Wigwam - guestbook

Name : Hezzu
  
Message : Jees, ihan hyvä levyhän se tuo Information on. Harmi vaan että näistä uusintajulkasuista tuo tiejotus joskus vähä tökkii, mäkin oisin voinu saaja LP:stäni hyvät rahat vielä muutama viikko sitten, mutta eihän sitä ny enään kukaan huoli ku tuosa cd:llä on noin mukavat boonukset :( Paljokos vinyylihinnasto anto arvoa tuolle? Se nyt ei tietenkään enään piä paikkaansa.... Niin ja multa puuttuu siittä se sanaliite. Kaippa sen cd:n vois silti hankkia niitten boonusten takia...
  
  01/04/03 11:14

Name : Ehjä Nadir
Current favourite song : Wigwam: Solomon's Contemplation
  
Message : Mä ainakin odotan iltapäivään, että saan Digeliuksesta "käsintehdyt" kannet... jos ne nyt sitten niitä tekee enää jos tuo virallinen versio on saatu ulos :-/
  
  01/04/03 11:00

Name : Jukka
Current favourite song : Wigwam: Chessmate In Tangiers
  
Message : Tunnelin levyssä oli jo Information ja ihan normaali kansi.
  
  01/04/03 10:47

Name : Pertti, Hyvinkää
  
Message : Niin, ja tietenkin pistän tänne biisilistat noista kahdesta "uudesta" Love Proge CD:stä heti kun saan luvan julkaista ne. Vihjeenä vaan, että Wigu-speciaalit eivät jäät tuohon "Lausanne"-piisiin... Ja Finnforest-vääntö on briljanttia!

Tää Information on ehkä vähän lattea, mutta täytyy sanoa Kassu Halosen onnistuneen soundipolitiikassa niin hyvin kuin tuohon aikaan (ja noilla kamoilla - Taskisen syntsat, herranjestas!) on vaan voinut.

Voisin muuten vaikka lyödä vetoa, että _ainakin_ yhdellä biisillä taustoja laulaa muuten eräskin hra Babitzin, eipä vaan näy krediiteissä?
  
  01/04/03 10:37

Name : Suonna
Current favourite song : Wigwam: Information (whole album)
  
Message : Ihmeellistä kansisekoilua? Onhan Riipinen toisaalta hankalan miehen maineessa... Onko mulla nyt joku tuleva keräilyharvinaisuus sitten kun tässä on ihan normaali Siboney-standardin 12 sivun bookletti (on lyriikat, Mikko) ja ihan sama alkuperäinen sätöstys etukannessa kuin näillä sivuilla.
  
  01/04/03 10:33

Name : Pertti, Hyvinkää
Current favourite song : Wigwam: Skyscraper (Information-versio)
  
Message : No kolahti se Information mullekin, ja täytyy sanoa että on tämä ainakin "erilainen" wigu-levy! Ja mielenkiintoinen :)

Patrickin "Lausanne" -kyselyyn sen verran, että Wigwamin miehet tivät itse olleet biisin tekniseen tasoon tyytyväisiä, joten parin uudelleensoitetun raidan verran uudistettuna kappale on tulossa boksille "Love Proge 1968-79 - The Complete Freak Corporate Masters", jossa on 84-sivuinen, värikuvilla varustettu vihko täydellisine historiikkeineen sekä tähän mennessä julkaistut 4 CD:tä + kaksi bonusta, joilla ainakin julkaisematonta Donnaa, Sukellusvenettä, Pepe Willberg & Finnforest -nauhat (joista vain "Ero" aikanaan pääsi singlella asti), Radiomatskua YLEltä jne... Mikä parasta boksissa on Kari Sipilän piirtämät upeat kannet ja "Love Proge -juliste on ensimmäisen painoksen mukana "käärepaperina"! Jos kaikki menee putkeen, vitäisi boksi olla ulkona vapun jälkeen, vappuna kun markkinoidaan enemmän noita Loven poliittisia julkaisuja.
  
  01/04/03 10:33

Name : Ehjä Nadir
Current favourite song : Wigwam: Information (b)
  
Message : Mulla tuli ihan vedos levyn mukana, mä ymmärsin Timpan höpinöistä, että Riipinen ei olisi hyväksynyt ekaa vedosta vaikka koko viikonlopun olivat säätäneet... Eli ei tekstejä mulla tässä versiossa :(
  
  01/04/03 10:26

Name : Jakke
  
Message : Aamu TV:ssä oli Jimin ja Rekun haastattelu. MIelenkiintoisia näkymiä, että oikein USA:n kiertue loppukeväällä!
  
