Wigwam - guestbook

Name : Hezzu, Ylivieska
Home page : Heikin progesivut
  
Message : Saako mainostaa? Miulla on työn alla omat proge-aiheiset kotisivut tuosa yllä mainitusa osotteesa. Saapi käyvä kurkkaamasa. Ja vieraskirjaan pittää ehottomasti jättää viestiä jos sielä käy! :D
  
  27/01/02 01:03

Name : jOIKU, iVALO
  
Message : ¤Antakee antheeksi, mutta Laura Voutilainen on wow! Jaa mitäkö progea siinä sitten on ? Koskhaan aiemmin Suomi ei ole lähettänyt viisuihin edustajaa, jolla askelheet mennee samhaan tahthiin ko musiikki. Laura on kansainvälinen stara, johon sekosi jänkien jihaa-mieskin¤
  
  26/01/02 21:40

Name : sahlakari
  
Message : Se tais olla se 'Ode to the Death of Jazz'...

Julkaistu ECM-lafkalla. Tällä kommentilla hän ei tosin tarkoittanut, että jazz olisi varsinaisesti kuollut, vaan että sen perinnettä käytetään ulkokultaisesti ja ilman ymmärrystä jazzin tarpeesta omien rajojensa rikkomiseen. Esim. Wynton Marsaliksen traditionalismi on hyvä esimerkki. Hän ei luo uutta perinteestä, vaan pyrkii toisintamaan vanhan ja tuomaan sen melko sellaisenaan nukyhetkeen. Tällä tavoin ymmärrettynä Jazz on kuollut.

Eetu loi omaa jazziaan, niinkuin kaikki hyvät jazz-muusikot.

s
  
  25/01/02 19:05

Name : Arto, Oulu
  
Message : Vesalan Eeetu oli musiikin Reidar Särestöniemi.Nero ja rasavilli, jolla on onneksi elävää jälkipolveakin kuten Tapani Rinne, Jimi Sumen, Orma, Raul Björkenheim...ja laskisinko heihin myös Pikisaaren rumpaliparta Jonne Kestin ? Millä levyllä se Eetu muuten sanoi, että JAZZ ON KUOLLUT !
  
  25/01/02 18:52

Name : sahlakari
  
Message : Niin tosiaan, tulihan Rodina. Mainio levy tosiaan, mielenkiintoinen sekoitus vapaata jazzia ja romanttista poppista.

Ja onhan ECM julkaissut uudelleen Vesalan Nan Madolin ja Sadun. Erinomaisia levyjä molemmat, Satu yksi Vesalan parhaista.

Näiden lisäksi ei ole yhtään uusintajulkaisua. Nana, I'm Here, Hot Lotta ja Tomasz Stankon kanssa tehdyt Live at Remont ja Almost Green odottavat.

Vesalan Leo-lafkan kama on myös esentiaalia.

s
  
  25/01/02 18:32

Name : Dave
Home page : http://www.yle.fi/randstrom/index.shtml
  
Message : Jos jotakuta kiinnostaa (toivottavasti ainakin), niin Tolosen Jukka on vieraana Rådström & Co. ohjelmassa. FST:n digipuolella La.26.1 klo. 20.20 ja TV2:lla ma 28.2 klo. 20.20. Jos joku on jo ilmoittanut tämän, niin olen pahoillani.
  
  25/01/02 18:16

Name : Petteri
  
Message : k.p.tikka-ri: Kyl se tää Suomi on todellinen kulttuurimaa; tollasistakaan vekkuleista kuin Vesalan Eetu ei juuri mölyä pidetä...
Jotain myös kertoo Suomen kultturimaisuudesta se, että Vaasan kaupunki antoi kulttuuripalkinnon Klamydialle. VOI HYVÄ SYLVI!!!
  
  25/01/02 17:06

Name : Pertti, Hyvinkää
  
Message : Eetun "Rodina" on kylläkin julkaistu uudelleenmasteroituna Siboney/Loven toimesta. Hyvä lätty!
  
  25/01/02 16:36

Name : sahlakari
Home page : http://www.hertsi.com
  
Message :
Sanopas muuta. Vesala oli selkeästi eräs Suomen merkittävimmistä muusikoista ja säveltäjistä, myös kansainvälisesti. Ja kuinka monta uusintapainosta on äijän lätyistä tehty? Ei yhtään.

Hänen kuolemansa oli todellinen menetys, varsinkin kun hän oli ainakin jossain määrin aktivoitumassa levytysrintamalla. Pitkästä aikaa ihan sivumiehenäkin mm. Pyysalon kanssa. Se pieni pätkä minkä kuulin memorial-ohjelmassa kuulosti ainakin melko pirun asialliselta.

Levyjä liikkuu nihkeästi, mutta jos jaksaa etsiä ja laittaa massia runsaasti, niin kyllä niitä löytyy.


s
  
  25/01/02 15:31

Name : k.p.tikka-ri
  
Message : Ja sekin ton Vesalan kanssa on huonompi juttu, kun sen levyjä ei juuri oo kierrossa... Kyl se tää Suomi on todellinen kulttuurimaa; tollasistakaan vekkuleista kuin Vesalan Eetu ei juuri mölyä pidetä... ja toisaalta jotain Ilkka "Iso-P" Lipsasta ehdotellaan tonttoroinnin kunniatohtoriks vai-mikä-se-nyt-oli... Kommentti n. 2/3vrk sen jälkeen, kun Sammakko-kustannusta kehuttiin vuoden 2001 valopilkkuna.... Beat Generation? Never heard, eh?
  
