Wigwam - guestbook

Name : Esa
  
Message : Klubeissa, baareissa ym. bändin ON soitettava lujaa, sillä jos bändi on vain joku covers bändi, ihmiset puhuvat kovaäänisesti (kun kuitenkin on jo se musiikki, ja kuitenkin tarttee keskustella)ja viis välittävät bändistä. Jos paikalla on vain tosi faneja, tunnelma on erilainen.
  
  14/08/02 13:41

Name : mika
  
Message : kyllä kai soundien puuroutumiseen suurin syy on se, ettei miksaajat osaa pitää volyymitasoa sellaisena, että se soveltuu paikan akustiikkaan ja kokoon. Gardenissakin pystyy soittamaan selkeillä soundeilla, jos niin halutaan. Wigwamin keikka vaan oli alusta lähtien sellaista volyymipuuroa, että alta pois.
Gardenissa olen ainakin saanut selkoa soundeista Vesku Loirin keikalla ja silti bändin ei tarvinnut soittaa hiiren hiljaa.

Wigujen osalta eniten mielestäni huonosta miksauksesta kärsii Kotilainen ja hänen hienot kosketinkuviot/äänimaailmat.
  
  14/08/02 12:12

Name : Janne Yliruusi
Current favourite song : Peter Gabriel - Family And The Fishing Net
  
Message : Ei noi ravintolakeikat kyllä mitään musiikin juhlaa koskaan ole. Kyllä siinä on itsekin muutama tuoppi pakko napata että meiningistä pystyy mitenkään nauttimaan.

Mieluiten kyllä kuuntelisin bändejä jossain Savoyn kaltaisessa paikassa istuen ja selvinpäin. Mutta se ei kai ole kovin ROCK...
  
  14/08/02 09:12

Name : mika, espoo
Current favourite song : song within a song
  
Message : Esa mainitsee kiltisti;"isohko humalainen nainen istuu lavan reunalla". No, tämä samainen nainen pyöri jossain vaiheessa tanssilavalla selällään melkoisessa koomassa. Mutta itseasiassa hän tuijotti Jimiä silmiin parin metrin etäisyydeltä melkein koko konsertin ajan (yrittikö iskeä?)- saattoi Jimiä hatuttaa moinen...
  
  13/08/02 22:03

Name : Esa
Home page : http://www.njet.net/palstat/article.phtml?art_id=424
  
Message : Jaha, tarttee sitten korjata. Sepustin jo kokemuksiani eilen. Yllä.
  
  13/08/02 14:53

Name : Janne Yliruusi
Current favourite song : Camel- Never Let Go
  
Message : Esa: Kyllä se tunnelma Tapiolassakin nousi loppua kohti.
  
  13/08/02 08:46

Name : Esa
  
Message : Jaa, ennen Drive on Driveria oli Greatfield.
  
  12/08/02 20:20

Name : Esa
  
Message : Tapiola-Espoossa:Bite Size, Remains To Be Seen, Good Mornington St, Lost Lizard King, To The Other Side, Colossus, Bertha, Titans Wheel, Drive on Driver. Sitten lähdin.
  
  12/08/02 20:13

Name : Esa
Home page : http://njet.net/njet/forum/thread.phtml?msg=40051
  
Message : Lisää selostusta..
  
  12/08/02 15:39

Name : Esa
  
Message : Ehdin noin 10 biisiä kuulemaan Tapiolassa. Lista jälkeenpäin. Ihan kiva, vaikka betoninen tila oli kehno. Parhaiten kuuli seisten tanssitilan edessä, muuaalla klubissa melko surkea soundi ihan joka reunalla. Lähdin aikaisin kun olin fyysisesti väsynyt enkä halunnut tapella kännipäiden kanssa takseista.
  
  12/08/02 14:14

Name : Jake
Current favourite song : Eddie & The Boys
  
Message : Olisiko kenelläkään Hard & Hornyn 1. painoksen omistavalla halua kopioida mukana tullutta bookletia pientä korvausta vastaan...? Kyselen tätä pelkästään bändin fanin näkökulmasta, en bisnesmielessä (jos sillä nyt sellaista tehdä voisikaan).
  
  11/08/02 23:05

Name : Tuomas Peltonen, Turku
Home page : http://users.utu.fi/tuvepe
  
Message : Puolalanpuiston tämänpäiväisen keikan settilista:
Lost Lizard King | Good Mornington Street | To The Other Side | Bertha Come Back | Remains To Be Seen | Drive On Driver | Do Or Die | That's The Way

Lyhyt keikka, joka kesti vain tunnin. Encoreita ei tullut, koska kahdeksan jälkeen ei saanut enää möykätä. Olosuhteisiin nähden kuitenkin ihan hyvä keikka.
  
  11/08/02 21:17

Name : Närkästynyt
  
Message : Johan toi Wigujen miksaushomma on ollu koko tämän vuoden ihan arsesta.Verratkaa kansalaiset soundia viimekesään,tai älkää verratko,ikävä tulee.Minkä takia tollanen ryhmä ei voi hankkia ammattimiehiä taakseen,eihän tollaset kesäpojat muuta kun karkottavat paatuneimmatkin fanit pois kuvioista.Kyllä se suututtaa seistä katsomossa kun basso on yhtä huminaa,laulua ei erota jne...viisaan näkösenä siellä kioskissa seistään mutta miksauksesta ei tiedetä hevon ......,sellanen neutraali kuulon omaava miksaaja ois ihan paikallaan.
  
