Wigwam - guestbook

Name : Esa
  
Message : In the future, when this Wigwam site is HUGE, maybe we can have 2 guestbooks (or a message board), one in English, to lure fans like Jack into discussions.
  
  10/09/02 15:24

Name : Ykä, Helsinki
Current favourite song : Hatfield And The North: Share It
  
Message : Esa kirjoitti:
>Pitääkö tehdä raita raidalta >äänestys TW biiseistä? Drive on >Driver toimii sellaiselle yleisölle j>oka ei tunne bändiä kovin hyvin.

Ostin TW:n, ja 10 -vuotias poikani kuuntelee levyä innoissaan, mutta useimmiten pelkästään "Drive on Driver" -biisiä.
  
  10/09/02 14:07

Name : Jack Drake, Durham, NC, USA
Current favourite song : May Your Will Be Done Dear Lord, etc.
Found : Just surfed on in
  
Message : To Jim, Rekku, and all the members past and present, a huge THANK YOU for the music. I've just recently "discovered" Wigwam and I'm simply blown away. How could I have missed out for so long?

Both versions . . the art rock and "deep pop" . . . . resonate deeply.

Thank you all once again and keep up the good foight!!!
  
  10/09/02 11:49

Name : Heiskasen Tommi
  
Message : Jeps,sen verran mitä alustavasti on pähkäilty paikan suhteen niin tämä vaihtoehtohan löytyy tosiaankin Pieksämäki-Suonenjoki maastosta,pikkuinen,joidenkin maalaistilojen muodostama Kotamäki niminen paikka.Ja täältä Kotamäestä lakkautettiin kyläkoulu tässä hiljattain joten siinähän oisi oiva paikka tällaiselle tapahtumalle,ainakin sen satakunta henkeä se vetäisi että ei mitään.Ja sen kun tietäisi että yläkerran ukko soisi hyvää keliä niin sitten löytyisi lääniä ympäristöstäkin,mm.metsän keskellä sijaitseva urheilukenttä lampineen loisi kesäyössä tietynlaista wigwam-mystiikkaa,mikäli Kotilainen saataisiin moogeineen vinguttamaan lammen keskelle,yön sumu verhonaan.Mutta tämä vaihtoehto on aivan alkutaipaleellaan,mitään lupia kylätoimikunnalta tai muilta asianomaisilta ei ole selvitelty,tämmönen lienee vaatii jonkin huviluvan jostain viranomaiselta tai sinnepäin ainakin ja sit vielä se että miten paljon tämä syrjäisyys verottaa kansaa ja aiheuttaa kulkuyhteys ongelmia?Asiaa pitää lämmitellä ja hemmetti ehdottakaa toki muitakin vaihtoehtoja!!
  
  10/09/02 09:24

Name : janus
  
Message : Ferry-lipuilla oli liian kova hinta joten en ollut paikalla. Miltä kuulostaa tuorein levy Frantic? Jakoi ainakin kriitikoiden mielipiteet.
  
  10/09/02 08:58

Name : Ovaska, Hyvinkää
Home page : http://www.colditz.tk
  
Message : No,Colditz vois tulla myös meetingiin soittamaan tuota proge-vivahteista heavya ja rockia ja tietty tuon Wigwamin Frederick and Billin!
  
  10/09/02 00:45

Name : Ovaska
Home page : http://www.colditz.tk
  
Message : COLDITZ, kokeilevaa ja perinteistä heavya ja progea yhdistelevä bändi keikalla Helsingin On the Rocksissa tiistaina 17.9. Livesetissä mukana Wigwamin frederick and bill, tervetuloa kuuntelemaan!
  
  10/09/02 00:40

Name : Mikko
  
Message : No, Pieksämäki-Suonenjoki-akselilta paikkaa on katsottu, mutta Heiskasen Tommi voisit kertoa tarkemmin, jos vieraskirjaa satut lukemaan. Eikös se vähän ladon tapainen paikka olisi, vai?

Kustannuksia homman järjestämisestä vähän koituisi, joten joku pääsymaksu tai vastaava veloitus olisi luultavasti perittävä.

For non Finnish Wiggy buffs: We are thinking about organising a Nuclear Netclub meeting in Finland next summer.
  
  09/09/02 16:20

Name : Jenni, Helsinki
Current favourite song : Led Zeppelin - Four Sticks
  
Message : Onko Mikko jo sulla tiedossa, että missä kaupungissa se tapaaminen sitten joskus tulee olemaan? Joensuu? Savonlinna? Joku lato sen tapaamispaikan pitäis olla, että saadaan stage ja tarpeeks tilaa, jotta kaikki sankoin joukoin saapuvat matkalaiset mahtuu sisään!
  
  09/09/02 15:24

Name : Antti, Kuopio
  
Message : Mitämitämitä? Ettäkö tapaaminen suunnitteilla? Totta ihmeessä kiinnostaa! Ajankohta??
  
  09/09/02 13:16

Name : Esa
Home page : http://www.palasokeri.com/modules.php?op=modload&name=Sections&file=index&req=listarticles&secid=3
  
Message : Voin sitten vaikka soitta lopulta Mikolle, kun pidätte miittiä.

Siirsin palstojani, Palasokeri otti 3. Yllä osoite. Njetissä on vielä samat myös.
  
  08/09/02 19:23

Name : Jenni, Helsinki
  
Message : Mä saavun vaikka jalan, jos ruvetaan miittii järjestämään!
  
