Wigwam - guestbook

Name : Jakke, Espoo
Current favourite song : Little Feat: Juliette
  
Message : Big Finn: Aivan näin, Jukan soittoa on ilo kuunnella esim. Garbagen Losing Holdissa ja Nipistyksessä.
Loisto taito ja soundi!
Toivottavasti Jukkaa kuulee ja näkee livenä lähiaikoina. Kirjoittakaa kuka tietäneekään tulevista keikoista.


  
  09/03/02 22:42

Name : Esa
Home page : http://members.surfeu.fi/mmerilai/wigwam/lyrics/hard_n_horny_chords.htm
  
Message : Mika, sanoja ei ehkä ole, mutta koko Hard and Horny soinnut on jo, linkki yllä.
  
  09/03/02 02:56

Name : Esa
Current favourite song : Lambchop: The New Cobweb Summer
  
Message : Olen kovasti innostunut Uncut lehden sampler levyjä kuuntelemaan. Kun en muuten noita kaikkia uusia viitisi kokeilla ja haaskata rahaa.
  
  09/03/02 02:42

Name : mika, espoo
  
Message : mistäs tän sanat/chordsit löytys ?

Henry's...
...Mountain Range Or Thereabouts
  
  08/03/02 19:52

Name : Mikko
Current favourite song : Julian Cope: Highway To The Sun
  
Message : Horace's Aborted Rip-Off Schemen tabseihin on tehty pari pikku muutosta, eli ne kantsii ehkä tsekata uudelleen keitä asia kiinnostaa.
  
  08/03/02 16:46

Name : Pitry, Meitar, Israel, actually...
Current favourite song : Umm... Maestro Mercy
  
Message : Hey, thanks for this site! have to admit it does some good to us 3.5 people who like (love) this music and can't really speak Finnish (moi...). So great site, really helpful, (encouraging to learn more finnish..), And Wigwam rocks! In a just world, they'd be as known as... oh, I dunno. Enough other bands.

Shine on, live on, love on & be free...
AUM Tat Sat
  
  08/03/02 00:16

Name : Hezzu
  
Message : Harakka Bialoipokku -LP:n takakannesta tuo satu löytyy, kirjoittajaa siinä ei mainita, mutta jostain olen lukenut/kuullut että kirjoittaja olisi Pohjolan silloilen tyttöystävä.
  
  07/03/02 19:28

Name : k.p.tikka-ri
Current favourite song : boris grebenshsikov: koni bespredela
  
Message : ...lukekaa myös Suonnana Hensleyt Karjalaisesta eilisestä (ke,060302) numerosta...
SBB, joo! Onkos kuka lukenut Lido Salosen muistelmateoksen? Siinä se mm kertoo Kalevalan rundeista Puolassa SBBn lämppärinä ja Ranskassa Angen... Muutenkin on aika korutonta kertomaa, sano. Mielenkiintoista kylläkin!
  
  07/03/02 19:14

Name : Heikki Kyllästinen, Joensuu
Home page : http://www.saunalahti.fi/~htapiom/kh/tour.htm
  
Message : Minäkin olin Ken Hensleytä ja Andy Pyleä moikkamassa.Oli mahdollisuus olla keikkapaikalla klo 18 lähtien ja jutella Hensleyn kanssa kahden kesken noin pari tuntia kun Ken viritteli kitaroitaan. Soundtsekissä otin noin rullallisen kuvia ja samoin itse keikan aikana samoin rullallisen. Niin, ja Ken Hensley ja
Andy Pyle liittyivät eilen 6.3.2002
Bepopissa Joensuussa kunniajäseniksi
"The Grand Old Rockers Of Joensuu".Ali-ikäraja 40 vuotta.Annettiin Kettusen Alpon & Pippurin Arskan kanssa jäsenkortit ja Ilovaarirokki t-paidat ja otettiin valokuvia vino pino.
ERITTÄIN YSTÄVÄLLINEN kaveri tää
Ken Hensley, antoi mulle käyntikorttinsakin ja pyysi pitämään jatkossakin yhteyttä jota on jatkunut jo elokuusta 1997 lähtien. Oheisessa linkissä Tapio Minkkisen suomenkielisen Ken Hensley-kiertuesivut, käy ihmeessä tsekkaa !!!
  
  07/03/02 11:30

Name : Suonna
  
Message : Enpäs tajunnutkaan kuin minuutti sitten Googlen avulla että Hensley-basisti Andy Pyle on soittanut hevijuttujen lisäksi myös Blodwyn Pigissä ja Kinksissä. Joko Mikko nyt kaduttaa? Olisit voinut hengittää samaa ilmaa jota Ray Daviesin kanssa samaa ilmaa hengittänyt ihminen on hengittänyt.