  01/04/03 10:23

Name : Patrick
  
Message : Vittu kun Suomessa ei osata tehä näitä uudelleenjulkasujakaan kunnolla.Missä tuolta Informationin bonus osastolta on Achilles Of Lausanne,joka oli siitä demosatsista selkeesti paras kappale.Tulis edes Loveproge kolmoselle, eikös se ilmesty kohta?????!
  
  01/04/03 10:17

Name : Mikko
  
Message : Mulla ei ole kansivihkosta kuin vedokset, ja töihin lähdin ennen postin tuloa. Suonna tai Ehjä Nadir, tuliko sanoitukset kuitenkin mukaan vihkoon?
  
  01/04/03 10:09

Name : Suonna
Current favourite song : Wigwam: The Road To Wigan Pier
  
Message : Täydellinen aamu: aurinko paistaa Joensuussa ja posti on kantanut Siboneystä vapaakappaleet Strengin reissueista ja Informationista. Ehjällä Nadirilla Information menee näköjään vähän paremmin jakeluun, ehkä tässä pitää jotenkin tarkistaa kantojaan itsekin :-) The Road To Wigan Pier on kyllä aivan helkkarin komea, käsittämätöntä että eivät tehneet sitä levylle. Moniko on bongannut Orwell-viittauksen, Jimpan ei ole koskaan tarvinnut mennä helpoimman kautta...
  
  01/04/03 09:51

Name : Ehjä Nadir
Current favourite song : Wigwam: Skyscraper
  
Message : Mulle tulee ihan hassuja assosiaatioita näistä biiseistä; Nimibiisihän saattaisi olla vittuilua Jukka Haurulle, joka julkaisi samannimisen levyn 70-luvun alussa; tai sitten viittaus Erkki Salmenhaaran "Information - Explonioniin". Ja jos tämän levyn "Easy Money" ei olisi niin flätproukki-henkistä ameriikanrokkia, voisi kuvitella biisin heitoksi King Crimsonille. Mahtaako Wigujen lämmittelykeikka k.o. orkan Finlandia-talon keikalle olla varmistunut, tietääkö kukaan?
  
  01/04/03 09:41

Name : Ehjä Nadir
Current favourite song : Wigwam: (There's Still No Such Thing As) Easy Money
  
Message : Nyt kun olen saanut lähes pariin otteeseen kuunneltua "Informationin" alusta loppuun, voin vain todeta että a) Taskinen on tuolle levylle (etupäässä sitten kuitenkin "popimpaa" Wigua) yllättävän sopiva kosketinsoittaja, mieshän on vanha Pink Floyd -fani :)

b) Nyt CD-bonuksina löytyvät raidat, jotka on äänitetty ennen koko LP:tä, toimivat yllättävän hyvin. Syynä on mielestäni Jan Noposen huomattavasti softimpi ja herkempi sumputyöskentely Vandoon verrattuna. Kuunnelkaapas vaikka "The Road To Wigwam Pierin" b-osan siirtymää ja sen lähes täydellistä (ja hyvin Ronniemaista) tomifilliä! Samoin Rekun kitarasoolon taustalla "lentävä" symbaalikomppaus samalla raidalla.

Mielenkiintoista, että Wigwamin juhlakeikalla ei kuultu yhtään kokonaista biisiä tältä levyltä... taisi olla vain ti-illan loppujameissa riffi "Lost Tomahawkia" jossain Pig Stormin seassa, ja jännä "Runways, Hangers..." ujutus muutaman tahdin verran Jukan "Moon Struck Onen" soolo-osuudessa.
  
  01/04/03 09:33

Name : Ehjä Nadir
Current favourite song : Wigwam: Lost Tomahawk
  
Message : No niin, ja Lost Tomahawk sitten vähän JYRÄÄ! Tämmöiseen kamaan Vandon melko suorasukainen komppaus istuu kuin nenä päähän. Nyt pitää lähteä duuniin, mutta kuuntelen loput matkalla ja käyn hehkuttamassa! Toivottavasti Suonna ja Mikko ovat saaneet omat kappaleensa vaikka kaukana asuvatkin metropoleista... olisi kiva kuulla mitä muut levystä ajattelevat. Lyhyesti kiteytettynä: tämä on iloinen yllätys, vaikkakin äkkipäätään "vain" Light Ages"- tason klassikko. Mutta edelleen; tähän ei Threshold pystynyt :) Auvoisaa päivää... nähdään Digeliuksella viimeistään!
  
