Wigwam - guestbook

Name : Mikko Meriläinen
Home page : Nuclear Netclub
  
Message : Ilmoitusluontoisena asiana kertoisin että tuo tämän sivuston etusivulla oleva kävijälaskuri ei ole viikkoon toiminut kunnolla. Vieraskirjatilastoista voi kuitenkin päätellä että kävijöitä sivuilla on tällä hetkellä melko runsaasti, Freebokin Top 20:ssa ollaan lähes jatkuvasti.
  
  20/05/02 13:01

Name : Kipsikäsi
  
Message : Voi jeesus sentään!Kyllä oli ikävää luettavaa Liimatan arvostelu titan's wheelistä uudessa soundissa.Jäi kieltämättä kaivelemaan ja pahasti,kun ei ole kuullut kun sen sinkun.Mutta sen verran luotan kuulemattakin poikiin että Liimatta saa arvostelunsa kanssa painua vaikka.....Siinäs näette,olen sen verran wigwam etten siedä edes kritiikkiä!
  
  20/05/02 10:08

Name : Sakari
  
Message : Tervehdys! Nyt katsomaan Colditzin keikkaa Hyvinkäälle,Cantina Rositaan perjantaina 24.5., tulee perinteistä heavya ja progea soitetaan tietty Wigwamin Frederick and bill!
  
  20/05/02 00:49

Name : Urpo
Current favourite song : Beach Boys: Sail on sailor
  
Message : Levy-yhtiöiden fuusioista ei nykyään ota pirukaan selvää. Wigu-liven julkaisi EMI Finland ja sinkun Capitol Records Finland, joka näyttäisi olevan osa Suomen EMIä. Ja Harvest-logoa on taas käytetty. Onkohan Suomen Capitol Records jokin uusi viritys. Itse sinkkubiisi ei mielestäni ole Skyscraperin tasoa, johon sitä täällä vähän vertailtiin. Soittivat skyscraperia paljon livenä 90-luvulla. Hyvä rokkibiisi jossa Rekku pääsi venyttämään sooloa, toimisi taatusti keikoilla vieläkin. Nadirin jorinat helpottavat lievää pettymystä. Levylle on näköjään tungettu tunnin verran tavaraa.
  
  19/05/02 18:47

Name : Dimppa
  
Message : just siks, kun levy ilmestyy vasta kahden viikon päästä eli keikan jälkeen. sama juttu oli muuten light agesin kanssa. totta kai waretus on arveluttavaa puuhaa, mutta joissain tapauksissa normaalit säännöt ja normaali moraali ei päde, niin kuin vaikkapa kriisitilanteissa ja uuden wigulevyn ollessa kyseessä.
  
  19/05/02 14:22

Name : Jukkis, Turku
  
Message :
Kuinka hyvin täällä "wigwampiireissä" tunnetaan Marja Mattlar.Kuuntelen juuri hänen Pekka Pohjolan kanssa yhteistyössä tehtyä Lumi albumia.Tosi hieno teos,Pohjola vastaa sovituksista ja tuotannosta.Levy on äänitetty 1996 ja Olli Pohjolakin on huiluineen vielä mukana.Levymerkki on näin Dylan-harrastajalle mielenlenkiintoinen Isis.
Mattlarin yksisanoitus on päätynyt myös Timo Rautiaisen Rajaporttilevylle.
Mattlar on tehnyt muitakin levyjä,mutta turhan vähälle huomiolle ovat jääneet.Lumi levyn lainasin Turun kirjastosta.
  
  19/05/02 14:20

Name : Hezzu
  
Message : Ei mitään waretuksia, levyhän ilmestyy kahen viikon päästä! ;-)
  
  19/05/02 13:27

Name : Dimppa
  
Message : kumpa joku jo warettais levyn ennakkoversion audiogalaxyyn. tahtoo kuulla.
  
  19/05/02 11:02

Name : Montte
  
Message : Kyllä on vaivalla väsätty nuo H`n`H käsinpiirretyt kannet.
  
