Wigwam - guestbook

Name : Timppa
  
Message : Näin ekan Wigwamin (Ronnie-Mats-Nikke-Jim) helmikuussa ´69 Kotkassa. Soitto oli rupista mutta jo silloin kävi selväksi, että tässä on uusi suosikkibändini.Nikamo soitti tukevassa haara-asennossa tuijottaen pistävästi harvalukuista yleisöä. Soundit olivat aivan hirvittävät.So what?
Roostersit ja Gustavsonin näin saman vuoden juhannuksena Loviisassa Ungernin linnakkeella. He esiintyivät viimeisenä bändinä kahden jälkeen yöllä. Paikalla oli enää kourallinen väkeä ja kokemus oli aivan järisyttävä.Ei siitä ole toivuttu vieläkään.Luulosairas, Coloured Rain ym. soulahtava matsku pani nupin aivan sekaisin. (Biisilistaa gigs-sivulla).
Olen joskus kysellyt Raikka Rautarinteeltä mahdollisista Roosters-nauhoista mutta niitä ei ole säilynyt.(Rautarinne muuten piti vielä jokin aika sitten Helsigissä asekauppaa Manskulla nimeltään Eräkulma.)

Muuten asiasta melkein toiseen:Jukka Gustavson Hammond Blues Band - kitarassa Ile Rantamäki - soittaa Hämeenlinnassa Linnajazzin risteilyllä M/S Silver Moonilla 12.7. perjantaina klo.19-22 . Liput 25 euroa, ennakot Lippupisteistä.Luvassa ilmeisesti samaa matskua kuin Roosters-aikoina eli Spencer Davista ja 60-luvun soulia.Vain 200 lippua myynnissä joista puolet jo myyty.
  
  27/06/02 15:53

Name : Esa
  
Message : No miltä vaikutti Jukaton Wigwam? Olisin mielelläni nähnnyt Jukallisenkin bändin Huldenin aikoihin. Hulden-Österberg työskentely levyillä oli hienoa, ja olisi saanut levyttää enemmän. Ehkä on vielä live äänitteitä?

TW asettuu urilleen. Titans Wheel raita vaikuttaa vähän Terry Pratchett fantasiaromaanien maailmalta, joten sysään sen sellaiseen lokeroon. Bite Size jäänee pitkäksi aikaa susikkkiraidaksi. Siinä puhutaan äänestä ja bite sizesta, ja näitä sanoja yhdistämällä the sound of the times on sitten Sound Bite. Vai oliko se sign of the times?
  
  27/06/02 15:24

Name : An
Current favourite song : Beatles: Because
  
Message : Onkohan näillä sivuilla enää ketään muuta, joka on nähnyt Wigwamin alkuperäisen kokoonpanon livenä. Siis ilman Jukkaa. Tai sitten vielä harvinaisempaa, nähnyt ja ennenkaikkea kuullut Jukka Roosters--bändin kera.
  
  27/06/02 10:51

Name : Ovaska, Hyvinkää rock city
Home page : http://www.colditz.tk
Current favourite song : Frederick and bill
  
Message : Janus, vielä medari on pystyssä,mutta sinne keikalle pääseminen on työn ja tuskan takana, kun mainitsemasi Ex- xl5-miehet, käsityöläiset ja muut tosiaan maukosen bändikamut pyörittävät siellä omia sisäpiirijuttujaan, eli poppi-paskaa siellä livenä vielä kuunnellaan. Tosin rositassa paikallisia orkkia käy hyvin ja aika usein tosin medarissa näitä kake röyhkää ja kumppaneita keikoilla. Tulkaa katsomaan Colditzia keikoille jos sattuu eteen, soitetaan wigwamin frederick and billiä setissä!
  
  26/06/02 20:41

Name : mihail
  
Message : Joo, jälkeenpäin hokasin että 93. Juttelin silloin pitkän tovin Pembroken kanssa ja alabaarissa Rintasen kanssa, valokuvia tuli myös otettua keikasta.
  
  26/06/02 16:25

Name : Heikki Kyllästinen, Joensuu , Finland
Home page : http://www.astridyoung.com/
Current favourite song : Astrid Young stuff
  
Message : ILOVAARIROCKISSA 12.7.2002 julistetaan todennäköisesti kilpailu että kuka ekana bongaa Internetistä tai jostakin lehdestä Ken Hensleyn tai Andy Pylen ILOVAARIROCK 2002 t-paidassa tai lippiksessä niin saa palkinnon,en vielä tiedä mikä se on. Kannattaa valmistautua !!! Mulla on tuolla
Astrid Youngin kotisivujen GUESTBOOKISSA menossa yks toinen kilpailu joka alkoi eilen ja päättyy 20.7.2002, voit voittaa
THE BRIDGE SCHOOL CONCERTS,VOL ONE
levyn !! Kannattaa osallistua ja muutenkin käydä Astridin sivuilla !!!
  
