Wigwam - guestbook

Name : Urpo
Current favourite song : Deep Purple: Hush
  
Message : Laadukas AOR sopisi keski-ikäisille miehille ihan hyvin. Uudessa Soundissa Titan's wheel -uutisoinnin lisäksi Wigwam pulpahtaa esiin myös Kemopetrolin ja Kerkko Koskisen haastatteluissa. Jos Gustavson pistäisi toukokuussa keikan Helsingissä, voitaisiin puhua Juhlaviikoista. Mutta tietääkö kukaan Escape Records -nimisestä firmasta. Ovat julkaisseet Kalevalan People no names - Boogie junglen CD:nä. Onko kyseessä kotimainen yritys ja kukahan on jakelija?
  
  26/04/02 21:42

Name : Heikki Kerkkänen, Jyväskylä
Current favourite song : Apoteosi: Prima Realta/Frammentaria Rivolta
  
Message : Ehkäpä sitä ei niin tarvitsekaan ymmärtää "kokonaisvaltaisesti"-mitä sillä ikinä tarkoitetaankaan. Yes on tehnyt muutaman levyn joista tykkään tosi paljon ja joista saa hyviä fiiliksiä ja se riittää meikälle.
Wigwamin uudesta levystä liikkuvat puheet ovat kyllä helkkarin lupaavia ja liian hyviä ollakseen totta; ne nääs ovat sellaisia kuvailuja joista saa sellaisen fiiliksen että tämä on just sitä Wigwamia mitä halusinkin: uutta, raikasta ja rokkaavaa ja kaukana munattomasta AOR:sta tai pisnes-rock'n rollista.
Hemmetin hyviä kuvia tosiaan nuo uudet promokuvat, pistin Kotilainen ja piuhat-kuvan Windowsin taustakuvaksi.
Jännä myös sitten kuulla minkälaisessa roolissa Suomen ainoa tunnettu ja toimiva Mellotron on uudella Wigwamin levyllä. Suomessahan on nääs kuulemma kolme mellotronia, joista kaksi on Esalla, mutta toinen on mäsänä. Kolmannesta olen kuullut sekä sen, että se olisi MTV3-studioilla, Dannylla tai Gösta Sundqvistilla-toisin sanoen sen olinpaikkaa ei tiedetä.

  
  26/04/02 18:24

Name : Janne
  
Message : Samaa mieltä olen kyllä siitä, että Talesia voidaan pitää todellisena Yes-diggaritestinä. Rohkenisin jopa väittää että jos ei sitä tajua niin ei tajua 70-luvun Yesiä muutenkaan kovin kokonaisvaltaisesti.
  
  26/04/02 17:56

Name : Janne
  
Message : Ääh eihän minun pitänyt kysyä sanoituksista vaan musiikista.. Kumma lipsahdus, johtunee siitä että Yesin sanoituksista aina valitetaan.
  
  26/04/02 17:47

Name : Janne
Current favourite song : Tales
  
Message : Ai miten niin Yesin sanoitukset viittaavat johonkin ei-niin- raittiiseen? Kyllä minä olen ihan selvin pystynyt tuntemaan syvällä sielussani majesteettiset valtameret, sateenkaaret, rauhalliset metsät, Auringon, luonnon harmonian ja tuntenut rakkautta toista ihmistä kohtaan. Vähemmästäkin tulee mieleen pieniä panteistisia aavistuksia, tarvitaan vain hiukan spiritualiteettia.
  
  26/04/02 17:42

Name : Suonna
  
Message : Muutaman vuoden takaisessa Mojossa oli hauska haastattelu Wakemanista, jossa se kertoi että Topographic Oceansin lavatoteuksen aikana sillä oli jossain pitkässä raossa aikaa vetää kosketinten suojassa kiinalaiset sapuskat, jotka joku roudari kävi hakemassa jonkin merkinantosignaalin perusteella.
  
