Wigwam - guestbook

Name : Esa
Home page : http://www.palasokeri.com/modules.php?op=modload&name=XForum&file=viewthread&tid=173
  
Message : Njet on alakanut kuivua kokoon. Musiikista keskustelen nyt Palasokerissa. Colossuksen pop upit ovat liian suuri vaiva.
  
  23/09/02 15:55

Name : Hezzu, Ylivieska
  
Message : Ööhh, mun mielestä In A Nutshell on aina ollu levyn parhaimmistoa :)
  
  23/09/02 10:18

Name : Mikko
  
Message : Hyvää julkaisematonta matskua kyllä riittää, lähinnä vuosilta 1975-77. Esim. Kotilaisen Esan kanssa esitetyt "pinkfloyd-biisit" varmasti hätkähdyttäisivät monia. Gutsin-Pohjolan-aikaisesta Wigwamista ei valitettavasti ole tiedossa juuri muuta kuin Ylen nauhoitukset.

Fairyport-suunnitelmien nykytilaa en tiedä.
  
  23/09/02 10:18

Name : janus
Current favourite song : Beth Orton: Daybreaker
  
Message : Onhan tuo Nutshell vähän sellainen täytepala. Siedettävä kuitenkin, ei tarvitse painaa stop-nappulaa. Pidän Lucky Goldenista lähes yhtä paljon kuin NN:sta. Monet ehkä vierastavat tuota levyä siksi että se on hieman alakuloinen. Myös Dark Album on minusta mainettaan parempi levy.

Fresh Garbage oli muuten ääriään myöten täynnä tavaraa. Mikko & Suonna: onko olemassa vielä paljonkin mielenkiintoista tavaraa joka ei päätynyt tuolle levylle? Entä onko Fairyport-remasterista kuulunut mitään?
  
  23/09/02 09:30

Name : Esa
  
Message : Kato vaan, jos ei Ronnie soita marimbaakaan, ei sitä sitten jaksa enää kuunnella. ;-)

Kun mulla oli vaan LPt, soittelin aina mieluiten Rumoursia, Lucky Golden oli jotenkin puuttellinen, edelliseen verraten. Siitä halusi jotenkin enemmän.

Jos jotain remasterointeja tehdään, olisi parempi lisätä saman ajan arkistoharvinaisuuksia. Jos niitä on, edes julkaisematon live raita samasta.
  
  22/09/02 23:05

Name : Pertti, Hyvinkää
  
Message : Nutshellissä Marimbaa soittaa Ronnien sijasta Jim.

Makuasioitahan nämä on, mutta mielestäni Nutshell on huono biisi.

Muuten Lucky Golden... on alkanut aukeemaan minulle toden teolla vasta viime vuosina. Uudelleenmasteroitu versio kera Wardance/Tramdriver -sinkun olisi aika hauska juttu.
  
  22/09/02 20:30

Name : Mikko
  
Message : Bless your lucky stars on myös Rekun sanoitus, tosin Jim lienee vähän jeesannut.
  
  22/09/02 15:02

Name : Esa
  
Message : Onko jossain esimerkkiä Rekun sanoista, muussa biisissä? Kun en oikein ole päässyt selvyyteen miten ne on laadittu, suomeksi vai englanniksi. Rumoursilla kaikki sanat paitsi Item Totem juttu laitetaan Pembroken nimiin.

Olen kuullut jotain epätarkkaa tästä sanojen laatimisesta Rekun ja Jimin yhteistyössä, joten en osaa arvailla todellista tilannetta.
  
  22/09/02 05:18

Name : Mikko
  
Message : Nutshellin sanat on kyllä Rekun!
  
  21/09/02 17:51

Name : Esa
  
Message : Montte, mäkin tykkään Nutshellistä. Kaikissa biiseissä jossa Ronnie soittaa marimbaa on jotain erikoista.