  26/06/02 11:28

Name : Heikki Kerkkänen, Jyväskylä
Current favourite song : Mountain: Theme for an Imaginary Western
  
Message :
Love Records-t-paitoja tuskin saa enää mistään. Ehkä joltain kirpparilta tai jostain divarista voi löytyä, mutta vain hyvällä säkällä. Uusia t-paitoja ei paineta, mikäli www.lovemusic.fi-keskustelupalstaan uskominen on.
Kakka kun minäkään en Jyväskylän keikkaa pääse katsomaan kun samaan aikaan on ilosaarirokki. Olis ollut mukava nähdä ukkelit livenä jälleen. En tiedä ovatko muut samaa mieltä kuin mie, mutta miun mielestä Rekku on muita pään verran korkeammalla soittonsa syvyydessä, taidossa ja repivyydessä. Mää tosiaan haluaisin että se Snake Charm julkaistaisiin. Tästä miehestä on vaikka mihinkä.
Ilosaarirockissa esiintyy muuten miun mielestä hemmetin hyvää live-energiaa omaava venäläinen rock-bändi Deadushki. Olen pari keikkaa nähnyt, tosi hyvä meininki, äijät jaksaa paahtaa. Syntikoita ja tiukkaa kitarointia Nine Inch Nails-tyyliin, mutta sitten tosi paljon myös semmosia triphopahtavia ja acidjazzahtavia tsibaleita. Worth watching.
  
  25/06/02 23:55

Name : JR
  
Message : Jaha, en siis olekaan ainoa elossa oleva Jämsän keikan kokija *naur*! Oma varsinainen ensikosketus bändiin tapahtui siellä. Vuosi taisi tosin olla -93, mutta yhtä kaikki, niinikään yksi parhaista keikoista mitä olen nähnyt ja kuullut. Mieleen jäi kourallinen yleisöä kuuntelemassa yhtyettä joka siitä huolimatta pistää parastaan yhtään tinkimättä...ja suhteellisen hevillä volumella ;)...M.Rintanenkin taisi olla mukana sillon. Kyseisen illan jälkeen sitten ollaankin yhä sillä samalla Wigu-tiellä :).
Prkl kun ei pääse sinne Jkylään, on samaan aikaan omat räpeltelyt toisaalla. Pitää tähyillä loppukesän muita keikkoja.
  
  25/06/02 22:50

Name : Urpo
  
Message : Uuden Rytmin Wigu-jutussa: "..loppuvuodesta markkinoille kaavaillaan yhtyeen pitkään historiaan perehtyvää DVD:tä". Jopas nyt jotakin.
  
  25/06/02 20:18

Name : Esa
  
Message : Heh, onpa hauska selostus Cauliflowerista tuolla discografian puolella Jimin sanoin. Ja sitten: "Suomessa Loven levyjen cd-painosten laatimisessa ollaan petrattu vuosi vuodelta; esimerkiksi 1997 julkaistun Cauliflowersin kansivihkosta löytyvät biisien sanoitukset, joiden tavaaminen onkin usein tarpeen, mikäli Pembroken eriskummallisesta maailmasta tahtoo saada jotain tolkkua." Täytyykin ostaa sitten CD versio. Vinyylikin on jo siirretty CDlle.
  
  25/06/02 19:52

Name : Esa
  
Message : Äänestin tässä muualla 10 ei proge albumia:
1. Beatles - Magical Mystery Tour
Disregarding the film, it was magical.
2. Who - Who's Next
It could have been Lifehouse. CD version great.
3. Hendrix - Electric Ladyland
Had one whole side of prog.
4. Cream - Wheels of Fire
5. Fleetwood Mac - Then Play On
Beyond the blues.
6. ei voi mainita
7. Jim Pembroke - Corporal Cauliflower etc
8. Who - Live At Leeds
9. Stones - Between The Buttons
10. Leo Kottke - 6 and 12 string guitar
You should all get it.
  
  25/06/02 18:49

Name : Petteri
  
Message : Kertokaa ihmeessä mistä ihmeestä voisi saada Love Records -t-paidan, tai mistä ihmeestä niitä on saanut? Oskun divari on myynyt ennen, nyt ei ole ollut.
  
  25/06/02 18:25

Name : Mihail, jkl
Current favourite song : frederick & bill
  
Message : Saakohan Jyväskylän keikalle lippuja ennakkoon vai vasta ovelta, niinku toissa keväänä. Silloin tais olla melkein kolmen tunnin keikka,vai muistanko ihan väärin,kun piti jonon takia sisälle mennä jo klo21 ja keikka alkoi 00.00.Jämsän keikka 94 oli todella upea kokemus, paras keikka mitä oon nähny.
  
