Wigwam - guestbook

Name : Hezzu, Ylivieska
   
Message : Uutuus Lovelta:

ERKKI KURENNIEMI: Äänityksiä / Recordings 1963-1973 LXCD 637
Sähkösoittimen ääniä # 4 • Sähkösoittimen ääniä # 1 • On - Off • Hana • Antropoidien tanssi • Improvisaatio • Inventio • Outventio • Preludi • Nimetön • Virsi • Mix Master Universe 2
   
  14/11/02 00:11

Name : Urpo
Current favourite song : Handbags and gladrags
   
Message : Näin sitä kirjoja markkinoidaan. HIMin pissaleikit tänään Iltiksen lööpissä. Eikös Ilta-Sanomat kuulu samaan konserniin kirjan julkaisijan kanssa. Muistaakseni täällä joku kyseli Jonne Kullevaara & Heikki Hilamaan diskografiaa: Suomalainen progressiivinen rock 1967-2001. En ole kaupoissa nähnyt, mutta kirjastosta lainasin. Opuksen mukaan kirjaa voi kysellä ainakin Popparienkelistä.
   
  13/11/02 17:20

Name : pet-ter
   
Message : Kiitos vinkistä, Hezzu. Olen aikaisemmin yrittänyt tota warnerin valokeila-linkkiä, mutta se ei taida johtaa minnekään.

Eihän toi warner nyt mikään ihan paska lafka ole. Mutta voisivat kyllä panostaa pikkasen enemmän näihin uudelleenjulkaisuihin. Toteutuksen laatua voisi nostaa. Suurin osa näistä levyistä julkaistaan cd:llä vain yhden kerran ja siksipä ne pitäiskin tehdä tosissaan ja kunnolla.
   
  13/11/02 15:21

Name : Hezzu
Home page : http://www.warnermusic.fi/
   
Message : Niinno emmie tiijä mitään muuta paikkaa ku nuo Warnerin sivut. Sieltä ku klikkailee eteenpäin semmoseen osioon ku B2B+Media niin näkee viikon uutuudet, ja voi sieltä selata edellistenki viikkojen juttuja (Apollo viikolla 45 muistaakseni). Tuo osio on kyllä tarkotettu yrityksille (siis levykaupoille), mutta kun se linkki tuosa julkisesti on näkösällä niin kai sitä muutki saa tutkailla ;)
   
  13/11/02 10:19

Name : TimoV, Tampere
Current favourite song : Niemen: Sukces
   
Message : Kyllä Apollo levy ostaa kannattaa, pala suomalaista rock-historiaa. Puutteitakin tosin on, kuten tuon sinkkubiisin puuttuminen. Kannet taitaa olla aika lähellä alkuperäisiä, kaikkiin biiseihin on sanat. Tietysti olisi ollut mielenkiintoista, jos kansiin olisi saatu kunnon liner-notesit, mutta ainahan faktoja voi tarkistaa Hollen kirjasta.

Ehkä Warner katsoo kuinka hyvin tämä myy ja julkaisee Apollon uudestaan muutaman vuoden päästä bonusbiisein, jotta kaikki saavat ostaa sen uudestaan. Mutta loppujen lopuksi olen tyytyväinen, että tämä levy yleensä julkaistiin cd-mudossa, eli kyllä se ostaa kannattaa.
   
  13/11/02 10:16

Name : pet-ter
Current favourite song : fela kuti: zombie
   
Message : Kertokaa lisää Apollo-levystä, kannattaako ostaa? Onko mukana sinkkubiisi Ohjelmoitu ihminen? Haiskahtaa kyllä aika hutiloidulta cd-painokselta, jos mukana ei ole edes kunnollisia kokoonpanotietoja.

Jos Warner ei julkaise Koivistoista niin mikä sitten on tämä mysteerinen brittipulju? Tuliko samasta osoitteesta myös Oilingin ja Esa Pethmanin cd:t? Ja ovatko nämä (siis Oiling & Pethman) ostamisen arvoisia?