  19/05/02 10:10

Name : Esa
Current favourite song : Leo Kottke Eight Miles High
  
Message : Kyllä varmaan, Arto, Spencer puuttuu ainakin puolelta oman aikansa Fleetwood Macin biiseistä. Siksim kai se kolmaskin kitaristi tarvittiin.

Olisiko Suomessa sellaista bändiä, vaikka 70 luvulta, jossa on kaksi kovantasoista kitaristia? Toinen ei siis saisi olla pelkkä komppikitaristi. Ja eihän noita maailamllakaan niin paljon ollut. Toisinaan Mac oli loistava pelkillä kitaroilla, ja Kirwan ja Green soittivat ainakin yhden biisin livenä kaksistaan vain.

Tällä kitarajutulla ei nyt ole niin paljon yhteyksiä Wigwamiin. Taitaa olla Hasse Walli niitä bluespohjalta lähteneitä brittejä eniten matkinut.
  
  19/05/02 04:29

Name : matti, Paris
Current favourite song : Buffalo Sprinfield: Broken arrow
  
Message : Piti vaan päästä sanomaan, että hyvältä kuulostaa uusi Wigujen levy. Näin vanhan miehenkin korvaan.
  
  18/05/02 23:11

Name : Arto, Oulu
  
Message : Albatrossista Esalle.Kun biisi purkitettiin studiossa, Jeremy Spencer ei edes ollut paikalla. Slidia soitti Peter Green ja kittakaverina oli Danny Kirwan ja kuuluupa biisissä Mick Fleetwoodin kummutustakin.
  
  18/05/02 22:39

Name : JR
  
Message : Moi!

HIAMW on ollut minullakin suurennuslasin alla ja täytyy myöntää että useamman kuuntelukerran jälkeen alkaa saamaan ihan mukavia nyansseja tästä "käyntikortista".
Voin yhtyä Heikin mielipiteisiin ja etenkin lopun ehkä hiukan liian pitkän "jammailun" suhteen. Toisaalta loppuosuuden synariffi/lauluvuoropuhelu on todella hyvän kuuloinen. "Kööri" kuulostaa todella isolta ja huimaavalta. Välipuheosuudessa tulee selkäytimestä jonkinlainen miellyttävä Pink Floyd-assosiaatio. Kertosäkeen "woo-o" on kieltämättä hiukan korni, mutta ei enää useamman kuuntelukerran jälkeen häiritse. Toivottavasti levy palkitsee vielä moninverroin monipuolisemmilla kappaleilla.
Sanoisin että peruskouluarvosanoin hyvä 8 :).
  
  18/05/02 21:14

Name : Montte
Current favourite song : Losing Hold - Party Mix!
  
Message : Kukaan tietää Losing Holdista Esko Etelän tekemää coveria? Laulaako siinä Jim? Miten? Kuten? Mitä ihmettä tää oikein on? Loistava versio!
  
  18/05/02 21:04

Name : Heikki Kerkkänen, Jyväskylä
Current favourite song : Nick Cave&Bad Seeds: Up jumped the devil
  
Message : noniin, nyt on Heaven in a modern World kuultu.
Biisi alkaa tosi lupaavasti, tykkään alun kitarajutusta tosi paljon. Jimin laulun alettua ja hieman sen jälkeen ilmassa leijuu pienoinen 80-lukupopmeininki, ja mielestäni kertosäe on jo tosi kasaria.
Rekun kitarointi tuo biisiin tosi paljon syvyyttä ja nautintoa. Tosi maukas soundi. Mahtavaa.
Puheosuus on ihan jees, mutta sen jälkeen biisi alkaa menettää tenhoaan ja jää junnaamaan. Sounditkin alkavat vähän sekoittua ja puuroutua. Lopun jammailu voisi olla hieman lyhyempi.
Kouluarvosana olisi 8+

Huomattavasti parempi biisi kuin odotin, vaikka luvattua "rajuutta" en kappaleesta löytänyt.
  
