Wigwam - guestbook

Name : Janne
  
Message : Siis nyt en itse pysy mukana. Millä tavalla sinun viestisi oikein kommentoivat minun viestejäni?
  
  11/04/02 21:47

Name : Esa
  
Message : Laittelet useita viestejä, en pysy mukana. Otaksun ettet laula bändissäsi.

Vastauksena ekaan: Joo, Remulla on munaa.

Korjaus:olimme TAIKINAA Tajn käsissä.
  
  11/04/02 21:11

Name : Esa
  
Message : Janne, etkö ole nähnyt esiintyjiä lavalla? Kyllä niistä heti näkee kenellä on karismaa ja kenellä ei. Toisilla ihmisillä on johtokykyjö, toiset kelpaavat mediaan aurinkoisen olemuksen takia. Ja sitten on nää rocktyypit. Ei ne osaa johtaa, kuin bändiään, eikä ne aina ole älykkäitä. Mutta niillä on semmoista jota mulla ja luulatavasti sullakaan ei ole. Sille on annettu erilaisia slangitermejä. Oikeasti rock ei "tarkoita" sen enempää kuin muukaan taide, siinä on vain se hetken tunne, olla paikalla ja kokea se.
Muistan ainoan Taj Mahal konsertin, vuosia sitten. Olimme aivan atikinaa äijän käsissä, kun hän otti yliesönsä. Olisko joku henkinen massaorgasmi meneillään?
  
  11/04/02 21:01

Name : Janne
  
Message : "Rokissa tärkeintä on fiilis." Jaa-a, vaikkei oheista kommenttia olisi sanottukaan kovin painavasti niin silti haluaisin kommentoida.

Itse jonkinasteisena muusikkona sanon, että sitä kunnon "fiilistä" eli musiikin virtaa ei saada aikaan ilman taitoa. Ja kuten tämän foorumin lukijat hyvin tietävät, "rokin" nimissä on tehty niin kehittynyttä musiikkia että sitä eivät mitkään remuaaltoset noin vain soittele. Puhumattakaan siitä että soitolla voitaisiin välittää intohimoa ynnä muita tunteita. Sillä eikö intstrumentin soiton päämäärä ole lopulta ilmaista jotain mitä ei kenties muuten voitaisi ilmaista? No, joillakin se päämäärä on vain toisen ihmisen jalkovälissä, mutta uskonpa että useimmat musiikin rakastajat ymmärtävät mistä minä puhun.
  
  11/04/02 20:57

Name : Janne
Current favourite song : Led Zeppelin - Ramble On
  
Message : Haluaisin todella tietää mistä ihmeen asenteesta on kyse. Ärsyttää kun kaikki puhuvat että musassa pitää olla "munaa" ja "asennetta". Minusta asenne on yleensä huono juttu mutta tiedä nyt mitä sillä tässä tapauksessa tarkoitetaan.

Remu on ihan onneton rumpali, luultavasti häntä pitävät Suomen parhaana vain sellaiset jotka eivät osaa nimetä toista suomalaista rumpalia.
  
  11/04/02 20:41

Name : sahlakari
  
Message : Tottahan se on, että rokissa pitää olla asennetta. Toisaalta, ei se taitokaan välttämättä haittaa.

Siltikin taitavat studiorumpalit, joilta puuttuu potku lienevät tylsiä tapauksia oli musiikin tyyli mikä tahansa.
  
  11/04/02 19:45

Name : Arto, Oulu
  
Message : Rokissa tärkeintä on asenne ja fiilis ja Remulla on se ! Onko Ringo Starr Englannin paras rumpali ?
  
  11/04/02 18:43

Name : Harakka
Current favourite song : Lou Reed: Walk on the wild side
  
Message : Kyllä mulle passais se Twilight Zonen kokoonpano... aijai kun vois harpata ajassa taaksepäin ja päästä keikalle!
  
  11/04/02 17:27

Name : a.f.d
Current favourite song : Freebird
  
Message : Montte kyseli toissapäivänä Wigwam-kokoonpanoa, jonka soittoa haluaisi kuulla. Ehkä paras kokoonpano on ollut se missä soitti vielä Nikke ja Mats.(tietenkin myös Jukka) Fiilikset oli tosi upeita.
  