  25/01/02 15:21

Name : Ehjä Nadir
  
Message : Joo, Vesalaan ei kannata ottaa yhteyttä...
  
  25/01/02 15:09

Name : sahlakari
  
Message : Eipä väliä. Tosin minulla ainakaan ei tieto ja fiilis, äly ja tunne mitenkään sulje toisiaan pois.

Soittaisin Vesalalle, jollei jo valitettavasti puskisi päiväkakkaraa.

  
  25/01/02 13:11

Name : Joiku, Ivalo
  
Message : ¤ Meinasin sitä, että mulle musa on ollu aina fiilis-juttu, eikä siinä merkkaa ruuvit ja mutterit ja eikös se Raittis-Eero vaikka tykkääki tunturissa vaeltaa, laulanu siinä Tasavallan resitentissä ja meinasin wigulla sitä Gutsia...ja soita Paronille, jos se grossi on niin tärkeää¤
  
  25/01/02 12:32

Name : sahlakari
  
Message : No siis ainakin minä henkilökohtaisesti näen tämän tyyppisen pohdinnan liittyvän Suomen musiikkielämän lähihistoriaan ja kaikki asiaan liittyvä tieto on sinänsä mielenkiintoista ja merkittävää.

Ja ei kyllä rehellisesti sanottuna juurikaan kiinnosta lähteä Helsingistä Saariselälle kuuntelemaan Eero Raittista. Ei kiitos.

s
  
  25/01/02 12:24

Name : Joiku, Ivalo
  
Message : ¤ Antakaapa pojat krossit ja muut olla mysteerejä vai värkkäättäkö tet jotakin Suomirockin lääkärinkirjaa ? Antakaa tunturituulten puhaltaa ja tulkaa vaikka Tunturibluessiin. Enempi sillä on tekemistä elämän kanssa kuin virttynheellä vanhalla vinyylillä ja enempihän siellä on wigua kuin Soulsetissä¤
  
  25/01/02 11:26

Name : sahlakari
Home page : hertsi
  
Message :
Gross on minulle täysi mysteeri. Lafka on ilmeisesti julkaissut ainakin 27 vinyyliä, sillä tuon Souljumppaa-levyn katalogi numero on GRLP-27. En tosin ihmettelisi, vaikka tuo koko lafka olisi pelkkä vitsi, ja levy olisikin omakustanne. Soulsetin levy se joka tapauksessa on, ja toisella puolella hakkaa Vesala ilmeisesti ihan asiallista funk-biittiä. Tästä syystä se onkin tietyissä piireissä oikein haluttu, mikä on nostanut sen hinnan tuonne 335€ tienoille.

s
  
  24/01/02 09:15

Name : Petteri
Home page : http://www.c-page.com/formmail/jukkatolonen.html
  
Message : Mikä tuo on tuo Nordic Jazz Quintet, mikä löytyy Jukka Tolosen sivuilta selected discography, vuosi 1974? Ketähän siinä soittaa, ja millaista menoa se on, eipä Tolonen ainakaan noihin aikoihin ollut huonoilla levyillä. Levy-yhtiö on Storyville.
Tuo linkki on joku Jukka Tolonen Trion sivu, jossa on ilmeisesti jotain ääninäytteitä, mutta kun en jaksa laittaa Real Playeria..
  
  23/01/02 19:49

Name : Del Montte
  
Message : Rest In Peace Bardens.

Jälleen yksi loistava muusikko taivaalliseen orkesteriin.

Bardens ilmeisesti menehtyi keuhkosyöpään?
  
  23/01/02 18:54

Name : Mikko
  
Message : Siis minkämaalainen puulaaki tuo Gross on? Souljumppaa...huh!
  
  23/01/02 17:32

Name : Suonna
  
Message : Illalla kuunnellaan sitten Rhayader Goes To Town.
  
  23/01/02 16:21

Name : Esa
  
Message : Peter Bardens, Camelin kosketinsoittaja, lähti sinne yläkerran bileisiin.
  
  23/01/02 15:43

Name : janus
  
Message : Gross...toivottavasti tuo ei kerro jotain levyn tasosta. :-)
  
  23/01/02 09:22

Name : sahlakari
  
Message : Joo, tuo on todella hankala tapaus. Levymerkki on Gross, ja täytyy sanoa etten ole ikinä sellaisesta muussa yhteydessä kuullut.

En usko, että levystä on juuri minkäänlaista merkintää missään hakuteoksessa. Olisi pitänyt ottaa tiedot ylos, kun se kerran roikkui Black'n'Whiten seinällä.

s
  
  22/01/02 15:21

Name : janus
  
Message : Tuota levyä ei löytynyt edes Suomalaisen musiikin hakemistosta.
  
  22/01/02 14:49

Name : sahlakari
Home page : http://www.hertsi.com
  
Message : Ei kukaan sattuisi omistamaan Soulsetin lättyä 'Souljumppaa' GRLP 27?

Hemmetin nihkeä tapaus saada haltuun ja hiukan liian hintava myös.

Olisi mukava tietää hieman yksityiskohtia, kuten kappaleet ja kokoonpano. Oliko sama kuin Soulsetin ja Vesala Jazz Orchestran splitillä?

s
  
  22/01/02 13:26