Wigwam - guestbook

Name : jgfkkogf
   
Message : Nimenomaan olen Heikin kanssa samaa mieltä,Rekun rooli on liian dominoiva.Ei hitto niitä aivan samanlaisia sooloja jaksa kuulla biisistä toiseen,siis ihan samat kuviot joka soolossa,yäk.Ja sit sitä tulee minuuttitolkulla vielä!Kyllä siinä mielummin kuuntelis vaikka Kotilaisenkin sooloilua enemmän.Aargh!
   
  02/02/03 15:47

Name : M
   
Message : Helvetin hyvä keikka lutakossa...Heikki, otan yhteyttä guest bookin väkityksellä, keikoista joista oli puhetta lavan edustalla..nimmarit sain (paitsi kettusta ei näkyny)..soundsheckiä pääsin myös seuraamaan...saako tavastialle jostain ennakkolippuja.
   
  02/02/03 11:44

Name : Heikki Kerkkänen, Jyväskylä
Current favourite song : Allman Brothers Band: Whipping Post
   
Message : Täytyy sanoa että Jyväskylän keikan Do or die- versio oli varmaan paras minkä olen kuullut. Hienoo. Tuli myös Answer to life ja Tombstone Valentine.
Olisi tosin toivonut vähän suurempaa roolia Esalle tällä keikalla. Välillä vähän puudutti kun koko ajan vain Rekku soitti.
   
  02/02/03 02:21

Name : mika
   
Message : Miksei muuten kukaan lähde haastattelemaan Ryan O'Nealian ja kysy mitä heppu muistaa kys. Suomen retkestä - muistan myös sen vanhan TV kohatuksen, kun Ryan on totaalisessa paniikissa, ja samalla vieressä känninen läski huutaa että hieno meininki tms. Suojanen vei hienosti Suomea maailmalle.

Keimolasta; uskonnonopettajani oli siellä järkkärinä -70. Annettiin päälle sadetakki ja kas kummaa, taskussa jousipamppu, siis sellainen jossa metallikuula jousen päässä (jolla tappaa ihmisen kertalaakilla jos pääkuoreen osuu).
Toi näytille kouluun aikoinaan ja kertoi millainen meno siellä oli.
Kaikilla "järkkäreillä" oli sama aseistus.
   
  01/02/03 19:23

Name : Arto, Oulu
   
Message : Olinhan siellä minäkin Keimolan mutafesteillä.Koko homma oli täysin perseestä ja siellä vahvistui käsitys, että jos jossain näkyy Benny Hermanssonin nimi, niin kierrä kaukaa. Ainoa myönteinen visio tapahtumasta oli juuri Wigwam ja fiiliksen kohottaja Finlandia.
   
  01/02/03 16:14

Name : Mikko
Home page : Keimolan juhannus
   
Message : Tuota sivua en linkannut, mutta kannattaa tsekata läpi, suomalaisen kulttuurihistorian tähtihetkiä.

H-H-kannet. Ei kun vaan skannia sähköpostiin!
   
  31/01/03 22:13

Name : Kari
   
Message : Ai niin, minulla on 5 kpl. (erilaisia) Wigujen 1. levyn n. 500 kp. painoksisen levyn kantta (n. 170 erilaista). Edotan että esim. Mikko M. julkaisisi niitä web-sivuilla!
   
  31/01/03 21:32

Name : Kari Väkeväinen, Helsinki/Hausjärvi
Current favourite song : Fairyport
Found : Just surfed on in
   
Message : How on earth? Suonna ja Mikko on tehnyt suuren työn (koskien vain näitä Wigu-sivuja?!?).
   
  31/01/03 21:27

Name : MR
   
Message : Jaahans, huomenna jyväskylän lutakkoon. toiveita: The next breakfast, skyscarper, ja vielä talking brough me here....ja nimmarit täytyy pyytää nyt kahteen viimeisimpään levyyn ja pigwormiin.
   
