Wigwam - guestbook

Name : mika, espoo
  
Message : Mr John Enevoldsen, you should see Wigwam alive. Their new Live CD is superb (okay, versions are much rougher than studio originals). But men (Jim, Rekku, Måsse and others) are still going strong. I am not sure if you find older Wigwam, era 69-74, better, but as said, really worth to see.
  
  02/12/01 11:40

Name : Joiku, Ivalo
  
Message : Joku aika sitten porisin ruotsalaisen,sixties-yhtyeen, Shanesin basistin Svante Elfgrenin kanssa ja hän kertoi kiertäneensä etelä- Suomea Renegadesin ja W i g w a min kanssa. Pitäneekö viimemainittu paikkansa, kuka tietää ?
  
  02/12/01 06:23

Name : John Enevoldsen, Sagstua,Norway
Found : Search engine
  
Message : 2 years ago i was searching for stuff by one of my favorite groups WIGWAM,and found nothing !!!I gave up,until today.This page is a blessing from heaven,and I will read every word I understand.GREAT WORK !!!!!!
  
  02/12/01 01:00

Name : mika, espoo
  
Message : niin, kuten sanottu jo aiemminkin,
GH teki B:n parhaan biisin,SOMETHING
  
  01/12/01 23:45

Name : Heikki Kerkkänen, jyväskylä
  
Message : All things must pass...
  
  01/12/01 00:50

Name : Esa
  
Message : George Harrison has left on his final tour..

Had to say it again
Oh I haven't found what's good about it…
Had to say it to John
Had to say it to Brian and Ronnie
Say so long
What's good about goodbye?
Ooh there's a party upstairs
There's a great big party upstairs…
  
  30/11/01 15:52

Name : Suonna
  
Message : Se unohtui mainita että ennen Hottoen keikkaa saatiin Tulliklubilla todistaa hienoa hetkeä, kun Gutsi kävi juttelemassa yleisössä olleiden Anssi Tikanmäen ja Safka Pekkosen kanssa. Jos Suomi olisi Amerikka, niin siitä olisi saanut napattua Keyboardin kanteen komean valokuvan, maan parhaiden urunrääkkääjien kokoontumisajot...
  
  30/11/01 15:22

Name : Suonna
  
Message : Hottoen Tampereen keikasta muutama sana. Vielä vähemmän yleisöä kuin Pressalla Tavastialla, mutta hieno 2h+ esiintyminen kerta kaikkiaan. Nylund ja Vainikka soittivat tukevammalla tatsilla kuin aiemmilla keikoilla, mikä tietysti sopii hyvin bändin r+b-henkeen. Gutsi oli jälleen hyvässä vedossa, vaikka miksaus hieman kätki hänen laulujaan ja keyboardejaan. Kaikki kolme levyttämätöntä nerokasta Gutsi-originaalia soitettiin loistavina versioina (Grow Grain Grow, Uuden aamun väkeä, Helge), joiden lisäksi settiin mahtui kolme ennenkuulumatonta Hottoe-sovitusta (Zavinulia, Mayallia ja sitten joku rymyhenkinen jazzinstrumentaali). Vanhoja tuttuja covereita oli mukana (Thompsonia, Ray Charlesia), mutta Procolit oli nyt tiputettu pois.

Toivotaan että Rockadillo saa myytyä bändille paljon keikkoja. Ja tänne maakuntiinkin.
  
  30/11/01 15:15

Name : JR
  
Message : Jerry Fischer omistaa Bay St. Louis'ssa ravintolan, missä ainakin aiemmin vielä isännöi Music Co:n kanssa BS&T-henkisiä klubi-iltoja. Kävin kymmenisen vuotta sitten jenkkilänmatkalla useampaan kertaan kuuntelemassa poppoota. -93 porukka teki plätyn, jota saa tilattua DOB:n kotisivulta:
http://www.dock-of-the-bay.com/
  
  29/11/01 20:49

Name : janus
  
Message : Kerran jossain sanottin että Blood, Sweat & Tearsin biisi "I Love You More Than You'll Ever Know" olisi parodia. En usko!
  