  26/04/02 15:31

Name : Esa
Current favourite song : Zappa Pyjama People (paras soolo ihan lopussa)
  
Message : Kosketinsoittaja joka ei osaa laulaa on hankalassa tilanteessa. Emerson osasi palkata muutamia tukimiehiä, niin etttei itse jäänyt varjoon. Tykkäsin kuitenkin Nice yhtyeestä paremmin, huonon laulunkin kanssa, kuin ELPistä. Pysyköön uruissa ja pianossa Emerson, pois syntikat.
  
  26/04/02 15:26

Name : mika, espoo
Current favourite song : Nektar: Desolation Valley
  
Message : Topographic onkin tosi Yes-diggarin testi - itse en ikinä ole sitä läpäissyt, vaikka olenkin kuunnellut tuplan läpi kymmeniä kertoja. Arvosana on korkeintaan 7.

Yesillä oli muuten jonkinlainen terveys-imago jossain vaiheessa (ei viinaa eikä huumeita, poikkkeuksena Rikun kaljat koskettimien päällä.
Oliko heput tosiaankin raittiin elämän kannattajia - musiikki viittaa tunnelmiltaan aivan johonkin muuhun.

Wakemanissa ei kyllä ole mitään erikoista ja olenkin ihmetellyt, miksi häntä pidetään niin vallan mahdottoman kovana kosketinsoittajana
  
  26/04/02 15:04

Name : Janne Yliruusi
Current favourite song : Yes - Dreamtime
  
Message : Kyllä Wakemanin eka soololevy on ihan mainio. King Arthurissakin on hetkensä, mutta kyllä Riku on kuitenkin parhaimmillaan Yesissä.
Wakeman muuten kiisti juuri äskettäin, että sanoitusten "pakanallisuus" olisi häntä koskaan Yesissä vaivannut.
  
  26/04/02 14:41

Name : Janne
Current favourite song : Moody Blues - The Actor
  
Message : Ovathan Rick Wakemanin soololevyt suurimmalta osin melkoista sillisalaattia aina Bach-plagioinneista Jules Verne-oopperaan. Mutta minulle eivät nuo soololevyt niin paljoa merkitse kuin se mitä hän teki Yesin kanssa. Eniten minua harmittaa hänen nuiva suhtautumisensa "pakanalliseen" Tales From Topographic Oceans-levyyn. Jos Rick olisi ollut täysillä messissä niin tuloksena olisi voinut olla vaikka mitä. Ei silti etten rakastaisi levyä joka tapauksessa.
  
  25/04/02 21:53

Name : Hezzu
  
Message : Hä?! Siis Rikun kolme ekaa sooloahan on ihan kunkkuja! Mun mielestä Riku ei koskaan päässy Yessisä tarpeeks esille, onneks teki sitten soololevyjä!
  
  25/04/02 19:53

Name : Mika Koo
Home page : http://www.perrysmort.com
Current favourite song : Capercaillie: To the Moon (koko höskä)
  
Message : Tänään Liete soitti Mafiassa maistiaista tulevalta Wigwam-tuotteelta. Aika rokkaavaa kamaa...
  
  25/04/02 19:39

Name : Montte
  
Message : Joo niistä minäkin olen ymmärtänyt pysyä kaukana. Ei voisi vähempää kiinnostaa.
  
  25/04/02 19:36

Name : Heikki Kerkkänen, Jyväskylä
Current favourite song : Biglietto p'er inferno: Confessione
  
Message : no siis Yesissähän se oli ihan jees, mutta hänen soolouransa tuotanto ei ole oikein miun jutska.
  
  25/04/02 19:22

Name : Montte
  
Message : No eipä se minusta mitenkään erityinen kikkailija ole, ei ainakaan Fragilella.

Jussi & The Boys tulee meitän koululle maanantaina!
  
  25/04/02 17:47

Name : jyri
Current favourite song : the who: same old song
  
Message : 5.15 kotisivuilla oli seuraavanlainen tieto 5.15 keikoista: 17.08 Helsinki, Vuotalo (+Wigwam)

Mika Järvinenhän paitsi miksaili viime vuonna Wiguja, niin kaiketi myy heidän keikkojaan.
  
