Wigwam - guestbook

Name : Esa
  
Message : Mika, CD Now ja Amazon ovat luotettavia, mutta aina ne lähetävät sitten mainoksia. Joten nettikaupoista tilatessa tarttee käyttää huonompaa e mail osoitetta, ei parastaan.

Soittelen tässä taas WPW CD:itä. Huomasin Jimpan pianon kuuluvan silloin tällöin muun alta.
  
  26/07/02 02:07

Name : mika, espoo
Current favourite song : J.J.Cale: Hey Baby
  
Message : no, pakko muuten hyökätä tuonne Gardeniin kun on näköjään vielä perjantaina, ja kun missasin Jyskälän, Oulun ja Porin surkeasti. Toisaalta, kun keikka järjestetään kys. paikassa kys. päivänä, taitaa joukossa olla "paljohkosti" asiaan vihkiytymättömiä. Ei kai se mitään.

Tarkoitin muuten "yhteyksiä ulkomaailmaan"-jutulla, että onko joku tehnyt ylipäänsä (musiikki-)hankintoja netin kautta ja onko ne luotettavia. Ite kun en oo uskaltanu ja oon epäluulonen.
  
  25/07/02 21:26

Name : Jenni, Helsinki
Current favourite song : Pekka Pohjola - Us
  
Message : Esa, sinne pääsee aika kätevästi busseilla 106(T), 194(A,N) ja 195(N). Ne pysähtyy Tapiolantielle, josta on aikas lyhyt matka kävellä. Ja eiköhän lippu heltiä, jos vaan tarpeeksi aikasin on liikkeellä.
  
  25/07/02 11:05

Name : Esa
  
Message : Jos mä jollain konstilla päsen Wigwamia Espoossa kokemaan, niin millä pelillä sinne hotelliin pääsee Helsingin keskustasta? Ja onko noissa helppoa saada ovella liput? Mihin aikaan kannatta olla paikalla?
  
  24/07/02 15:24

Name : Heikki Kerkkänen, Jyväskylä
Current favourite song : Plastic People of the Universe:Magicke noci
  
Message :
mittee Mika tarkoitat? no tottakai esim. Amazon.comista saapi vaikka mitä, miun isä on siellä vingutellut visaansa. Ei sitä tartte kun vaan luottokortti. Kai sitä on muitakin maksutapoja, mutta ei ole käytetty kun isän luottokortti on kätevä. Syn-phonicista saa kai silleenkin että pistää dollarit kirjattuun kirjeeseen menemään.
Mutta kyllä kaikissa hyvissä levykaupoissa pitäs miun mielestä olla nykyjään se semmonen tietokonepääte, josta se myyjä pystyy tsiigaamaan jotta voiko ulkomailta tilata jotain millä ei ole jakelua Suomeen. Esim. miulle on nyt tulossa Haikaran Tuhkamaa tuonne Airon Musiikkiin.
  
  22/07/02 00:24

Name : mika
Current favourite song : camel: song within a song
  
Message : selvennyksenä - siis jos jollain on kokemusta toimivasta "yhteydestä" ulkomaailmaan.
  
  20/07/02 16:08

Name : mika, espoo
Current favourite song : VDGG: house with no door
  
Message : ken tietää? miten saada esim. netin kautta CDitä/DVDitä , joita ei Suomen oloissa pyöri? vai onko olemassa joku putiikki, joka tilaa.
  
  20/07/02 14:57

Name : Jenni, Helsinki
Home page : Kalkkiranta Jazz
Current favourite song : King Crimson - I Talk To The Wind
  
Message : Kalkkijazz-infoa yllä
  
  17/07/02 10:35

Name : Jani
  
Message : Joku kyseli täällä joku aika sitten Timedancesta. Nuclearin jälkeiseen keikkalistaan sisältyi täysin improvisoitu biisi joka perustui Ronnien 16-osa haitsukomppiin. Parhaimillaan biisi oli todella hurjaa kuultavaa - joskus tietenkin jäi hiukan päämäärättömäksi. Lucky Goldenin Timedance-biisi on vinkki keikkojen jamibiisistä.
  
  16/07/02 10:50

Name : Friend from the Fields
Current favourite song : Wigwam: Good mornington street
  
Message : Eilinen keikka Oulussa oli jälleen vaikuttava. Hienoa oli kuulla sulassa sovussa uutta ja vanhaa materiaalia. Biisilista oli sama kuin Porissa ja Jyväskylässäkin, muistaakseni. Bertha Come Backin jälkeinen kappale oli hienoinen mysteeri, kummallista kuulla Wigujen soittavan jotakin tunnistamatonta. Mielestäni Jim jälkispiikkasi sen nimellä "Bertha Comeback", jonkinlainen jatko-osako? Rekulta katkesi kieli kaksi kertaa, mikä veti naamaa ruttuun, vaikka ainakin Esaa ja Kepaa hymyilytti. Encore- Do or Diessä aloin aavistella Rekulta raivoisaa sooloa, kun kielikatkeilut kasasivat paineita, ja Esan moog-soolo oli härnäävän upea. Kunnon kepitystä sieltä sitten tulikin.