  25/06/02 17:19

Name : janus
  
Message : Hyvinkää rock city? Ainakin muutama vuosi sitten Hyvinkäällä oli rokkirintamalla aika kuollutta. Joskus saattoi Kauko Röyhkä tai Dave Lindholm tulla keikalle Medicine Maniin (vieläkö tuollainen paikka on olemassa?) mutta muuten oli todella köyhää. Maukosen liukuhihnalla (XL5 ym.) kyllä tapahtui. Mukavaa jos asiassa on tapahtunut parannusta.
  
  25/06/02 17:16

Name : Heikki Kyllästinen, Joensuu , Finland
Current favourite song : Astrid Young stuff
  
Message : Lähetettiin täältä Joensuusta tänään
Ken Hensleylle ja Andy Pylelle (Kenin Free Spirit bandin bassottaja) Englantiin The Grand Old Rockers Of Joensuun toimesta (GOR:n jäseniä kun ovat) uudet mustat ILOVAARIROCK 2002 t-paidat ja lippikset.Keniltä kerkisi tulla emaililla kiitos jo ennen kuin kerkisin viedä paketin postiin. Ilmoitelkaas jos sattuu jatkossa näkymään Internetissä valokuvia Ken Hensleystä tai Andy Pylestä ILOVAARIROCK 2002 t-paidat
päällään ! Andyhan oli telkkarissa pari päivää sitten Neloselta tulleessa Gary Moore dokumentissa jossa
ne soitti Parisienne Walkways biisin
The Royal Albert Hallissa.
  
  25/06/02 12:56

Name : vesa
Current favourite song : the lost lizard king
  
Message : Kyllä joka päivä on tullut kuunneltua TW:iä ainakin kerran oikein keskittyen siihen, eikä yhtään kyllästymisen merkkejä vieläkään. Ja Jyväskylän keikkaa odotetaan jo innostuksella.
  
  25/06/02 11:36

Name : Joiku, Ivalo
  
Message : ¤ Vai oliskhaan pojankloppi saanu mm- pallosta päähän. Toivothaan kuiteski, että korealaiset voittaa. Meinaan, että vikkelää peliä on soma katella ja Wiguja kuunela ja velho varjele puujalka- Saksaa voittamasta ! ¤
  
  25/06/02 10:40

Name : Hezzu, Ylivieska
Home page : http://www.colossus.fi
Current favourite song : Barka Vall: Herr Peders Sjöresa
  
Message : Hö, miksei progediggari Colossuksesta vois olla aito Wigwam-diggari? Mie ainaski oon! :)

Tais olla vaan mainosvisiitillä tämä realmadrid-mies? ;)
  
  25/06/02 08:49

Name : Tommi
  
Message : Meidän taloudessa on kiekko pyörähdellyt niin moneen kertaan että hallituksen ilmeestä päätellen voisi vähitellen vaihtaa levyä...jos soittas sitä livee,ei kai se enää sitä muista(häh häh)?
  
  25/06/02 01:24

Name : JR
  
Message : Hyvä että edes sivuista sentään :)...mahdollisesti joku "oikean" progen ystävä joka olisi eksynyt Colossuksesta tänne harhailemaan ;)!?
No vitsi, vitsi! Mutta tietty olisi ihan mielenkiintoista kuulla hieman tarkempaa tietoa kannanoton takana...sivujen laadukkuus on ilmiselvyys ja kehut ylläpitäjille aina paikallaan, mutta miksi Wigwam on kirjoittajan mielestä "kakka", ei liene monelle helposti ymmärrettävissä. Mutta, ei muuta kuin TW tuhannen ja viidennen kerran pyörimään...on muuten tainnut pyörähtää "lautasella" useampaan kertaan kuin moni muu plätty....onko kenellekään muulle käynyt samoin?
  
  25/06/02 01:09

Name : Ovaska, Hyvinkää rock city
Home page : http://www.colditz.tk
  
Message : Käykääpäs katsomassa progea ja heavya ja 70-luvun rokkia yhdistelevän hyvinkääläisen Colditzin uudet, viralliset kotisivut, takaan että pidätte! http://www.colditz.tk
  
  25/06/02 00:40

Name : wigfan
  
Message : Ja sehän on ainoastaan sinun ongelma, ettet bändistä pidä.
  
  24/06/02 17:54

Name : Mikko, Helsinki
Home page : Real Madrid -epäviralliset, suomenkieliset sivut
Current favourite song : -
Found : Just surfed on in
  
Message : En pahemmin Wigwamistä tykkää, mutta ihan asialliset sivut!
  
  23/06/02 22:56

Name : Jakke
  
Message : Gary Mooresta tulee dokkari tänään neloselta.
  
  23/06/02 13:54

Name : Arto, Oulu
  
Message : Kyllä,kyllä sinkun tekivät Frankin kaa, mutta
se oli puhdasta poppia ja valovuosien päässä Dopplerin Ilmiön omasta musasta.
  
  23/06/02 11:19