Josta tulee mieleen Rumban vanha vakiokysymys "kenen kylpyveden joisit, jos saisit valita". No, Andy Pylen en ehkä mielellään.
  
  07/03/02 10:52

Name : Mikko
  
Message : Minäpä tein Hensleylle oharit ja kävin sen sijaan katsomassa XL + Nyman + Ferchen + Kuusistoa. Enkä kadu.
  
  07/03/02 10:37

Name : Petteri
Home page : http://www.raimoraivola.cjb.net
Current favourite song : Serge Gainsbourg - 69 Année Érotique
  
Message : Loven sivuilla www.lovemusic.fi kerrotaan Harakka Bialoipokusta
seuraavaa: "Bialoipokku on teemalevy pienen harakan päivästä. Nyt ilmestynyt uusi painos sisältää alkuperäisen satutekstin - levy toimii mainiosti myös laadukkaana lastenlevynä." Enpä ole moisesta sadusta aiemmin kuullut, kukahan kyseisen sadun on kirjoittanut? Tuskin Pohjola, olisiko kenties Huldén?
  
  07/03/02 10:02

Name : Suonna
  
Message : Jahas, eilen piti käydä katsomassa Ken Hensley kun Joensuuhun asti kerran eksyi. July Morningin Hammond-arsenaali soi kyllä ihan komeasti, vaikken Heepistä koskaan ole hirveästi perustanut.

Jäsenistönsä menettänyt/vaihtanut 5.15 oli suoraan sanottuna aika surullista kuultavaa, kun vertaa siihen kompaktiin tykitykseen mitä bändiltä viimeksi livenä kuulin, eiköhän tuo ollut Wigujen lämppärinä Tulliklubilla keväällä 2001.
  
  07/03/02 09:39

Name : Hezzu
  
Message : ...ja samantien tajusin että Veikko taisikin puhua Tombstone Valentinesta vaikka oli kirjottanu Hard & Horny....
  
  06/03/02 23:08

Name : Hezzu
  
Message : Minäkin kerkesin jo huolestua Hard & Hornyn puolesta mutta kas, tänään on ropsahtanut levylle kaks ääntä, eipä tarvinukkaan ruveta huijaamaan ja manipuloimaan tuloksia ;) On se hieno levy, kärkikolmikossa mullakin.

Sen verran täytyy äskeiseen kommenttiin puuttua, että eihän H&H:lla suinkaan soita Tolonen ja Pohjola vaan Nikke Nikamo ja Mats Hulden :)

Mitenkäs sattuikaan SBB tulemaan puheeksi juuri nyt kun tänään posti toi livetuplan SBB Live 1993 :)
  
  06/03/02 23:02

Name : Veikko, stadi
Current favourite song : wigwam: let the whole world ramble on
  
Message : Mun mielestä hard&horny on aika aliarvostettu levy. Kuuntelin sitä juuri tuossa äskettäin, ja meno on muutamaa kappaletta lukuunottamatta aika loistavaa(ja suurinpiirtein yhtäpaljon "progea" kuin nuclear nightclubista eteenpäin9, biisit todella hyvää monipuolisempaa poppia, ja tolosen kitara loistava joka tavalla. Suondi on aivan mieletön(sirkkeli, sanoisi joku) ja erityisesti soolot, jotka ovat lyhyitä mutta äärimmäisen tyylikkäitä, melodisia ja hienoja, groovaavat kuin pieni eläin. Myöskin gutsi, aina kun hänet päästetään soittaman vakuuttaa, pekka pohjolan elämääparemmista bassokuvioista puhumattakaan. Ja siltikään kukaan ei ole äänestänyt sitä hessun gallupissa! (okei, fairyport on kyllä parempi levy, mutta mielestäni tämä pieksee myöhäiskauden wigut aika suoraan)

  
  06/03/02 22:17

Name : Pertti, Hyvinkää
Current favourite song : Pekka Pohjola: Elämä jatkuu
  
Message : Kämmeistä puheenollen: pitkän ja hartaan tutkailun jälkeen huomasin, että uudelleenmasteroidun "Harakka Bialoipokun" selkämyksessä lukee Pialoipokku...

Elämä Jatkuuta kuunnellessani muistin että Jussi & The Boys & Friendsien "Kehä kaartuu" on nyt julkaistu 24-bittimasteroituna CD:nä. Elämä Jatkuun lisäksi kiekolla on Bandia suomeksi ynnä muuta mukavaa. Pohjola ja Gutsi antavat levylle hyvän soundin.
  
