Wigwam - guestbook

Name : Juha
  
Message : Hienoa :-)
Kiitos valaistuksesta.
  
  31/03/03 13:07

Name : Suonna
  
Message : Juha, vastaan Mikon puolesta, koska tiedän asiasta jotain :-)
Työn alle Siboneyssä on lähdössä Pekka Strengin rarities-cd, jolle hänen poikansa Joonia Streng keksi erittäin osuvan nimen "Unen maa". Sillä tullaan kuulemaan Strengin kahdella lp:llä julkaisemattomia sävellyksiä, sekä Ylen ohjelmiin tehtyjä että kotidemoja.
  
  31/03/03 12:45

Name : juha
  
Message : Hienoa. Nuo Strengit pitää ostaa pikapuoliin. Voitko Mikko tarkentaa,mitä tarkoitat
...ja radioraitoja (jota osastoa tulossa lisääkin)....
  
  31/03/03 11:25

Name : Mikko, Joensuu
Home page : Loven uutuudet
Current favourite song : The Isley Brothers: Ohio/Machine Gun
  
Message : Pekka Strengin kaksi albumia on julkaistu uusina cd-laitoksina, bonusbiiseinä demoja ja radioraitoja (jota osastoa tulossa lisääkin). Kytköksiä näille sivuille löytyy: Pressa soittaa Magneettimiehen taustabändinä, ja kansitekstit ovat Nuclear Netclub -kontribuuttori Suonna Konosen käsialaa.
  
  31/03/03 10:58

Name : J-R
  
Message : Juuh, miunkin on oltava Jennin kanssa eri mieltä Veronan soitosta Between F&I:lla. Mielestäni hän soittaa mukavan inspiroituneesti ja ideansa ovat voittopuolisesti mielenkiintoisia. Itseasiassa olen sitä mieltä että bassottelu levyllä on yksi sen kantavista voimista.
Sensijaan nuo puhallinjutut ovat mielestäni hieman varjossa, ikäänkuin "kunhan tuonne nyt jotain väliin viheltelen". Hieman vahvempaa otetta olisin niihin kaivannut.
Kappaleista olisin yhden jättänyt pois, Between Fire And Ice on kaikessa jäyhyydessään jopa hieman (tahattoman) koominen. Heti kappaleen alussa tuli mielikuva "Jaahas, Q-Stonea..." ;)!
Mutta kokonaisuutena, aivan loistava levy.
  
  30/03/03 23:15

Name : Matti
  
Message : Vielä hieman basso-asiaa... Yksi Between Fire And Icen kulmakivistä on nimenomaan koskettimien ja basson vuorovaikutus. Ja Eskelisen tyylikäs rumputyöskentely istuu levyn kokonaisuuteen hyvin. Paljolti bändin jäsenten upeat suoritukset ovat saaneet Gutsinkin paikotellen jopa ylittämään itsensä. Toki perinteinen rumpu-bassokomppi on yhä rytmimusiikin sydän ja keuhkot,mutta antoisia voivat olla myös kaikenlaiset pyrkimykset laajentaa soitinten perinteistä roolia. Tekihän aikoinaan esim. Weather Report jotain sellaista. No tämä nyt oli minun mielipuoleni asiasta.
  
  30/03/03 15:20

Name : Esa
  
Message : Hankittu Creamin "uusi." Lainaan itseäni muualta.

I got the BBC live. It is studio live, with a few guitar overdubs. Kind of a charming document, a little limited sound quality in mono. Drums are pretty crisp sounding. The band was on its way up. You can hears some fumbling, but no problem. First run through of Politician on this CD.

Jack Bruce early solo LPs to come out on CD soon. I only plan to get Songs for a Tailor.  
  30/03/03 05:09

Name : Samsa
  
Message : Basisteissa on toisinaan sekin huono puoli, että he tuppaavat jättää keväisin autojaan heikoille jäille, eivätkä he useinkaan tee eroa omien ja kavereidensa pikkutakkien välillä.

Pekalle terveisiä Jyväskylään!
  
  29/03/03 13:04

Name : Juha S.
  
Message : Jukka Gustavson Organ Fusion Bandin levynjulkaisukeikan paikka ja päivämäärä on muuttunut. Paikkana on Jumon sijasta Tavastia 13.5.

