Wigwam - guestbook

Name : Kaya-info II
Home page : http://www.sky.org
  
Message : Satunnaiset pidätykset vain nostavat hintoja ja edistävät laittoman kaupan kannattavuutta. "Porttiteoria" - pilvenpolttajien siirtyminen muihin aineisiin - johtuu kieltolaista, eikä mistään kannabiksen ominaisuudesta: myyjien kannattaa saada asiakkaat käyttämään kovempia aineita. Rikoslaki huumepolitiikassa on kuin sähköshokkihoito lastenkasvatuksessa. Narkofobiaongelmaa pahentaa valistuksen nimellä leviävä harhatieto: epämääräisten tutkimustulosten merkitystä paisutellaan, ja kaikkia alkoholittomiin päihteisiin liittyvää kohtaan lietsotaan tunneperäistä inhoa - ikään kuin jokaisesta pilvenpolttajasta haluttaisiin tehdä narkkari. Valitettavasti joskus tässä onnistutaankin. Hampun kotikasvatuksen salliminen irrottaisi monet pilvenpolttajat rikollisesta alamaailmasta. Taistelu narkofobiaa vastaan ei kuitenkaan ole helppoa - ainakaan Suomessa. Vaikka kannabiskieltolain mielettömyys tulee päivä päivältä yhä selvemmäksi, vastassamme on huomattava osa maamme yleistä mielipidettä. Liittymällä Suomen kannabisyhdistykseen otat kantaa järkevän päihdepolitiikan puolesta ja nostat omaa tiedontasoasi. Koska rekisteröintimme on estetty, olemme vähemmän tasa-arvoisia: emme esimerkiksi saa rahankeräyslupaa emmekä pyytää kannattajilta rahalahjoituksia tilillemme.

Suomen kannabisyhdistys
Sorvaajankatu 9
00810 Helsinki
sky@sky.org
http://www.sky.org

Puhelin: 040 5553890 (päivystys arkisin klo 18-20)

  
  26/03/02 16:26

Name : Arto, Oulu
  
Message : Mikähän siinä on, että Like-kustannus halusi raakata Rokatessa roiskuu- kirjasta pois vain Absoluuttisen Nollapisteen jutun. Syy oli, ettei ollut tarpeeksi hauska. Kuuluukohan se musiikistakin ?
  
  26/03/02 12:39

Name : dg. FXX.X, FXX.X & FXX.X, -XXXXX-
Current favourite song : Wigwam: Anssi Kelan BMW
Found : Search engine
  
Message : saatte kosketuksen. hinta on noin <30s. kolmessa kuukaudessa vanhenee kolme kuukautta. henkinen ikäni on kahdeksantoista ja kolmenkymmenenyhdeksän välissä... enkä ole henkisesti vanhentunut kolmessa kuukaudessa kolmea kuukautta. tai sitten olenkin. hmm.
tällä hetkellä olen kauniilla vapaaehtoisella evakkoreissulla ja vatsa hieman turhan pipi. rahaa minulla on tililläni ollut 3 viikkoa 57 centtiä. yön olen taas kerran valvonut. mukanani seuraavat levyt:
iggy pop the idiot `77
the best of david bowie 69/74 `97
l o a soul searching sun `97
joy division unknown pleasures `79
joy division closer `80
new order movement `81
david bowie station to station `76
low `77
"heroes" `77
scary monsters... `81
tool lateralus `01
helmet meantime `92
down nola `95
mad season above `95
kingston wall III `94
surface/marble zone 2. -> circle/marble sheep live `98
(the best of) new order `94(?-cd)
sekä nostalginen ja pelottavakin jonna tervomaan debut `84
sekä kaksi kasettia kiljusen herrasväen seikkailuja `81. että mitähän vittua yritinkään teille kaikille sanoa... (erhh...) lähdenpä sätkälle ja haaveilen mielekästä funktiota tälle päivälle... *huokaisee*
  
  26/03/02 11:22

Name : Tommi
  
Message : Möyrysin taannoin tonne Ylen palaute-postiin noista Wigwamin ja Pressan arkistoista,vihjailin että josko niitä vois pikkuhiljaa käydä näyttää televisiossa...ja palautteeksi sain kiitokset ja toiveeni viedään mukamas eteenpäin.Laittakaa te muutkin sinne palautetta,jos vaikka kelkka kääntyis?
  
  25/03/02 21:05

Name : Urpo
Current favourite song : Beach Boys: Darlin'
  
Message : Noista rokkikuolemista tuli mieleen että Suomen kovimmat kirjailijat ovat kuolleet ennen aikojaan, usein hämärissä oloissa: Aleksis Kivi hulluna, Maiju Lassila ammuttiin, Joel Lehtonen meni hirteen, viina vei Eino Leinon, Pentti Haanpää hukkui...Likehän voisi näitä tapauksia liioittelemalla julkaista aiheesta Spinal Tap -tyyppisen mässäilevän kirjan. Poko Rekordsin levykansista vastaava hemmo voisi hoitaa kuvituksen. Hinnaksi 35 euroa. Tai enpä ihmettelisi jos Likeuutiset olisi aiheesta jo joskus pakissutkin.
  
