Wigwam - guestbook

Name : Esa
  
Message : Hyvää joulua vaan, joo. Toivottavasti saatte mieluisia levylahjoja. Tulen saamaan Dylanin 30 vuotisuran tribute konsertin, jossa hra Harrisonkin yhden biisin vielä esitti. Tiedän, kun se oli ainoa CD (tai 2)jonka lahjaksi pyysin. Keksin sitten yhden toisenkin, jonka kyllä itse ostin, ja lapset paketoi.
  
  21/12/01 15:44

Name : Suonna
  
Message : Pressan LSSFF saa päivän Nytissä kiittävän arvion Ilkka Mattilalta. - Hyvää joulua guestbookilaisille.
  
  21/12/01 14:36

Name : jyri
  
Message : En nyt ole ihan varma, ovatko nämä tiedonhippuset jo jossakin tällä sivustolla, mutta kertaus on opintojen serkkupuolen kaima. Eli Kauko Röyhkä on kerännyt kirjaansa "Get On" subjektiivisin kriteerein toistasataa rockbiisien textiä ja kommentoi niitä ja niiden esittäjiä lyhyesti. Rockiksi luokitellaan tässä kontekstissa mm. Hiski Salomaan "lännen lokari". Kirjasta lötyy mm. "Luulosairas" ja Strengin "Sisältäni..." sekä Eero Koivistoisen "Ilmasta Kii" - vai lieneekö tuo viimemainittu Jarkko Laineen teksti Koivistoisen Levylle? Pari pikkubugia Kaukolle on sattunut. Mm. kehuskelee Pembrokea melodiseksi säveltäjäksi mainiten esimerkkinä "Freddie are you readyn"
  
  21/12/01 14:10

Name : janus
  
Message : "...Price of silver dropping so do yer Christmas shopping
Before you lose the chance the score..."
  
  20/12/01 11:17

Name : Suonna
Home page : http://www.bigcountry.co.uk/
  
Message : Kelpo popmusaa tehneen Big Countryn laulaja S. Adamson on kuollut. Tieto on niin uusi ettei virallinen verkkosivukaan vielä asiaa käsittele.
  
  18/12/01 12:26

Name : Suonna
  
Message : Tuohon Ruohomäen levy -kysymykseen osaan vastata. Otin itsekin Bad Vugumiin yhteyttä Soundin arvion nähtyäni. Kävi ilmi, että BV oli pannut Jussi Niemelle näytteeksi Ruohomäen viime vuosien duuneistaan tekemään demo-cdr:n. Niemi oli luullut, että kyseessä on tulevan albumin promo ja arvioinut levyn.
Ruohomäki tiettävästi viilaa albumiaan koko ajan, ja kai sillä osittain tulee olemaan samaa tavaraa kuin tuolla "jo arvioidulla".
  
  18/12/01 09:20

Name : janus
  
Message : Siis just Atlantiksessa esimerkiksi ne sirinät sun muut ovat todella ärsyttäviä. Monet tuon levyn biiseistä kun ovat tunnelmiltaan kuin toisesta ajasta ja paikasta niin nuo “modernit” syntetisaattorit tulevat ikävästi muistuttamaan nykypäivästä ja törröttävät äänimaisemassa ikävästi.
  
  18/12/01 09:02

Name : Hezzu
  
Message : Jukka Ruohomäeltähän piti tulla uusi levy tässä syksyllä, arvostelukin oli Soundissa jo ajat sitten, mihinkähän se levy jäi, julkasijan piti olla Bad Vugum ja olen lafkan sivuja aina silloin tällöin vilkuillut mutta eipä tuosta levystä ole mitään infoa siellä ollut, kummallista.
  
  18/12/01 00:32

Name : Suonna
  
Message : Ehdottomasti, J. Ruohomäen VCS:llä generoimat Atlantis-pörinät on loistavia...
  
  17/12/01 21:21

Name : Hezzu
  
Message : Janus, miksi moista mietit, ne syntsathan tekevät levystä mukavan psykedeelisen! :)
  
  17/12/01 21:10

Name : janus
  
Message : Olen joskus leikitellyt sellaisella ajatuksella että Herra Mirandoksesta julkaistaisiin myös vaihtoehtomiksaus josta olisi jätetty pois kaikki ne päälleliimatun oloiset syntetisaattorin sirinät. Olihan se syntetisaattori siihen aikaan Suomessa jotain uutta ja ihmeellistä mutta vempelettä ei vielä oikein osattu käyttää hyvällä maulla rokkiympäristössä.
  
  17/12/01 15:14

Name : Suonna
  
Message : ...tosin eikös se poisjätetty ollut Jukan itsensä cd-kattauksesta raakkaama. Toisin kuin vaikka "Prologi" Hectorin kakkosen ja kolmosen yhteiskattauksella. Juicen Tauko II/III:ltakin puuttui jotain. Kiitos ja ylistys että Fazer/Warnerin uusintajulkaisuihin on tullut vähän tasoa, vaikka esim. kannet ne edelleen toteuttavat halvimman kautta (vrt. Röyhkä-uudelleenjulkaisujen mainossisäkannet, Herra Mirandoksen tekstien puuttuminen...)
  