Varovaisen alun ja taukojen vuoksi keikka pääsi kunnolla lentoon vasta lopun lähestyessä, joten yleisö jäi raivokkaasti vaatimaan lisää. Vaikkapa Heaven in a Modern World olisi varmasti kolahtanut loppuun, klassikoista puhumattakaan. Jäipähän jotain seuraavillekin keikoille. Hienoa.
  
  15/07/02 13:28

Name : Esa
  
Message : Sorry for the confusion, but from Rytmi "Nikamo on nykyisin Helsingin Ortodoksisen seurakunnan ruotsinkielinen uskonnonopettaja. Hän soittaa Gamelan Hanuman -yhtyeessä." He is a religion teacher at the Russian orthodox church, in Swedish, and plays in GH.
  
  15/07/02 01:49

Name : Esa
Home page : http://www.rytmi.com/rytmi500/5nikamo.html
  
Message : Sorry, it was Rytmi. That link above does not really explain much. Mikko has a link to Nikamo (or Russian heritage) and balalika music.
  
  15/07/02 01:44

Name : Esa
  
Message : Martin, there was a bit in the Rumba articles, I think. He traveled to India but is now back in Finland. He had something to do with one of the Swedish speaking churches and youth groups, maybe music.
  
  15/07/02 01:38

Name : Ilkka, Jyväskylä
Current favourite song : Wigwam: Drive on driver
  
Message : Wigujen Jyväskylän keikalla kuultiin näemmä samat biisit kuin Porissakin: erittäin mielenkiintoinen lista uutta ja vanhaa. Bertha Come Backin jälkeen tuli tuntematon,(uusi?), hieman reggaevaikutteinen biisi, jossa taidettiin sanoa jotain: "Rudy come back...", tai jotain sellaista.

A-Salilla yleisön into ja mielenkiinto säilyi hienosti loppuun asti, välillä varsin kovasta yleisvolyymistä huolimatta. Soundit olivat kyllä balanssissa ja Wigut soittivat taidolla ja varmaotteisesti. Viimeisen encoren jälkeen kansa vaati vielä lisää, mutta tyytyväisen oloinen Måsse kävi Jimpan mikrofoniin huikkaamassa: "Ei jaksa enää..."
Myös Rekku piipahti mikin äärellä lopuksi: "Olemme otettuja - kiitos!"

Hieno keikka siis! Tulipa nähtyä saman viikon aikan sekä Wigut, että Pressa Hangossa. Antoisia aikoja eletään - verrattuna 80-lukuun, jolloin nämä bändit kolahtivat ekan kerran.
  
  14/07/02 20:33

Name : heikki tegelman, kuopio
Home page : http://www.saunalahti.fi/tegelman/
  
Message : Kiitokset jykyläkeikasta 13.7.-02. Erityiset terveiset Mosselle- siitä on aikaa kun Kuopiossa Finnforestia pohjustit. Ne olivat perheellemme tärkeitä aikoja. Kiitos niistä. Soittosi kulkee yhä hyvin. Itse olen palannut kontraan.
  
  14/07/02 14:04

Name : Jenni, Helsinki
Current favourite song : Jimppa: Just My Situation
  
Message : Tuo biisilistahan kuulostaa tosi hyvältä! Odottelinkin, että kunhan Wigut paukahtaa Tavastialle toisen kerran levyjulkkarin jälkeen, vanhoi ja uusia biisejä soiteltais saman verran. Ja sehän taas olisi tämmösen wigudiggarin unelma! Meinaan kyllä se täälläkin tuo Titan's Wheel on soinu...

Harvoin sanon, mutta kyllä kun keikkahintoja vertailee, niin wiguthan on erittäin edullinen harrastus. Voishan sitä nyt muutamalla eurolla nostaa sitä lipunhintaa, ilman, että kukaan vielä alkais nurisemaan...
  
  14/07/02 13:33

Name : Pete
  
Message : Pori 12.07.02 settilista
(kiitos Tony)
Bitesize/Remains/Mornington/
Other side/Colossus > Bertha > ? /
Titans/Lizard/Greatfield/Driver/
That´s The Way
E:Way (reprise) > Die/Bless
  
  14/07/02 13:13

Name : Martin, Sunderland England
Current favourite song : Vavare Lasse - Hoola Bandoola Band
Found : Just surfed on in
  
Message : Would anyone out there like to enlighten me as to the musical career of Nikke Nikamo after he left Wigwam?.
Much appreciated.
  
