Wigwam - guestbook

Name : mika, espoo
  
Message : kyllä Planetstar iski suoraan suoneen, kun se yllättäen tuli radiosta ja paljastui Wigwamiksi.
Jyräävät alkutahdit ja Rekun, jeffbeck-sooloakin lyhyempi soolo, Rekku-saundein.
  
  16/01/02 21:09

Name : Del Montte
  
Message : Miksi Pressat rottaa syö? Kuka on hän-poika liven kannessa?
  
  16/01/02 19:54

Name : Heikki Kerkkänen, Jyväskylä
  
Message : Eikös se ollut silleen että se videomiekkonen sai kuvata vain sillä ehdolla ettei sillä ruveta tekemään mitään bisnestä. Ymmärsin myös että tähän "bisnekseen" kuuluu myös tämän nauhan levittäminen ilman asiansosaisten suostumusta, joka on mielestäni pirun selvä asia.
Meikällä on siitä sahdin sisältävästä progeyöstä kasetilla muutama tunti.
  
  16/01/02 18:21

Name : Hezzu
  
Message : On kyllä synti ja häpeä jos jätät Antti-Juhanin pois!
  
  16/01/02 18:13

Name : Panu
  
Message : Harmin paikka.Meni varmaan tuo progeyö,jossa Sahti matskua tuli,aikoinaan ohi.
En ainakaan sellaista muista...
Jos joku kyseistä matskua halajaa korvausta vastaan kopioida niin saapi kirjoitella...
  
  16/01/02 16:33

Name : janus
  
Message : Antti-Juhanihan on kyseisen levyn progeinta antia.
  
  16/01/02 16:11

Name : Esa
  
Message : Pitäisikö koota CDR:lle proge-Hectoria? Sanojen puolesta moni biisi kelpais. Bergströmien sovitukset olivat sinne kallellaan. Yksinäinen Tinasotamies...Ja tietenkin itse progelevy Liisa pien, josta jätän Anttijuhanin pois.
  
  16/01/02 15:53

Name : Esa
Home page : http://www.sunpoint.net/~m_j_m/popjorinoita/love_proge.htm
  
Message : Mikon popjorinoista, yllä, tuli mieleen, että Luulosairaan nimi on harhaajohtava. Ihan tavallista Gutsia sanat ovat, mutta kenties biisiltä puuttui nimi. Do Or Diesta olen aina pitänyt, ja melkein kaikki NN tekstit kelpaa. kaikille omansa, en esim. tykkää Kiten sanoista erikoisesti, en vihaakaan kyllä.
  
  16/01/02 15:47

Name : Tumppa, HKI
  
Message : Kasevan comeback? Muistanko väärin, jos muistan, että bändin kantava voima on poistunut keskuudestamme?
  
  16/01/02 15:05

Name : Suonna
  
Message : Uudessa Rumbassa pari mielenkiintoista keikkatietoa. La 26.1. Kaseva-comeback Tampereen Tulliklubilla. Pe 8.2. Agitprop ym. Manifest-tapahtumassa Helsingissä VR:n makasiineilla.
  
  16/01/02 14:49

Name : janus
  
Message : No olen mä sitten ainakin a-puolen kuullut, oli nimittäin joskus lainassa tuo Pilvet karkaa –kokoelma. En tosin muista kyseistä biisiä...
  
  16/01/02 12:06

Name : Mikko
  
Message : B-puolesta en osaa sanoa, mutta Saat kaiken löytyy ainakin Siboneyn Pilvet karkaa -elokuvamusiikkikokoelmalta, se on nimittäin peräisin elokuvasta Takiaispallo. Mahdottoman vetävä kappale, vaikka ei tietenkään mitään tyypillistä Pressaa. Meikäläisen jukebox-suosikkeja.
  
  16/01/02 11:11

Name : Tarja
  
Message : Toi Saat kaiken on ainakin siitä yhdestä leffasta missä Kirka näytteli Terhi Panulan kanssa, nimeä en muista. Minusta biisi on ihan OK, se löytyy ainakin sellaiselta kokoelmalta kuin Kauas pilvet karkaavat, missä on kotimaista elokuvamusaa. B-puolen biisiä en muista kuulleeni.
  
  16/01/02 11:06

Name : janus
  
Message : Kävin katsomassa Pressan diskografiaa ja siellä mainittiin seuraava sinkku:
---
with Kirka Babitzin:
Saat kaiken (Koivistoinen - Reponen) / Kaukainen valo (Koivistoinen - Reponen)
Scandia KS 831 (1970)
---
Onks joku kuullut nämä biisit? Kommentteja?
  
  16/01/02 10:41

Name : KIUKKUINEN
  
Message : NO NIIN!!!
Nyt sitten kuulin että wigujen keikkoja oisi videolla jossainpäin suomenkamaraa!Eiköhän kaikkien tovereiden pitäisi avautua ja antaa nämä myös muiden nähtäville!Jyväskylässäkin oli viime huhtikuussa kuulemma joku kuvannut koko keikan!Asianomaiset,nyt nauhat fanien käyttöön!

  
  16/01/02 02:09

Name : Suonna
  
Message : Mafia soitti Sahdin Säikkyvän Progeyössä vuosi pari sitten. Olisiko lähde ko. bändille.
  
  15/01/02 23:08

Name : Panu
  
Message : Tuli tuosta Sahdista mieleen,että Tuonen tyttärellähän versioidaan sen Säikkyvä niminen kappale.Versioiva orkesteri taisi olla nimeltään Scarlet thread,mutta mistä ihmeestä ne ovat tuon biisin löytäneet?
  
