Wigwam - guestbook

Name : k.p.tikka-ri, saimaankaupunki
Current favourite song : Lift featuring Janik: Krasnyi Smeh
  
Message : Mikähän se on tuon vaivan nimi, kun Kotilaisen Ajatuslapsesta ei vaan näy eikä kuulu cd-versiota?
  
  27/05/03 10:57

Name : Pekka
Home page : http://www.bluetrash.net
Current favourite song : Todd Rundgren: Sunset Boulevard
  
Message : Kirjan mukaan Kurkinen-Parkkonen-Pohjola-Gustavson kokoonpanon kadonneet keikkanauhat löytyivät Pohjolan arkistoista syksyllä 2002. Onkohan mitään suunnitelmia näiden julkaisemiseen?
  
  27/05/03 01:28

Name : Suonna
  
Message : On. Ja Helsingissä napattu yhteisvalokuvakin Zappasta ja Pohjolasta.
  
  26/05/03 17:05

Name : Kerald
Current favourite song : FZ: black napkins
  
Message : Onkos siinä bassokenraalissa juttua siitä Pohjolan mahdollisuudesta liityä Zappan bändiin ?
  
  26/05/03 16:58

Name : Jukka
  
Message : No onhan se sessiomiehen työ varmasti ajoittain vittumaista ja siitä on luovuus kaukana, mutta entä sitten siivoaminen? Siinä lienee taiteellisia vapauksia sitäkin vähemmän.
  
  26/05/03 15:22

Name : Suonna
Current favourite song : Nitty Gritty Dirt Band: Grand Ole Opry Song
  
Message : Aha, Karjalaisen verkkolehti on näköjään aiheuttanut viikonlopun aikana harmaita hiuksia. Yleensä homma toimii ilman katoamisia häviämättömiin...
  
  26/05/03 12:59

Name : Antti, Kuopio
  
Message : Mitä tykkäätte "Bassokenraalista"? Itse olen lukenut sen kaksi kertaa ja toteaisin, että ihan onnistunut teos. Tekijä on haastatellut kiitettävän laajaa porukkaa. Ehkä biisejä olisi voinut käsitellä vielä yksityiskohtaisemmin, mutta hyvä näin.

Maestro itse kertoo omia ajatuksiaan kiitettävän monipuolisisti (säveltämisestä, tuottamisesta ym). Oli yllätys lukea, kuinka hirveä suorituspaine hänellä on omien keikkojensa yhteydessä. Ei se ole aina huippumuusikollakaan helppoa...
  
  26/05/03 11:50

Name : Ihminen, Helstinki
Current favourite song : Deep Purple - Nuclear Nightclub
  
Message : Kohta varmaan lähtee sairaslomalle Jimppa, sit Rekku ja ne tietysti Korvataan vaikka Ismo Alangolla ja kumppaneilla... hienoa.. Eikö Pohjola ois voinu tulla bassoa pimputtelemaan, vai mitäs se nykyää tekee (Muuta ku on puoli yheksän Ylen uutisissa?)
  
  26/05/03 11:48

Name : Inspired
  
Message : Eri asia on, haluaako Gutsi sessiosoittajaksi. Kuten Kotilaisen Esa joskus kertoi, ei sekään mitään herkkua ole. Laput lyödään käteen ja annetaan niukasti treeniaikaa. Sitten soittelet niitä juttuja vailla kovinkaan suuria taiteellisia vapauksia.
  
  26/05/03 02:02

Name : Jukka, Helsinki
Current favourite song : Crisader
  
Message : Rupesi suorastaan ottamaan kupoliin kun luin Soundista tuon Gutsi-jutun! Osaa olla maailma epäoikeudenmukainen paikka. Hyvä sentäs että on raitis mies, herkempi olisi varmaan jo juonut itsensä tärviölle. Panee ihmettelemään eikö kukaan palkkaa niin mahtavaa urkuria sessiomuusikoksi? Mitenkään siivoojan ammattia väheksymättä, se olisi hänelle varmaankin osuvampi sivutoimi. Kuulisi iskelmälevyjenkin taustalla kunnon urunsoittoa.
  
  25/05/03 23:24

Name : Kati Kemppinen
Home page : http://hop.to/jussi
  
Message : kiitokset Mikko. onpa hieno juttu. :)
tätini jo lupas ens viikolla tuoda mulle ton Karjalaisen, JEE!
mutta YKS tärkee asia! nimittäin mun sukunimi EI ole Kinnunen vaan Kemppinen. en ole Jussille sukua, vaikka mua on luultu vaikka keneksi, ahahhahahahaah. mutta hienoa. kiitokset ja keikkoja yms. odotellessa voisin perehtyä tässä itsekin Wigwamiin... :) palaillaan! (p.s. päivittelen sivujani vielä tänään...)
  
  25/05/03 16:48

Name : Mikko
Current favourite song : Wigwam: Lost Lizard King
  
Message : No Kinnus-haastattelu on nyt täällä Netclubissa skannattuna, kirjoittajan luvalla. Linkkejä siihen löytyy sieltä täältä, esim. etusivulta. Heikille kiitos.
  
  25/05/03 15:59
 
Reply: Jatkanpa vielä replynä itselleni, että Gustavsonin "helpomman" pään albumina voi pitää myös Kadonnut häviämättömiin -levyä (-95). Se ainakaan ei ole jazzia. Kadonnut häviämättömiin on itse asiassa myös Gutsin pekkapohjolamaisin levy musiikillisesti.

