Wigwam - guestbook

Name : TimoV, Tampere
Current favourite song : Los Gatos: La Balsa
   
Message : Jim ja Rekku London Pubissa keskiviikkona 18.12. ihan mukava keikka näin riisutulla kokoonpanolla, aloittivat tosin vasta puolenyön aikoihin ja soittivat noin puolitoista tuntia. Parhaiten toimi encorena vedetty "Grass For Blades". Setissä oli aika paljon cover-biisejä, erityisesti Beatlesiä, myös muutama Dylan, Cream ja the Band coveri. Mukavin yllätys oli ehdottomasti Blues Sectionin "Meaning of Life" esittäminen. Aika hyvin oli väkeä tullut katsomaan nimenomaan Jimiä ja Rekkua, hyvä fiilis sekä yleisöllä, että soittajilla.
   
  20/12/02 14:58

Name : Hakey Shakey
   
Message : Kun ostin v.1975 ekan levysoittimeni,
niin ekat levyni oli muuten tuossa
ed. viestissä mainitun 10CC:n Sheet Music ja Santanan Wellcome.
   
  19/12/02 11:18

Name : Claude Dgerm, Québec,CANADA
Current favourite song : FIELDS/RARE BIRD/ELP
   
Message : Votre musique riche en profondeur avec des nuances a nous fair voyager dans les hauteurs inaccessibles.......BRAVO
According I.T.C. they bridge the gap between YES and 10cc via HARTFIELD AND THE NORTH.
   
  18/12/02 21:34

Name : Max Groundstroem, Stockholm, Sweden
Home page : the pipelines
Found : Search engine
   
Message : Hello everybody!
My name is Max Groundstroem and I'm trying to get in touch with my relative Måns Groundstroem. Does anyone have an email or can someone maybe point in a direction where I can look?
I would be very happy if someone could help me. Thank you! / Max
   
  18/12/02 17:45

Name : Esa
Current favourite song : Q lehden 2002 sampleri, mm Datsuns
   
Message : "eiköös nuit juttui vois kysyy suoraa näilt päntin jäsenilt." No, muusikkojen muisti on vähän niin ja näin, joten ei ole koskaan pahitteeksi kysyä muilta, tuottajilta ym.
   
  18/12/02 15:58

Name : Suonna
Current favourite song : Eino Grön: Suudelmin suljetut kirjeet
   
Message : Posti toi SKP:n mainoslehden, en tiedä onko niitä kannettu koteihin muuallakin kuin Joensuussa. Mukana juttu Kari Peitsamosta, joka on taas aloittanut keikkailun vaalityötään piristääkseen. Vastahan Hesari pääsi kertomaan että Kari on lopettanut esiintymiset ja keskittyy haudankaivuuduuniin... Peitsamo on käsittääkseni lopettanut keikkailua jo 70-luvulta lähtien, sitä ei toimittajien kannattaisi ottaa vakavasti...
   
  18/12/02 15:58

Name : Hakey Shakey
Current favourite song : John Lennon:One Day At A Time
   
Message : Muistan vieläkin elävästi kun vappupäivänä 1984 käveltiin Olli-Erkki Makkosen (Kostajat) ja muutaman muun tyypin kanssa Hukanhaudalta krapuloissa
Joensuun keskustaan.Tasan viikon päästä minun lupaava juomariurani
sitten päättyikin....päivä kerrallaan...
   
  18/12/02 11:12

Name : alikersantti Hietanen
Current favourite song : Jääkärien marssi
   
Message : Mää kauheest ihmettele ku tääl kuestpuukis käyrää tollail keskusteluu, eiköös nuit juttui vois kysyy suoraa näilt päntin jäsenilt.
   
  18/12/02 08:32

Name : Mikko
Current favourite song : Kostajat: Kauhu
   
Message : Jakke, en tarkoittanut Espoon-huvilaa, jossa fowleyttömät Wigut kesällä -69 ihmettelivät kuulentoa, vaan Huldenien Helsingin-asuntoa.

Tuosta Pohjolan jouluvedosta ei ainakaan minulla ole ollut tietoa.
   
  17/12/02 23:13

Name : Tero
   
Message : Noista levytyksistä joihin Pohjola on jollain tavalla sekaantunut huomasin seuraavaa ja tähän aikaan liittyvää: Mulla on V-M Loirin kasetti Sydämeeni joulun teen (1988). Kasetti ei kerro mitään muusikoista. No on tullut ostettua Loirin saman niminen CD (1998), jossa on äänityksiä sekä vuodelta 1988 ja 1998. CD:n kansilehdissä mainitaan 1988 muusikoiden joukossa bassoa soittaneen myös Pekka Pohjolan. Sen tarkempaa tietoa mulla ei ole asiasta. Tietääkö kukaan missä kappaleissa PP bassoaan soittaa?

Tero
   
  17/12/02 22:28

Name : Jakke, Espoo
   
Message : Ahaa, tämä "Wigwam line-up 1969" foto olikin vähän ennen sitä aikaa.Treenailivat kuitenkin jo v. -69 samassa paikassa?
   
  17/12/02 22:03

Name : Mikko
Current favourite song : Kostajat: Pimeää ainetta
   
Message : Fowley tuli Hesaan vasta kesällä 1970 ja asui tosiaan Matsin luona. Ei Mats tietääkseni varsinaisesti Tombstonen tekoon osallistunut.
   