  29/11/01 13:12

Name : Esa
  
Message : "Robson laulaa nykyisin paremmin kuin vuonna 1969". Onko tyyli sama? Siinä oli sellainen Blood Sweat and Tears tyylinen lausunta silloin.
  
  29/11/01 03:50

Name : Del Montte
  
Message : Selailin Mike Westhuesín sivuja ja huomasin että miehellä on sen niminen biisi kuin "Lost Beyond a Trace".

Sattuma?
  
  28/11/01 21:22

Name : Del Montte
  
Message : Oli muuten Huldènin soitantaa Röyhkän riveissä juuri äsken telkussa...

Kertoi jostain 70-luvun nuorukaisesta.
  
  28/11/01 20:33

Name : Vesa, Helsinki
  
Message : Olipas mojova meno eilen Tavastialla! Junnun foni ei ehkä soinut yhtä sujuvasti kuin Savoyssa, mutta olin silti erittäin tyytyväinen keikkaan.
Jos jollakin listaa lukevalla on valokuvia Tavastialta tai Savoysta, olisin erittäin kiinnostunut ostamaan paperi- tai data-kopioita. Hyllystä löytyy muutama harvinainen wigu ja pressa, mikäli haluat mieluumin vaihtaa kuvia niitä vastaan.

...ja lauantaina korttelitalolle
  
  28/11/01 20:23

Name : matti
Home page : http://maza.stc.cx/
  
Message : Jennille: Siinä tais kyllä muakin pahemmin elämöidä yks kaveri joka ei muuten koskaan ollut kuullut Pressaa (edes levyltä). Tänään sitten lainasi minulta koko hallussani olevan tuotannon :) Oltiin kyllä kenties hieman liian jurrissa, mutta toivottavasti se ei haitannut ketään paikallaolijoita.

Mitä tulee Robsonin lauluihin, mistä täälläkin on paljon keskustelut, niin mun mielestä Robson laulaa nykyisin paremmin kuin vuonna 1969. Tietysti äänitystekniikka ym. vaikuttaa asiaan mutta joo. Taisin tämän mielipiteen tuoda muuten keikallakin ilmi ;)
  
  28/11/01 19:44

Name : Roope Setä
  
Message : eli tuo Pressan live- levyn biisilista on se mitä Urpo kirjoitit? King kongin puuttuminen ratkaisee ainakin meikäläisen ostopäätöksen eli hyllylle jää. Onhan kys.biisi ollut keikkabravuuri iät ja ajat ja viimeisellä kolmella keikalla mitä olen nähnyt aivan upea encore. Harmin paikka. Zapan originaali on berberistä. Täytyy kai käydä vielä Kurkimäen korttelitalolla tsekkaan biisi.
  
  28/11/01 16:17

Name : sahlakari, hki
Home page : hertsi.com
Found : Just surfed on in
  
Message : Hieman harmillinen tuo Aaltosen tilanne. Hänestä olisi voinut tulla ässä-luokkaa oleva fonisti, ainakin siihen suuntaan 70-luvun tuotanto osoitti. 80-luvulla äijä vaan hävis apurahansa kanssa piiloon.

Nyt duunaa comabackia Tasavallan Pressan riveissä ja soittaa Sarmannon yltiöromanttisissa viihdejazz-systeemeissä.

No jokaisen täytyy tietenkin hankkia leipä suuhunsa, eikä se Suomessa koskaan ole jazzin kanssa ollut kovin helppoa. Vesalakin potkaisi tyhjää.

perhana.
  
  28/11/01 15:48

Name : Jenni
  
Message : Jaa Mattiko se siinä eturivissä elämöi? Mä olin siinä eturivissä Junnun kohdalla, vitsi että oli siisti keikka! Nostakaamme hattua itsellemme siitä, että hoidimme yleisölle kuuluvat suosionosoitukset samalla volyymillä kuin kaksinkertainen määrä yleensä! Kiva oli myös nähdä "vieraskirjalaisia" kun bongasin Mikon seurueineen heti alkuillasta. HYVÄ PRESSAT!
  
