Wigwam - guestbook

Name : mika, espoo
Current favourite song : Tangerine Dream: Rubycon
   
Message : Suuren suosikkini, The Whon tarina uhkaa päättyä nolosti/ala-arvoisesti. Ensin Entwhistle kuolee kovien huumeiden aiheuttamaan tukkeumaan ja sitämyötä sydäriin ja nyt sitten Townsend...ei kehtaa edes kirjoittaa kuvaavin sanakääntein. Pistänkö The Who äänitteet ja kuvatallenteet roviolle? Ei tarvitse ainakaan kuunnella enää...SAATANA !
   
  14/01/03 22:39

Name : Urpo
   
Message : Tammikuun Wire-lehdessä noteerataan Pohjolan kolme ekaa + Loven jazzjulkaisuja & Kurenniemi.
   
  14/01/03 22:28

Name : Jenni Riihelä, Helsinki
Current favourite song : Erkki Kurenniemi - Improvisaatio (1971)
   
Message : Varasin Tiketistä tänään liput Wigujen Tavastia-keikalle ja samalla 13.3. myös Tavstialla kuultavaan John Mayall & Bluesbreakers-keikkaan. ;)
Ja torstaina viideltä (tai seitsemältä, en muista) Ateneum-salissa Erkki Kurenniemi-dokkari. Hyvä DocPoint!
   
  14/01/03 14:54

Name : Matti
Home page : http://maza.fi/
   
Message : Hmm, kuulin huhua että Wigwam olisi tekemässä musavideota! (kaveri oli nähnyt "jonkun Wigwam-tyypin juttelemassa musavideosta yhessä firmassa") Onko tässä mitään perää ja jos on, niin mistähän biisistä on kyse?
   
  14/01/03 14:07

Name : janus
Home page : http://www.sea.fi/esitykset/kevat2003/ohjelmisto.html
   
Message : Friikeimmille tiedoksi, että Wigwam-musaa sisältävä Kesäkapina tänään nähtävillä elokuva-arkistossa. ;)
   
  14/01/03 12:54

Name : janus
   
Message : Fires... on Grand Hotelin majesteetillisimpia raitoja. Ei nyt tule sävellyksellisiä yhtymäkohtia mieleen, vaan lähinnä sovituksellisia – Nynnyssäkin on vahvasti esillä piano ja urut...sellaista jylhää arvokkuutta. Ei tähän muutakaan osaa sanoa.
   
  13/01/03 16:00

Name : Pekka, HELSINKI
   
Message : Terveisiä Pekalle toivoo: Pekka
(Ison Simon ja Tertun kaveri Malminkartanosta)

P.S. Liput on hankittu konserttiin
   
  13/01/03 08:00

Name : InspiRed
Current favourite song : Jukka Gustavson - Kolme Evankeliumia
   
Message : Koskakohan tuonne Tavastian keikalle alkaa lipunmyynti? Ainakaan Tiketin sivuilla ei ollut vielä mainintaa siitä.
   
  12/01/03 18:39

Name : Ape
Current favourite song : Planetist
   
Message : Miksei ne voi esiintyä kiertueellansa vaikkapa Nosturissa kun mä en pääse Tavalle ennen kun vappuna?!
   
  12/01/03 17:46

Name : Suonna
   
Message : Pollista pitää sanoa vielä ainakin sellainen kommentti, että on mielenkiintoista, että Absoluuttinen Nollapiste nousi Pohjolan yläpuolelle muut suosikit -sarjassa. Ilmeisesti Liimatan taannoinen Soundi-arvio ei polttanut kaikkien abso-wigu-fanien päreitä.

Nollapisteen joulukuussa ilmestyneessä nuottikirjassa Liimatta kertoo, että Pyhä nynny -kappaletta inspiroi Procol Harumin Fires (Which Burn Brightly). En nyt saa sitä päähäni, onko joku kuullut molemmat, onko sävellyksellisiä vai pikemminkin tunnelmallisia yhtäläisyyksiä
   
  12/01/03 17:20

Name : janus
Current favourite song : Dungen: Stock och sten
   
Message : Tuo Pieniä eroja tuli joku aika sitten telkkarista. En muista mitä Wigua siinä kuului. Taisi kuulua myös Jethro Tullia.
   