  17/12/02 20:23

Name : Jakke, Espoo
   
Message : Vuonna -69 asuivat ja oleskelivat Fowleyn kanssa Espoossa, oliko se nyt Huldenin vanhempien huvilalla jossa treenasivat maaseudun rauhassa siihen aikaan trendikkäästi.
   
  17/12/02 20:07

Name : Esa
   
Message : Varsin kummaa, kun "Keväällä 1970 Huldén erosi Wigwamista keskittyäkseen opintoihinsa." Eikä siis osallistunut tuohon LPseen. Niin vain olen kuullut. Oliko Mats jossain ominaisuudessa Tombstonella mukana?
   
  17/12/02 19:58

Name : Esa
   
Message : No, kyselin vaan. Nyt kun muistelen, Huldénit asuivat kai Hesassa (jossain välissä Porvoossa)ja esim. Kim Fowley asui heillä Hesassa kun ne teki LPtä.
   
  17/12/02 19:52

Name : Mikko
   
Message : Epäilisin että ei ole Norjassa julkaistu, mutta joku muu on varmasti paremmin kärryillä tästä. Plays Wigwam kyllä julkaistiin Norjassa.
   
  17/12/02 14:42

Name : Pertti, Hyvinkää
   
Message : Eikös EMI julkaissut Titan's Wheelin Norjassa? Vai palveleeko muistini minua väärin?
   
  17/12/02 14:28

Name : Hakey Shakey
   
Message : Siirsin eilen aikoinaan kaupasta ostamaltani Kojon tuplakasetilta
So Mean & Lucky Street biisit cdr:lle.Näytti olevan kaikki Pembroken biisejä paitsi Mrs. Universum oli Jukka Orman.
Joo, Mind Games on hyvä biisi,saa välillä ihon kananlihalle..ainakin
"absolute elsewhere"-kohta....
   
  17/12/02 11:14

Name : Mikko
Current favourite song : John Lennon: Mind Games
   
Message : En ole ihan varma mitä Esa halusit kysyä, mutta Porvoon musiikkiopistossa Jukka opiskeli. Toinen Porvoo-connection löytyy vaikka siitä että Wigut treenailivat joskus Måssen mökillä Porvoon saaristossa. Wigujen eka treenikämppä oli muistaakseni E-klubi tai Downbeat-klubi, pitää tarkistaa.

Titans Wheelin myyntiluvuista en osaa sanoa. Ulkomailla sitä ei ole taidettu julkaista, vaikka neuvotteluja on tietääkseni käyty.

Tässä voinee jo paljastaa, että helmikuussa Tavastialla nähdään special guest stareja lavalla.
   
  17/12/02 10:58

Name : Esa
   
Message : Wigwamin Porvoo connection? Uusimmassa update pätkässä Gutsilta kysytään: Har du studerat musik? - Jag studerar vid musikinstitutet. Spelar piano.

Oliko se Wigwamin eka treenikämppä...missä?

   
  16/12/02 20:08

Name : Jakke, Espoo
Current favourite song : Steely Dan: Barrytown
   
Message : Mitenhän on Titan's Wheel myynyt noin kpl-määräisesti Suomessa ja onko Emi saanut julkaistua sitä vielä muilla mailla?
   
  13/12/02 20:12

Name : TimoV, Tampere
Current favourite song : Caetano Veloso: Se puna-musta kantinen albumi 70-luvun alusta
Found : Just surfed on in
   
Message : Varmaan tälläkin listalle jo mainittu, mutta minulle oli iloinen yllätys löytää levykaupasta cd-versio Edward Vesalan "Mau Mau" levystä, Rekkuhan vierailee siinä parilla raidalla. Parempi levy kuin muistinkaan.
Ja hieman asian sivusta, mutta Charlies yhtyeen Love-records albumi "Buttocks" on julkaistu cd:nä ranskalaisen Red Fox puulaakin toimesta.
Ja onko tietoa mihin aikaan Rekku ja Jim suunnilleen ehkä aloittavat settinsä ensi viikolla Tampereen London pubissa?
   
  13/12/02 17:27

Name : Esa
   
Message : Arto, en mä sen Juntusen sarjakuvia enää lue, mutta Juicen kuvittajana mies oli paikallaan. Ja Poikamme musisoivat. Ja Tuuliajolla kirja oli parempi, kuulemma, kuin elokuva. Gonzo jutttua sopii laitta Juicen ja Eppujen tarinoihin. Wigwamista en tiedä, kuka olisi muistellut tarinaa sisäpiirissä?
   
  11/12/02 16:19

Name : k.p.tikka-ri
Current favourite song : Walter Wegmuller: Tarot (koko tupla)
   
Message : Kuvastapa tulikin mieleeni, taannoin tavasin Heimo Holopaisen opuksen Sähköbasso. Kuvan artistejakin siinä sivuttiin muutamassa kohtaa. Kaikenkaikkiaan täytyy sanoa, että Hollen mukaan suomalaisen rock-muusikon ura on melkoisen kirjava, bändit vaihtuu ja musiikin tyyli siinä sivussa laidasta laitaan.
   
  11/12/02 14:54

Name : Mikko
Home page : Ronnie Österberg & Islanders, January 1967
   
Message : Espalla otettu kuva, peräisin Danny-sivuilta.
   
  11/12/02 14:16