Soundi- ja Rytmi-lehtiin on tulossa Jukan haastattelut.
  
  28/03/03 13:12

Name : Jenni
  
Message : No en mä henkilökohtaisesti pidä plekubassottelijoita minään antikristuksina :) Måssella on aivan helkkarin hyvää satsia, täyttää basistin tärkeimmän tehtävän, eli saada homma toimimaan ja muut kuulostamaan hyvältä. Kuten sanottu, Veronasta en digannut sen takia, ettei ne sen "sooloilut" oikein toimineet, eikä rumpalin kanssa oikein synkkaa. Mut elkää ampuko, saa olla toistakin mieltä!!! ;)
  
  28/03/03 08:02

Name : Matti
  
Message : Kyllä Veronan soitto Gutsin levyllä on loistavaa: virtuoosimaista ja SIELUKASTA. Ei Gutsin tasoinen muusikko huonoja soittajia bändiinsä valitsisikaan.
  
  28/03/03 00:10

Name : Mikko
Home page : Tasavallan Presidentti
  
Message : Tuonne Pressa-puolelle on lisätty pari lehtiartikkelia 70-luvun alusta. Löytyvät parhaiten updates-linkin takaa. Kiitos Kari V:lle skanneista.
  
  27/03/03 23:11

Name : Tommi
  
Message : Eli Jenni tuomitsee myös Måssen bassottelun alakastiin?Niinkö?Ai mitä?Måssehan on noita plektrabassottelijoita...Jenni,tsot tsot :)
  
  27/03/03 21:51

Name : Jenni
  
Message : No meillä basisteilla on eri leirejä. Minä satun kuulumaan siihen tiukkapipoposseen. Ja meillä puristeilla on tapana valittaa kaikesta epäortodoksisesta bassonsoitosta, kuten plekujen käytöstä, ohuista kielistä, kuuskielisistä, epäbasistimaisista bassosooloista tai släppäyksestä. Tai ainakin muistamme mainita, että ensimmäinen ja viimeinen hyvä peukkubasisti oli -kukas muu kuin - Larry the King.
  
  27/03/03 15:51

Name : Hezzu
  
Message : Hiih, mie taas tykkäsin Veronan bassottelusta kovastikin :)
  
  27/03/03 15:18

Name : Jenni
  
Message : Plää, mitäs Gutsin uudesta vois sanoa... Jotenkin vähän sama meininki kuin Corean '75-vuoden hommissa. Mistään seiskaripastissista ei kuitenkaan ole kyse -jo ihan soundimaailmansakin puolesta- , ote on enemmänkin raikkaan humoristinen. Täysin erilainen kuin Moments, jazzia on lähinnä mausteena tässä lätyssä. Soittajat on jees, mitä nyt henkilökohtaisesti olen sitä mieltä, että Veronan bassonsoitto on selkeästi heikoin lenkki; ideat aika olemattomia sekä tekniikka ja soundipolitiikka pikkuisen (ja ei niin pikkuisenkaan) hakusessa. (Sääli, sillä livenä ukko toimii. Lieneekö syynä aina yhtä kulmikas Eskelinen, joka tarvitsisi vahvan kaitsijan basistiksi) Tosin en ole mikään slapdiggari koskaan ollut, joten saatan olla liian subjektiivinen. Mutta kannattaa ostaa, gutsimainen yleisilme ja todella raikas. New and refreshing! ;)
  
  27/03/03 14:25

Name : miia
  
Message : hei.voiko joku kertoa jukka gustavsonin uudesta between fire and ice levystä?
  
  27/03/03 13:29

Name : Inspired
  
Message : Olisiko kellään Just My Situationin ja Sweet Marien lyriikoita? Kun pitäisi ehkä esittää nuo keikalla joskus tulevaisuudessa, mutta olisi ihan kiva tietää, mitä laulaa. Itsellä ei ole kuin Raritiesin liveversio CD:llä, eikä siitä saa oikein selvää.
  