Silloin 99 kun Jimiä jututin, otin haastattelun kasetille. Yhdessä kasetissa oli Nutshell. Se oli soinut pari sekuntia ja Jim käski pistää sen heti pois päältä! Sehän on Rekun biisi johon Jim sitten keksi sanat, en tiedä oliko Rekulla Nut aiheita mielessä.
  
  21/09/02 15:56

Name : Lazer
  
Message : YABB:in board on myös ilmainen, eikä mainoksia ja pesee muutenkin ezboardin 100-0, mutta se pitänee virittää omalle palvelimelle, toisin kuin nämä freebokit jne.
  
  21/09/02 14:19

Name : Antti, Kuopio
  
Message : XL feat. Pekka Pohjola & Kie Von Hertzen
October 22, Kuopio
October 23, Helsinki
October 25, Tampere
November 2, Jyväskylä

Nuo keikat löyty Rockadillon sivuilta. Onko kukaan ollut kuuntelemassa tuota XL-Pohjola-von Hertzen- kokoonpanoa? Millaista tavaraa he soittavat?
  
  21/09/02 10:14

Name : Montte
  
Message : Mikä tuossa In A Nutshell biisissä on niin kamalaa? Tuolla yhdellä sivulla sitä kuvattiin näin: Just avoid the true lowpoints, like the horrible "In A Nutshell", and you have a fine album.
Pollissakin se oli saanut ääniä huonoimpana Wigu biisinä.

En ymmärrä. Minusta biisi on loistava! Hieno melodia ja mielenkiintoiset lyriikat, tykkään todella paljon.
  
  21/09/02 10:01

Name : Esa
Home page : http://members.surfeu.fi/mmerilai/wigwam/members/jim.htm
  
Message : Vaikuttaa siltä, että muutamat haluavat tänne viestitaulun tyylistä softaa. Ne halvimmat ja ilmaiset, EZ boardit, ovat melko kamalia mainoksineen.

Jimin tiedoissa, yllä, tarttis lisätä muutama rivi loppuun, aikoja 95 jälkeen ja siis ei enää Kansas Cityssä.
  
  20/09/02 16:51

Name : Heikki Kyllästinen, Joe ´n´ Sue
  
Message : KAKSI VIERASKIRJAA ??
Mitenkäs ois Mikko sellainen asia
että näillä sivuilla olisi KAKSI vieraskirjaa.
Eli tää YLEINEN vieraskirja ja sitten sellainen/sellaiset jotka olisi nimetty eri ALBUMIEN mukaan.
Kun henkilö olisi kirjoittanut viestinsä hän:
1)valitsisi SEND nappulan jolla se tulisi tänne YLEISEEN VIERASKIRJAAN
2)siten siinä olisi toinenkin jonkinlainen SEND nappula tai ALBUMINIMI.Sitä painamalla sama viesti menisi haluttuun ALBUMIvieraskirjaan. Tällöin olisi jotakin tiettyä albumia koskevat kommentit samoissa kansissa
helposti luettavissa. Oisko tällänen teknisesti toteutettavissa, vai onko tää edes hyvä idea ?


  
  20/09/02 13:11
 
Reply: Tuon tapaista systeemiä olen joskus ajatellut, mutta en ole mieltänyt albumikohtaista sivua vieraskirjaksi, vaan ennemminkin "fanien omat levyarvostelut" -listaksi. Linkki tälle sivulle/lähetettävälle lomakkeelle löytyisi asianomaisen albumin sivulta, miksei myös vieraskirjan index-sivulta. Teknisesti tämä olisi periaatteessa varmaan helppo tehdä, mutta vaatisi kuitenkin sen verran aikaa ja sumplimista, että ei ole ihan lähiaikojen suunnitelmissa. Enkä edes tiedä kiinnostaisiko ihmisiä lähetellä kommenttejaan albumeista. Joillain sivustoilla kai tällainen "arvosteluautomaatti" on käytössä.

