Wigwam - guestbook

Name : Jakke, Espoo
  
Message : Jaaha, Oldfieldiä. Tässähän listaa:

Tubular Bells: a-puoli
Ommadawn: a-puoli
Hergest Ridge: a-puoli
Punkadiddle
Exposed, live. (Incantations): a-puoli (bassossa P. Pohjola).
  
  14/03/02 20:52

Name : Petteri
Home page : http://www.raimoraivola.cjb.net
  
Message : Spedestä pääsee myös näin: Spede-Loiri-Ahvenlahti-Pohjola-Wigwam. Eihän Loiri periaatteessa laulanut sitä Tombstonea Wigwamin kanssa, eikös se ole laulettu vain taustojen päälle?

Ihmeidentekijät/Jussi Lampi-Ville Virtanen-Jukka Virtanen-Kristiina Halkola(näytteli JV:n kanssa Jörn Donnerin elokuvassa Mustaa valkoisella)-Ultra Bra(KH lauloi ekalla levyllä; Joelin äiti)/Ilmari Pohjola-Pekka Pohjola-Wigwam

McCoy Tyner-John Coltrane-Miles Davis-Joe Zawinul-Stanley Clarke-George Duke-Frank Zappa-Eric Clapton-B.B. King-U2-Passengers-Pavarotti-Spice Girls

Voi löytyä mahdollisesti lyhempiäkin reittejä, mutta minun tiedoillani pääsi näin pitkälle. Ja vaihtoehtoisia reittejä myös löytyy, esim. Davis-McLaughlin-Clarke tai Loiri-Halkola...
  
  14/03/02 16:55

Name : Janne Yliruusi
  
Message : Vanhapelto top 5 "biisit":
Ommadawn part 1
Tubular Bells part 1
Amarok (koko levy)
Taurus 2
Hergest Ridge part 1
  
  14/03/02 14:45

Name : Suonna
  
Message : Heitetääs vaikka Mike Oldfield TOP 6. (Pitäiskö heittää Musat ja puhua sympaattisesti Vanhapellon Mikosta. No ehkä ei sentään.)

-Tubular Bells, se originaali
-On Horseback, Ommadawnin nätti päätösbiisi
-Ommadawn, itseasiassa koko levy
-Sentinel, biisi
-Heaven´s Open, biisi, kunnon kevytleviteheviä
-Shadow On The Wall, Zero Ninen versio
  
  14/03/02 14:37

Name : Janne Yliruusi
Current favourite song : Starless
  
Message : Oldfield on tosiaan aika vaskipuhallinkielteinen. Sanoi jossain haastattelussa että saksofonit kuulostaa hänen mielestään pierulta! :) Minusta The Millennium Bell kuulostaa pierulta. No minä olen kuitenkin tyytyväinen Keesojen lehtoon ja minua ei häiritse Oldfieldin osuus koska pidän äijän soitosta ja tuotantotyylistä. Viimeaikoina vaan on ollut heikompaa...
  
  14/03/02 14:18

Name : Suonna
Current favourite song : Dave Lindholm: Silti (revamped southern rock live version, 2002)
  
Message : Kovin meikäläisen tuntema Pohjola-auktoriteetti Pete ainakin napisee Keesojen lehdosta, joten en ota väitettäni takaisin :-)
Ja eikös sitä ole ollut tapana Pohjola-fanipiireissä miettiä, että miltä Keesojen lehto olisi kuulostanut jos Oldfield olisi antanut ottaa sille puhaltimet mukaan ym.
  
  14/03/02 13:28

Name : janus
Current favourite song : Gun Club: Emily's Changed
  
Message : En minäkään tiedä noista popmaisuuksista mutta Oldfieldin kädenjälki kuuluu ehkä hieman liikaa levyllä.
  
  14/03/02 11:52

Name : Janne Yliruusi
  
Message : Öh, oli ehkä vähän epäselvä tuo äskeinen viestini. Viittasin siis Suonnan Keesojen Lehto arvosteluun Karjalaisessa.
  
