Wigwam - guestbook

Name : Jenni
  
Message : Ihan vaan heittona: kaveri joskus sanoi, että wigufani on dilemman edessä, jos meinaa poikansa ristiä idoleidensa mukaan. Vois tulla muutama väärinkäsitys. Siis Ronnie James. Tai Jukka-Pekka.
  
  26/05/02 14:31

Name : Heikki Kerkkänen, Jyväskylä
Current favourite song : Kansas: Belexes
  
Message : hmmm... en tiennytkään että Byron on jotenkin aliarvostettu. Mää olen aina pitänyt sitä sikahyvänä laulajana. Jos "jytällä" tarkoitetaan tuota hammond-wah-pedaalilla varustettu kitara-ränttätänttä-uuuuuuuaaaaaaaaaaa-heavya, niin Ronnie James Dioa, Bruce Dickinsonia, Joe Lynn Turneria ja muita ihanuuksia ei kaiketi voine laskea. Tarkoittanetko "Rodilla" Rod Evansia? Miun mielestä aika heikko laulaja, ja Lord teki ihan oikein potkiessaan hänet bändistä.
Steve Walsh tulee mieleen, Kansas on tehnyt useammankin jytäksi laskettavan kappaleen.
  
  26/05/02 13:41

Name : mika, esso
  
Message : jytälaulajista - ryypättiin lapsuudenkaverin kanssa tukevasti, joka oli heavy-fani viimoseen asti.
Näyttäisi, että parhaat laulajat olisivat Plant, Rodgers, ja näitten kahden johdannainen Coverdale (Gillan pitäs mainita ja tietenkin aliarvostettu Byron). McCafferty jäi puuttumaan niinikään. Ja Rod "ekana" tosilaulajana. Muita ?
  
  26/05/02 11:43

Name : Lazer
  
Message : Mun Verve-tupla on Special disc jockey version, onkohan tämä harvinaisempi tapaus vai lukeeko kaikissa niin? Sinänsä mitään spesiaalia ei ole, tekstillä on kai yritetty myyntiä estää.
  
  26/05/02 11:24

Name : mika, espoo
  
Message : Royalsien livestä; armeijakaverini osti Ruotsista vinyyliversion ja pistin sen kasetille. Kuuntelin kovasti kuulokkeilla ja sain monet mojovat naurut. Mm. kun lavalle kuulutetaan Kojo laulamaan ja sitten taustalta kuuluu känninen "ilman muuta" ja sen jälkeen aivan kuin Kojo kompastuisi kaljakoriin.

Se "Rock Me" on niin kova Järvisen Blues-näyttö että alta pois.
  
  26/05/02 10:49

Name : cosmic the crimzoid
Current favourite song : Spirogyra - The Future won't be long
  
Message : Ja tänään 23.09 Radio Suomen Valoa ikkunassa,Rekku Rechardt Seppo Pietikäisen vieraana.On muuten hieman kirjoitusvirheitä Tombstone Valentine Verve-tuplalla;Ronnie Osterbere ja Anna sukko vain,Eero Konistoinen on ilmeisesti Eero Koivistoinen.
  
  26/05/02 09:18

Name : Hezzu
  
Message : Radiomafiasta juuri kuultua: ens viikon lauantaina (tai oikeestaan jo sunnuntain puolella) Norpan vieraina Pembroke ja Rechardt!
  
  26/05/02 00:39

Name : Esa
  
Message : Se heavenmodrworld juttu kyllä muistuttaa Light Ages muutamaakin biisiä. Kun vaan tekstit olisi parempia kuin heikoimmat lightages tekstit(muutamasta puuttui sellainen ajattomuus, kuluivat loppuun pian), ihan kelpaisi albumillinen noita.
  
  25/05/02 22:19

Name : Montte
  
Message : RIntanen istuu siihen Royalsien liveen minusta ihan ok. Pitää varmaan kuunnella Rock Me tarkemmin.
  
  25/05/02 20:25

Name : mika, espoo
Current favourite song : Nazareth: Bad Bad Boy
  
Message : tää unohtu !
  
  25/05/02 20:02

Name : mika, espoo
  
Message : itteäni Rintanen rupes ..tuttamaan, kun se pisti niin huonon (tai paremminkin huonosti miksatun) soolon Royalsin Live Rock Me:ssa (Järvinen esitti/testamenttas kaikkensa ja sitten tuli se fuck..g kosketinsoolo). Varsinaisesti en tiedä onko äijä kovan luokan keyboardisti, mutta tää juttu vaan tällaisena heittona.
  
  25/05/02 19:57

Name : Jakke, Espoo
Current favourite song : Robbie Robertson: Skinwalker
  
Message : Ajankoht. kakkosen jutusta vielä, että oli hyvä nähdä Ronnietakin kuvanauhalta.

Jim vihjasi mahdollisista ulkomaan keikoistakin. Mihin maihin TW menee jakeluun?
  
  25/05/02 18:32

Name : Suonna
  
Message : Rintsu (sukua Mikon lanseeraamalle Toltsalle) lauloi myös stemmoja, mitkä tekivät terää 90-luvun Wigu-keikoilla. Viime vuosina niitä on muutamiin biiseihin kaivannut. Saa nähdä onko Måsse "Friend From The Fields" G. aktivoitunut tässä suhteessa.
  
  25/05/02 16:44

Name : Jenni
Current favourite song : Beatles: Because
  
Message : Juu, no ei kai kukaan Rintasen soittoa oo haukkunu, monta valitusta sen käyttämistä syntikkasaundeista oon kyllä kuullu. Kyllä se mustakin soitollisesti (karmee sana) hoitaa homman himaan.
  