  26/03/03 23:54

Name : Timppa
Current favourite song : Gilbert O´Sullivan Greatest Hits
  
Message : No nyt!!! Ilmoitus uudessa Jazzrytmit lehdessä: 29.4.klo. 19 Malmitalo, Ala-Malmintori 1, Helsinki
Jazzkonsertti: Jukka Tolonen Quartet plays John Coltrane, Ilkka Rantamäki Quartet featuring Jukka Gustavson, Hammond organ.
Kesto ainakin 2h + väliaika. Liput 8,50 €, Lipunmyynti p. 09-31080835 ja Lippupalvelu. www.kulttuuri.hel.fi/malmitalo
  
  26/03/03 14:38

Name : J-R
  
Message : Tervehdys!

Gutsin Between Fire And Ice tarttui matkaan Tunnelin levystä ja let mii tell juu brothers...onpahan vaan sellaista vääntöä että oksat pois. Jos Jorma Kaukosen BCH oli viimevuoden "vuoden levyostos", on Gutsin levy sitä tänä vuonna.
Pakko varmaan mennä bongaamaan kesällä Gutsi Jämsessions:iin, Kaukonen Kaustisille ;)!
  
  25/03/03 20:56

Name : Jenni, Helsinki
Current favourite song : Kaseva: Vanha mies
  
Message : Mä ainakin haluaisin edelleen semmosen GRAND TO FEEL SANE AGAIN-paidan...

Tänään olis livemusaa ilmaiseksi mbarissa ysiltä, Sugarfree oli muistaakkeni bändin nimi, mutta mikä tärkeintä, rummuissa Suomen seuraava rumpulegenda Tuomas Ojala! Tulkaa smyygaa muutkin...
  
  24/03/03 11:27

Name : Suonna
Current favourite song : Joe Jackson: Vol 4 (whole cd)
  
Message : Tyhjentelen työpaikan tietokoneen kansioita, kun on koneiden vaihto edessä. Sälän seasta löytyi tällainen Wigu-slogan-muistio esim. t-paitoja varten. Ilmeisesti pitäisi hommata elämä tai ruveta paitakauppiaaksi.

GONNA VOTE FOR
EDDIE AND THE BOYS

WIGUILLA ON AINA OLLU
HYVÄ MEININKI

GOT TO GET TO
THE NUCLEAR NETCLUB

LANDLADIES ARE
REAL STRANGE PEOPLE

HELP ME /
CHECKIN' UP ON MY BABY

I THINK I PICKED IT UP
IN OLD FINNSPÅNG

GRAND TO FEEL
SANE AGAIN

WIGWAM BROUGHT ME HERE
(YES, WIGWAM BROUGHT ME HERE)

WHAT CAN I SAY?
WHAT CAN I POSSIBLY SAY?
  
  24/03/03 10:34

Name : Hakey Shakey
  
Message : Boris, tällaisina aikoina vaatii jo
hieman siviilirohkeutta kuunnella Teekania & Saaraa. Jos "Tony-setä" saa tietää niin se voi tulla ja pudottaa ison kiven päälle :)
  
  24/03/03 08:43

Name : Jenni, Helsinki
  
Message : Heh, sain Gutsini synttärilahjaks. Kannattaa ilmeisesti puhua ääneen. Lisäksi irtosi Kasevan Silloin kun... Joka siis sinänsä oli positiivinen yllätys! Olisin kuvitellut sen vielä popimmaksi vaikka silkkaa poppiahan se oli. Sattuneesta syystä vieraat halusivat kuulla näytteitä vain Kasevan levystä, joten Gutsi odottaa vielä kuunteluaan. Moments oli aikoinaan niin liikuttava kokemus, että aion tällä kertaa varata tarpeeksi aikaa esihiljentymiseen ja itse kuunteluun. Kauan eläköön Jukka! - ja lisää levyjä...
  
  23/03/03 15:39

Name : Finnspång
  
Message : Minä löysin Gustavsonini työmatkalla Tunnelin levystä. Onko ihme, jos ei Gutsin levyt myy, ko. liikkeessäkin levyä piti tivata myyjältä, joka sitten kaiveli plätyn takahuoneesta jostain pahvilaatikkokekojen alta!

Hieno levy on, ja etenkin nimibiisi omaelämäkerrallisessa koskettavuudessaan puhuttelee.

Suosittelen kullekin!
  
  23/03/03 12:09