  11/08/02 14:23

Name : Pete
  
Message : Olen samaa mieltä kuin Mika,oma
ammattitaitoinen miksaaja olisi
paikallaan.
Soundit Tapiolassa olivat todella
huonot. Jimin laulu oli aivan puu-
roa,Rekku ja Esa oli miksattu aivan
liian taka-alalle,Kepan rummut kuu-
lostivat karmeilta ja kaiken kruuna-
si Måssen kumiseva basso.
Kaikkea syytä ei voi ilmeisesti laittaa miksaajan piikkiin koska
Gardenin sali oli n.10 metriä korkea ja toinen seinä oli lasia.
Ei olisi uskonut viidentoista käydyn
2000-02 Wigu-keikan jälkeen että
joutuu kesken poistumaan mutta niin
kävi.
  
  11/08/02 13:08

Name : Janne Yliruusi
Current favourite song : Do or Die
  
Message : Hih, Minäkin olin vessassa tuon Fleetwood Mac-episodin aikaan! Varsin hupaisaa.
Kyllä on keikkapaikkana vaan paska tuo Garden. Toisaalta enpä muuta odottanutkaan. En usko, että huonot soundit olisivat johtuuneet niinkään heikosta miksauksesta vaan salin ankeasta akustiikasta. Keikan alussa kaikki oli yhtä puuroa, eikä laulu kuulunut lainkaan, mutta kyllä se siitä sitten hieman parani.

Wigwam veti olosuhteisiin nähden kuitenkin hyvän keikan. Bändi ei lannistunut vaikka yleisö oli mitä oli ja soundit kaukana täydellisestä. Etenkin Rekku soitti 100% antaumuksella. Kohokohta minulle oli loista Do Or Die joka kuulosti suorastaan orgastisen hienolta. Esa Kotilainen määrää!
  
  11/08/02 12:57

Name : mika
  
Message : eilisestä keikasta; ekana tuli mieleen, että Wigujen pitäisi saada viimeisen päälle hyvä miksaaja (toinen vaihtoehto on, etten ite pysty erottamaan kitara / kosketinsooloja / lauluosuuksia selkeästi - tätä en kiistä ollenkaan). Kohokohta oli Colossus.
Uudet biisi olivat melkein kaikki mahdottoman puuroja. Vanhoista tuli ainakin Bertha (kova!), Do or, Bless Your. Yleisöä säälittävän vähän. Sitten pitää mainita vielä, että Espoolaiseen kusipäiseen tapaan (puhun kotikaupungistani, valitettavasti), yksi jo aiemmin illalla väkivaltaisesti ja uhkailevasti esiintynyt tyyppi, otti Jimin mikin ja puhui jotain aivan käsittämätöntä kuutamopaskaa parin minuutin verran. Miehen ulkoinen olemus (ei iso eikä lihaksikas mutta oikea kerho) teki sen, ettei häntä edes heitetty pihalle.
  
  10/08/02 22:41

Name : mika, espoo
Current favourite song : King Crimson: Starless
  
Message : Aito episodi eilen Gardenin miesten WC:ssä. Nuorehko, juopunut heppu oli selkeästi tullut viettämään iltaa muulla tavoin, kuin Wiguja kuunnellen (varmasti vahingossa). Puhui kännykässään kaverilleen jolta pummasi kyytiä pois, ja yritti tapailla illan pääesiintyjän nimeä ihan todenteolla... " täällä soittaa toi toi toi Fleetwood Mac!". Huussin loosista joku korjas, että "eiku Wigwam"...että näin.
  
  10/08/02 22:23

Name : eddie from the boys
Current favourite song : floyd: dogs
  
Message : Osaa jimppa hyvin suomea. Mites eilinen settilista?
  
  10/08/02 10:47

Name : Finnspång
Found : Just surfed on in
  
Message : Kertokaapa, osaako Jimppa hyvinkin suomea?
  
  09/08/02 21:40

Name : Ovaska
Home page : http://www.colditz.tk
  
Message : My band Colsitz plays Wigwam`s song Frederick and Bill and that song can be heard in september 17 in Helsinki at On the Rocks. Welcome everybody!
  
  09/08/02 19:49

Name : Matti, Helsinki
Home page : fubar
  
Message : Minä ainakin tulen Tavastialle torstaina jos tolpillani olen. Sattuu vielä olemaan omat synttärit - sangen oivake lahja lähteä Wigukeikalle (:
  
  09/08/02 18:47

Name : Janne Yliruusi
Current favourite song : Rhythm Of The Heat- Peter Gabriel
  
Message : Uskaltautuuko kukaan tänään Gardeniin Wiguja katsomaan?
  
  09/08/02 14:27

Name : Suonna
  
Message : Stupido Shopin mainoskirjeen mukaan nyt ois saatavana Elonkorjuun Harvest-cd (10,90 e) ja Jukka Tolosen Silva the Cat 12" (7,90 e, JazzPuun julkaisuja).
  
  09/08/02 11:59

Name : Jenni, Helsinki
Current favourite song : Led Zeppelin - Celebration Day
  
Message : Kukaan menossa Tavastialle ens torstaina?
  
  08/08/02 23:05

Name : Hannu
  
Message : Tiedoksi kiinnostuneille; Huutonet pitää sisällään tuossa keräilyharvinaisuudet osastossa muutamia Wigujen vinyylikohteita Light Ages,Pedagogi/Häätö sekä Jimin Do the Pigworm sinkun. Tämän hetken hinnat olivat 10 €:n paikkeilla.
  
  08/08/02 19:44