Wigwam - guestbook

Name : Esa
Home page : http://www.helsinginsanomat.fi/kuvat/viivijawagner/20020523vw.gif
  
Message : Mikä vitsi tässä Joensuussa, yllä, on?
  
  23/05/02 03:14

Name : Heikki Kerkkänen, Jyväskylä
Current favourite song : Stevie Ray Vaughan: Pride and Joy
  
Message :
Kyllähän se Lapasen Erkkikin rokkaa. Eihän hän ole mikään taituri, mutta hyvä meininki ja asenne on se tärkein juttu. Mayallin levy on miun mielestä tosi jees, ja kyllä hän skulaa varsin makeesti myös Creamin levyillä.
Mick Taylorista tuli aasinsillan kautta mieleen, että kun Rolling Stonesin piisi Angie on kai juttu David Bowien ja Angela Bowien bänkseistä(uuh mikä teinisana), niin onko se totta että Bowie olis ollut Jaggerin kanssa "sillai"(toinen teini-ilmaisu)ja Angela olis niinku huomannut sitten sen?
  
  22/05/02 22:42

Name : mika, espoo
Current favourite song : Paul Rodgers: Live in peace
  
Message : vihdoinkin sivut joista supporttia mun iänikuiseen RealPlayer ongelmaan (auttakaa että näen tuon Wigu-jutun!). Herjaa taas sitä fucking-codec hommaa ja sitten "pls upgrade". Mitään järkevää upgrade- pagea ei löydy. RPlayerin kotisivut sallivat vain ei -toimivan playerin loadaamisen. Kiitokset !

  
  22/05/02 21:21

Name : Suonna
Home page : http://www.yle.fi/a2/
  
Message : Check that one out; official web sample of Finnish tv's recent Wigwam program.

Eilinen Wigu-pätkä myös verkossa! Nollalistalaiset olivat plokanneet tämän.
  
  22/05/02 16:54

Name : Suonna
  
Message : Eilinen Ajankohtainen kakkonen tulee tänään uusintana klo 13.20.
  
  22/05/02 12:29

Name : Suonna
  
Message : Rumba 10/02 mätkähti pöydälle. Siinä ei tunnu olevan mitään TW:stä, mutta ystävämme Pertin arvio TasPres kakkosesta. Neljä tähteä viidestä.
  
  22/05/02 10:38

Name : -SB-, HKI
Home page : WORLD OF MY IMAGINATION
Current favourite song : Santana - maria maria
  
Message : Nice and informatic homepage!

Hi everyone I would like to share my world of imagination with all of you, I have just released my official homepage and want feedback from all of you.

Thanx!
  
  21/05/02 23:06

Name : Hezzu
  
Message : Wigut piipahti Ajankohtaisesa kakkosesa ja Liimattakin kommentoi uutta levyä jotenkin niin että "muutamat biisit on mukana ihan vaan sitä Wigwam-soundia edustamasa eikä niinkään sävellyksinä" (meniköhän tuo ny oikeen). Komee Hard 'n Horny -juliste sielä Liimatan seinällä oli :)
  
  21/05/02 22:47

Name : k.p.tikka-ri
Current favourite song : Bob Dylan: Seems Like A Freezeout
  
Message : Mick Tayloria oon viimeeksi kuullu Akvariumin levyllä Navigator. Yllättävää, eikö totta.
  
  21/05/02 18:53

Name : Janne
Current favourite song : Concierto para quinteto
  
Message : Hyvähän sitä on haukkua Tommi Liimatan mielipiteitä kun ei ole itse vielä edes kuullut levyä.
  
  21/05/02 16:39

Name : Jenni Riihelä, Stadi
  
Message : Crusade on tosi jees. Mä henk. koht. tykkään eniten varmaan ihan Klook's Kleekistä, vaikka Mayall oli kai ite sitä mieltä, että se levy on tyyliin sen huonoin. Jotain tiettyä viehätystä on myös America Unionissa vaikkei mikään tyypillinen Mayall-albumi ookkaan (ja mikä sitten on?!). Joku Mayall's Rare Tracks vol. 2 (!) on musta todella pätevä kokoelma, siinä löytyy Your Funeral My Trial, Blues For Jenny, Suspicions ja muut armottomat! (Muistaakseni joku saksalainen kokoelma...)Bare Wires on varmaan ainoo, joka ei tippunu ihan samantien.
  
  21/05/02 14:17

Name : rey low
Current favourite song : steve earle: my back pages
  
Message : on vain yksi wigwam, älä pidä muita wigwameita.
  
  21/05/02 13:46

Name : Arto, Oulu
  
Message : Sainpa Soundin minäkin käteeni ja odotan todella innoissani Wigujen levyä, sillä luvassa on UUTTA WIGUA !. Selkeästi Liimatta olisi halunnut, että maailma pysyisi paikallaan ja yhtye olisi jumittunut johonkin vuoteen 1975 , joten odotellaan...
  
  21/05/02 09:29

Name : Suonna
  
Message : No nyt Soundi on Joensuussakin nokan edessä. Liimatan arvio on teilaukseksi analyyttinen, ei siinä heitellä tuomiota kevein perustein. Odotan edelleen TW:tä innolla ja aion kuunnella Nollapistettäkin...