  17/12/01 14:18

Name : janus
  
Message : Harmittaa kun Jukka Tolosen levyt The Hook ja Hysterica on pitänyt väkisin ängetä samalle cd:lle vaikka ne ei mahdu, Hookista oli jätetty yksi biisi pois.
  
  17/12/01 13:32

Name : Pekka Suvanto, Helsinki
Home page : www.vandosuvanto.net
  
Message : Hei!
Löysin tällaiset sivut ja ajattelin tarjota kotisivuni osoitetta yleisempään jakoon.
Terv. Vando Suvanto
  
  17/12/01 13:20

Name : janus
  
Message : Kai tuo feidaus on siinä alkuperäisessä vinyylissäkin? Ettei vaan ole cd:tä typistetty.
  
  17/12/01 13:06

Name : Antti, Kuopio
  
Message : Ja sitten oli vielä sekin, että bändi kyllä soitti "Pigworm"in kappaleita keikoilla, mutta niitä ei otettu "Twilight Zone":lle, koska "Pigworm" oli silloin liian tuoreessa muistissa. Minun mielestäni harmi: TZ:sta olisi saanut paljon paremmman kokonaisuuden erilaisella biisivalikoimalla.

Olen muuten äänittänyt itselleni omia kuuntelumieltymyksiäni vastaavan koosteen saatavilla olevasta livematskusta. Tällaisella biisijärjestyksellä:

The Moon-Struck One - Just My Situation/Sweet Marie - Groundswell - Pig Storm - Nipistys -Do The Pigworm - Imagine - Grass For Blades

Mistäkö tämän keksin? No, TZ:lla Pembroke jää minusta liikaa sivuosaan eivätkä "Let It Be" ja "Help Me" / "Checkin´ Up On My Baby" ole Wiguja parhaimmillaan. Viimeksi mainittu sitäpaitsi feidataan kesken pois, käytäntö, joka ei ole perusteltua livelevyllä (olkoonkin että tässä tapauksessa tila on ehkä loppunut kesken).
  
  17/12/01 12:38

Name : janus
  
Message : Niin ja oli kai siitäkin kyse että jotain Beingin biisejä ei noin vain voinutkaan toteuttaa livenä.
  
  17/12/01 12:05

Name : mika, espoo
  
Message : Jees Twilight on kyllä aika arvelluttava kiekko. Ei ole oikein koskaan sävähdyttänyt. Rohkeita tai suorastaan käsittämättömiä covereita. Rekkuhan sanoi jossin uudessa haastattelussa, että tämä oli melko sekavaa aikaa Wigwamin historiassa - se, että bandi soitto covereita, oli kompromissi, kun ei oikein päästy yhteisymmärrykseen, millaista ja kenen säveltämää materiaalia soitettaisiin.
  
  17/12/01 11:48

Name : Mikko
  
Message : Nelosen Pink Floyd -dokumentti oli sellainen pikakelaus bändin vaiheista, vissiin Echoes-kokoelman puffaamiseksi tehty. En jaksanut loppuun asti katsoa. Arnold Layne -promofilmi oli hauska nähdä.
  
  17/12/01 10:35

Name : veikko, stadi
  
Message : Olettekos muuten panneet merkille aika rankan kuitin vanhaa wigwamia kohtaan liven nimessä? wigam plays wigwam -live, soitta omaa musiikkiaan, ei covereita, toisin kuin vaika live music from... jne. että se niistä feat. gutsi ja pohjola -fantasioista.
  
  16/12/01 22:33

Name : Petteri
  
Message : Mitä siinä Nelosen Pink Floyd -ohjelmassa tuli? Itse en nähnyt, kun olin armeijassa, enkä saanut nauhallekaan. Ihan pienen pätkän näin sitä, siinä tuli Pulse-videolta, mutta tuliko siinä muutakin? Itsellä on tuo Pulse-video, joten jäinkö paitsi jostain?
  
  16/12/01 13:10

Name : mika, espoo
  
Message : Joo noi kuulo-ongelmat ei ole leikin asia (itsellä lieventynyt tinnitus). OK, jos kuulo vain heikkenee vanhuuttaan, mutta jos käännät tinnituksesta soivan korvan tyynyä vasten, niin helvetti on irti. älkää jumankauta pilatko korvianne kovalla voluumilla - joo, toisaalta huomasin, että Wigujen live on hiton paljon kovempi. kun laitaa vähän volaa...
  
  15/12/01 23:33

Name : Suonna
Home page : http://www.saunalahti.fi/~karla2/Sue%20Van%20Doe.htm
  
Message : Mikko vinkkasi tästä mielenkiintoisesta sivustosta, mutta ei ole vielä kerennyt pistää linkkiä. Ensimmäisen kerran näen painettua (hmm... sähköllä painettua) sanaa Mossen kuulo-ongelmista.
  
  15/12/01 18:35

Name : Suonna
Home page : http://www.rockadillo.fi/concerts.html
  
Message : Rockadillon sivuilla on kuvia Hottoen marraskuiselta keikalta.
  
  15/12/01 18:23

Name : Del Montte
  
Message : Mitäs tuollainen kaunis Siwan pussi tarkkaan ottaen maksaa? 50p?
  
  14/12/01 21:26