  13/07/02 22:19

Name : vesa
  
Message : Eikö kukaan ole Porissa ollut eilen, minkälainen setti oli?! Onkohan isoja muutoksia kuukauden takaiseen keikkaohjelmaan?

Uskomaton viikonloppu muuten, tänään soittaa Wigwam melkein naapurissa ja huomenna kuulee Pressan Hämeenlinnassa! Ei olis vaikka viisi vuotta sitten uskonut tämmöiseen.
  
  13/07/02 15:05

Name : Suonna
  
Message : Magyar: Ilovaari-rock, Ilosaari, Joensuu pe 12.07.2002. 20 min.
1. Uusiin maisemiin 2. Häät joen rannalla 3. Monoihminen 4. Kaupungin Tarzan.
Harry Gunarupulos (voc), Kari Huttunen (gt), Ari Ruippo (gt), Teuvo Bovellan (keys), Ismo Ruippo (bs), Heikki Hakulinen (drs).
  
  13/07/02 12:10

Name : Jenni, Helsinki
Current favourite song : John Mayall's Bluesbreakers - Key To Love ;D
  
Message : Mikolle tiedoksi, että tuli tiedustelujen kanssa vesiperä :(
  
  12/07/02 21:55

Name : Suonna
  
Message : Täällä Joensuussa on tänään luvassa iltayhdeksän maissa yet-another-Love artist-comeback, kun Magyar soittaa Ilovaarirockissa. Saa nähdä miten Saastepilkku svengaa.
  
  12/07/02 15:29

Name : Jakke, Espoo
  
Message : Taisipa Tolonen olla tänään Espan lavan reunamilla pyörän kanssa, odottelin jo lavalle:)

Jos ei ollut Tolonen, niin joku aivan samannäköinen herra oli kuitenkin kyseessä:)

  
  12/07/02 01:18

Name : Ilkka
  
Message : Hangon Makasiinissa kuultiin Pressalta seuraavat kappaleet (ei välttämättä tässä järjestyksessä):

Drinking, Deep Thinker, Struggling for Freedom, I Love You Teddy Bear, Weather Brightly, Tis Me Tis You, Introduction/Driving Through, You'll Be Back for More, Tell Me More, Last Quarters, The Bargain ja encorena Zappan King Kong.

Sunnuntaina taitavat olla Hämeenlinnassa, joten kynnelle kykenevät tsekkaamaan! Itse ryhdyn jo valmistautumaan lauantai-illan Wigwam-keikkaan Jyväskylässä. Tervetuloa JKL:ään, Wigut!
  
  12/07/02 00:50

Name : Ilkka, Jyväskylä
Current favourite song : Pressa: Selvä Näkijä
  
Message : Palasin juuri Hangosta, jossa tapahtui mm. seuraavaa:
Keskiviikkona 10.7. TASAVALLAN PRESIDENTTI OLI YLLÄTYSKEIKALLA HANGOSSA Makasiini-nimisessä ravintolassa!!!

Yllätys oli melkoinen, kun kaupungissa asuva veljeni asiasta informoi. Eikun paikan päälle tsekkaamaan, pitikö uutinen paikkansa - ja siellähän äijät olivat! Alkuperäiskokoonpano, paitsi bassossa oli "Häkä" Virtanen. Lieneekö Måsse ollut valmistautumassa Wigu-keikkoihin?

Makasiini oli lopulta ääriään myöten täynnä - lähinnä keski-ikäistä, purjehduslomalla ollutta porukkaa. Tunnelma oli ihan mainio, vastaanottavainenkin, ja Pressan kaverit totutun kovassa vedossa. Ehkä kokonaisuus oli paikoin hieman hatara, mutta yksilöinä kuultiin hienoja, vapautuneita esityksiä. Erityisesti Junnu Aaltonen oli kumman energisellä tuulella: kävi jopa erään kappaleen aikan Tolosen luona imitoimassa Ian Anderson-poseerausta: yksi jalka ilmassa jne, ja sekös Tolosta huvitti!
Frank Robsonia taisi sen sijaan jokin murhe vaivata, kun kaveri ei juuri myhäillyt, eikä puhua pukahtanut. Frank lauloi kyllä mainiosti - ja soitti muuten varsin tyylikkäästi koskettimiakin!

Kaiken kaikkiaan mainio ilta! Ihme, ettei keikasta juuri etukäteen puhuttu - itsekin osuin paikalla lähinnä sattumalta...
  
  12/07/02 00:38