  25/04/02 15:22

Name : Suonna
Home page : http://www.karjalainen.fi/cgi-bin/vk?Newsp=karj&Depa=kulttuuri&Date=020423&Model=juttusivu.html&Story=01317327.txt&StDate=020423
  
Message : Hauskaa jos Lazer tykkäsit. Olisi tehnyt mieleni nähdä KD:n Suomen-keikat mutta täältä susirajalta on niin hankala lähteä äkkiseltään minnekään.

Tossa linkissä on mun haastatteluni yhtyeestä, josta selviää ainakin se, että ne on voineet soittaa aivan erilaisen setin Helsingissä kuin Petroskoissa, siis vaikka ihan "Velvet Undergroundittoman" :-)
  
  25/04/02 13:10

Name : Lazer
  
Message : Kampec Dolores oli varsin mainio akti tosiaankin. Etnofuusioksi sanoisin, paikoin tuli mieleen vaikkapa Embryon Steig Aus. Velvet Underground sävyjä en kyllä löytänyt.
  
  25/04/02 11:45

Name : Esa
Home page : http://www.progressiveears.com/forums/thread.asp?ForumID=1&TopicID=4285&posttime=4%2F24%2F2002+12%3A44%3A53+PM
Current favourite song : Zappa, Deathless Horsie, YCDTOSA sarjassa
  
Message : Yllä keskustelua progemuodista. Vanhoja hippejä ja Star Trek faneja! No, en mä meniskään Yes konserttiin, Tull olisi OOKOO.
  
  24/04/02 22:58

Name : Heikki Kerkkänen, Jyväskylä
  
Message : se mies, jonka soittamiselle en ole jostain syystä koskaan lämmennyt, koska se kikkailee liikaa.

  
  24/04/02 18:14

Name : Montte
Current favourite song : Yes - Roundabout
  
Message : Arvatkees (jos ette tiedä) kukas on liittyny takas Yessiin? :)
  
  24/04/02 18:01

Name : Jenni, Stadi
Current favourite song : Marko Haavisto&Poutahaukat: Stay
  
Message : Onpas makeet promokuvat wiguilla! Varsinkin kun se, joka ton kuvan on sitten editoinu, on tajunnut korostaa tota hiusten harmautta. Tyypit näyttää niin rock-auktoriteeteilta...

Mukavaa, kun tuo levykin tulee noin mukavasti kesäksi. Ja keikkojakin on näköjään ihan kiitettävästi, että voi ruveta koluamaan.
Piti vielä sanomani, että en ole mikään rautalanka-iskelmäfani, mutta siis tämä Kaurismäen leffassa ollut Poutahaukat todella on pehmittänyt sydämeni lauluillaan. Kävin tänään kuuntelemassa sen Lamppu palaa-levyn, joka todella vakuutti. Pitäis varmaan uskaltautua kuuntelemaankin johonkin tanssikapakkaan, jos tänne eksyvät. Suosittelen, erittäin tasalaatuista.
  
  24/04/02 16:27

Name : Montte
Current favourite song : Gentle Giant - Time to kill
Found : Just surfed on in
  
Message : Kaunis kansi!
  
  23/04/02 16:27

Name : Lazer
  
Message : Jazzpuita on joskus kädessä tullut pyöriteltyä, mutta kappalemäärän vähyyden vuoksi jäänyt ostamatta. DJ-käyttöön varmasti kelpo tavaraa.
  
  23/04/02 12:59

Name : sahlakari
Home page : http://www.phinnweb.com/sahko/jazzpuu/jazzpuu-4.html
  
Message : Lazer:

Vielä sen verran Boilingista, että JazzPuu oli kyllä myös julkaissut hänen matskuaan. Kolme biisiä HJB:ltä ja yksi Two Faces:ilta, 12 tuumasen muodossa.
  
  22/04/02 22:18