Wigwam - guestbook

Name : mela, hki
Found : Banner ad
   
Message : bytesize oli suonnan toive ja informaatio vääristyi siinä matkalla mun suusta rekulle ja sieltä jimille. a-100 on gustavsonilla.
   
  27/01/03 13:46

Name : Mikko
   
Message : Hei, mistä se Bitesize-toive oikein ilmaantui, kun en se minä ollut joka sitä pyysi, eikä sitä täällä guestbookissakaan näkynyt?
   
  27/01/03 13:41

Name : Suonna
Current favourite song : Wigwam: Answer To Life (2003 Saariselkä revamp)
   
Message : Wigwam: Tunturiblues, Tunturihotelli, Saariselkä, Inari la 25.01.2003

1. Heaven In A Modern World 2. Answer To Life 3. Friend From The Fields 4. Absalom 6. Bitesize 7. Remains To Be Seen 8. Eddie And The Boys 9. Kite 10. Bless Your Lucky Stars 11. That's The Way 12. Tombstone Valentine 13. Do Or Die (no encores, 85 min's)

Jimin spiikki Absalomin jälkeen: "Joo, siinä Internetissä meillä on tämmönen website, joka - Mikko Meriläinen, aa, Joensuusta. Mikko on täällä ja hän pyys ett tämmönen biisi ku Bitesize soitetaan. Ja se on asiallinen website siellä. Että kokeillaan tuo Bitesize sitten."

Keikalla oli vähemmän yleisöä kuin perjantaina, joten tunnelma salissa ei kohonnut turhan korkealle. Soitto oli tietenkin hyvää, Do Or Diessa kuultiin jälleen uudenlaista tykitystä ja Kite lenteli kivasti. Tombstone Valentine kutoutuu koskettimilla, haitaria Kotilainen ei (ainakaan vielä) käyttänyt.

En tiedä valmisteleeko Mikko tarkempaa matkaraporttia, mutta hauskaa oli ja anekdootteja riittäisi. Erikoisin fakta taisi olla että Saariselkä käyttää venäläistä sähköä ja 190 voltin jännite pani Wigwaminkin meininkejä sekaisin. Vehkeet kuulemma humisivat ja kiersivät lavalla ja Kotilaisen piti virittää moogit uudestaan.

Kun en ole kosketinsoittaja, en osaa kuvailla Kotilaisen arsenaalia, mutta punainen Nord Lead pisti kyllä silmään. Ja Minimoog soi parissa soolossa
   
  27/01/03 13:18

Name : Matti
Home page : http://maza.fi/
   
Message : Kotilainen soitti mun mielestä paljonkin mattoja siitä Memorymoogistaan ainakin viime elokuun keikalla, taisi itseasiassa käyttää sitä enemmän kuin Minimoogia jolla pisti vaan pariin biisiin soolot.

Hohnerin klavinettia en sen sijaan spotannut tai Nord Leadiakaan (mitä jollain nordilla tekee jos on Minimoog) mutta joku isohko masterkeyboard ja läjä jotain tuntemattomaksi jääneitä moduuleja kuitenkin oli mukana.

Toivottavasti 19.2. paikalla olisi myös Gutsin Hammond (ja luulisin että näin on). Onko jollain muuten tarkempaa tietoa, että mikä Hammond / mitä Hammondeja Gutsilla on? Joistakin kuvista olin katsovinani, että A-100 taisi käytössä olla.
   
  27/01/03 12:10

Name : Juha S.
   
Message : Malmitalossa 29.4. klo 19 konsertti,jossa esiintyvät Jukka Gustavson,Ilkka Rantamäki ja Jukka Tolonen sekä Joonas Haavisto Trio.
   
  26/01/03 23:28

Name : Finnspång
   
Message : Niille pääkaupunkiseudulla asustaville asianharrastajille, joilta "Light Ages" yhä puuttuu, tiedoksi, että ainakin Tunnelin Levyssä ko. platan cd-versio on verrattain usein kaupattavana Wigu-kaukalossa...
   
