Wigwam - guestbook

Name : Mikko
Current favourite song : Marvin Gaye: You Sure Love To Ball
  
Message : Heh, näin yöllä unta että Wiguilla ja Pressalla oli ollut 5. huhtikuuta (vai olikohan se toukokuuta) eka Yhdysvaltain keikkansa Oregonin Portlandissa.

Täytyy mainita Marvin Gayen Let's Get It On -albumin (josta tuokin biisi on) deluxe-versiosta, että kylläpä on mahtavasti koottu levy. Alkuperäinen lp täyttää puolikkaan cd:tä, ja loput puolitoista cd:tä on hienoja alternative-ottoja, ennejulkaisemattomia bonusbiisejä, demoja yms. matskua. Ja lisäksi tulee vihko, joka sisältää useita näkökulmia levyyn, mm. tarkan kuvauksen siitä, millaisen evoluution kautta levy syntyi, tarkat sessiotiedot jne. Ei voisi paremmin uudelleenjulkaisua toimittaa, ja musiikkikin on ensiluokkaista.
  
  16/06/03 10:55

Name : mika
Current favourite song : Isokynä: Juna sinne tänne
  
Message : tosiaan ne rätinät saa pois polttosoftilla tms. cool editeillä, mutta alkuperäinen soundi, ainakin joskus, kärsii aikalailla.

Tosin, mukavahan se on ite miksata vanhat klassikot uuteen uskoon. Olen
"haaveillut", että saisin tietyistä Roxy Musicin biiseistä häivytettyä vääristä kohdista Manzaneran kitaran tai Enon vingutukset pois. Samoin haluaisin tehdä joillekin Steve Howen kimittäville kitara-osuuksille eräillä Yes-levyillä (ei kaikilla). Eihän ne sitten kylläkään olisi mitään aitoja...

  
  15/06/03 19:17

Name : mika
Current favourite song : Fleetwood Mac: Need your love so bad
  
Message : Vinyylilevyn putsauksesta muuten.
Aikoinaan (vuosia sitten) LedZep 2 tahraantui Ruskasta (siis siitä viinistä). Aiemmin se oli jo ruvennut rätisemään, kun pesin sen sillä onnettomalla AM:llä (Tanskasta tuotu kai ?), eli levyjen putsausaineella (hatutti erityisesti, kun pilasin Floydin wish you heren samalla kamalla - hirveä rätinä levyn "herkällä" syntsa-avauksella). No, Zepun putsasin fairylla (hillitty määrä)ja vedellä käyttäen pehmeätä sienentä. Jo loppu sekä AM:n sekä ruskan aiheuttamat rätinät.
  
  15/06/03 19:09

Name : Hezzu
  
Message : Robsonin eka soolo ainaski on hyvää kamaa, progeehan se... en oo kyllä kuunnellu piiiitkään aikaan, että en sen enempää sano ;)
  
  13/06/03 21:51

Name : Liiroi
  
Message : Tänks Heikki. Minkälaisia muuten on Frank Robsonin soololevyt ?
  
  13/06/03 16:32

Name : Heikki Kerkkänen, Jyväskylä
Current favourite song : Eloy:the light from deeper darkness
  
Message :
Joskus silloin kun naarmuuntuneen levyn pinnan putsaus ei auta, kannattaa kokeilla levyn polttamista cd-r:lle. Näin ainakin minulla poistuivat ongelmat Gentle Giantin Acquiring the tasten kanssa.
Raritiesissa ei taida olla vielä edes sitä kopiosuojausta, joten kannattaa kokeilla; ei ole edes laitonta.
  
  13/06/03 15:42

Name : Inspired, Helsinki
Current favourite song : Pekka Streng - Puutarhassa
  
Message : Entäs Popparienkeli, sielläkin Wicked Ivory on listoilla.

No, uusintapainos tosiaan olisi paikallaan.
  
