Wigwam - guestbook

Name : Esa
  
Message : Käsissäni on Vanguard yhtiön alaisen Terran julkaisu T-6, Tolosen "Touch Wood". Biisit (CA on Coste A duettoja): Mountain Stream, Caravan Road(CA), A Little Love Song, Toucn Wood(CA), Dimitri's Lullaby, Socoa(CA, myös säveltäjä), A Minor Imrovisation(CA), Down By The Lake (sävel CA), Life on Pluto?, Cinq Preludes(CA)
  
  19/04/02 04:37

Name : Johan, Uddevalla
Found : Just surfed on in
  
Message : Jag har aldrig hört Wigwams musik men alla Finlands stora legendariska musiker har visst spelat i bandet. Rätt imponerande! Får nog ta och se om jag kan få tag på nånting i min lokala CD-butik. Snygg site!
  
  18/04/02 21:42

Name : Ilkka, Jyväskylä
Current favourite song : Pekka Pohjola: Ensimmäinen aamu
  
Message : Wigwamin Light Ages-levyn lopussa olevaa jorinaa - arvatenkin tehty Sgt Pepperin vastaavaa hellästi parodioiden - yritimme kaverini kanssa kääntää toisinpäin, ja jotain tällaista sieltä muistini mukaan kuului:
"Feel your spirit, sense thy sun, thank you very much".

Eräs toinen kuulokuva on Fairyportin "One more try"-biisin lopussa, viulun miltei vaiettua: en tiedä olenko kuulevinani hulluja, mutta kovalla volyymillä kuunneltuna tuntuu kuin joku sanoisi viulistille (Pohjolalle?): "Lopeta!"
(Taitaa olla karvoja korvissa allekirjoittaneella :D
  
  18/04/02 21:09

Name : sahlakari
  
Message : Siis millä tavoin vaivan arvoinen?


  
  18/04/02 19:39

Name : janus
  
Message : Onko tuo Oilingin levy sitten vaivan arvoinen? Anteeksi epäilevä suhtautumiseni.
  
  18/04/02 16:26

Name : sahlakari
  
Message : No siis ainakin JazzPuu on julkaissut Oilingin biisejä, se on varma. Mihinkään muuhun OB-uusintaan en sitten olekaan törmännyt. Täytynee pitää silmät auki.

  
  18/04/02 16:14

Name : Lazer
  
Message : Jotenkin tuntuisi, että Oilingin lafka oli kuitenkin muu kuin Jazz-puu. En kuitenkaan uskalla varmana väittää.
  
  18/04/02 15:50

Name : Esa
  
Message : Oli puhe niistä levyille jäneistä studiohölinöistä. Light Ages viimeisen raidan lopussa on mutinaa joka toistuu kymmeniä kertoja. Sanoista ei saa selvää.

Tolosta voin tsekata kotona, mulla on LP joka taisi olla jenkkipainos.
  
  18/04/02 15:36

Name : Lazer
  
Message : Oliskohan se sittenkin ollut noin? En niin hirveän tarkkaan sitä katsonut. Mukanani ollut henkilö vain totesi, että tämä on näköjään julk. uudestaan. Levy oli Digeliuksessa ja Lifesaverissa.
  
  18/04/02 15:32

Name : sahlakari
  
Message : Ilmeisesti myös Koivistoisen Labyrintin kanssa kävi samoin kuin Fairyportin. Siitä on nimittäin paksummalla ja ohuemmalla vinyylillä varustetut painokset, jossa kannet ovat kuitenkin samat. Noiden julkaisujen välillä ei tosin ole voinut olla kuin ehkä vuosi tai kaksi, jos sitäkään.

s
  
  18/04/02 14:01

Name : sahlakari
Home page : http://www.hertsi.com
  
Message : Lazer:

Tuliko Oilingin Happy Jazz Bandistä uusintapainos vinyylillä? JazzPuuhan julkaisi sellaisen selektiivisen muutaman kappaleen levyn Oilingin tuotannosta, mutta en koko älppäriä kyllä ole nähnyt. Korjaa jos olen väärässä.
  
  18/04/02 13:55

Name : Hezzu
  
Message : Hieman erikoisen tuntuinen mutantti löytyy myös Pembroken Pigwormista, ja tämän oon ihan uutena kaupasta ostanu tuosa ehkä 10 vuotta sitten (?), elikkäs täsä on kannet ihan varmasti uutta printtiä, mutta levystä en ois niinkään varma, levy on "wanhaa kunnon paksua ja painavaa" vinyyliä ja etiketin reunatekstit puuttuu, onko levy itessään siis originaali?
  
  18/04/02 13:39

Name : Pertti, Hyvinkää
  
Message : Fairyportin uudelleenjulkaisuhistoriaan liittyy sellainen juttu, että Lovella oli Fairyportin alkuperäisiä kansia varastossa - niitä oli ilmeisesti kustannussyistä painettu kerralla isompi erä - mutta levystä oli painos loppu.

Siksipä "uusintapainos" on näissä edelläkuvatuissa tapauksissa "uusinta-" vain levyjen osalta, kannet olivat originaalit.
  
  18/04/02 12:52

Name : Lazer
Current favourite song : The Fatback Band: Baby Doll
  
Message : Tietääkö joku onko hiljattain vinyyliuusintapainoksena julkaistu Matti Oiling Happy Jazz Band tullut myös cd:nä?
  
  18/04/02 12:38

Name : janus
  
Message : Mullakin on vaan uusintapainos 2:lla liitteellä. Reunatekstit otettiin muistaakseni käyttöön vuonna 1976.
  