  14/03/02 11:43

Name : Janne Yliruusi
Current favourite song : Starless - King Crimson
  
Message : "...on albumi, josta Pohjola-fanit tuntuvat eniten napisevan Mike Oldfieldin popmaisten tuotantoratkaisujen takia." Popmaisten tuotanto ratkaisujen takia? Häh? Kuka niistä on napissut? Minä olen luullut että fanit nimenomaan pitävät levystä. Minusta se on ainakin yksi parhaista Pohjolan-levyistä ja tuotantokin on hieno. Pohjola itsehän ei kai levystä pahemmin välitä. Oldfield kai sekaantui liikaa, mutta en minä tuota popmaisuutta ymmärrä.
  
  14/03/02 11:35

Name : Pertti, Hyvinkää
  
Message : taas päästiin asiaan :)
Noista Spede on varmaan helpoin "Spede-Vesku-Simo" -kokoelmalevyn kautta. Siis Spede - Loiri - Wigwam (Tombstone Valentine)
  
  14/03/02 08:02

Name : Petteri
Home page : http://www.raimoraivola.cjb.net
Current favourite song : Absoluuttinen Nollapiste - Irene Kaktus
  
Message : Kuinkas monella linkillä pääsee tv-sarja Ihmeidentekijöistä Wigwamiin? Tai Spedestä? Tai sitten McCoy Tyneristä Spice Girlsiin? Noita tuli hiihtolomalla veljen kanssa kehiteltyä. Ja kriteeriksi otettin, että piti olla julkaistua materiaalia, missä muusikot ovat soittaneet yhdessä.
  
  13/03/02 21:35

Name : Pertti, Hyvinkää
  
Message : Eikös olekin Suonna mukavaa, kun pääsee oikein kehumaan HYVÄÄ musaa?

Lievästi olisi tehnyt mieli nurista Pihkasilmän uudelleenmasteroinnista, mulla ainakin välillä vähän jopa rutisee ja kohisee nyt ainakin paikoin. Lienee olleet masterit aika risana?

Hyvä tuo Camel-huomio. Olen ollut huomaavinani lievää yhteneväisyyttä myös Pohjolan Ja Anssi Tikanmäen "Maisemakuvien" välillä...
  
  13/03/02 20:25

Name : Suonna
Home page : http://www.karjalainen.fi/cgi-bin/vk?Newsp=karj&Depa=kulttuuri&Date=020313&Model=juttusivu.html&Story=01283597.txt&StDate=020313
  
Message : Yleensä en ole hyvä vitsailija, mutta hyvä jos edes yhtä nauratti. (En muista seurasitko Pertti taannoista topiccia, jossa piti saada jokaisesta suomalaisesta muusikosta linkki Wigwamiin korkeintaan yhden nimen kautta.)

Pertin hienon Rumba-hehkutuksen lisäksi minunkin Pohjola-remasters-arviot julkaistiin tänään, tosin Karjalaisessa.
  
  13/03/02 19:28

Name : Pertti, Hyvinkää
  
Message : ...siis ROFL - ei tahdo vanha osata näitä nykytermejä...

BTW, uudessa Rumbassa on Pohjola-remasterit arvioituna.
  
  13/03/02 19:11

Name : Pertti, Hyvinkää
  
Message : Suonna kirjoitti: "...muuan Pedro Hietanen, josta saadaan linkki Wigwamiin vaikka sillä, että hän on soittanut Remun taustalla, jonka bändissä on soittanut Jukka Gustavson."

LOFL!

- Pertti ;)
  
  13/03/02 19:04

Name : Suonna
  
Message : Jahas, eilen Joensuussa poikkesi Trio Erectuksen yhteiskiertue, jonka kapellimestarina toimii muuan Pedro Hietanen, josta saadaan linkki Wigwamiin vaikka sillä, että hän on soittanut Remun taustalla, jonka bändissä on soittanut Jukka Gustavson.
Yllättävän hyvää meininkiä, vaikka Juicen ääni oli huonossa kunnossa. Uusi "Menneisyys" on Daven parhaita kappaleita vuosiin.
  