  18/05/02 17:11

Name : mika, eee
  
Message : Dave Lindholm sanoi jossain ohjelmassa aikoinaan, että voihan sen "need your love so badin" soittaa, mutta se ei ikinä ole niin kova, kun Fleetwoodin versio (siinä kyllä Greenin soundi istuu helvatan täydellisesti). Mielestäni Green lyö Claptonin mennentullen. Peter Green muuten taas kertoi, kun Clapton erosi Bluesbrakerseista, että musalehdessä oli ilmoitus; etsitään kitaristia. Buddy Guyn tasoista". Hän kuulemma heti tiesi, mistä bändistä oli kyse.
  
  18/05/02 16:27

Name : Montte
Found : Just surfed on in
  
Message : Heaven In A Modern World on aika Wigwamia!
  
  18/05/02 16:19

Name : Kipsikäsi
  
Message : Ei muulla väliä kun pitäsvät perinteestä sen verran kiinni että keikan loppuun jurauttaisivat sen kaikkein hienoimman,GRASS FOR BLADESIN!Vaikka kaikki ei sitä myönnä mutta jokainen sen haluaa kuulla.
  
  18/05/02 15:50

Name : Jenni, Helsinki
Current favourite song : Soft Machine: Drop
  
Message : Eiköhän jossain väläytelty, että Nuclearilta tulis muutama raita. Oishan se tosin kiva, jos jotain vanhoja olis seassa, niinku joku loistava Sane Again, mutta nyt pidän pääni kiitollisena kiinni, koska viimeksi kun meikäläinen täällä möläytteli, niin toive toteutui!
(Joo, terveisiä vaan... :))
  
  18/05/02 15:31

Name : Esa
  
Message : Arto, mulla on autossa edelleen kasettisoitin, ja satuin soittamaan vanhaa kasettia jossa on kaiki Macin instrumentaalibiisit. Katsoin hiljattain Macin videota. Hra Jeremy Spencer soittaa huomattavan osan Albatrossin musiikista slidella, eikä säveltäjäksi ole merkattu kuin Green.

Ihmeen vähälle muuten ovat Wigwamin puhtaasti instrumentaalit biisit jääneet, jameja lukuunottamatta. Pohjolaa etupäässä.
  
  18/05/02 15:25

Name : mika, ess
  
Message : kertokaa mitä ne sitten soittaa vanhoista biiseistä - ymmärsin, että nuclear/lucky/dark-osasto unohdetaan kokonaan.
  
  18/05/02 12:51

Name : Antti, Kuopio
  
Message : Titans Wheel ehtii ilmestyä juuri ennen keikkaa, hyvä! Kuulemma keikoilla uusi materiaali on pääosassa. Odotukset TV:n suhteen kyllä kasvavat päivä päivältä, varsinkin Nadirin kommenttien jälkeen. :)
  
  18/05/02 12:22

Name : mika, espoo
Current favourite song : The Who: You Better Bet
  
Message : Juu, Hesari sucks (tosin moni muukin isompi lehti). Pitävät sitä totuudentorvena. Kuitenkin yhä enenevässä määrin siellä on sensaatiohakuisia juttuja - ja tarkistamattomia (Kyrö pantiin etusivulla syylliseksi, ennenkuin huhu-uutisten taustoja oltiin tarkistettu ja näitä on muitakin...). Jos joku Wiguista kirjoittaa, niin pitää olla asiaan perehtynyt - jälkipolville on Wigu-historiaa vietävä oikeassa valossa.
  
  18/05/02 11:00

Name : Arto, Oulu
  
Message : Mitähän Liitunäkki-sinkkua Esa kuuntelee, kun minun savikiekollani Albatross on Jpbluesin toisella puolen. Fleetwood Mac-bion suhteen olen erityisen tarkka.
Toisekseen kyllä Mattilan Virgin- moka on sitä luokkaa, ettei ole Wiguihin kunnolla perehtynyt...
  
  18/05/02 07:44

Name : Esa
Current favourite song : Fleetwood Mac My Dream/Jigsaw Puzzle Blues
  
Message : Se Nyt artikkeli on ihan hyvä, ja edustaa hyvin missä hengessä musiikkia tehdään. Ja kaikki mainoshan on hyvästä. Muille kuin hardcore faneille sellaiset pikkuvirheet eivät suuria vaikuta.
  
  18/05/02 01:46