  08/09/02 18:43

Name : Heikki Kerkkänen, Jyväskylä
Current favourite song : Neil Young&Crazy Horse: Cortez the killer
  
Message : Juu, meeting ois asiaa. Ihan mielenkiintoista olisi tavata samasta musasta tykkääviä ihmisiä, joita ei muuten näe.

  
  07/09/02 20:00

Name : Suonna
  
Message : Jep, jos tuo tapaaminen tapahtuu, niin joensuulainen Tuhatkauno saapuu ehdottomasti bileisiin soittamaan Party Upstairs -henkisen Pembroke/Wigwam-tribuuttisetin.
  
  07/09/02 16:43

Name : Niclas Calenius, Helsinki
Home page : 66.250.32.87
Current favourite song : Bob Dylan - Tomorrow Is A Long Time
Found : Just surfed on in
  
Message : Hello!
Olin Ferryä kuuntelemassa sikahinnoila keskiviikkona ja täytyy sanoa että hyvässä vedossa mies oli.Ferry tuli yllättäen yksin lavalla esittämään ekan biisin!Neljä seuraavaa kappaletta meni silleen että lavalle tuli aina yksi lisämuusikko per kappale.Kitaroissa kuultiin vanhoja hemmoja Chris Spedding ja Mick Green.Rummuissa oli alkuperäinen Roxy - Paul Thompson! Istuin loistavilla paikoilla toisella rivillä juuri taustalaulajia vastapäätä. Ei ihme että Ferry kuulemma tapailee toista heistä! Vaimokin kuulemma on jätetty, että kyllä vanha kehtaa!

Tässä biisilista:
The Only Face/Don't Think Twice,It's Alright/Falling In Love Again/Carrickfergus/Smoke Gets In Your Eyes/My One And Only Love(Instrumental)/Thrill Of It All/It's All Over Now,Baby Blue/Cruel/My Only Love/Both Ends Burning/Tara/Limbo/Boys And Girls/Slave To Love/Jealous Guy/Love Is The Drug/Do The Strand
Encores: Let's Stick Together/I Thought

Kulttuuritalon takakatsomo oli aika tyhjillään. Ei mikään ihme kuin ajattelee lippujen hintoja (70/55)
Näin myös Ferryn Tukholmassa 11/88 ja Lontoossa 1/89 (mukana Andy Mackay parilla biisillä!) Niillä keikoillakin kannatti käydä, sillä Kultsalla ei kuultu sellaisia helmiä kuin In Every Dream Home A Heartache, The Right Stuff, Kiss and Tell ja mielettömän upeana juuri Tukholmassa mieleen jäänyt "Windswept" (Boys and Girls levyltä)
  
  06/09/02 23:24

Name : Matti
Home page : fubar
  
Message : Vai että miittiä? Mukana ehdottomasti, mikäli ajankohta vaan saadaan selville riittävän ajoissa että osaa järjestellä menemiset sopivasti. (:
  
  06/09/02 21:11

Name : Jakke, Espoo
Current favourite song : Lou Reed: Satellite of Love
  
Message : Hyvä idis, mutta ehtiikö ennen ensi kesää?
Eikös 70-luvulla toiminut Wigwam fanclub? Tosiasiassa nämä sivuthan ovat nykypäivän fanclub, tieto ja aiheeseen liittyvät jutut tulevat vain nopeammin kuin esim. kerran kuussa ilmestyvät kerholehdet.
  
  06/09/02 20:54

Name : mika
Current favourite song : David Sylvian: September
  
Message : Alustavasti yes.

Entäs se Ferry? Oliko kukaan? Saiskos arvioita?
  
  06/09/02 20:36

Name : Mihail, Jkl
  
Message : kyllä miitinki kiinnostais kovasti!
  
  06/09/02 19:19

Name : Joiku, Ivalo
Current favourite song : Simo Salminen : Alle lujaa
  
Message : Jo vain mieki tulen. Vanhaki voipi näyttää, miten suopunkia nakathaan ja saatampa mie kiehhauttaa teille kunnon poronkoparakeiton. Nähhäänpä sitte kesälä viimeisthään.
  
  06/09/02 18:22

Name : Pertti, Hyvinkää
Current favourite song : Hedningarna: Min skog
  
Message : Kyllä on kiinnostusta.
  
  06/09/02 17:27

Name : Mikko Meriläinen
Home page : Nuclear Netclub
Current favourite song : Hawkwind: You Shouldn't Do That
  
Message : Niin, olisiko teillä kiinnostusta Nuclear Netclub -miitinkiin ensi kesänä? Muutaman aktiivin kesken on ollut hieman keskustelua sellaisen järjestämisestä, sovelias paikkakin on keskisestä Suomesta katsottu. Luvassa olisi livemusiikkia, syömistä, juomista, keskustelua.
  
  06/09/02 15:38

Name : Pertti, Hyvinkää
Current favourite song : Tapani Kansa:Hafanana
  
Message : Lienee aika paljastaa tälle yhteisölle että The Dark Emperors of Putrid Turmoil -duon Wigwam-tribuuttisetti alkaa olla hahmotelma-asteen jälkeisellä tasolla! Eli keikka nuclear netclub-livetapaamisessa voisi olla mahdollinen!
  
  06/09/02 13:20

Name : Mikko
  
Message : On se DVD ollut suunnitteilla, mutta käsittääkseni sellaista ei ole ainakaan ihan lähiaikoina ilmestymässä.
  
  03/09/02 13:43

Name : oudi
  
Message : olisin vaan kysynyt ja kysynkin, että oliko Wigwamilta tulossa jonkinmoinen dvd julkaisu?
  
  03/09/02 12:28