  11/01/03 21:31

Name : Mikko
Home page : Pieniä eroja
   
Message : Jassoo, tommosessa elokuvassa on wigumusaa.
   
  11/01/03 19:33

Name : Mikko
Current favourite song : Specials: Rudi, a Message to You
   
Message : No ei se ulkomaalaisten aliedustus niin suuri ollutkaan kuin muistelin. Heitä oli noin viidennes äänestäneistä.
   
  11/01/03 16:15

Name : Mikko
Current favourite song : Stevie Wonder: Village Ghetto Land
   
Message : Jakke puhuu asiaa. On upeaa, että Ronnie tuli taltioitua laulajana levylle. Kun yö hyväilee -biisistä nousee Ronnien kohtalon tuntien vieläpä aikamoisia mielikuvia, vaikka sanoitus taisikin olla Atte Blomin.

Pollista voisi mainita, että ei-suomalaisia äänestäjiä oli näppituntumalla enemmän kuin mitä arvonnan tuloksista voisi päätellä. Pitääpä ihan laskea oliko tosiaan näin.
   
  11/01/03 15:15

Name : Esa
   
Message : Pollista vielä, 5, 4 ja 3 pisteen biisejä en ole monia kuunnellut kovinkaan paljon vuoden aikana, kun taas kahden pisteen biisejä kuuntelen aika paljon.
   
  11/01/03 14:15

Name : Juha S.
   
Message : En ole kuullut,että Jukka Gustavson Organ Blues Band olisi levytysaikeissa.Sen sijaan J.Gustavson Organ Fusion Band (entinen Jangvans) on jo tehnyt levyn ja sen pitäisi ilmestyä keväällä tai kevättalvella.Myös Hot Toe-kokoonpanolla on muutamia kappaleita "purkissa",mutta rahoitusongelmien vuoksi levyn ilmestymisestä ei toistaiseksi ole tietoa.
   
  11/01/03 03:17

Name : Jakke, Espoo
Current favourite song : Blues Section: Kun Yö Hyväilee
   
Message : Levy: Blues Section 2.

Tiedoksi jos "uudempia" faneja kiinnostaa niin levyllä "Blues Section 2" Ronnie laulaa solistina neljässä biisissä (ja soittaa rumpuja kaikissa).

Moni Wigu- ja Blues Section -fani on varmaan huomannut ja kuunnellut Kun Yö Hyväilee -biisin kohtalon jossa Ronnie laulaa. En ole ennen huomannut asiasta keskustelua, mutta sanottakoon pyhiä Wigu- arvoja loukkaamatta, että on kohtalokas ja kaunis laulu.
Musiikillisesti mielestäni jos Ronnie olisi harjoitellut laulamista vuoden pari hän olisi yltänyt 60 -luvun lopulla ja 70 -luvun alussa maan parhaimpien artistien joukkoon jo tyyliltänsä.
Laulutaitohan vaatii harjoitusta. Tätähän tavoiteltiin levy-yhtiön puoleltakin. Musiikkielämä voi varmaankin toisaalta kiitää , että hän oli ja on mielestäni soundillisesti edelleenkin paras rumpali Suomessa!
   
  11/01/03 01:35

Name : mika, espoo
   
Message : jees, juuri tuo wah wah kitara sai aina kaverin ja mun nauruhermot herkille kun Uunoja kateltiin aina ravinteli-illan pohjiksi. Ai se oli Laurila...

pollissa ihemtyttää, että save my money on noin alhaalla, ja että twilight on noin ylhäällä. Kuitenkin katselin, että aivan oikeat biisit saivat eniten ääniä, mutta siellä 1 ja 2 pisteen porukassa oli edelleen kovia biisejä, jotka olisivat ansainneet sijoituksen väh.top 20:een - todistaa sen, ettei oikeasti parhaita WIGU-biisejä voi laittaa
mihinkään järjestykseen - niitä kovia on noin 50 kpl.
   