  28/11/01 12:58

Name : Ville, hki
  
Message : Joo, mieluisa keikka oli kaikenkaikkiaan. Oli mukavaa nähdä Häkä Virtanen vaihteeksi basson varressa, ihan kunniallahan mies osuudestaan selvisi, jopa siitä soolostaan. Onko mies muuten todella Tolosen serkkupoika, vai kuulinko Jukan spiikin väärin. Robson nyt oli jo totutun "poissaoleva", mutta suoriutui ainakin lauluosuuksin lähdöistä huomattavasti vuodentakaista Kanneltalon keikkaa paremmin...

Kyselin keikan jälkeen Toloselta myös livelevyn biisivalinnoista, mm. King Kongin puuttumisesta, mutta en kyllä saanut mitään kovin tyhjentävää vastausta, valinnat kun oli tehnyt pääasiassa Måsse.
  
  28/11/01 12:53

Name : matti
Home page : o
  
Message : Pressan keikka eilen Tavastialla - oli meinaan ihan perkeleen mieluisa tapahtuma. Tai saattoi johtua siitä, että olin ihan eturivissä (tuopit lavalla) ja sitä rataa. Soitto oli sitä mitä tänä vuonna on muutenkin kuultu ja setti aika samanlainen, mitä nyt vikassa biisissä kävi joku (jonka nimi pääsi unohtumaan, hyi) soittamassa viulua, joka kuulosti ihan helvetin komeelta. Keikan tietty kruunasi se kun heitettiin kaikkien soittajien kanssa läppää ja tarjosin Robsonille kossua. :D Hyvä!

Yleisöä olisi kyllä saanut olla enemmän. :(
  
  28/11/01 10:30

Name : Del Montte
  
Message : Ei taida näkyä Wigwamia taikka Tasavallan resupenttia Popfinlandiassa kun siinähän on vaan 80- ja 90-luvun hittejä tällä kertaa...

Minä muuten rakastan tuota Pressan jäähalli-urkua tuossa ekan levyn Introductionissa, aivan loistava...
  
  27/11/01 20:36

Name : vp, jyväskylä
  
Message : Pressaltakin tulossa mahdollisesti uutta materiaalia ens vuonna eilisen Jyrkin haastattelun mukaan. Odotellaan innolla. Live-levystä voi olla montaa mieltä. Parin kuuntelukerran jälkeen kuullostaa mielenkiintoiselta mutta vähän sekavalta(jazzia jossa Tolosen heavy-kitarointi). Savoyn sunnuntain keikalla muuten Måssen sairastumisen vuoksi Heikki Virtanen bassossa. Mistähän ihmeestä sitä Tuonen tytär -kokoelmaa saa? Levyliikkeet ei tiedä siitä mitään. Olisiko postimyyntiliikkeitä?
  
  27/11/01 15:05

Name : Suonna
Home page : http://www.musicfinland.com/japa/cd8.html
  
Message : ...ja netissähän se olisi jo sekin ollut, tässä linkki julkaisuun, searched by Mr Google. Hair Treatment??
  
  27/11/01 13:55

Name : Suonna
  
Message : Päivän Iltalehden mukaan Suomen Jazz & Pop -arkiston levysarjan tuoreella kiekolla on ennenjulkaisematonta YLE-nauhaa ym. vuosilta 1966-69, mm. Donneria pop & jazz-muusikkoineen. Lieneeköhän BS:ää mukana.
  
  27/11/01 13:50

Name : Heikki Kerkkänen, Jyväskylä
  
Message : miulla on kyllä vähän epäilevät fiilikset pressan livekunnosta, en osta levyä ennen esikuuntelua.
Niin paljon on kuullut juttua siitä että Robson olis vähän väsähtäneen oloinen ollut näillä kampäkeillä.
  
  26/11/01 23:34