Wigwam - guestbook

Name : Mikko
Current favourite song : Akvarium: Natshalnik farforovoj bashin
  
Message : Pertti, tämä ei vielä mitään. Paljon isompi mullitus on luvassa joskus hamassa tulevaisuudessa. Suunnilleen sama ulkoasuhan näillä sivuilla on ollut jo kolme vuotta.

Niinkuin tikka-ri ehkää huomaa jos lukee, eräiden tahojen käännytystyö alkaa tuottaa tulosta näköjään. Ei pitänyt äsken Schnapps-biisiä mainita vaan tuo natshalnik, kansilayouteista ei oikein ota selvää.
  
  06/05/02 22:51

Name : Pertti, Hyvinkää
Current favourite song : Van Der Graaf Generator: Sleepwalkers
  
Message : Jumbe, meinasin pudota tuolilta! Mikko on uusinut aloitussivun leiskan! Taidanpa aloittaa epävirallisen Wigusivupromootion saman tien...
  
  06/05/02 22:06

Name : Mikko
Current favourite song : Akvarium: Cornelius Schnapps
  
Message : Ei ole spesiaalibonuksia sinkulla, vain kaksi HIAMW-versiota.
  
  06/05/02 20:52

Name : Hezzu, Ylivieska
Current favourite song : Pell Mell: Friend
  
Message : Onko sinkulla mitään boonusta ("b-puolta" ja muuta extraa) jota ei sitte tulevalta albumilta löyvy?
  
  06/05/02 20:37

Name : Tommi
  
Message : Aivan.Tuntuhan tuo uusi biisi ensikuuntelulla hurjalle,rankalle,mutta nyt kun sen on 20 kertaa kuunnellu niin kummasti se on pehmentynyt.Itse asiassa se on alkanu kuullostaa hyvälle ja on se minusta parempi biisi kun Suonnan mainitsemat vertailukohteet,hard top lincoln tai skyscraper.Mutta mites tässä kestää odottaa tavastiaa..
  
  06/05/02 20:12

Name : Mikko
Current favourite song : Akvarium: Pojezd v ogne
  
Message : Lisään Suonnan sanomaan, että biisi on kyllä parantunut useammalla kuuntelulla, ja jonkinlaista tarttuvuutta siinä myös on. En tiedä sitten erottaako satunnainen kuuntelija sitä mitenkään radion äänitapetista. Sinkulla on myös softimpisoundinen albumimiksaus.
  
  06/05/02 19:25

Name : Suonna
  
Message : Heaven In A Modern World on sellainen keskitempoinen rokki, samantyyppinen poljento kuin Hard Top Lincolnissa, mutta tyylillisesti lähin vertailukohta on Skyscraper. Ei mikään äärimelodinen kappale, mukana on jopa Jimin spoken word -väliosa, ja kertosäekin rakentuu sellaisella jääkiekkohallikertsille: "Who-a! Who-o-o-a! Heaven in a modern world."
  
  06/05/02 18:33

Name : Jenni
Current favourite song : Tasavallan presidentti: Lambertland
  
Message : Muakin se sinkku jännittää sen verran, et haluisin ees tietää, et onko kyse menobiisistä vai "slovarista". Nimi viittais vähän jälkimmäiseen. KUVAILUJA!
Toivottavasti sitten perjantaina sitä jo saa kaupoista...
  
  06/05/02 17:35

Name : Jore
Current favourite song : The Kinks - This Strange Effect
  
Message : Plääh, ei viittis kuunnella Mafiaa tuntitolkulla ihan vaan siinä toivossa, että uus biisi kuuluis. Jos jollain on ennakkoversio sinkusta, niin senhän vois jakaa Audiogalaxyn kautta. Kaikkihan kuitenkin ostavat sinkun sitten kun se on kaupoissa, mutta huvittais kuulla se jo ennen.
  
  06/05/02 17:30

Name : Suonna
  
Message : Mikko peräänkuulutti kommentteja sinkusta. Täytyy myöntää että HIAMW jätti mietteliään olon. Radio-MOR-rockia Skyscraper-jatkumossa. Odotukset ekalle uudelle Rechardt-Pembroke-yhteistyöbiisille yhdeksään vuoteen olivat tietysti järkyttävän kovat. Oletanpa silti että albumi on uskaliaampi :-)
  
  04/05/02 15:16

Name : Esa
  
Message : Kyllä Hanoit tunnetaankin. Kenties ainoa suomalainen rock-bändi jonka levyjä silloin tällöin näkee USAn kaupoissa, käytettynäkin. En ole mikään suuri fani, mutta yhden rock klassikon ainakin tunnistan heidän omatekoisena, Don't You Ever Leave Me.
Olen LP aikoina osatanut muutamia muita suomalaisia täällä, mutta Hanoit ainoana CD aikakautena. Venttaas, myös Laika and The Cosmonauts. Siis ihan tavallisista levykaupoista.
  
  04/05/02 04:06

Name : Jakke, Espoo
Current favourite song : ELP: Tarkus
  
Message : Joo, olen vähän Mikan linjoilla.

"CCR kopiosta (up around...). Hemmetti, eihän siinä ollut mitään omaa (??)."