  06/03/02 21:22

Name : Ilkka, Jyväskylä
Current favourite song : Van Der Graaf Generator: House with no door
  
Message : Pembroken Flat Broke-levyllä on toinenkin kämmi (lieneekö tahallaan tehty?): ainakin minun cd-versiossani Down Old Woody Lane-biisi on lyhennetty muotoon "Down Old Woody", mistä syntyy kyllä englanninkielentaitoiselle tahatonta komiikkaa :D
  
  06/03/02 21:17

Name : Pertti, Hyvinkää
Home page : http://www.skrzek.com
Current favourite song : Pekka Pohjola: Kädet suoristavat veden
  
Message : Koska hra Kraan ystävällisesti valisti meitä Kraan-sivuista (bändihän on mainio!) niin vastavuoroisesti pyydän huomioiman informatiiviset, vaikkakin rumat Josef Skrzek/SBB -aiheiset sivut. Skrzek on Puolan Jukka Gustavson.
  
  06/03/02 21:03

Name : Jakke, Espoo
  
Message : Hieno homma, odotan mielenkiinnolla
mitä levyltä löytyy. Siis jo toukokuussa, jes!
  
  06/03/02 20:17

Name : Mikko
  
Message : No oot sie Jakke etusivun lukenut?
  
  06/03/02 19:43

Name : Jakke, Espoo
  
Message : Milloin sitä uutta Wigua on luvassa?
Ilmestyykö kevään aikana, ken tietää?
  
  06/03/02 19:09

Name : Mikko
  
Message : Ivalon Joiku kyseli joskus kauan sitten, että kiersivätkö Shanes, Renegades ja Wigwam joskus yhdessä etelä-Suomea. Enpä tiedä, mutta hämärästi muistelisin, että Renegades olisi joskus 60-luvun suosion päiviensä jälkeenkin Suomessa vielä keikkaillut. Ehkä sitten juuri Wigujen kanssa 60-70-luvun taitteessa. Eikö Shanes koskaan hajonnut?

En ollenkaan muista onko tästä jo ennenkin ollut täällä puhetta, mutta Jim Pembroke Bandin Flat Broke -albumin Cd-painoksessa on virhe kansitiedoissa. Nylund-Lievonen-Pembroke-sävellysyhteistyötä ei ole kappale 5. (Wide Sea) vaan The White Suspenders. Tämän sivuston Flat Broke -sivulla on kyllä ollut oikea tieto.
  
  06/03/02 18:51

Name : Jenni
  
Message : Esa,

No täytyy kyllä sanoo, että joku Bare Wires tai USA Union (paitsi Night Flyer-raita) ei tippunu niin kovaa, kun esim. kovat plays John Mayall live at Klook's Kleek tai Crusade puhumattakaan siis edellämainitusta with Clapton-lätystä. Kyllä se eka kaikista kovin on, huonontunu Mayall on musta tasasesti vanhetessaan. Emmä ees sitä uusinta ostanu. Mayall on tullu kyllä aika tarkkaan missattua, vaikka se suomessa on pyörähdelly tasasesti. Sillon ku oli vielä oikeen semmonen Mayall-fanaatikko, ni oli niin pieni, ettei Tavastialle ois edes päässy sisään. Se hyvä puoli siinä kyllä on, kun parin viikon kuluttua täyttää 22, että ei mihinkään pitäs olla ikäestettä (paitsi bottalle, mutta mitäs siellä on, ei mitään!).
Tollaset ikärajat on mun mielestä muutenkin tosi naurettava juttu, kun Tavallakin nelikymppiset densat riehuu, kun taas mulla on ollut seuralaisteni kanssa aina kunnia-asia olla keikoilla vesiselvänä. Terveisiä tapahtumanjärjestäjille.
  
  06/03/02 18:01

Name : Esa
Current favourite song : Yardbirds: I ain't got you
  
Message : Jenni, olen pariin kehnoonkin Bluesbreakers levyyn törmännyt. Mayall oli sopiva laulaja siihen aikaan. Muutama Yardbirds biisi mun mielestä on kehno Relfin laulun puolesta, vaikka muuten huomaa kovan menon Claptonin ja Beckin aikoina.

Myöhemmän ajan Mayallin jutuissa on aika kehnoja äänitteitä laadultaan, livenä. Mulle sopii parhaiten Mayall studiossa.

Yritän hankkia Laurel Canyonin CDn halvalla, LP on sököna.
  
  06/03/02 17:14