  31/01/03 05:56

Name : InspiRed
Current favourite song : Rainbow - Tarot Woman
   
Message : Kahdet rummut?
Ei kai nyt sentään, tuskin ne Noposta sinne raahavat ja Ronniella nyt on aika painava syy olla tulematta.
   
  30/01/03 16:46

Name : Anonymus
   
Message : "Onkohan kellään esittää minkäänlaista arviota siitä, miten tuo Tavastian keikka toteutetaan käytännössä? Tuskin koko porukka ainakaan samaan aikaan lavalle änkeää, silloinhan lauteilla olisi 2 laulajaa, piano, 2 settiä syntetisaattoreita, urut, 2 bassoa, 2 kitaraa ja rummut, ei taitaisi edes tila riittää :)
Vaihtavatko kenties kokoonpanoa biisin mukaan?" Tarkkaan ottaen 3 keyboardsettiä ja kahdet rummut...Taidetaan siellä nähdä ainakin erikseen eri aikakausien kokoonpanoja...
   
  30/01/03 16:07

Name : snake
Current favourite song : do or die/w plays w live 2001
   
Message : posti toi wigupollin voittojulisteen ja kylläpä lämmittivät soittajaäijien nimmarit mieltä! jeah!
   
  30/01/03 15:59

Name : k.p.tikka-ri
Current favourite song : Laszlo Hortobagyi: Russian Chakra
   
Message : Heippa & ralla! Oli tosiaan taannoin vieraskirja sekaisin, ihmettelin, mikäs Akvariumin kuuntelutuokio nyt on iskenyt, kun Mikolla oli 3 viestiä peräjälkeen ja current favourite oli Akvariumin biisejä... Lukekaas muuten Akvasta juttu Aksentti-lehden tämän vuoden ekasta numerosta, kehuvat...
   
  30/01/03 12:51

Name : Matti
Home page : http://maza.fi/
   
Message : Mikäli täältä nämä toiveet tosiaan bändinkin korviin kantautuisivat niin todellakin olisi loistokasta kuulla joku biisi, jossa Gutsi soittelis urkuja ja Kotilainen synia. Tuo Fresh Garbage -versio GfB:sta on sen verran loistokas todellakin :)

Sitten tietty Luulosairas ja Fairyport ja Losing Hold!
   
  30/01/03 12:03

Name : Esa
Current favourite song : Adrian Belew....Lonely Rhinosaurus vai oliko se viimeinen
   
Message : Et ehkä ole seurannut bändin legendaa tarpeeksi tarkkaan. WPW kannessa oli alunperin kaljakoreja lavalla jonkunlaisena telineenä.
   
  30/01/03 01:57

Name : Heikki Kerkkänen, Jyväskylä
Current favourite song : Univers Zero: Ronde
   
Message : Tuli vaan mieleen... onko sitä koskaan selitetty minkä takia Wigwamilla oli 70-luvulla jokaisessa levynkannen ryhmäkuvassa (Tombstone Valentine, Twilight, Dark Album) ja hirveän monessa promokuvassa joku kassi mukana? Ei voi olla sattumaa. Mitäkähän siellä oli sisällä?
   
  30/01/03 00:38

Name : Mikko
Home page : Nuclear Netclub
   
Message : Tänään meni taas häneksi tämän vieraskirjan kanssa, mikä lie kirous iskenyt.

Nyt on voittojulisteet nimmareineen postitettu ja useimmat varmaan jo ne saaneetkin.

The prize posters with autographs have been mailed now.
   
  29/01/03 19:33

Name : Montte
   
Message : Oijoi Mikko. Hyvältä näyttäisi/olisi näyttänyt.
   
  29/01/03 16:00

Name : Mikko Meriläinen
Home page : Nuclear Netclub layout 3.01
   
Message : Eilisten vieraskirjahämminkien aikana vieraskirjalinkki osoitti viime toukokuiselle arkistosivulle, jossa mainitsin jotain tämän sivuston ulkoasumuutoksista. No, koska en niitä muutoksia koskaan ennätä tekemään, sama laittaa linkki joulukuussa 2001 tekemääni layout-hahmotelmaan. Tuollaista modernisointia siis suunnittelin.