  26/01/03 16:54

Name : InspiRed, Helsinki
Current favourite song : Blues Section - Semi-circle Solitude
   
Message : Biisilista lupaa kyllä hyvää tulevaa Tavastian keikkaa ajatellen. Siellä tietysti Gutsin mukanaolosta johtuen ilmeisesti luvassa vähän erilaistakin materiaalia, voisivat tosiaan soittaa sen kolmetuntisen keikan.

Kertokaapas Saariselällä paikalla olleet, millaiset vehkeet on Kotilainen tällä kertaa mukaansa roudannut? TW-kiertueellahan arsenaalista löytyi vissiin yksi moderni vehje viuluihin sun muihin, Mini-Moog, Memorymoog(käyttikö kertaakaan?), Clavia Nord Lead ja hanuri. Miten nyt, oliko esim. klavinetti kehissä?
   
  25/01/03 16:04

Name : Suonna
   
Message : No Tommi jo heittikin tuossa "uutiset", mutta terveiset vaan Saariselältä Kuukkeli-kaupan nettikioskista. Ulkona pakkasta -7 ja aurinko paistaa. Parkkipaikat täynnä saksalaisten autotestaajien loistobemareita.

Tässä eilisen setti.

1. Heaven In A Modern World 2. Answer To Life 3. Nuclear Nightclub 4. Absalom 5. Save My Money & Name 6. That's The Way 7. Eddie And The Boys 8. Bless Your Lucky Stars 9. Remains To Be Seen 10. Tombstone Valentine 11. Do Or Die ENCORES 12. Freddie Are You Ready 13. Grass For Blades

Setti kesti 80 min ja encoreita tuli 25 min siihen päälle. Ei aivan yhtä hypnoottinen keikka kuin jotkut 2001-2002-vedot, mutta hyvä meininki lavalla kaikkinensa. ATL huippukohta, hyvin soittivat, ei paljon sinänsä eronnut Blues Sectionin 1996-sovituksesta. Erinomaisen hypnoottista sooloilua Dirmukselta Do Or Diessa, taas löytyi uusia ääniä laatikoista. Jim ei pahemmin spiikkaillut, bändiä tuntui hieman naurattavan tanssahteleva yleisö, josta vakionäky, 20-30-vuotias monttu ammollaan / kädet rinnan päällä puuskassa pönöttävä diggariporukka loisti poissaolollaan.
Tänä iltana siis toinen keikka. Toivotaan hieman muutoksia settilistaan.
   
  25/01/03 11:44

Name : Tommi
   
Message : All right,Mikko soitteli saariselältä ja kertoili hiukka eilisestä keikasta,vanhempaa matskua oli tullu mm.answer to life,tombstone valentine,grass for blades,nuclearit ja save my moneyt,absalomkin oli kuultu ja joitain uuden levyn juttuja.Bändi oli ollu hyvässä vedossa ja Kotilainenkin kehässä kaikkine moogeineen,joten mikäs meidän on odotellessa tulevia keikkoja!
   
  25/01/03 10:35

Name : Jakke
   
Message : Kukahan ehtii ensin kommentoimaan v. 2003 ensimmäistä keikkaa? Odotamme mielenkiinnolla.

5 months ago was Wigwam's last gig and this evening Wigwam comes to stage in Lapland. So some comments from this evenings gig please!

   
  25/01/03 00:25

Name : Jakke
   
Message : This concert or TV studioshow will be broadcasted in Finnish television: Wigwam live in"Yokotai" -named program, YLE TV-channel 1 (TV1), 9th Feb 2003, at 19:45.
   
  25/01/03 00:12

Name : jjami
Current favourite song : The Mutants - Funky Fidel
   
Message : Ian which tv concert are ya talking bout?
   
  24/01/03 19:08

Name : ian rogers, manchester
Current favourite song : eddy & the boys
Found : Just surfed on in
   
Message : I would like a video copy of the recent Wigwam tv concert 21/01/03. I can swap for Genesis,Tull,Dylan,Free,Sting,It Bites,Focus video's or other rare audio stuff. Please help.Kiitos!
   
  24/01/03 10:41

Name : mika
Current favourite song : Alex Harvey: Faith Healer
   
Message : Ja Big Farewell - muistaako että olisi kuulunut silloin -92 vanhan 3 tuntisen keikan settiin?
   
