Wigwam - guestbook

Name : Mikko
Home page : http://hannu.mikkola.com/audio/
  
Message : Oheisessa linkissä hyödyllistä tietoa niille, joiden soittimessa remasteroitu Being ei suostu soimaan.
  
  02/01/02 09:55

Name : Suonna
  
Message : Urpo, tuohan on kova bluessectiologinen löytö. Itseltäni puuttuu koko kokoelma.
Wigujen levyiltä en ole löytänyt edittieroja. Mitä nyt Classicsin loppufeidaukset. Ja Beingin lp- ja cd-versioiden ero A-puolen loppu / B-puolen alku -mergauksessa. Ja Live Music From The Twilight Zonen cd-versiolta puuttuu joku Gutsin spiikkisana, joka löytyy vinyyliltä.
  
  02/01/02 09:43

Name : Urpo
  
Message : Onkohan tästä ollut puhetta aiemmin. Blues Sectionin v. 80 julkaistulla kokoelmalla parista biisistä on leikattu H. Wallin kitarasooloja. Paint it Michaelista on pätkäisty koko kahden minuutin revittely ja Once more for the roadin sooloa on lyhennetty puolellatoista minuutilla. Ja tämä editointi on kyllä parantanut lopputulosta. Myös Cherry cup-cake twist on lyhyempänä versiona. Tunteeko kukaan tapausta, tätä kokoelmaa vartenko oli toimeen ryhdytty?
  
  01/01/02 11:43

Name : Eugen Averin
Home page : Pmk
  
Message : Grass for blades virsikirjaan!
  
  31/12/01 15:26

Name : Antti, Kuopio
  
Message : Steely Dan- suomennokset on tosi harvinaisia; kuulin kerran tuon HEC:in version "Change of the guard"- laulusta. Se oli muistaakseni ihan mukiinmenevä versio, Jakoila taisi tosissaan yrittää soittaa kitarasoolon Jeff Baxterin tapaan.

Mutta: parasta mahdollista uutta vuotta kaikille tämän palstan seuraajille!
  
  31/12/01 15:11

Name : Mikko, Joensuu
  
Message : Lisää Steely Dan -suomennoksia:

Slow Mojo: Musta perjantai (Black friday) -95
Juhlavammat: ? (Any major dude will tell you) -93
Kullervo Kalske -orkesteri: Maaliskuun sateet (joku Fagenin biisi) -90

Tämä selvisi Viola-tietokannasta, joka on tänään nähtävästi viimeistä päivää avoimessa käytössä. Sääli, sillä käyttöliittymä on nyt parantunut entisestä.
  
  31/12/01 12:09

Name : Pertti, Hyvinkää
  
Message : Suonna on löytänyt hienon biisin HECin "Vanhan kirkon puistosta" - siinähän on McArthur Parkin sovitus kopioitu melko yks yhteen Beggars Operan versiosta, joka löytyy loistavalta "Pathfinder"-levyltä. HECiin liittyen vielä sen verran että mitäs muita Steely Dan -Suomennoksia löytyy "Muutoksen ajan" lisäksi? Haukan "Faija lähti Ruotsiin" on ainoa, joka tulee pinnistelemättä mieleen.
  
  31/12/01 10:41

Name : Tarja
  
Message : Hyvää uutta vuotta 2002 kaikille!
  
  31/12/01 00:45

Name : Mikko
Home page : http://www.emi.se/releaser/print/print_media.asp?D=2001-12-24
  
Message : Kenenkäs ansiota on että EMI Svenska AB julkaisee Plays Wigwamin 7. tammikuuta?
  
  30/12/01 23:48

Name : mika, espoo
  
Message : hei, se oli varmaan se John Enevoldsen (NOR) joka on vaikuttanut siihen, että Norjan EMI on ottanut LIVEn kataloogiin (heppuhan kirjoitti tänne joku aika sitten). Bryan Ferry Forever!
  
  30/12/01 22:43

Name : Hezzu, Ylivieska
  
Message : Oho, tuosta jäi tietenkin pois se tieto että sekä Eno että Manzanera ovat soittaneet Wyattin levyillä, eli sitä kautta Roxyyn.
  
  29/12/01 23:48

Name : Hezzu, Ylivieska
  
Message : Jahas, eiköhän se Wigwam saaja liitettyä Roxy Musiciin vaikka väkisin:

Wigwamissa soittanut Måns Groundstroem soitti myös Tasavallan Presidentissä, Tasavallan Presidentin Frank Robson soitti aikoinaan Small Facesin ekalla sinkulla, Small Facesista muodostui sitemmin Faces jossa soitti Ronnie Wood, Ronnie Wood soitti myös Rolling Stonesissa, Rollareissa soitti myös Mick Taylor, Mick Taylor on soittanut myös Gongin levyillä, Gongissa on myös Daevid Allen, Daevid Allen oli sitä ennen mukana Soft Machinessa, Soft Machinessa oli myös Robert Wyatt, Brian Eno on ja myöskin Phil Manzanera ovat soittaneet Roxy Musicissa, eli siinä se! :)

Lyhyempää reittiä oisi ehkä päässyt jos oisi ruvennut purkamaan vyyhtiä Pekka Pohjolan kautta, siitä Mike Oldfieldiin, siitä Kevin Ayersiin, siitä Soft Machineen ja Wyattin kautta Enoon ja Manzaneraan ja sitten Roxy Musiciin.