Mistä ylipäätään saa parhaiten tietoa warnerin uusintajulkaisuista, kuinka pysyä ajan tasalla? Kuka tietää, Hezzu?
   
  13/11/02 09:57

Name : k.p.tikka-ri
Current favourite song : Piknik: Mi kak trepetitnyi ptizi
   
Message : No mitäs mieltä Apollosta?
Ei se meikästä kyllä NIIN huono levy ole, mitä nyt naivi. Ja ihmeen paljon urkuja on esillä ottaen huomioon, että kokoonpanossa ei niitä kukaan soita, ainakaan kannen mukaan... Gustu koko ajan???
   
  13/11/02 08:13

Name : janus
Current favourite song : Kauko Röyhkä: Pieni mies
   
Message : "Viime aikojen proge shokki (siis negatiivinen); Enid; Touch Me. Ehkä muut kiekot parempia."

Kolmesta kuulemastani Touch Me oli paras. Ihan kelpo levy.
   
  12/11/02 14:27

Name : Lazer
   
Message : "Onko Warnerin suunnalta muita uutisia, kenties lisää Eero Koivistoista "
Eihän "omistamme oikeudet lähes kaikkeen vanhaan suomalaiseen, mutta emme julkaise" Warner ole Koivistoista varsinaisesti julkaissut. Wahoo! oli jonkun brittipuljun tilaus Warnerilta.
   
  09/11/02 20:17

Name : mika
Current favourite song : wigwam: international disaster
   
Message : mitä? ai paratiisiseurakunnan saarnaaja Mustapää vai?
Viime aikojen proge shokki (siis negatiivinen); Enid; Touch Me.
Ehkä muut kiekot parempia.
   
  08/11/02 21:58

Name : paratiisi
   
Message : PARATIISI
tulee
oletko
valmis?

www.paratiisi.info
   
  07/11/02 13:52

Name : Kai Hirvasnoro
   
Message : Mitenkäs tuo Direct Connect -ohjelma oikein toimii? Ja kannattaako modeemikäyttäjän edes vaivata päätään koko asialla?
   
  07/11/02 13:44

Name : Hezzu, Ylivieska
   
Message : Apollo on tämän viikon Warner-uutuuksia.
   
  06/11/02 11:47

Name : PET-TER
Current favourite song : KATRI HELENA: SYYSUNELMA
   
Message : Upeat sivut Dannyllä, kiitos linkistä ja vinkistä, kerrankin suomalaisella artistilla todella informatiiviset ja selkeästi kuvitetut kotisuvut, hienoa!

Toi Apollon cd-julkaisu kiinnostaa kovasti. Onko tämä tulossa Warnerilta vai Ektrolta? Ja onko sinkkubiisi bonuksena? Onko Warnerin suunnalta muita uutisia, kenties lisää Eero Koivistoista tai esim. Unisonon loistava levy?

Ja miten ihmeessä Loven remasterointitouhu on tyrehtynyt kokonaan? Eikös sieltä pitänyt tulla ainakin Pressan eka ja Wigujen Fairyport jo aikoja sitten!!! Kuka tietää???
   
  06/11/02 10:51
 
Reply: Tiettävästi Fairyportin remasterointi on edelleen heillä suunnitelmissa, mutta ihan lähiaikoina se ei ole tulossa.

Mikko

Name : jyri
   
Message : Rocktopsin sivuilla on myös Jimin & Rekun duokeikoista seuraavaa tietoa:

04.12. HELSINKI, London Pub
18.12. TAMPERE, London Pub

   
  06/11/02 10:30

Name : Urpo
Home page : http://www.danny.fi
   
Message : Dannyn osoite tuossa. Onko Apollon uud.julkaisua näkynyt kaupoissa. Fennica Recordsin nettisivuilla se on roikkunut uutuuslistalla jo pitkään.
   
  05/11/02 21:42

Name : Urpo
   
Message : Uuden Soundin mukaan Pekka Pohjolastakin on kirja tekeillä. Luin juuri Juho Juntusen HIM-kirjan, joka pissaleikkeineen taitaa kertoa enemmän kirjoittajastaan. Dannyn raikkaanvärisiltä sivuilta voi käydä tarkistamassa ketä wiguja on aikoinaan soittanut Danny Showssa.
   