  25/03/02 20:46

Name : Heikki Kerkkänen, Jyväskylä
  
Message : Useampia tietolähteitä vertaillen olen minä päätynyt semmoiseen lopputulokseen, että progeyötä ei tosiaankaan olisi tällä viikolla vaan sen paikalla olisi Avaruusromua special. Mää veikkaan että tällä progekolmikolla ja Mikkolalla on tapahtunut joku sekaannus. Kerkesin jo toiveetkin Puhtilalle lähettää. Toivottavasti se toukokuussa tuleva progeyö on sitten 13-tuntinen, koska tämä progeyö peruuntui. (6+7=13)

  
  25/03/02 19:34

Name : Del Montte
  
Message : Hetkonen... minulla on tainnut jäädä yksi progeyö välistä!

Kuinka tiheään tahtiin herrat niitä pukkaa?
  
  25/03/02 17:38

Name : Hezzu
  
Message : Mitä ihmettä!? Mafiassa ei nyt oikein tiedotus pelaa toimittajien kesken tai jotain? Aamulla Hakanen infosi progeyöstä Colossuksen chatissa, mutta Avaruusromujen postituslistalla (jossa kerkesin progeyötä mainostaa) Mr. Mikkola ilmotti seuraavaa:

HUOMIO KAIKKI. Ennakkoilmoitus progeyöstä oli ennenaikainen eli progeyötä ei tule maaliskuussa, vaan ilmeisesti vasta toukokuussa...

Mikä ihme on totuus asiasta?!?!?
  
  25/03/02 17:30

Name : Janne
  
Message : Eikun soitettiinpas, mutta esittäjänä ei ollut Gentle Giant vaan suomalainen Jigsaw. Biisi oli Plain Truth.
  
  25/03/02 17:20

Name : Suonna
Home page : http://members.lycos.co.uk/kotkanpoika/
  
Message : Jatan rockhistoriasivujen lisäksi kannattaa muistaa Peten suomirock-sivut.
  
  25/03/02 17:20

Name : Janne
Current favourite song : Deyss - At King
  
Message : Viime kerralla ei GG:tä soitettu, mutta sitä edellisellä kerralla toivoin biisiä Experience ja se soitettiin. Löytyy levyltä In A Glass House.
  
  25/03/02 17:16

Name : Del Montte
  
Message : Kiiitos Hezzulle! Eläköön progeyö! Pääsiäinen olkoon pelastettu.

Muistaako kukaan mikä mahtoin olla viime kerralla soitettu Gentle Giantin biisi?
  
  25/03/02 17:04

Name : Lazer
  
Message : Ja Jee jee jeen lopussahan tietysti listaa poistuneista suomirokkareista.
  
  25/03/02 16:04

Name : Mikko
Home page : http://jata.vampula.net/musiikkisivut/rochis/henkilot.htm
Current favourite song : Leevi & The Leavings: Jos taivaalta sataisi rahaa
  
Message : Tuolta löytyy muutama suomalaisen kuolinaika. Jari Taivainen ei välttämättä ole kuitenkaan morbidisti suuntautunut, koska listassa on myös eläviä muusikoita.
  
  25/03/02 13:39

Name : Vesa, JKL
  
Message : ISO KIITOS taas Kari Herraselle, jolta ehkä Wigwamin parhaan kappaleen (Bless your..) tabulatuurit. Niisen parissa kuluukin varmaan pari seuraavaa iltaa.
  
  25/03/02 13:36

Name : Suonna
Current favourite song : M.A.Numminen & Oscar H.O.T. Quartet: Tartu rytmikapulaasi (live)
  
Message : Jonkun morbidisti suuntautuneen pitäisi tietysti tehdä suomalainen Party Upstairs -lista...
  
  25/03/02 13:34

Name : Heikki, Joensuu
Home page : http://rockdeaths.mybravenet.com/index.html
Current favourite song : SIGHT (Hassisen Koneen esiaste):Kanttori
  
Message : Tuo on melko hyvä ja ajantasalla
oleva linkki niille joita kiinnostaa
taivasosasto.
  
  25/03/02 12:08

Name : Hezzu
  
Message : Anteeksi että mainostan, mutta kyllä tämä varmaan kiinnostaa:

Progeyö IX Radiomafiassa kiirastorstain ja pitkäperjantain (28.-29.3.) välisenä yönä klo 24-06.

Toiveitakin saa lähettää matti.puhtila@yle.fi

Että noin :)
  
  25/03/02 10:30

Name : Suonna
Home page : http://www.karjalainen.fi/cgi-bin/vk?Newsp=karj&Depa=kulttuuri&Date=020322&Model=juttusivu.html&Story=01291516.txt&StDate=020322
  
Message : Circlehän heitti viime yönä Joensuussa jykevän keikan. Miten olisi otsikko "helvettiin ohjelmapäivitetty Arvo Pärt" keikka-arvioon. Tänään Kerubin Ilosaari-festareilla luvassa M. A. Nummisen ja paikallisen avantgardejazz-pumpun Oscar H.O.T. Quartetin kaksi yhteiskeikkaa.
  