  23/01/03 23:12

Name : Suonna
Current favourite song : Erasure: Video Killed The Radio Star
   
Message : Erittäin hyviä toiveita.... Kyllä mulle menisi vielä The Next Breakfast, meikäläisen mielestä ehkä paras Light Ages -biisi, ja Never Turn You In ihan ongelmitta. Entäs Mikon pollin cover-osiosta esiin noussut All Along The Watchtower? Siinä saisi Jim huutaa, Rekku räyhätä ja uukakkosen pojat kuunnella häntä koipien välissä.
   
  23/01/03 18:45

Name : Make
   
Message : Toivottavasti Jyväskylän lutakossa kuullaan: Let the world ramble on, crystall ball, skyscraper, island town "normaalien" bravuurien päälle ja keikan pituus jälleen lähemmäksi kolme tuntia.
   
  23/01/03 18:15

Name : Tommi
   
Message : No,Suonna heitti aika pahat toiveet,toivottavasti toteutuu!Mulle riittäs kun kuulis save my moneyn,absalomin,item is the totemin,grass for bladesin sekä crystal ballin.Noitten jälkeen sama mitä soittaavat...
   
  23/01/03 15:41

Name : juha n
   
Message : hyvä jenni, oikeassa olet: liukas lätkä ja turpa edellä pusikkoon
   
  23/01/03 14:13

Name : Suonna
   
Message : Jahas, se on kiertue aluillaan. Jos bändi on mahdollisesti innostunut treenaamaan uusia biisejä koko uran ajalta, niin tässä meikäläisen veikkaukset kolmen ekan levyn 2000-luvun ensi-illat saavista biiseistä: Henry's Highway Code, Tombstone Valentine, Wishful Thinker, Lost Without A Trace, Rockin Ol' Galway.
   
  23/01/03 13:49

Name : Petteri
   
Message : Tuleeko julisteihin nykyisten äijien lisäksi entisten äijien nimmareita, mikä tekisi julisteista entistä hienompia?
   
  23/01/03 10:23

Name : Mikko Meriläinen
Home page : Nuclear Netclub
Current favourite song : G-Litter: Unikko
   
Message : Polliarvonnassa Wigwam-julisteen voittaneet, kärsivällisyyttä. Jullarit on luvattu lähettää piakkoin äijien nimmareiden keralla. Levy- ja paitavoittajat lienevät jo palkintonsa saaneet.

Those of you who won a Wigwam poster in the poll raffle, patience please. I've been told the posters will be mailed soon with the blokes' autographs.
   
  22/01/03 15:09

Name : ville
   
Message : Se on basso continuo, eikä pelkkä continuo afaik. Ei saa siis sotkea oppiainetta ja esityskäytöntöä.
   
  22/01/03 02:08

Name : Jenni
Current favourite song : Variksenpelätti
   
Message : "On se kumma mies toi Turhapuro, tekee työtä nukkuessaankin. Eikse lepää koskaan?"

Tavastian keikalle myyty tähän mennessä kuulemma jo parisataa lippua, joten älkääpä jättäkö lippuhankintaa viime tinkaan!

Juha: eikös se ollut LIUKAS lätkä? nimim. "FANaatikko" ;)
   
  21/01/03 22:21

Name : Esa
Current favourite song : Hot Tuna: Jellyroll
   
Message : Suonna, mistä tämä eurooppalainen continuo-sana väänty suomiksi kenraalibassoksi? Se oli barokkiajan komppi ja rytmiosasto, cembalo ja viola da gamba tavallisesti, mutta voidaan soittaa vaikka luutulla.
   
  21/01/03 19:27

Name : Suonna
Current favourite song : Nick Cave: Nocturama (whole album)
   
Message : Antti, yhdyn Cauliflowerin soundikehuihisi. Ronnien rumpusoundit ovat makoisat halki levyn ja joku Goddammaddog on liki täydellisessä balanssissa, mitä nyt sovitukseen, äänitykseen ja miksaukseen tulee.
   
  21/01/03 17:40