  05/11/02 21:36

Name : Wigman
   
Message : Onkos huhuja vielä liikkunut wigujen miehistöuudistuksista?Ketäs näämme lauteilla talven keikoilla?
   
  04/11/02 23:09

Name : Suonna
   
Message : No johan on komea lista!

Päivän Keskisuomalaisessa on juttua Pohjolan ja XL:n Jyväskylän keikasta. Mukana mm. suorasukainen sitaatti Pohjolan katkolla olosta.

Uudessa Topi Sorsakoski -kirjassa kuva Danny-kiertueelta kesältä 1966, kuvassa kiertuerumpali Ronnie Ö.
   
  04/11/02 17:33

Name : Petteri
Home page : http://www.rocktops.fi/keikat/index.html
Current favourite song : Sigur Rós - ()
   
Message : Tämmöstä:

WIGWAM

24.01. SAARISELKÄ, Tunturihotelli
25.01. SAARISELKÄ, Tunturihotelli
31.01. LAPPEENRANTA, Lappee
01.02. JYVÄSKYLÄ, Lutakko
02.02. OULU, 45 Special
06.02. LAHTI, Torvi
07.02. TURKU, Säätämö
08.02. TAMPERE, Tulliklubi
14.02. VAASA, Waild
19.02. HELSINKI, Tavastia
   
  04/11/02 16:37

Name : Heikki Kerkkänen, Jyväskylä
Current favourite song : 2066 and then: At my home
   
Message : Käytin sitä jonkin aikaa. Paljon kätevämpi systeemi on kuitenkin peer to peer-ohjelma Direct Connect, jonka avulla olenkin saanut itselleni jo läjäpäin mielenkiintoisia bootzeja erinäisiltä bändeiltä, esim. Gentle Giant, Genesis, Vdgg, Blind Faith, Jimi Hendrix Experience ja silleen.
   
  03/11/02 22:25

Name : k.p.tikka-ri
Home page : http://mudandpigs.strap-on.com:8080/Downloads/
Current favourite song : Piknik: Venerium Rerum Omnium
   
Message : muuten vaan, löysin tollasen osoitteen. onks joku käyttänyt sen tarjontaa hyväkseen?
   
  03/11/02 19:14

Name : mika
   
Message : lisäys ed - kys. biisi on since I've been... sori !
   
  02/11/02 21:49

Name : mika
Current favourite song : hara laukkanen: portsarin elämää
   
Message : kaiketi zepu kolmosella kuullaan plantti kaikkein parhaassa vireessä.
paradoksi koetaan, kun Jimmy Page tekee tai ehkä yrittää tehdä elämänsä soolon kys. biisiin, mutta Plant on niin kova, että kaiki muu kalpenee olemattomaksi. Levyllä kuullan kyllä kaikkien aikojen "hevein" akustinen kappale Friends.
   
  02/11/02 21:41

Name : Antti, Kuopio
   
Message : Olin viime viikon tiistaina katsomassa XL-Pohjola-von Hertzen- kombinaatiota. XL:stä en tiennyt oikeastaan muuta kuin muusikoiden nimet, levyjä en ollut kuullut. Keikka olikin melkoisen vaikuttva juttu. Bändi kuulosti hyvältä ja tunnelma oli korkealla alusta saakka. Oli mielenkiintoista kuulla Pohjolaa ja von Hertzeniä tässä kokoonpanossa. Kuulimme iloksemme hienot versiot Pohjolan kappaleista "Space Waltz" ja "Flight of the angel"

Keikan jälkeen olen vähän kuunnellut levyjä. Jostain syystä (ainakaan vielä) ei homma tunnu levyltä kuultuna yhtä vaikuttavalta. Bändin ideoissa ei ole mitään valittamista, mutta tuntuu vähän siltä, että studiotekniikkaa on käytetty liikaakin. Keikkaversiot olivat jotenkin selkeämpiä. Miten mieltä muut lienee?
   
  31/10/02 13:02