  11/01/03 01:08

Name : Jakke, Espoo
Current favourite song : Elvis: An American Trilogy
   
Message : Olisi mielenkiintoista tietää keitä muusikkoja kuuluu tähän "Jukka Gustavson Organ Blues Band" -porukkaan? Hehän esiintyivät tällä nimellä tietojen mukaan ainakin Viitasaarella viime kesänä ja aikovat Gustavsonin johdolla levyttää alkuvuonna. Itse olin paikalla "Jukka Gustavson Blues Band" kokoonpanon keikalla heinäkuussa 2002. Voin vilpittömästi sanoa, että Jukan soitto ja laulu olivat/ovat aivan huippuluokkaa, samaa tenhoa kuin Beingillä. Tosin iän tuomalla äänen tummuudella ja blues -meiningillä. Onko bändin kokoonpano mitenkään muuttunut? Nimi on hiukan muuttunut, mutta Johtaja Gustavsonin laulu ja soitto vaan paranee. Toivotaan, että Tavan tulevalle Todella Legendaariselle Keikalle jo näin ennakkotiedoissa olevien artistien merkitys huomataan tallentavien levy-yhtiöiden sekä tv -kanavien taholla.
   
  11/01/03 00:51

Name : Niklas Brunkeberg, Snappertuna
Home page : http://www.p3.se
Current favourite song : Bo Hansson: Svarta Ryttarna
   
Message : Ennakkotietojen mukaan Wigut tulevat kiertueella heittämään matskua koko 35-vuotisen uran varrelta. No, julkinen arvuuttelu päälle. Tombstone Valentine takaisin settiin sitten 90-luvun? Jimin englanninnos Luulosairaasta? Rockin' Ol' Galway in the spirit of Rekku & Ageness? Henry's Highway Code? Frederick & Bill Rekun turboahdetulla Rage Against The Machine -kitarismilla? Mahdollisuudet ovat rajattomat.
   
  10/01/03 20:55

Name : JUHA NIKULAINEN
Current favourite song : LIUKUVA LÄTKÄ JA PÄÄ EDELLÄ PUSIKKOON
   
Message : UUNO ON NUMERO YKSI
– JAAKKO SALON MUSIIKKIA UUNO TURHAPURO -ELOKUVIIN 1973-1998

EMI kunnioittaa viime kesänä edesmennyttä suomalaisen viihdemusiikin mestaria julkaisemalla cd-levyllisen Jaakko Salon Uuno-elokuviin tekemää musiikkia.

Kokoelman kaikkiaan 36 kappaletta ovat kauttaaltaan mukaansa tempaavia ja kuvastavat mainiosti Uuno-elokuvien henkeä. Musiikki ei ole varsinaisesti progea, mutta mm. Junnu Aaltonen ja Häkä Virtanen ovat upeasti edustettuina. Pääosassa on usein luonnollisesti legendaarinen Heikki Laurila wahwah-kitaroineen. Äänityssessioiden hyvä meininki ja soittamisen riemu välittyvät selvästi kuulijalle, hauskaa ja haastavaa.

Kokoelma on tehty tiiviissä yhteistyössä Jaakko Salon, hänen perikuntansa sekä kaikkien mukana olleiden muusikoiden kanssa. Kappaletiedot on dokumentoitu tarkasti. Levyn oheisvihkosesta löytyy myös kunnollinen historiikki sekä runsaasti mielenkiintoista kuvamateriaalia.

Ensimmäisestä Uuno-leffasta on siis kulunut jo 30 vuotta. Loistavaa uutta vuotta!
   
  10/01/03 14:10

Name : k.p.tikka-ri
Current favourite song : Pekka Streng: Topi Jäppinen
   
Message : Mainio tämä Streng-uutinen!!!
...onhan Topi?
   
  10/01/03 13:40

Name : Suonna
   
Message : On, Juha, mutta en tiedä onko tieto vielä julkista :-)
Kyllä levyt kannattaa hankkia, varsin makoisia bonuksia, muutama kummallakin levyllä.
   
  10/01/03 12:18

Name : juha
   
Message : Hei!

Onko tietoa mitä bonusmateriaalia noille tulee?

Love Records sivuilta:
------------------------------------
Hei Streng-fanit! Molemmat Strengin äänitteet Magneettimiehen kuolema ja Kesämaa ilmestyvät alkutalven aikana uudelleenmasteroituina erillisinä levyinä ja bonuskappaleilla varustetettuina.
t. T.V.
   
  10/01/03 10:39

Name : Mikko Meriläinen
Home page : Nuclear Netclub
   
Message : Those who won prizes in the raffle, it may take some time before the donators have posted them all. Two people haven't yet given me their addresses.
   
  09/01/03 14:21