  15/01/02 21:43

Name : Petteri
  
Message : Ennemmin tehtäisiin Pressaltakin Fresh Garbage -tyylinen rarities-kokoelma kuin laitettaisiin jotain bonusbiisejä. Vai onko olemassa Pressalta livenauhoja, siis 70-luvulta? Sinkkubiisejä ainakin löytyy ja nämä Falling Deeper ym.
  
  15/01/02 17:20

Name : Suonna
  
Message : Ilmoittaudun Light Ages -faniksi minäkin (ja vielä erikseen Jan Nopos -faniksi). Mulle ovat aina kelvanneet ne jenkkiläisimmän oloiset Light Ages -raidat, Planetstar, Borders To Be Crossed, Pleasure Street, vaikka eivät ne peri-Wigua olekaan, enemmän jatkumoa Flat Broken amerikanismeille.
- Kylläpä oli upea tuo Hedkrok-haastattelu! Mikäs kun sisäpiiriläinen asialla. Olisi vaan vielä kysytty että miksei PH lähtenyt Sahdin meininkejä kavereidensa kanssa jatkamaan. Keikat tuskin menevät liian usein päällekäin Lappareilla ja Hottoella.
  
  15/01/02 13:32

Name : janus
  
Message : Itse en sanoisi Light Agesiä munattomaksi AOR:ksi, mutta kyllä levy lopultakin oli minulle pettymys. Ei huono levy mutta ei nyt oikein hyväkään. Soundimaailma jätti runsaasti toivomisen varaa, siitä puuttui sellainen tietty intiimiys joka oli Wigwamille ominaista. Kosketinsoitinsoundit olivat paikoin aika “muoviset” ja tuotanto turhan massiivinen. Jotain määrittelemätöntä “läsnäoloa” jäin myös kaipaamaan. Häiritsi myös muutaman vanhan tutun biisin kierrätys – ratkaisu jolla varmaan pyrittiin nostamaan levyn profiilia mutta vaikutus muodostuikin päinvastaiseksi. Nooh, onneksi muutos on yleensä ottaen musiikkimaailmassa ollut viime vuosina poispäin mahtisoundeista, lo-fi-meininkiä peliin vaan! Odotuksia uutta levyä kohtaan nostaa myös se seikka että yhteissoitto on varmasti jo ehtinyt hitsautua riittävästi viime aikoina.
  
  15/01/02 13:21

Name : janus
  
Message : No jopas! Okei, Beingissä oli menty peräti remiksailemaan nauhat joten kyseessä on jo siis eri versio kuin mikä vinyylillä oli. Yleensähän noissa remasteroinneissa on ideana etsiä ihan se alkuperäinen, lopullinen masternauha (josta musa on vinyylille viety) ja siitä tehdä cd-versio alkuperäisen levyn henkeä kunnioittaen eikä suinkaan muokata musiikista “nykyaikaisempaa”. Eihän sitä tiedä monennenko polven kopionauhoista esim. nykyinen Lambertland-cd on peräisin. Kohinat kasvaa ja dynamiikka vähenee kopsukertojen myötä. Bonusraidathan ovat erittäin tervetulleita, olivatpa sitten relevantteja tahi täytekamaa. Levynhän voi aina ohjelmoida soittamaan vain alkuperäiseen kokonaisuuteen kuuluvat biisit.
  
  15/01/02 13:04

Name : Urpo
  
Message : Makuja on monia. Jos Light Ages on munatonta AOR:ää, niin mieluummin kuuntelen jatkossakin munatonta AOR:ää kuin hampaat irvessä väkisin improvisoitua avantgardea ym. anarkistijatsia. Mitä vikaa on kunnon popissa. Jos tulevalle levylle saadaan 35 minuuttia hyvää poppia, se riittää. Mannerheimintien Free Record Shopissa oli muuten Light Agesia myynnissä mid price -hintaan (pari viikkoa sitten). Uusi painos?
  
  15/01/02 12:54

Name : Harakka
  
Message : Mä en usko remasterointiin. Miksi tehdä kaikesta kliinisen kuuloista, mielestäni monella hyvällä levyllä piste ii:n päällä on nimenomaan aikakauden soundit. Sitäpaitsi jostain syystä remasteroiduille levyille tungetaan bonusraitoja, jotka viimeistään tuhoavat alkuperäisen levyn idean. Alkuperäisyys kunniaan!
  
  15/01/02 12:42

Name : Seppo-Sakari
  
Message : Joo, nimenomaan tarkoitin REMASTEROITUA versiota ”Lambertlandista”. Uskoisin, että senkin soundeja voidaan parantaa merkittävästi, varsinkin jos vertaa ”Beingin” 1991 ja 2001 cd-versioita. Ja mukaan tietysti kunnollinen vihko. Kukapa voisi vastustaa… Toivottavasti saamme Love - Siboneyn vakuuttuneeksi kysynnästä!


  
  15/01/02 09:44

Name : Suonna
  
Message : Mitä eroa on Tarja Halosella ja Tasavallan Presidentillä?
Halonen menee salaa naimisiin, mutta Pressa ilmoittaa keikoistaan ruhtinaalliset kaksi päivää etukäteen. Eli päivän Hesarin mukaan Pressa Helsingin On The Rocksissa to 17.1.
  
  15/01/02 09:20