Soundissa myös Robson-juttu ja Pohjola-live-arvio. Ja päivän Hesarissa shakkijuttu, jossa Pedro Hietanen muistelee Jim P:n shakkitaitoja. Mikolle päivitettävää :-)
  
  21/05/02 09:03

Name : Esa
  
Message : Arto, Crusade on yks jota en ole kuullut. Taylor oli myös Laurel Canyonilla, hyvä sekin albumi, ainakin erikoinen.

En tiedä mitä Vernonilla olisi Wigwamin kanssa tekemistä.

Soundista vielä sen verran, että kirjoitin heille yhden jutun 1982. Eivät maksaneet sovittua palkkiota. Semmoista rock-teollisuudessa.
  
  21/05/02 03:53

Name : Hezzu
  
Message : Eiköhän Liimatta kuitenki oo perehtyny Wigwamiin... :-)
  
  21/05/02 01:14

Name : Sakke, colditz-mies
  
Message : Soundin toimittajat semmosia snobeja ja en ymmärrä miks otetaan joku hemmo arvostelemaan joka ei välttämättä edes ole mikään wigwamin ynnä muuhun progeen perehtynyt hemmo. Muistan lukeneeni aikoinaan että kesti kauan ennenkuin soundi vaivautui arvostelemaan wigwamin dark albumin,wigwamin miehet oikein joutu topuuttelemaan soundia arvostelemaan levyä..Punk oli nousussa ja se oli sitä aikaa..Näköjään maailma mihinkään muuttunut..heh.
  
  21/05/02 00:21

Name : Arto, Oulu
  
Message : Onhan Soundissa vanhaa polvea vaikka kuinka...Jussi Niemi,Asko Alanen, Jake Nyman,Timo Kanerva...
Muuten Crusade on paras älpee, jolla Mick Taylor soittaa ja eikös Esa, Wigwamilla ja Fleetwood Macillä ole yhteistä, mies takavasemmalta eli Vernon ?
  
  20/05/02 18:21

Name : Suonna
  
Message : No jos Nollapisteen Liimatta ei uudesta Wigwamista tykkää, niin mitä sitten. En minä jaksa uskoa Soundin tuomion hetkauttavan raskaansarjan bändin levyä suuntaan tai toiseen. Pekka ja susikin sai aikanaan Soundilta pelkän pieru-ukkelin, mutta Anssi Kela sai pysyä samalla levy-yhtiöllä ja nousi staraksi... Ja on tuolle tainnut Soundin sivuilla illistely maistua ihan hyvin.

Minusta suomalaista levyarvostelua (Rumba/Hesari/Soundi-trio) vaivaa liian kohtelias suhtautuminen. Heitetään kolmea viiva viittä tähteä vähän jokaiselle levylle. Ollaan niin kavereita. Hyvin argumentoidusta kritiikistä ei kannata loukkaantua, sellaisesta pitää olla vaan kiitollinen.
  
  20/05/02 16:03

Name : Lazer
  
Message : Jaa että soundi on tullut tuntureillekin, mutta ei Helsinkiin. Ensin viedään yhteisöverorahat ja sitten vielä tämä...
  
  20/05/02 15:55

Name : Kipsikäsi
  
Message : Just mutta kun tää arvostelija oli tämän Absoluuttisen 0-pisteen Liimatta....arvostellu unissaan tai kuunnellu heidän omaa levyään ja sekoittanu pakan pahemman kerran.
  
  20/05/02 15:36

Name : Esa
Current favourite song : J,J. Cale Magnolia
  
Message : Ehkä ne Soundin miehet eivät enää ymmärrä jotain niin vanhanaikaista kuin Wigwam? Onko siellä ketään vanhempaa toimittajaa enää?

Mick Taylor oli myös Stonesien paras kitaristi. Mutta Richards taas on hyvä biisintekijä.
  
  20/05/02 15:27

Name : janus
Current favourite song : Steeleye Span: Lovely On The Water
  
Message : Alkaa ihan kiinnostamaan että mitä se Liimatta oikein on kirjoitellut. Täytyypä rientää töiden jälkeen kirjastoon Soundia lukemaan.

Ai niin, A Hard Road kyllä pesee Bluesbreakers with Eric Claptonin.
  
  20/05/02 14:42

Name : Joiku, Ivalo
  
Message : ¤ Jo tuli Saunti tänne tunturhiinkin ja niinhän siinä kävi, ko kläppi, meinaan Liimatta, pääsi arvioihmaan Wigujen uutta. Ei ole miehelä persepektiiviä. On varhmaan katkera, ko ei ossaa ite vinguttaa niinku Rekku vai oliskhaan käyny niin hassusti, että joulupukki ei tuonu viime jouluna lahjoja ollekhaan ? Mitäs Suonna ja
kumppanit tuumiva ? ¤
  
  20/05/02 13:52

Name : Jenni
  
Message : Greenistä vaan, että muakin on joskus siepannut se, että Claptonia pidetään jotenkin Britannian lahjana musiikkimaailmalle. Musta eräs tyyppi sanoi aika loistavasti, että Clapton/Mayall-albumi on samalla myös erkin paras levy. Aijai kyllä Green sentään rokkas, sekä bluesbreakersseissä että Fleetwoodissa. Mick Tayloria taas ei monikaan tunnu muistavan, vaikka soitti yhden parhaista kuulemistani sooloista Mayallin Knockers Step Forwardilla, joka siis edelleenkin musta paras BB-biisi.
  
  20/05/02 13:12