  25/05/02 16:19

Name : Urpo
Current favourite song : Kojo & Jim Pembroke: Hörppää ydinvoimaa
  
Message : Mikko Rintasta onkin turhaan väheksytty täällä vieraskirjan puolella. Kun Rintanen tuli Pedron tilalle 10 vuotta sitten, bändi lähti keikoilla ihan uudella tavalla liitoon. Urkuisampi soundi toimi komeasti. Tykkään nykyisestäkin Rekun revittelystä. 90-luvun W oli kai tarkoituksella perinteisempää Wigwamia.
  
  25/05/02 16:05

Name : Jakke, Espoo
Current favourite song : Blues Section: Kun Yö Hyväilee
  
Message : Kuuntelinpa tässä Light Agesia uutta odotellessa. Erityisen maukkaita kohtia on noi kosketinsoolokohdat Talking Brought Me Here, The Next Breakfast ja skittasoolo No New Games -biisissä.
Toivotaan, että samanlaista menoa ellei parempaa ole luvassa keikoillakin!
  
  24/05/02 22:37

Name : Janne
Current favourite song : open double-stroke roll
  
Message : Joo, muakin häiritsee toi levyjen pituus. Hienojen konseptialbumien kanssa se vielä menee, mutta yleensä 40-50 minuuttia on ihanteellinen.
  
  24/05/02 21:03

Name : mika, espoo
  
Message : Nyt-liitteessä mainittiin osuvasti suurinpiirtein , että CD-ajan kirous on liian pitkäkestoiset levyt. Tosiaankin, jonkilainen karsinta jää helposti tekemättä ja mukaan tulee kokonaisuutta pilaavia biisejä. Se vanha n. 40 min taisi olla parempi (silloin tietysti tupla LP:t tuppasivat tekemään saman "ylitarjonnan"). Voi olla taas joku erimieltäkin.
  
  24/05/02 20:12

Name : Friend from the Fields
  
Message : Vai ei riitä, että meillä on Wigujen Nuclear Nightclub, pitäisi muka saada uusi Teollisuuden Nuclear Reactor, kummallinen maailma. Pitäisi kansanedustajienkin kuunnella Pekka Strengiä.
  
  24/05/02 15:35

Name : Jukka, Pogosta
Current favourite song : Kontra: Mikko Mielevän autokorjaamo
  
Message : HS:n Nyt-liite antoi TW:lle ****.
  
  24/05/02 09:53

Name : Petteri
  
Message : Niin ja sanoi Líete vielä, että Progeyö olisi...hetkinen olikohan se 30.5.? No ihan varma en ole, mutta niillä main, TW:n ilmestymisen aikoihin.
  
  23/05/02 20:39

Name : Petteri
Current favourite song : Gentle Giant - The Advent of Panurge
  
Message : Tänään Tero Liete soitti siinä puoli kaksitoista sitä driver-biisiä, Drive On Driver. Töissä ruokatunnin jälkeen aloin kuuntelemaan Mafiaa, enkä heti hoksannut kyseessä olevan Wigwam. Tramdriveriinhan tätä ekaksi vertaa, mutta enpä muista oliko siinä muuta yhteistä kuin Driver-sanan laulaminen. Itse henkilökohtaisesti tässä vaiheessa ainakaan en ole kovin innoissani tulevasta levystä. Kai se kuitenkin pitää hankkia... Tero Liete kuten myös Susanna (Mafialla ma-pe klo 10-12) soittaa ihan kelpomusiikkia ajankohtaan nähden; Zappaa, Wigwamia, Nollapistettä kuulee silloin tällöin. Töissä kun tulee vähemmän hulluksi radiota kuunnellen kuin ilman, eli melkein pakko sietää myös jotain hey babyja.

Liete sanoi muuten biisin lopuksi, että ensiviikolla viikon vinyylinä on Nuclear Nightclub (joka on ollut myös kaksi vuotta sitten, voisi ennemmin soittaa Titans Wheeliä ennakkoon), ja torstaina ohjelmassa tulisi live-Wigwamia. Tarkemmin ei siitä sanonut, voiskohan se olla keskiviikkoiselta Tavastian keikalta?
  
  23/05/02 20:29

Name : janus
Home page : http://classicrock.about.com/library/weekly/aa070601h.htm
  
Message : Jonna kai tarkoitti että kun isä kuunteli Wigwamia niin Jonna siinä samalla tutustui bändin musiikkiin.

Bowien ja Jaggerin tapauksesta voi lukea ylläolevasta linkistä.
  
  23/05/02 12:26

Name : Jenni
  
Message : Tais soittaa siinä Ajankohtasessa kakkosessa sitä jotain driver-biisiä. Jotenkin outoa, mutta vaikka siitä kuuli tyyliin jonkun 15 sek. pätkän, ni heti siitä kompista paisto semmonen wigumeininki. Teki heti mieli kuulla siitä enemmän. Otin sen jutun vielä kaverille nauhalle. Mutta kertokaa ihmiset, miksi tarvittiin Jonna Tervomaa sanomaan "Joo, mun isä on kuunnellu Wigwamia"?! Oisin ymmärtäny, jos se ois edes sanonu, että se kuuntelee itse Wigwamia. (Voin kuvitella, että on tullu toimittaja ja kysyny, että mitä pidät wiguista.)
  
  23/05/02 11:51

Name : Heikki Kerkkänen, Jyväskylä
  
Message : Ehkä siinä ei ole keskeisin asia se että insinööritoimisto on nimenomaan Joensuussa, vaan lähinnä se että yleensä kun kunnat ulkoistavat&kilpailuttavat, niin homma pyöräytetään pelkkänä hintakilpailuna jolloin laatu kärsii turhan usein.
  
  23/05/02 11:09