Mikko

Name : Urpo
Home page : http://www.rockadillo.fi/
  
Message : Rockadillon sivuilla on Jussi Niemen arvio Pohjolan viikon takaisesta konsertista
  
  19/09/02 16:55

Name : Esa
  
Message : Insinöörit rockaa!(niin, ei me teknisen alan ihmiset ja muut olla kaikki nörttejä) Samoilta Moog sivuilta:
"Eriskummallinen projekti:
Moog ja kolme muuta insirööriä (+ Tombe kuvittajana) rakentelevat fysiikan ja matematiikan oppikirjaa lähinnä ammattikoulujen partureille ja ihonhoitajille. Kirjan deadline on vuoden vaihteen tienoilla. Saas nähdä, hankkivatko innokkaimmat fanit tämänkin opuksen kokoelmiinsa?"

Virtanen muistoihini, puistokieikka Jyväskylässä, mahtuu setin alussa Velton kitaraongelmat. Siihen vaihdettiin kieltä, johon Moog meni epäilemään että Veltto käyttää kielinä paperinarua...
  
  19/09/02 16:33

Name : Mikko
Home page : Koskisrock 1971
  
Message : Linkin takana on Intro-lehden juttu Koskisrockista jossa Wigutkin olivat mukana. Sivulta löytyy linkki kuvaan jossa Moog Konttinen on karhupuvussa Koskisrockin lavalla.
  
  19/09/02 16:18

Name : Friend from the Fields
Current favourite song : Velvet underground: New age (live '69)
  
Message : Uzvan uutukaista pitää kyllä kehua, vaikken ole vieläkään toipunut ensimmäisestä levystä. Ilmavuutta, luonnollisuutta, orgaanisuutta. Välillä hämmästyy, että eihän levyllä ole ollenkaan koskettimia mukana. Ja silti kuulostaa noin hyvältä. Myös livenä.
  
  19/09/02 12:47

Name : janus
  
Message : Kasevan kaksi ensimmäistä on nyt julkaistu uudelleen – remastered. Pitäisi varmaan viimeinkin hankkia Kun maailma elää. Minulle se on hieman kaksijakoinen levy, ‘Sipuli-SanninÂ’ kaltaiset rallatukset eivät viehätä lainkaan siinä määrin kuin esim. upeat ‘KevätÂ’ ja ‘SyksyÂ’.
  
  19/09/02 08:45

Name : janus
Current favourite song : Patti Smith: Piss Factory
  
Message : Uzvan uusin on mainio levy. Raikasta musisointia. Pidän siitä enemmän kuin esim. Pekka Pohjolan viimeisestä levystä.
  
  19/09/02 08:36

Name : Hezzu, ylivieska
Home page : suuren kuusen alla kasvanut on, pienen pieni sieni yksinäinen..
Current favourite song : The United States Of America: The Garden Of Earthly Delights
  
Message : Uzvan uus on loistolevy! (ja tämä on rehellinen kommentti) Selvästi parempi ku eka, siinä on enemmän meininkiä :) Månsia kiitellään, mutta missään ei manita kuka on levyn tuottanu, oisko sitte peräti Måns... sellasta huhua on kuulunu ainaski.
  
  18/09/02 21:25

Name : Montte
  
Message : Tämä ei nyt taaskaan tänne kuulu, mutta minkälainen on Uzvan uusin? (aasinsillan saan kysymällä, että oliko Måns taas messissä?)

rehellisiä kommentteja!
  
  18/09/02 20:58

Name : Panu
  
Message : Joo.Kuuntelin juuri Jimin ja Rekun duona soittamaa Radio-Mafia liveä.Paljon parjattu Heaven in a modern world kuulosti riisuttuna versiona hyvinkin erilaiselta.Tuntuu,että kappale olisi voinut toimia paljon paremminkin,jos se olisi sovitettu "ilmavammin".Kuten Rytmi-arviokin toteaa, TW- versio on aika tukossa.
  
  18/09/02 18:26

Name : Jore
Current favourite song : Megadeth: fff
  
Message : Mun mielestä uuteen ikkunaan aukeaminen on kans hyvä juttu.
  
  18/09/02 16:06