  01/04/03 07:48

Name : Ehjä Nadir
Current favourite song : Wigwam: Runways, Hangers, Aerodromes
  
Message : Jeeesus!!! Tämä on jo PROGEA! siis ihan oikeaa progeprogea eikä mitään deep-poppia tai muuta hölynpölyä... Rekun sävelkynä on kyllä liihottanut han omissa sfääreissään... Ja Perkele, pakkoko on myöntää, että Taskinen ei olekaan kovin surkea koskettaja... vaan nämä soundit...argh! Timppa infosi myös, että Digeliuksen Emun hiljattain saaman Helsinki-palkinnon kunniaksi Jim-Rekku-Suvanto -trio tekee "low profile" levynjulkaisukeikan Digeliuksessa tänään klo 14. Koskan kannet ovat vielä viimeistelyä vailla, miehet pirtävät H&H-hengessä jokaiselle levyn ostavalle oman kannen omistuskirjoituksella! Mä ainakin aion mennä vaikka mikä olisi!
  
  01/04/03 07:42

Name : Ehjä Nadir
Current favourite song : WigwamNuclear Dustman
  
Message : Just kun pääsi heittämään "Nightclub" -viittauksen... Tää on niin tätä! Pedro hyvin esillä hanureineen.

Yöllä oli muuten tullut sekavahko maili Vuorion Timpalta Siboneystä, kertoi laittaneensa levyn ptomot kuriirilla liikkeelle, virallinen julkaisu on maanantaina. Riipinen ei ollut kai oikein tyytynyt repron jälkeen kannen osalta (kauhea tämä onkin, totta puhuen, mutta ei välttämättä repron takia...)
  
  01/04/03 07:37

Name : Ehjä Nadir
Current favourite song : Wigwam: Chessmate in Tangiers
  
Message : No perkeles! UPS;n setä herätti aikaisin ovikellolla ja kiikutti jo perjantaiksi luvatun "Informationin". Olivat Timo ja Sini ajatelleen vanhaa fania; heille kiitos!

Menossa on toka biisi, ja kyllä ihmiset tämä ihan ehtaa Wigumusaa on! Eka Biisi, nimikkosellainen, oli vielä lämmittelyä, mutta tässä alkaa olla jo kaikuja "Nuclearista"...
  
  01/04/03 07:32

Name : Inspired
  
Message : Hee, ihan hauska aprillipila tuo Information. Täytyy myöntää, että ensiksi meinasi mennä täydestä.
  
  01/04/03 02:51

Name : ville
  
Message : Niin tuliko toi uutinen nyt sitten tän päivän puolella?-)
  
  01/04/03 00:51

Name : ville
  
Message : disINFORMATION

Onko tämä levy aikoinaan tietoisesti haudattu ja miksi nyt julkaistaan?
  
  01/04/03 00:35

Name : Petteri
Current favourite song : King Crimson - Sailor's Tale
  
Message : No mikäs tuo Information nyt sitten on? Enpä ole aiemmin moisesta kuullut. Näyttää ihan julkaistulta kokopitkältä Wigwam-levyltä, joka on aika hyvin pidetty meiltä salassa. Luulisin, että tuskinpa ovat saaneet 1984 mitään juhlavaa aikaiseksi.
  
  01/04/03 00:14

Name : montte
  
Message : paitaidea on hieno, jos toteutus vaan toimii.

Melody Makerin NN mainoksen tapaisessa paidassa saattaisi olla ideaa: Wigwam, try to play it.
  
  31/03/03 21:01

Name : Jenni, Helsinki
  
Message : Streng-kokoelmalla Love ehkä ylittäisi kaikki odotukset...! Ja voisinko vielä kehaista, että harvoilla keskustelufoorumeilla osataan debatoida yhtä sivistyneesti ja antaumuksella kuin Netclubin vieraskirjassa. Aplodit itsellemme ja big onet Mikolle, joka jaksaa pitää yllä näitä puitteita, vuodesta toiseen...
  
  31/03/03 19:25

Name : Hezzu
  
Message : Jeah, Strengin harvinaisuuskokoelmaa täsä on ooteltukin! :)
  
  31/03/03 18:37

Name : Panu
  
Message : Voi jee!Tuo Unen maa kuulostaa loistavalta ajatukselta.
  
  31/03/03 17:21