Name : Kati
  
Message : sen siitä saa, ku en lukenu ylöspäin tekstii... tosi tyhmää, ettei se oo siellä. voisko joku varmuudeks laittaa sen mulle sähköpostina, jos on olemassa sähkösessä muodossa? kiitos. koitan saada vaikka mummolta sen painetun version... :) kiitos informoinnista, joka tapauksessa! :D
  
  25/05/03 13:45

Name : Kati
Home page : http://hop.to/jussi
  
Message : saeklrjhleutglhueshö! x(
MENEE hermot, ku mä en ainakaan saa tota Karjalaisen linkkiä toimimaan, vaikka oon kokeillu sitä KOLMELLA eri selaimella!? argh! apua!?
mutta kiitos tuosta - asiasta oli kieltämättä jotain puhetta taannoin... ja jos tosiaan ihmiset alkaa käydä siellä englanninkielisilläki sivuilla, ni pakko päivittää niitä! ne biisinäytteet ku ei taida enää toimia, valitettavasti. :(
  
  25/05/03 13:35

Name : marsupialia
  
Message : Sita olen miettinyt itsekin ja se vaikuttaisi hyvalta. Ainoa mika siina saikaytti oli ne arvostelujen lomassa vilahtelevat "jazz" sanat. Jazzia kun en ole kuunnellut, enka nain ollen uskalla santsata rahaa siihen.
  
  25/05/03 13:01

Name : Mikko
Current favourite song : Carole King: It's Too Late
  
Message : Marsupialia, aika hyvä hankinta voisi olla Gustavsonin uusin, eli Between Fire And Ice. Ei varsinaisesti jazzia, mutta olennaista Gutsia kuitenkin.

Nevalaisen Pohjola-kirjaa suosittelen myös. Melko pitkästi siinä Wigwam-aikojakin käsitellään.
  
  25/05/03 11:22

Name : marsupialia
  
Message : Gustavsonin levyja olisin hankkimassa. Mista olisi hyva aloittaa? Mahdollisimman vahan jazz-pitoinen, mieluiten myos helposti lahestyttava. Vinkkeja otetaan vastaan.
  
  25/05/03 11:13

Name : Pertti, Hyvinkää
Current favourite song : SBB: Ze slowem biegnie do ciebie
  
Message : Ilkka Rantamäki ja Gutsi tuli Malmitalossa todistettua. Oli ehkä hei vähän helevetin HYVÄ! Alku jo sai ihon kananlihalle - enpä ole kuullu lap-steelia soitettavan paremmin sitten Glenn "Ross" Campbellin Misundertood-aikojen.

Hienoa, kulkevaa fuusiokamaa - mieleen tuli vaikkapa Santanan Caravanserai-kausi.vaikutuksen teki - Gutsin soiton ja laulun lisäksi, tietty - Rantamäen osaaminen, tyylitaju ja varmuus.

Ero vaikkapa tiistaiseen Pekka Nylundin esitykseen oli valtava. Näämmä on kitaristeja ja "kitaristeja"...

  
  24/05/03 22:24

Name : Hakey Shakey
Home page : http://hop.to/jussi
  
Message : Tuosta Katin pitämien Jussi Kinnusen kotisivujen
VIERASKIRJASTA toukokuun 16. päivän kohdalta löytyy Jussin itsensä sinne kirjoittama viesti ja antamansa sähköpostiosoitekin..
TSEKKAA JUSSIN KOTISIVUT !!!
  
  23/05/03 19:03

Name : Hakey Shakey
  
Message : Joo noita Esan linkissä mainitsemia
Jussi Kinnunen-sivuja pitää yksi
Kati Kinnunen (ei sukua), mutta on kova Jussi fani.Jussi kävi pari vappua sitten täällä Joensuussa heittää pari elämänsä ensimmäistä soolokeikkaa niin KK oli tullut Hesasta asti tänne niille keikoille...
Mulla oli silloin kunnia olla täällä Jussin kanssa ja sithän Jussi kävi täällä yhden kaimani 40 v. synttäreillä soittaa..olin autokuskina..ja autossa kuunneltiin sitten tietysti Jussin kanssa mitäs muuta kuin Tegania & Saraa :)...skannasin äsken sen Suonnan Karjalaiseen 23.5.03 tekemän
haastattelun...jos joku haluaa skannerikopion, niin laita tilaus mulle tulemaan.
  
  23/05/03 18:53

Name : Pete
  
Message : Ile Rantamäki Quartet feat.Gutsi
Malmitalo 22.05.2003
1 ? 2.Hard Flanagan 3.Show Must Go On 4.When I Was Seventeen (Sinatra)
5.Sweet Little Angel (B.B.King?)

Jukka Tolonen Quartet feat.Gutsi
Malmitalo 22.05.2003
Little Trane?/My Favourite Things/
Giant Steps/Longest Day?/Lazy Birdy/
Naima/Impressions
E:In And Out (w/Gutsi)/
I Began To Fall So Low?? (w/Gutsi)
  
  23/05/03 18:21

Name : Esa
Home page : http://hop.to/jussi
  
Message : If you look up Jussi in Latvis you get http://hop.to/jussi

Click the English link there. It mentions a link to a record company with two mp3s to sample.
  
  23/05/03 15:25

Name : Hakey Shakey
  
Message : No laitanpa tänään Jussille postitse
Suonnan Karjalaiseen tekemän paperiversionhaastattelun niin saa lukea siitä.
  
  23/05/03 15:20

Name : snake
  
Message : merkillistä, ovat poistaneet jutun nettilehdestä...!
  
  23/05/03 12:47

Name : v
  
Message : Tuo linkki karjalaiseen avaa minulle ainakin ihan tyhjän sivun. Juttua en myöskään löytänyt karjalaisen hienon internetsivuston kautta. Paljonkohan tuostakin on it-buumin aikana maksettu jollekkin nakkikiskalle, joka ei osannut hommiaan :)
  
  23/05/03 11:28