The link above leads to a layout sketch I made for this site in December 2001. However, it seems I'll never have the time to execute it.
   
  29/01/03 12:16

Name : Jenni
   
Message : Enää?!?!! VIELÄ kolme viikkoa! Joo, kyl Gutsi sais ainakin jonkun End-tyyppisen sooloimpron vetää, aijai kyllä meikäläiseltä ainakin pääsis liikutuksen kyynel. Fairyport olis ehkä melkein liikaa, sydän pysähtyis!
   
  29/01/03 09:50

Name : Jassa Sörkästä
   
Message : En ole yltiöisänmaallinen,mutta Gutsi ja Finlandia Tavastialla olisi mieltä kohottava elämys.(Ainakin oli silloin ennen.)
   
  29/01/03 07:49

Name : InspiRed, Helsinki
Current favourite song : Wigwam - Fairyport(live 1973)
   
Message : Onkohan kellään esittää minkäänlaista arviota siitä, miten tuo Tavastian keikka toteutetaan käytännössä? Tuskin koko porukka ainakaan samaan aikaan lavalle änkeää, silloinhan lauteilla olisi 2 laulajaa, piano, 2 settiä syntetisaattoreita, urut, 2 bassoa, 2 kitaraa ja rummut, ei taitaisi edes tila riittää :)
Vaihtavatko kenties kokoonpanoa biisin mukaan? Olisi aika riemukasta nähdä Wigujen soittavan kolmetuntinen keikka kronologisella biisijärjestyksellä kokoonpanon vaihtuessa aina välillä. No tämä nyt on tällaista spekulointia...
Entä osaako joku sanoa, minkäluonteisia nämä vierailut tulevat olemaan, eli aikovatko soittaa keikan pääosin nykymiehistöllä vierailijoiden käydessä soittamassa välissä jonkun biisin, vai onko ex-wigulaisilla isompikin rooli?

Niin ja pari biisitoivetta olisi tuolle keikalle: ensinnäkin Fairyport, Fresh Garbagella oleva versio on niin herkullinen, että jotain vastaavaa olisi mahtavaa kuulla livenä. Toinen on se, että Kotilainen ja Gustavson soittaisivat yhdessä Grass For Bladesissa, kuten niinikään Fresh Garbagelta löytyvällä vuoden 1977 taltioinnilla. Siihen kun vielä lisättäisiin soolo Rekulta, voisi olla jo aika lähellä, että panisivat paremmaksi Twilight Zonen versiosta, joka on oma suosikkitaltiointini ko. biisistä.

Enää kolme viikkoa...
   
  29/01/03 00:02

Name : Mikko Meriläinen
Home page : Nuclear Netclub
   
Message : Tämän vieraskirjan kanssa oli tänään jotain hämminkiä. Arkistoviestit tuhoutuivat, eikä valikosta päässyt tälle sivulle. Kohta pitäisi kaiken olla taas ennallaan.

There was something wrong with the guestbook today. Archived messages were erased, and this page wasn't accessible through the menu on the left. Everything should be alright again in a minute.
   
  28/01/03 20:38

Name : Suonna
   
Message : Löysin linkkaamattoman Kotilais-haastattelun. Jostain syystä osoite ei mahtunut "home page URL" kohtaan, joten:

http://www.kouvolansanomat.fi/arkisto/vanhat/2002/03/27/kulttuuri/juttu1/sivu.html
   
  27/01/03 15:50

Name : InspiRed, Helsinki
Current favourite song : Asian Dub Foundation - Riddim I Like
   
Message : "(mitä jollain nordilla tekee jos on Minimoog)"

Tjaa, sitä olen itsekin miettinyt, mutta sillä Kotilainen joka tapauksessa soitti ainakin Titans Wheelin synakuviot.
   
  27/01/03 14:04