  11/04/02 12:36

Name : Jenni
Current favourite song : Wigwam: Fairyport
  
Message : Huhhuh, kylläpäs helpotti! :)
  
  11/04/02 12:31

Name : Janne Yliruusi
Current favourite song : VdGG- Arrow (jep vieläkin!)
  
Message : Ja minä en näköjään ole kovin taitava kirjoittaja. Siis: huomattavasti taitavampi.
  
  11/04/02 12:27

Name : sahlakari
  
Message : Eiköhän Remulla asenne ja pärstäkerroin peittele sitä melko vaatimatonta tekniikkaa ja tatsia. Ei kai kukaan tosissaan väitä, että Remu olisi Suomen paras rumpali.
  
  11/04/02 12:24

Name : Janne Yliruusi
Current favourite song : VdGG- Arrow
  
Message : Minä en ole mikään Hurriganes tai Remu asiantuntija, mutta olen Remun joutunut näkemään livenä pari kertaa ja mies soitti todella huonosti. Silloin kuin ylipäätänsä soitti mitään. Kummallakin kerralla mukana oli apurumpali joka huomata oli huomattavasti aktiivisempi ja taitavampi.
  
  11/04/02 12:22

Name : Jenni
  
Message : Mä ihan haluaisin tiedustella, kuinka monen mielestä Remu on hyvä rumpali? Meinaan, että sitä yleensä sanotaan jokskuks suomen parhaaks rumpaliks, mutta ku jotain Get On:ia kuuntelee, ni kuulostaa kyllä heikoimmalta lenkiltä koko bändistä. Muutenkin musta ganeseilla ei oo koskaan ollu mitään "menoa" biiseissään, niinku joku roadrunner, joka kuulostaa ihan humpalta. Siis ei mitään remua vastaan, mutta pistää aina vihaks, ku jossain pollissa remu on tyyliin joku paras rumpali ja Ronnie-god on jossain sijalla 20. No tää oli taas tällasta valitusta, mut oisin oikeesti kiinnostunu tietämään, onko remu noin yleisesti ihmisten mielestä kovinkin kova vai joku hauska persoona?
  
  11/04/02 11:45

Name : janus
  
Message : Live and Dangerous on kyllä hieno, hyvä meininki. Livenauhoja ehostettiin studiossa aika tavalla ja tämä on vaivannut joitakin mutta ei haittaa minua, tunnelma välittyy kuitenkin hyvin. Todella kaunista kitarointia Still In Love With Youssa.
  
  11/04/02 09:59

Name : Antti, Kuopio
  
Message : "Poika varjoisilta kujilta" on lukukokemuksena ihan mainio kirja, mutta Remun kommentteihin ainakin minä suhtaudun melkolailla varauksella. Niinkuin nyt tuo Mikan mainitsema Thin Lizzy-juttu: Enpä oikein usko, että Hurriganes olisi varastanut koko shown. Olihan Lizzy jo bändinäkin hieman eri tasolla kuin Hurrikaanit. Lizzyn "Live and Dangerous" on kaikkien aikojen paras livelevy minun mielestäni.
  
  11/04/02 08:10

Name : Veikko, stadi
  
Message : Gutsin uruista: taitaa miehellä nykyään olla hammondit, tai olen kaksi kertaa nähnyt parin vuoden sisään hänen sellaisia soitelevan. Lisäksi jossain päin tätä vieraskirjaa puhuttiin jostain apurahasta, jonka turvin ne vehkeet olisi hankittu. Mutta joo, ja esiintyihän hän kallion (hammondurkuviikoillakin. On hammondit alla nykyään.
  
  10/04/02 22:12

Name : Professori Virtanen-Mäkinen, Nakkila
Home page : http://RollingStone.com
  
Message : Tätä musaa pitää kuunnella laskimen kanssa.
  
  10/04/02 19:44

Name : Musafani
Current favourite song : Pedagogue
Found : Just surfed on in
  
Message : Wigwam on hyvä pänti, jota kantsiipi kuunnella korvilla.
  
