Wigwam - guestbook

Name : mika
Current favourite song : UH: Wizzard
  
Message : Aikoinaan annettiin ymmärtää (musiikkilehdissä), että Hensley oli ainoa, joka Heepissä osasi soittaa, mutta kun levyjä ja livejä kuunteli, niin ei se mitään erikoista osannutkaan (silloin verrattiin Emersoniin, Wakemaniin ja sitten vielä Lordiin ja kaikki em. häviävät JG:lle). Tosiasia oli, että parhaimmillaan UH oli helvatanmoinen ryhmä, jossa läpensähaukuttu Byron ja hänen äänensä oli kruununa.
  
  17/04/03 23:49

Name : mika
Current favourite song : Free: Woman
  
Message : Esa, taidat olla Mayall (BB) fani - mikä olisi se ykkös bluesbreakers biisi? Mulla on vain 1 vaihtoehto, mutta sitä erästä kiekkoa kuuntelinkin ahkerammin kuin muita BB-juttuja...
  
  17/04/03 23:42

Name : Mikko
  
Message : Ja sehän se unohtui sanoa, että ainakin Netscapella viimeisimmät vieraskirja-arkistosivut on näkyneet tulkitsemattomina häkkyräkasoina. Arvelen korjanneeni asian nyt, mutta kommentoikoon joku, jos sivut vielä näyttää kummallisilta.
  
  17/04/03 21:04

Name : Mikko Meriläinen
Home page : Nuclear Netclub
Current favourite song : Otto & Antti Ahoniemi: Ahoniemet maauimalassa
  
Message : Päivityksen tein ja niitä nyt pääsiäispyhinä tulee lisää. Wigwam News -näyte ainakin, ja valtavasti uusia bibliography ja gig -entryjä. Pressalla oli muuten keikka Tapiola Gardenissa joku aika sitten, tai niin ainakin ilmoitettiin. Oliko siellä ketään?

Esa, Tanskan-biisisi, jos ne elokuulta 1975 ovat, eivät ole Pedron ihan ekoja keikkoja.
  
  17/04/03 20:58

Name : Esa
Current favourite song : John Mayall ja BB, Diary of a Band Vol 2
  
Message : Löytyi toi nuoruuden kadonnut Mayall albumi. Jenkki LP oli eri nimellä. Vol 1 ei kovin hyvä, mutta tässä voi kokea aidot blues jamit puhaltimin uruin.

Vielä kadoksissa molemmat Bloodwyn Pig albumini. Tarttee ostaa import CDt niistä.

Kuuntelin Wigwam materiaalia jossa on Tulivuorirock keikka, ihan kamala äänistyksen laatu. Parempi on samalla CDRllä saamani 3 Tanskan keikan biisiä NN levyltä. Olivatko Pedron ekoja keikkoja?
  
  17/04/03 16:12

Name : Hakey Shakey
Home page : http://www.ken-hensley.com/
Current favourite song : Miles Davis:Time After Time
  
Message : Kaikki Venäjän kiertuetta suunnittelevat bändit voivat ko. linkistä lukea KEN HENSLEYN kiertuepäiväkirjaa..tähän mennessä 11 päivän tapahtumat kerrottu.
  
  17/04/03 12:32

Name : MikaJ
Current favourite song : The Moon Struck One (Tavastia Live 19.2.2003)
  
Message : http://lasipalatsi.net/editfiles/nethuhti.pdf

Oheisesta linkistä löytyy lisätietoa 29.4. Malmitalon keikasta, jossa esiintymässä mm. Gutsi, Tolonen ja Ile Rantamäki. Liput 8,50 €.
  
  16/04/03 16:04

Name : Eeva Hallivuori
  
Message : Eipä tainnut Wigwam-news enää 1/77 jälkeen ilmestyä: Heli lähti suureen maailmaan heti yo-kirjoitukset suoritettuaan ja meikäläinen uppoutui pienlehti-, elmu- yms. touhuihin. Leiriä ei pidetty.


Wigwam News monistettiin meidän koulussamme vahtimestarin ystävällisellä myötävaikutuksella; kirjoitettiin niille raivostuttaville vahaksille kirjoituskoneella...
terveisiä vaan tutuille!
  
  16/04/03 12:38

Name : Finnspång
  
Message : Jos nyt olen oikein käsittänyt, niin YUP on itse julkaissut omakustanne-cd:nä ne alkuaikojensa englanninkieliset rallit.

Ymmärtääkseni plättyä myydään bändin keikoilla ja näyttipä kiekko olevan myynnissä täällä Helsingissä ainakin Tunnelin levyssä.

Lisätietoa löytynee yhtyeen kotisivuilta, www.yup.ms
  
  16/04/03 10:23

Name : Hezzu
  
Message : Radiosa sanottiin että Jukka Tolonen täyttää tänään keskiviikkona 51 v, ONNEE! :)
  
  16/04/03 00:21

Name : Hippo from hell
  
Message : Mitämitä? Mistä löytyy tietoa yup in english -touhuista? kuka julkaissut? kUka myy? tätä on kyllä odotettu!
  
  15/04/03 22:33

Name : Finnspång
Current favourite song : Agit Prop: Kahden laulu
  
Message : YUP:sta vielä sen verran, että näyttävät viimein julkaisseen cd-formaatissa alkuaikojensa englanninkieliset kaahailut. Kulttuuriteko sekin?
  
  15/04/03 22:19

Name : Jenni, Stadi
Current favourite song : Led Zeppelin: Out On The Tiles
  
Message : ...ei vaatteita siellä näy, vain kaislat vyöllä käy...

Joo, elikkä Hullujussikeikasta otin minäkin sen verran selvää, että ovet aukee 21, soitto soi 22 ja tiketit 20 äyriä, ei paha. Kaikki mukaan. Spotta ej på bluset!!!
  
