Wigwam - guestbook

Name : Simana Kierosilmä, pogosta
  
Message : Joo, ihan kuin vaikka "sinun tähtesi" sarjassa (tai muuten vaan)ei voisi ajaa Wigujen tv-esiintymisiä! Esmes "Plyysiä ja hyvää musiikkia" -74'ja Pop-Liisa -76' olisi varmasti jopa niin jäykälle kansalaisenpalvelijalle, kuin Yle:lle jotenkin järjestyvä kulttuuririuhtaisu? Ja sitten porukalla palvelupuhelimiin soittelemaan...
  
  10/01/02 12:48

Name : Suonna
  
Message : Joku koodaustaitoinen voisi perustaa sellaisen nettiadressin, jossa vaadittaisiin Yleltä radio- ja tv-ohjelmaa, joka lähettäisi viikottain kantanauha/arkisto/live-äänityksiä tyyliin Ruotsin P3-kanava. Matskua ei puuttuisi. Allekirjoitan ensimmäisenä.
  
  10/01/02 12:47

Name : Absalom
  
Message : Mutta onhan tämä suorastaan törkeää että yle&kumppanit pimittää arkistojaan.Mikä siinä voi olla niin vaikeaa että noita Wigujen ja Pressan tv-taltiointeja ei voi näyttää?Aina jotain pätkiä ja niissäkin aina virheelliset tiedot.Joukolla ylen kimppuun!
  
  10/01/02 12:28

Name : Mikko Meriläinen
  
Message : No minä se en ainakaan ole.
  
  10/01/02 10:18

Name : Pertti, Hyvinkää
  
Message : Pop-komission loppukrediiteissä taustaoimittajaksi listattiin nähdäkseni Mikko Meriläinen :) Lieneekö sattumaa? Vai näinkö väärin?
  
  10/01/02 09:21

Name : Juhani Laine, Rauma
  
Message : Onnea uudelle studio albumille!!!
  
  10/01/02 00:06

Name : Mikko
  
Message : Niin ja älkää koskaan uskoko mitä infoa nämä tv-yhtiöt omista taltioinneistaan esittävät. Se Pressa-juttu ei ollut vuodelta -73 niin kuin kuvaruutu väitti. Ja mitä tarkoittaa "Freddie are you ready" -live?
  
  09/01/02 22:58

Name : Mikko
  
Message : Tämäniltaisen Pop-komission merkittävintä antia oli sen selviäminen, että Ylellä on kuvanauhalla tallessa varhaista Pressaa. Veikkaisin että näimme pätkiä Winter Is Hot Stuff -ohjelmasta helmikuulta 1970.
  
  09/01/02 22:50

Name : mika, eeeee
  
Message : 22.15 Pop-komissio

Vuoden ensimmäisessä Pop-komissiossa nähdään Irina Björklund ja Lenka Hellstedt. Leffana Minä ja Morrison. Musiikki-ilmiönä progressiivinen musiikki. Vieraina JUKKA GUSTAVSSON, Hasse Walli ja Frank Robson. Erikoiskatsauksessa KISS. Pop-komissaareina toimivat Silvia Modig ja Njassa. Tuotanto: TV1 Ykköstoimitus, FST/fiktionen ja Moskito Television. Stereo.
  
  09/01/02 21:32

Name : Suonna
Home page : http://www.yle.fi/aanilevysto/firs2/html/salaisex.htm
  
Message : Gobseck löytyy tältä listalta. Höh, A. W. "Aki" Yrjänän oikea nimi ei muka vielä julkinen?
  
  09/01/02 15:13

Name : Mikko
  
Message : Gobseck taisi olla Atte Blom.
  
  09/01/02 14:58

Name : janus
  
Message : Jännää...mutta kuka oli mystinen Gobseck joka teki joitakin sanoituksia 70-luvulla, ainakin Maaritin Salty Dog -käännös "Merimies"?
  
  09/01/02 14:54

Name : Suonna
Home page : http://www.yle.fi/aanilevysto/firs2/html/salanimi.htm
  
Message : Kiinnostava salanimilista. Mukana mm. Huldenin "T. B. Vankka", jolla hän käänsi Hassisen koneen englanninkieliset tekstit.
  