Eli mitä tästä opimme?
Vastaus: Kaikki liittyy kaikkeen!

ps: eiköhän sen Human Leaguenkin jotakin kautta saisi liitettyä... :)
  
  29/12/01 23:43

Name : Tumppa, HKI
  
Message : Mika: Leaguen Roxy-vaikutteet varmaan näkyvät enemmän kuin kuuluvat. Mutta erinomainen bändi se oli tuohon Dare-levyyn asti ja toisinaan sen jälkeenkin. Ja minkähän linkin kautta Roxyn tai Leaguen saisi yhdistettyä Wiguihin?
  
  29/12/01 16:30

Name : Suonna
  
Message : Tsekkasinpa pitkästä aikaa (osin Vando Suvannon sivujen innoittamana) HEC-kokoonpanon LP:n. Käsittääkseni puuttuvien lainabiisilupien takia sitä ei ole vieläkään julkaistu cd:nä. (Toinenhan tällainen laserina puuttuva Love/related-klassikko on Kari Peitsamon Greatest Hits, jolla menee omiin nimiin sujuvasti Jethro Tullin A New Day Yesterday ym.)

HECin lp:n "Vanhan kirkon puisto" on tähän asti mennyt jotenkin ohi, mutta nyt piti kyllä pyörittää useammin. 8-minuuttinen hulppean kosketinsovituksen kruunaama helmi, suomalaisen pop-progen klassikkoja, sanon minä.
  
  29/12/01 15:30

Name : Mikko
  
Message : Vaikuttaisi siltä että ainakin Norjan EMI on ottanut Wigwam Plays Wigwamin katalogiinsa.
  
  29/12/01 15:12

Name : Suonna
  
Message : Kylmä talvipäivä (Joensuussa -25) pitää aloittaa hyvällä ja kauniilla musiikilla. Sixpence None The Richer: Kiss Me. Suzanne Vega: Marlene On The Wall. Joan Osborne: St. Teresa. Hooters w/ Peter, Paul & Mary: 500 Miles. Edie Brickell & The New Bohemians: Air Of December. St. Etienne: Pale Movie. 10000 Maniacs: Because The Night. Jos radiossa ois yhtä valveutuneita tiskijukkia niin luopuisin levykokoelmastani.
  
  29/12/01 13:29

Name : mika, epsoo
  
Message : Tumppa, seim old sciin on diskoa. En hattuile. Se kun oli kaverin suosikki. Makunsa kullakin. Tekikö Leaguekin Roxy -pohjaista musaa, kuten Japan/David Sylvian? Kuulin vain sen don't ya want biisin aikoinaan...Hyvää Uuutta Vuotta !
  
  29/12/01 00:53

Name : Esa
  
Message : Toi kannettavan CD soittimen, Sonyn. Edellinen hyppi raidoilla jos soitti CDRää.
  
  28/12/01 21:06

Name : Del Montte
  
Message : Joulut vietetty, kinkut syöty. Mitäs pukki toi?
  
  28/12/01 20:27

Name : Tumppa
  
Message : Oh Yeahin jälkeen tuleva "Same Old Scene" on sekin erinomainen ralli. Ei kalpene lainkaan Human Leaguen "Dare"-levyn useimpien biisien rinnalla.
  
  28/12/01 16:39

Name : Suonna
  
Message : No johan panttaa Surfeu Mikon sivuja! Ei mulla kai muuta.
  
  28/12/01 15:40

Name : mika, esso
  
Message : Roxy Musicin Oh Yeah voisi kamppailla maailman parhaan pop-biisin tittelistä - Kuunnelkaa.
Pohjalla korni rakkaustarina, mutta kuitenkin. Sanat eivät ratkaise tässä tapauksessa.
  
  22/12/01 14:29

Name : mika, espoo
  
Message : Pitäis olla kai Joulumieltä - no, nyt on vasta 22.12. - otti vaan kaaliin (taas). Mitä kertoo suomalaisten musiikkimausta, kun uskomattoman epävireisesti kyhätty Joutselaulu on eniten kuunneltu/soitettu biisi (ok, hieno biisi, jos olisi tehty kunnolla ja musiikkikorvalla). Ja tänään tuli toosasta Tiktakin video, jossa kuva ja ääni oli taimattu täysin pieleen.
Ammattilaisetko näitä tekee, vai kuka? Kun tällaista syötetään suurelle yleisölle, niin taso on jatkossakin sitä mitä se on - kaikki menee läpi. Sitten ihmetellään kun täältä ei tule maailman tähtiä ja euroviisuvoittajia. Wigut ja Pohjola
esim. olisivat tietenkin ansainneet pallonlaajuista menestystä.
  
  22/12/01 12:17

Name : Heikki Kerkkänen, Jyväskylä
  
Message : jee hyvä säkä jos käypi ja jos Joulupukki on armollinen, tulee joululahjaksi läjällinen hyviä levyjä, niiden mukana lopultakin tämä Wigwam pelaa Wigwamia. Suurin toive on kuitenkin Hanssonin Bossen Loru Sorbusten Herrasta.
  
  21/12/01 22:05

Name : Tarja
  
Message : Hyvää joulua minunkin puolestani kaikille tutuille ja tuntemattomille ketkä näitä sivuja lukee.
  
  21/12/01 17:39