  15/04/03 20:25

Name : Suonna
Current favourite song : Leevi and the Leavings: Jouluaattona kännissä
  
Message : "(miksikähän tuota kutsutaan tuota biisin ja etiketin välistä tilaa?)"

Matriisikaiverrus. Sarjassa hanki elämä hauska bongailla älpyistä kaivertajien piiloviestejä. Levottomin minkä olen tavannut taitaa olla YUP:n Huuda harkiten -lp:n "Minä olen tyttö" ja kirkkovenetunnus siihen päälle.
  
  15/04/03 17:03

Name : Samsa
Current favourite song : Impon banjo
  
Message : Kai moni miettii, onko nyt mieltä missään.

Mm. Apollo-yhtyeestä muistetun virtuoosimaisen bassotaiteilijan Holle Holopaisen musiikillisesti ja mentaalihygienisesti korkealuokkainen antiprogebändi Hullujussi esiintyy huomenna La Tour -ravintelissa. Kaikki mukaan huutamaan!
  
  15/04/03 16:28

Name : Hezzu
  
Message : Nuihin Love-sinkkuhin liittyen: niistä on ilmeisesti otettu uusintapainoksiakin. Mulla on nimittäin Hurriganesin Blue Suede Shoes / Red River Rock, joka on siis vuojelta 1974, mutta täsä mun sinkusa on tuo etiketin reunaa kiertävä "all rights...." -teksti ja esim. Teosto-merkintä puuttuu.

Jaaha, nonni, ja tuolta ite levystä löytyy sieltä keskeltä (miksikähän tuota kutsutaan tuota biisin ja etiketin välistä tilaa?) merkintä "-88" eli se siitä sitten ;)
  
  15/04/03 09:53

Name : snake
  
Message : Ihmiselle ja Ykälle:
Ainakin Fairyportista löytyy myös 80/90-lukujen taitteessa otettu painoserä, jossa alkuperäiset kannet kaikkine liitteineen! Vain levyt ovat uusia (etiketeissä reunatekstit). Huuto.netissä saattaa tähän törmätä, itselläni pari havaintoa viim. vuoden ajalta.
  
  15/04/03 08:58

Name : snake
  
Message : Kävinpä sivuilla www.lovesinkut.cjb.net ja huomasin yllätyksekseni Wigu-sinkun kannen, jonka Mikolle lähetin tätä palvelua varten. JOS Mikko on ko. sivuston tekijälle luvan antanut kuvaa käyttää, homma ok, mutta muuten tuntuu sivuston viittaus tekijänoikeuksiin aika kummalliselta... saa käsityksen, että sivuston haltija omistaa matskun, vaikka suoraan niin ei sanotakaan.
  
  15/04/03 08:52
 
Reply: Annoin sivujen ylläpitäjälle omasta puolestani luvan käyttää skanneja, mutta kehotin ottamaan yhteyttä myös sinuun. (Pistän loput privana.)

Mikko

Name : Joni, JKL
  
Message : Viime kesänä ostin titans wheelin ja viime lauantaina huomasin ekakerran sen "piilobiisin", jazzjammailua...höh...meni aika kauan...
  
  14/04/03 14:26

Name : k.p.tikka-ri
Current favourite song : Jukka Gustavson: Palokärjen Lento Yli Vuonon
  
Message : Oho, Mikko! Saatko pistää parhaat noista fanijutuista näille sivuille?
  
  14/04/03 13:16
 
Reply: Kyllähän niitä voisi tänne laittaa, pitää kysellä kuitenkin lupa ensin.

Mikko

Name : Mikko
Current favourite song : Allman Brothers Band: Melissa
  
Message : Sain vihdoin käsiini Wigwam Newsit eli Wigwam Fan Clubin jäsenlehdet 1975-77. Ovat ulkoisesti karuja monisteita mutta sisällöltään erittäin mielenkiintoisia. Lehdessä julkaistiin Wigwam-uutisia, haastatteluja, jäseninfoa yms. Liparetta toimittivat mainiolla tyylillä Hallivuoren siskokset Halikosta, ja muihin klubiaktiiveihin kuului pari tästäkin vieraskirjasta tuttua nimeä.

Viimeinen minulla oleva Wigwam News on numero 1/1977. Vieläköhän lehti ilmestyi sen jälkeen? Olisi hauska lukea toteutuiko suunniteltu faniklubin Wigwam-leiri kesäkuussa 1977.
  
  14/04/03 11:14

Name : Hezzu, Y-city
Home page : hurpales
Current favourite song : Lauri Tähkä & Elonkerjuu: Juomaripoika
  
Message : Miun mielestä Wicked Ivory on ollu aina Pembroken paras :) Se on jotenki niin hauska ja monipuolinen ja ne muut on niin vakavia ;)
  
  14/04/03 08:54

Name : Esa
Current favourite song : Juice ja CI, Hän sammuu
  
Message : Eipä taida olla arvoa. Jos olisi vinyyli..

Pidä muistona, anna aikanaan lapsillesi. Tämmöisiä isoja möttejä olivat papan aikana CD:t.
  
  14/04/03 04:47

Name : Jukka, Helsinki
  
Message : No enpä usko: yritin äskettäin tyrkyttää vanhaa Nuclear Nightclub-CD:täni useampaankin paikkaan ja suunnilleen pihalle nauroivat, eivät euroakaan maksaneet.
  
  13/04/03 17:06

Name : Big Pink
  
Message : Kuulin hurjan väitteen Wigwamin cd-levyjen remasteroimattomien painoksien nousevasta keräilyarvosta, ei kai voi pitää paikkaansa? Eli en jaksa uskoa, vai voisiko pitää paikkansa?
  
  13/04/03 15:49