  09/01/02 14:42

Name : Pertti, Hyvinkää
  
Message : James-farkkujen mainossingleen mennessä nimi oli lyhentynyt Utopiaksi. Kappale on vanha King of The Road, jonka Lasse Mårtensonkin on suomeksi versioinut. Ei kauheen progee, mutta kannet on komeet!
  
  09/01/02 12:51

Name : k.p.tikka-ri
  
Message : the black flack of utopia oli bändin nimi koko komeudessaan... kun tuota kysyit, kaivoin kassukasaani, ja sieltähän tuon sinkun biisit löytyivät... nyt ne vielä pitäisi kuunella; raportoin asiasta myöhemmin. utopialla oli muistaakseni myös joku farkkumainossinkku, olikohan yksipuolinen vielä...?
  
  09/01/02 12:26

Name : sahlakari
Home page : http://www.hertsi.com
  
Message : nosiis Rytmihän on täynnä melkein joka arki-ilta, joten ei liene ihme, että se oli tupaten täynnä kun siellä oli ohjelmaa.

Joku mainitsi Plastic Maailman. Siinäpä ylihinnoiteltu levy. Mitä muuta se nyt on kuin peruspoppista, sen jälkeen kun on päästy niiden alun hieman progesävytteisten stygejen ohi. Ei meitsi tajuu, mikä pitää hinnan niin korkeana.

s
  
  09/01/02 09:18

Name : janus
  
Message : Saavuin paikalle joskus yhdeksän kieppeillä ja olin hämmästynyt, paikkahan oli ihan täynnä ja ulkonakin vielä parveili lauma ihmisiä. Kukapa olisi uskonut? En jaksanut jäädä jonottamaan.
  
  09/01/02 08:23

Name : Veikko, stadi
  
Message : seuraavaksi Gustafsson lausi runon kahdesta planeetasta, joka päättyyi siihen että mies kukkui urkujensa takaa, ja repesin taas. Joku, todennäköisesti nimetön kappal seurasi, mikä kuulosti pahasti vain päämäärättömältä moduloinnilta.
Seuraavaksi sitten Broadway, joka otimi kuin pieni eläin. Gutsi on selvästi parhaimmillaan rytmisemmissä ja tavallaan groovaavammissa numeroissa. Tämän jälkeen joku blus/r'n'b, jonka nimestä ei hajuakaan. Sitten valtaisaa taputusta ja pedro hietasen kommentointia ja yhteissellä bändillä(tosin eri aikoina) lesoilua, ja bluesia, ihan kaavan mukaan etenevää bluesia encoreksi. Kesto ehkä tunnin yhteensä.
Soitto oli kyllä upeaa kuunneltavaa. HArva muusikko hallitsee soittimenssa noin hyvin, ja vielä harvempi urkuri. Samoin laulussa sitä jotain. JA kumma, kumma kyllä, ulkona kansa jonotti sinnikkäästi. Ehkä proge sitten on tulossa takaisin muotiin.
  
  09/01/02 00:18

Name : Veikko, stadi
  
Message : Olinpa sitten kuuntelemassa gutsia rytmissä. Monella tapaa kummallinen tilaisuus. Tultiin sinne jotain kahtakymmentä vaille yhdeksän, ja paikka oli jo aika täynnä(okei, se ei ole iso paikka, muttei mikään ihna postimerkkikään) ja kunhan itse mies sitten aloitti, muodostui ulkopuolelle aika kohtalainen jono, monia(vähintään pari)kymmeniä ihmisiä. Itse konsertti oli myös aika gutsimainen, lavalla, tai no, korokkeella ainoastaan hammondit ja leslie sekä mikki, tekniikkana punainen spotti. Ensin 20 min jotain hämärää hämyilyä, mitään biisiä oli mahdotonta minun ainakaan tunnistaa, toi tosin mieleen ... jaloa ylpeyttä... a-puolen. Ensin laulua englanniksi, lopulta suomeksi, no logo-henkistä julistusta omasta ja muiden ja siitä miten emme uskalla ottaa sitä mikä on jonkun muun. Täytyy myöntää, että nauroin. Seuraavakasi sitten musikaalimusaa, just a thrill tai mikä lieneekään se oikea nimi, joka svengasi ihan maittavasti. Alun urkuhämyilystä täytyy sanoa, että kyllä se mies soittaa urkuja aivan uskomattomalla tavalla. koska tapahtuma oli nimenomaan kallion urkuviikkojen järjestämä, kuultiin aivan tarkoituksellisia revityksiä ja mielettömän kuuloisia ja kauniita ääniä. välillä kyllä noin pitkää sekavuutta kuunnellessa keskittyminen herpaantui, mikä ei lopumpana haitannut enää.
  