  23/03/02 13:07

Name : Hezzu
  
Message : No toi Jet Propelled Photograph -nimellä yleisimmin kulkeva levy (mulla on vuoden 1971 Byg-painos jonka nimi on "Faces and Places Vol 7: Soft Machine") on siis demo-matskuu bändin varhaisilta ajoilta eli vuojelta 1967. Noita äänityksiä ei varmaankaan alunperin ollu edes tarkotus julkasta, mutta niin ne vaan julkisuuteen putkahtivat :) Ja hyvä niin, saatiimpa bändistä dokumenttia ajalta kun Daevid Allen oli vielä mukana :) Eli sanotuksiin ei varmaan ole niin hirveesti panostettukkaan kun sitten myöhemmin ku "oikeita" levyjä ruvettiin tekemään :) Ainakin yksi levyn biiseistä löysi tiensä sitten sille varsinaiselle ekalle levylle, mutta sanoja oli muutettu :)
  
  22/03/02 22:10

Name : Urpo
Current favourite song : Beach Boys: Caroline, no
  
Message : Jussi & Boys & Friendsien Kehä kaartuu -levyllä (-75) on muuten versio Pohjolan Elämä jatkuu -biisistä (-74 Harakka B:n vika biisi). Harvassa taitaa olla coverit Pohjolan biiseistä. Tässähän tosin on mies itse mukana.

Vaan on kovin kallis kirja tuo Rokatessa roiskuu. 27,54 euroa, pehmeäkantinen. Ja Likeä niin arvostetaan rokkipiireissä. Lähes 300 sivua harvalla rivivälillä. Kuvitus surkea: tuttuja levy-yhtiöiden promokuvia. Toivottavasti edes jutut ovat hyviä. Kahteen sataan sivuun olisi kevyesti mahtunut koko roska. Wigwam-kirjasta maksaisin narisematta enemmänkin.
  
  22/03/02 22:02

Name : Esa
Home page : http://perso.club-internet.fr/calyx/lyrics/soft/00.html
  
Message : Pieni sekaannus: Yllä olevaa Jet Propelled levyä, osina on myyty viime vuosina "Soft Machine" nimellä. Siinä oli siis ne kehnot sanoitukset, kuten That's How Much I Needed You. Se 1968 tehdyksi merkattu levy, sitä mulla ei ole ollut.
  
  22/03/02 21:50

Name : Esa
Home page : http://perso.club-internet.fr/calyx/lyrics/soft/02.html
  
Message : No se oli semmoinen harjoittelulevy,en mä siitä mitään saanut. Mulle kelpaa koko II levyn sanat,yllä, vaikka samaa sekoilua ovatkin. Tässä on kuitenkin enemmän sellaista Monty Python meininkiä..
  
  22/03/02 20:36

Name : Hezzu
Home page : http://perso.club-internet.fr/calyx/lyrics/soft/01.html
  
Message : Heh, mie taas vastaavasti oon sitä mieltä, että Canterbury-bändeillä on monasti loistavia sanotuksia :) Tuosta yllä olevasta osotteesta löytyy noi Soft Machinen ekan sanotukset. Yksinkertaisen loistavia ovat myös seuraavat canterburylaiset neronleimaukset:

Hatfield & The North: Licks For The Ladies (Words and Music by Richard Sinclair)

"Now it's time to finish your wine -
try to sing a sober song after all that din
And even though we may be having quite a laugh,
bashing bass and drums is really rather daft
compared to harmonies - although they may sound twee,
they're really what my lady friend can relate to -
and her mate too...

Just in case you think it's a waste
In the end, choosing notes to see if they make friends
A D-sharp minor flattened 5th will go to C,
dotted crotchets usually divide by three
We don't really know now exactly what we mean,
still we had the gist of it till the chords changed...
Unexpectedly, an interesting thought came over me
I'd feel better somewhat wetter, drinking tea in the sea,
and dream of you - and your nice black knickers..."

Ja:

Matching Mole: Signed Curtain (Words and Music by Robert Wyatt)

"This is the first verse
This is the first verse
This is the first verse
This is the first verse...
And this is the chorus
Or perhaps it's a bridge
Or just another part
of the song that I'm singing

This is the second verse
Or it may the last verse
This is the second verse
Or it may the last one
And this is the chorus
Or perhaps it's a bridge
Or just another key change
Never mind
It doesn't hurt
It only means that I
lost faith in this song
'Cause it won't help me reach you..."

Ja anteeksi hävyttömän pitkä viestini ;)
  
  22/03/02 20:28

Name : Esa
Home page : http://www.kotinet.com/heikki.kippola/wyatt.htm
Current favourite song : Augustus Pablo: King Tubby Meets The Rocker Uptown
  
Message : Heikin linkissä, yllä, mainittu Soft Machine New Yorkissa 1968 käy hyvin esimerkistä millaisia ovat huonot laulunsanat. Muuten en ole koskaan päättänyt mitä mirltä olisi Robert Wyattista. Selvää on, että mies on saanut parhaita tuloksia kun ei aseteta rajoja. Mutta tuloksena voi olla tuollainen kuin NY 1968 äänite.
  
  22/03/02 19:46