  18/04/02 11:03

Name : snake
Current favourite song : jon spencer blues explosion: plastic fang -cd
  
Message : Heps kaikki Wigujen Fairyport-tuplan omistavat! Hankin juuri itsekin vastaavan (2 liitteellä) ja myyjä kertoi kyseessä olevan 2. painos, minkä kuulemma tietää etikettejä kiertävistä teksteistä. No, tähän asti olen luullut, että siitä ei ole ainakaan liitteellistä 2. painosta otettukaan, joten jos jollakin on ko. hankinta ILMAN reunatekstejä, olisin tiedosta kiitollinen!
  
  18/04/02 10:13

Name : Petteri
Current favourite song : Absoluuttinen Nollapiste - Aurinko Kaikennäkö
  
Message : Esa, Tolosen A Little Love Song löytyy ainakin Mountain Streamilta (1979). Mulla on cd-versio 2000, eikä kansissa lue mitään Coste Apetreasta, joten ymmärtäisin, että koko levy on Tolosen soittama. Siinä on yhtä pianobiisiä lukuunottamatta kaikki soitettu klassisella kitaralla, kahta kitaraa on käytetty samanaikaisesti.
  
  18/04/02 09:14

Name : Esa
Home page : http://www.j-tull.com/catalog/lwtpdvdcd.html
Current favourite song : Jethro Tull Fat Man
  
Message : Täytyy vähän spämmätä. Voin jopa hankkia DVDn, kun ei tullut konserttiin lähdetyksi pari vuotta sitten. Meillä ei ole kuin läptoppi jolla DVDtä soittelis.
  
  18/04/02 01:41

Name : Hezzu, Ylivieska
Home page : kilipailu käynnis
  
Message : Lienee Pressa-buumiin syynä kakkoslevyn cd-julkaisu :)

Ja jepulis, meitsi ainakin on bookmarkannu tän vieraskirjan että ihan suora hyökkäys tänne :)
  
  17/04/02 22:38

Name : Mikko
Home page : Nuclear Netclub
  
Message : Tämä vieraskirja on muuten viime aikoina ollut taas Freebokin 20 vilkkaimman joukossa: samassa seurassa Alajärven Ankkurien, Jokerien faniklubin ja HIFKin salibandyjoukkueen kanssa.

Wigwam-vieraskirjakäyntejä on päivittäin lähes tuplasti verrattuna Nuclear Netclubin etusivun hitseihin, mistä voisi päätellä, että monet tulevat suoraan vieraskirjaan. Toisaalta vieraskirjaan tulee porukkaa myös Pressa-sivuilta, joissa on viime päivinä ollutkin verrattain paljon kävijöitä.
  
  17/04/02 21:30

Name : k.p.tikka-ri
Current favourite song : Akvarium: Loi Bikanah
  
Message : Kansia... Wigujen ekassa oli mukana 4-sivuinen, n.akuankkakokoa oleva mu-va lehtinen, jossa oli bändin kuva, biisien tekstit, myös 633 Jesu Fåglarin ja Jimin piirtämiä päitä. Tämä oli ekassa, piirroskansiversiossa, sekä vielä ekassa painettukansiversiossa mukana.
Beingissä oli avattavat kannet ja tekstiliite mukana alkuperäisessä painoksessa, mutta uusintapainos vinyylissä ei ollut avattavia kansia, eikä mitään kummempaa selitysliitettäkään sisällöstä, muistaakseni...
Jimin piirustuksia oli myös Lucky Golden... ekan painoksen (? vai englantilaisen painoksen??, jossa oli erilaiset kannet!) mukana seuranneessa tekstiliitteessä....
  
  17/04/02 13:27

Name : janus
Current favourite song : Randy Newman: In Germany Before The War
  
Message : Ainakin Fairyportissa tulee olla avattavat kannet ja kaksi tekstiliitettä. Dark Albumissa tulee olla tekstiliite.
  
  17/04/02 12:35

Name : Mikko Meriläinen
Home page : Nuclear Netclub
  
Message : Minä kannatan tuota edelläolevaa, tiedot painosten eroista yms. vielä puuttuu näiltä sivuilta suureksi osaksi, mikä johtuu lähinnä siitä etten itse ole varsinaisesti levynkeräilijä. Olisi kuitenkin hyvä jos nuo tiedot saisi kasattua tänne yhteen. Infoa saa lähettää suoraan minullekin.
  
  17/04/02 11:25

Name : Snake, Jns
  
Message : Niin, ao. viestiini lisäten: tietoa voi jakaa tänne vieraskirjaan.
Kaikenlainen keräilyyn liittyvä keskustelukin olisi hienoa saada käyntiin tyyliin 'kenellä mitäkin harvinaisuuksia'. Erilaiset 'hyvä tietää' -jutut esim. eri painoksista ovat myös aina mielenkiintoisia...
  
  17/04/02 11:15

Name : Snake, Jns
Current favourite song : Do Or Die
  
Message : Kerääjät huom!
Kaipaisin tietoa varsinkin Wigu -love-julkaisujen muodoista ts. missä mukana liitteitä, kuvallinen sisäpussi, muuta erikoista (esim. 1. lp:n käsinmaalatut kannet, 400 kpl?). lisäksi uusintapainosten mahd. eroavuudet (eihän niitä nyt niin paljon ole, eihän?) alkuperäisiin verrattuna.
Anybody?
  
  17/04/02 11:10