  09/01/02 00:12

Name : Pertti, Hyvinkää
  
Message : Joiku viittaa kuvauksellaan osuvasti singlen b-puoleen. Sister Jo on hiukka saman tyyppistä matskua kuin Plastic Maailma - mielestäni vaan Gugin laulu ei olikein ole kotonaan näin progeilla vesillä :)

Nonon kitarasoundi muuten tuo mieleen Indian Summerin levyn ja muutenkin kipale olisi kuin kotonaan jollain obskyyrillä brittiläisellä Vertigo-labelin tuotoksella... 5/8 tahtilajiahan Nono harrasti myös omalla biisillään Matti Oiling Happy Jazz Bandin levyllä vähän myöhemmin.

Se Utopian A-puolihan on muuten aika huono, vaikkakin tuo huiluineen paikoin mieleen Pressan eka levyn.

  
  08/01/02 21:43

Name : Joiku, Ivalo
  
Message : ¤ Paroni Paakkunaisen Utopiahan oli välikausitakki Soulsetin ja Karelian välissä ja tuo Mikon kaipaama sinkku oli silkkaa 5/8 tahtilajin progea ripauksena Gugin tuomat hippihappohuurut ¤
  
  08/01/02 20:44

Name : Del Montte
  
Message : Onko kukaan kuullut Måssen Pagan Charmia? :)
  
  08/01/02 19:38

Name : Esa
Home page : http://www.dagsavisen.no/nyetakter/
  
Message : No jos sulla on se e mailattavassa muodossa, voisin lukea sen jutun. Meillä on norjantaitoinen kotona. Voin käännättää erikoisimmat kohdat. Itte lehti on ylläolevassa linkissä. Ilmeisesti WPW on arvosteltu painetussa lehdessä, vaan.
  
  07/01/02 20:59

Name : Mikko
Home page : Nuclear Netclub
  
Message : Jos Esa tarkoitat Beckin toimittamaa juttua, jonka intron julkaisin, niin kyllä se minulla on, mutta sitä ei kannattane täällä julkaista, koska siinä ei tule esille mitään mitä ei muissa jutuissa (esim. omassa Pembroke-haastattelussasi) käsiteltäisi. Lisäksi juttu on norjaksi, jota luultavasti harva ymmärtää, enkä minä eikä Hanskaan varmaan viitsi sitä kääntää.

Mutta, otan kyllä ehdotuksia vastaan, jos ketä kiinnostaisi nähdä vanhoja lehtijuttuja. Jonkun lyhkäisemmän voisi joskus taas naputella tänne. Tai saahan niitä lähettääkin tänne valmiiksi naputeltuina tai skannattuina (tekstitiedostona kuitenkin mieluummin kuin kuvana).
  
  07/01/02 20:21

Name : Joiku, Ivalo
  
Message : Jo vain, Hezzu. Mike Oldfield nappasi norjansaamelaisen Nils Gaupin leffan, Tiennäyttäjän ( Oftelas)tunnarista Ailun joiun biisiinsä Prayer for the earth.Aikoinaan Norjassa tämä elokuva oli suurmenestys, oli Oscar-ehdokas ja Ailu teki siihen kaiken musiikin ja näytteli itse kyläpäällikköä.
  
  07/01/02 18:38