Näinhän se just on.
Muutenkin yleisesti musamaailmassa on typerää se, että aika ajoin tuodaan vanhat hitit uudessa paketissa esille ajankohtaisen ja "muodikkaan" artistin voimin.
Tehdään lisärahastus ja aina joku menee "lankaan" ja luulee, että biisi tai riffi on uusi vaikka se saattaa olla peräisin vaikka 70-luvun alusta. Varma hitti: laitetaan yhteen joku vetävä 70-luvun riffi/b-osa ja tyhjänpäiväinen
a-osa jonka jokainen osaa säveltää. Pääasia, että on discorytmi. Sitten videolle puolialastomia naisia ja joku tekno-ukko hillumaan. Ja rahastus alkaa:)
  
  03/05/02 22:30

Name : mika, espoo
Current favourite song : Roxy Music : True To Life
  
Message : Taas kyynistä ja tietämätöntä, mutta omakohtaista kommenttia - ja Hanoi Rocksista. Jätkät ei tosiaankaan ole mitään maailmantähtiä , kuten jotkut iltapäivälehdet antavat joskus ymmärtää. Iggy Pop tuntee ja joku
80-luvun heavy bändi kertoo, että on joskus kuunnellut ja digannut.
Silloin kun musavideot tuli, meni kaverit sekaisin CCR kopiosta (up around...). Hemmetti, eihän siinä ollut mitään omaa (??). No, hiton kovia Rock-jätkiä Andy/Monroe-parivaljakko on - ja eihän sitä aina tartte mitään listahirmuja ollakaan, mutta moni tosiaankin luulee, että Hanoi tunnetaan ympäri maailmaa. Pahin Nevakare aikoinaan ohjelmassaan, kun oiken hävetti sen puolesta, kun esitteli joka jaksossa oikeille tähdille (jos sellaisia edes on) kysymyksen, että tietääkö jotain suomalaista bändiä - ja aina se joutu paikkaamaan, etteikö edes Hanoi Rocksia, kun kukaan ei pystynyt ketään nimeämään ! Kommentti- ja vinkkipuoli tietenkin sallittua...
  
  03/05/02 21:42

  
  
  03/05/02 21:29

Name : Jore
Current favourite song : Shakira - Whenever, Wherever
  
Message : Muistan kuulleeni, että nimi Hanoi Rocks on Miken keksimä muunnelma Andyn nimiehdotuksesta Chinese Rocks (via Thunders/Ramones). Mutta onko "Saigon Shakes" Jimin käsialaa ja oliko se olemassa ennen Hanoi Rocksia? Joku tietänee paremmin.
  
  03/05/02 15:01

Name : Urpo
Current favourite song : Pressa: Wutu-Banale
  
Message : Mike Monroe on kova Wigwam-fani. Erään tarinan mukaan Hanoi Rocks aikoinaan nappasi nimensä Pembrokelta kuulemastaan jutusta. Jotain Jimiä kiitetään muistaakseni ekan levyn kannessakin. Joku ehkä tietää paremmin...
  
  03/05/02 12:53

Name : Jukkis, Turku
Current favourite song : Albumi:Nimi vaihdettu
Found : Just surfed on in
  
Message : Hanoi Rocksin uutta sinkkua katselin kaupassa ja siellä kiiteltiin Wigwamin Pembrokea ja Rekkua.Tietääkö joku miksi ?
Itse biisiä en ole vielä kuullut kun ei tule radiota kuunneltua.
  
  03/05/02 10:03

Name : Jenni
Home page : Radiomafia - Soittolista 17/2002
  
Message : Mafian sivuilla informoitiin, että wigusinkku ilmestyisi 10.5. Vai onko Mikko saanunna toisenlaista tietoa?
  
  02/05/02 18:39

Name : mika, espoo
Current favourite song : Tull : "A" - LP kokonaan
  
Message : tosin Tullilla tuotantoa aivan hillittömästi + CD-kauden kokoelmat ja livet.
  
  02/05/02 15:06

Name : Esa
Current favourite song : Jethro Tull -- uusi live CD, raita 10 menossa
  
Message : Tullin uraa voisi jotenkin verrata Wigwamiin. Yhden albumin yli on ollut melkoinen vaiva hypätä, Aqua Lung, ainakin nimikkobiisi, tarttee soittaa joka keikalla, samaten kuin NN Wigwamilla. Jim P. on Ian Anderssonia vuoden vanhempi, ja molemmilla jo pieniä äänivaikeuksia.
  
  01/05/02 03:03

Name : Pekka, Huittinen
Home page : http://napakettu.cjb.net
Current favourite song : Losing Hold
Found : Search engine
  
Message : This page is awesome! Keep it going!
  
  01/05/02 00:31

Name : Teijo, Jyväskylä
  
Message : Pertti

Ei kai mikään bassonsoittotyyli sinänsä ole huono, toisia vain väärinkäytetään enemmän kuin toisia. Eiväthän ne ole kuin tyylikeinoja, kyllä se mitä soittaa pitäisi merkitä enemmän, kuin millä sen soittaa. Sting soittaa vain peukalollaan.:)
  
  30/04/02 21:52

Name : Jenni
  
Message : Huomasin, että Junnu tulee taas (vaihteeks!) juttuturpaan rytmihäiriö-keikalle, jos jotakuta kiinnostaa. Mut toi taustapoppoo vähän arveluttaa :) Mäkynen on musta parempi rumpali ku DJ.

15.5. Dzamp!
Junnu Aaltonen - saksofoni, huilu
DJ Zäppä - scratches, kompit
DJ Markka - kompit, sämpläys
  
  30/04/02 15:16

Name : Janne Yliruusi
  
Message : Ja Chris Squire on plektra-miehiä myös.
  
  30/04/02 13:16

Name : Pertti, Hyvinkää
  
Message : Mika:

Eihän plektralla soittaminen tee basistista huonoa (ainakin rasittavalta peukalobassottelulta säästytään!) Maailman kovimpia basisteja on Kraanin (ja Tab Twon) Hellmut Hattler, joka on tiukasti plektra-miehiä!
  
  30/04/02 11:36