  13/03/02 15:42

Name : Hezzu, Ylivieska
Home page : Heikin progesivut
  
Message : Wigu-galluppi on päättyny, kaksoisvoiton veivät Being ja Nuclear Nightclup. Jos Mikko haluaa hyödyntää tuloksia jotenki niin kopioi tuolta ihan vapaasti :) (niin ja linkin saa poistaa, suurkiitos siitä!)
  
  13/03/02 11:31

Name : Michael K.
Home page : http://primover.tripod.com/
  
Message : Petteri, olen täysin samaa mieltä Light Agesista - biisit hyviä, tuotanto hengetön.
Uusintaversiot ovat aika turhia (onneksi on skip-nappi), mutta varsinaiset uudet kappaleet kelpaavat kyllä minulle. Absalom, Talking Brought Me Here ja The Next Breakfast ovat loistavia, kuten myös (aliarvostettu) Crystal Ball. IMHO.
  
  12/03/02 18:23

Name : Urpo
Current favourite song : Deep Purple: Fireball
  
Message : Toivottavasti uudella levyllä on False alarmin kaltaista vähän rauhallisempaakin matskua. Miehethän ovat jo kypsässä iässä. Suonna paljasteli aikaisemmin, että aggressiivista paahtoa olisi luvassa. Jos näin on niin Jon Lord Wigwamin urkuriksi.
  
  12/03/02 17:43

Name : Petteri
Home page : http://www.raimoraivola.cjb.net
Current favourite song : The Beatles - Sähköjätkä
  
Message : Uskoisin, että Light Ages olisi hyväksytympi ja parempi, jos se olisi tuotettu toisin. Kuulostaa jotenkin liian 90-lukulaiselta. 90-luvultahan se tietenkin onkin, mutta jos se kuulostaisi jotenkin ajattomammalta... Jos vertaa vaikka biisiä Tombstone Valentine alkuperäiseen, niin alkuperäinen pesee uudemman saundeillaan mennen tullen, biisithän eivät sävellyksiltään poikkea. Taikka Absalom vs. Absalom live. Ainakin minä olen tätä mieltä, onko kukaan vastaan?
  
  12/03/02 16:26

Name : Suonna
  
Message : Eittämättä onnistuit raakkaamaan Esa Light Agesilta eroon ameriikanrokit (joiden joukkoon kyllä kuuluu myös Borders To Be Crossed... erään kaverini mukaan se kuulostaa Huey Lewis & The Newsiltä).
Itse kyllä tykään Planetstarista ja Pleasure Streetistä. Hyviä biisejä, hyvät tekstit.
Sitten kun Wigujen DVD-antologia ilmestyy, niin Skyscraperin mahtava tv-show pitää kyllä olla mukana.
  
  12/03/02 16:16

Name : Esa
Current favourite song : Wigwam: The Next Breakfast
  
Message : Light Ages CDstä olisi varmaan tullut fanien täysin hyväksymä Wigwam tuote, jos siinä olisi ollut vain raidat 1-6, 10 ja 13.

Muissa biiseissä on puutteita, vaikka ihan hyviäkin osasuorituksia.
  
  12/03/02 15:56

Name : Arto, Oulu
  
Message : Joku kysyi joskus kauan sitten Soulsetin Souljumppaa-kiekon levymerkistä, Grossista. Paroni Paakkunaisen mukaan Gross Music oli hänen ky;nsä nimi ja kyseinen pitkäsoitto omakustanne yhdessä Edward Vesalan kanssa.
  
  12/03/02 10:48

Name : Heikki Kerkkänen, Jyväskylä
  
Message : miun mielestä Gutsi on vähän yliarvostettu urkuri. Miun mielestä parempi säveltäjänä ja profeettana.
Kyllä nää Canterburybändien urkurit(Sinclair, Stewart) pesee Gustavsonilla lattiaa, mutta he eivät olekaan profeettoja.
  
  12/03/02 00:40

Name : Juho Ahava, Kajaani
  
Message : Aivan viimeisintä tietoa. Pari tuntia sitten julkistettua: Tasavallan Presidentti alkuperäiskokoonpanossaan Kainuun Jazz-keväässä lauantaina 25.5.
  
  11/03/02 14:59