja harrastamassa muuta lavaliikuntaa. Spermin julkaistu levytetty tuotanto ennen Arktista Hysteriaa käsittää EPn 3rd Erection Nummisen ja Gronowin Eteenpäin!-merkille ja LPn Shhh! Heinäsirkat omalle 0-merkille... Koponen on julkaissut kirjallista tuotantoa kyllä enemmän, ainakin runoja... Myös maalarina se on kunnostautunut... Suonnahan taisi kirjoittaa äijästä jutun joskus...?
  
  14/11/01 15:54

Name : Heikki
  
Message : Soittihan se Levin tolla Anderson, Bruford, Wakeman, Howe -levyllä joka on nimestään huolimatta Yes-levy. Ja kai se oli myös Unionilla niisä ABWH-biiseisä.
  
  13/11/01 23:13

Name : Del Montte
  
Message : Tuli tuosta Wakemanista mieleen että onko Levin soittanut jossain muodossa Yes:sissä? Kun kaveri kovasti niin väittää...
  
  13/11/01 20:47

Name : Esa
  
Message : Yritä kestää. Sain tässä The Nice kokoelman, The Very Best, tai jotain sellaista. Immediate merkillä. Kosketinsoittajien faneille. Siinä on alkuosan LPt käyty läpi, 5 Bridges ja Elegy ovat Mercurylla, Keith Emerson with The Nice nimellä.

Kuuntelin myös Rick Wakemania Strawbsien aikaan. Nopea soittaja!
  
  13/11/01 18:03