  10/04/02 19:38

Name : mika, espoo
  
Message : Luulenpa, että sama Lintsin keikka esitettiin Iltatähdessäkin (tai vastaavassa) 3 biisin osalta. Kyllä Remu ainakin oli muissa aineissa, kuin normaaleissa nestemäisissä ja jälleen pyyhki ahkerasti sitä "vuotavaa" nenäänsä, kuten muuten teki äskettäin Tavan Juice/Dave keikalla, ja oli aikalailla pihalla, jos musiikkiesityksestä voi päätellä.
Poika varjoisilta kujilta kertoi osittain Remun tarinaa. Aika "hauska" se Svedu-keikka, jossa Phil Lynott kyllästyi Hurriganesin liian pitkään lämmittelyjaksoon ja hyppäsi lavalle keskeyttämään.
No Remu löi Lynottia turpiin.
Kirjassa kerrotaan, että jengi oli kuumissaan Ganesin esityksestä - siitä ei nyt voi olla aivan varma, kun tietää minkätasoinen lavabändi Thin Lizzy oli. Olisikohan yleisö halunnut pääbändä lavalle? Ihmettelenkin sitä Hurriganesin kovaa mainetta lavabändinä - sen muutaman kerran kun olen äijiä lavalla nähnyt (+ videot ja muut), niin on ollut aikamoista kohellusta.
Ei sillä, että kaikki bändinjäsenet on naamarit lavalla, voi seurata mitään live-elämystä.
  
  10/04/02 19:36

Name : Janne
Current favourite song : A Love Supreme part 2
  
Message : Voi vimpula, hotsittaisi kyllä mennä tuonne Jumolle mutta on silloin taas ihan muita menoja.
  
  10/04/02 17:05

Name : Mikko
Current favourite song : Wigwam: The Item Is The Totem
  
Message : Voineekohan tuosta päätellä, että Pohjolan Pekka on todettu rockmusiikin kehityksen sen hetkiseksi huipentumaksi Saksassa vuonna 1978:

Nimeke: Rockmusik [Äänite] / hrsg. von Tibor Kneif
Julkaistu: Köln : Arno Volk Verlag Hans Gerig, c1978
Ulkoasu: 3 äänilevyä + 2 tekstiliitettä
Sisältö: Rock around the clock / Bill Haley and his Comets. Good Golly, Miss Molly / Little Richard. Johnny B. Goode / Chuck Berry. Whole lotta shakin' going on / Jerry Lee Lewis. Only you / The Platters. Sweets for my sweet / The Drifters. Love's made a fool of you / Buddy Holly. Wake up, little Susie / The Everly Brothers. Needles and pins / The Searchers. Dizzy Miss Lizzy / The Escorts. We've gotta get out of this place / The Animals. Accidental suicide / John Mayall. Universal soldier / Donovan. Dedicated follower of fashion / The Kinks. Itchycoo Park / Small Faces. Corporal Clegg / Pink Floyd. Fire Brigade / The Move. Hey, Mr. Policeman / Family. Foxy Lady / Jimi Hendrix. Fun fun fun / The Beach Boys. Mr. Tambourine Man / The Byrds. The golden road / The Grateful Dead. Turn on, tune in, drop out / The Fugs. The crystal ship / The Doors. Oh no / The orange county lumber truck / The Mothers of Invention. Massachusetts / The Bee Gees. Communication breakdown / Led Zeppelin. I can see for miles / The Who. Late November / Sandy Denny. Beggar's day / Crazy Horse. Janis / Focus. The Barbarian / Emerson, Lake & Palmer. People in love / 10cc. Canon in D / Van Dyke Parks. Disco boy / Frank Zappa. Mamma mia / Abba. False start / Pekka Pohjola
  
  10/04/02 16:05

Name : Jakke, Espoo
  
Message : P. Pohjola esiintyy:

13.4. klo 21 Helsinki, Jumo Jazz Club, Pursimiehenkatu 6.
Matrix (=Kantonen, Koski, Salesvuo), XL feat. Pekka Pohjola.
  
  10/04/02 12:12

Name : Urpo
Current favourite song : Dwight Yoakam: Wichita Lineman
  
Message : Poika varjoiselta kujalta on parhaita suomalaisia rokkikirjoja. Hezzu lienee yrittänyt -97 ilmestynyttä Seitsemän ilon kyyneliä, jota itse jaksoin n. viisi sivua.
  
  10/04/02 11:43

Name : janus
  
Message : Olikohan nimi “Poika varjoiselta kujalta”. Enpäs ole lukenut.
  
  10/04/02 10:49