  12/06/03 15:31

Name : Timppa
  
Message : Lisää Wigwamia maailmalta: Burnabyssa, Vancouverin kupeessa toimivan yliopistoradion CJSF:n soittolistalla oli viime viikolla Being.
Aseman musiikkipäällikkö Ed Blake sanoi olevansa "..hooked on Being".
  
  12/06/03 15:10

Name : Mikko
Home page : Nuclear Netclub
  
Message : Niin kuin olette ehkä huomanneet, linkit Helsingin Sanomain juttuihin on menneet poikki. Hesarihan muutti nettiarkistonsa maksulliseksi, ja maksulliseksi on muuttumassa elokuussa myös aamun lehden nettiversio. Tätä on varmasti luvassa muidenkin vielä avoimesti luettavissa olevien sanomalehtien kohdalla.

Hupaisa huomio: Äsken nettihakua tehdessäni huomasin, että jonkun indonesialaisen radion progeohjelmassa oli 7. huhtikuuta soitettu Wigujen Losing Hold ja Pressaakin.
  
  12/06/03 15:02

Name : Mikko
Current favourite song : Marvin Gaye: Let's Get It On
  
Message : Eräs ranskalainen kokoelmistaan puuttuvia Wigu-related levyjä metsästävä hemmo kertoi äskettäin, että ei Wicked Ivorya Digeliuksellakaan ole, vaikka listoillaan sitä roikottavat.
  
  12/06/03 10:32

Name : snake
Current favourite song : lennosta kii
  
Message : wicked ivory -lp näyttää olevan huuto.netissa kaupan vielä huomisiltapäivään saakka, lähtöhinta 40 euroa (ei ole allekirjoittaneen bisnes).
  
  12/06/03 10:22

Name : marsupialia
  
Message : (Kertoi myyja etta eikohan se uusi painos tassa kesan aikana tulene, tai ainakin pian.)

Aamusekoilua kun ei tajua samaan viestiin pistaa kaikkea.
  
  12/06/03 09:31

Name : marsupialia
  
Message : Kyselin Wicked Ivorya eilen Swamp musicista ja kuulemma on painos loppu (ollut jo hyvan aikaa). Siellakin kotisivuilla levy on listalla mutta ei ilmeisesti kovin paivittyvalla listalla.
  
  12/06/03 09:26

Name : Liiroi
Current favourite song : FZ: penguin in bondage
  
Message : ..kele just kuuntelin rariestiltä "pigwormia" ja se jää jankkaamaan yhdessä kohtaa, hinkkasin rievulla ja muutenkin yritin putsata ei auta.. mikä neuvoksi..uusi levy vai ?
  
  12/06/03 03:31

Name : Inspired
  
Message : Wicked Ivorya olen etsinyt vain oikeista levykaupoista. Vielä pitäisi tsekata Digelius, kun kotisivuillaan sanovat levyn olevan valikoimassa.
  
  12/06/03 02:26

Name : Matti
  
Message : Milky Way Moses on minusta ehdottomasti ostamisen arvoinen. Levy ei ehkä ole niin proge kuin Lambertland, mutta mielestäni niin biisit kuin sounditkin ovat aika pitkälti viimeisen päälle. Jonkinlaista funkrokkia tämä varmaan lähinnä genreltään olisi.

Varsinkin nimibiisi ja How To Start A Day ovat kuuntelemisen arvoisia.
Suosittelen.
  
  11/06/03 16:57

Name : Repa
  
Message : Itse pidän milky way mosesta ostamisen arvoisena..vaikka kyllä minun korvaan kalskahtaa välillä se Raittisen englanti...ja olikos siinä Pembroken sävellyksiäkin vai sanoituksia...vai molempia... ?
  
  11/06/03 14:27

Name : Hezzu
  
Message : Löysin Yesterday's Gamesin Kokkolasta Ajan Sävelestä, hintaa oli vain 8 e :)
  
  11/06/03 13:13

Name : Keyboard
  
Message : Voisiko kukaan kertoa onko Tasavallan Presidentin Milky Way Moses hankinnan arvoinen.Viime jouluna hankin Lambertlandin ja se kyllä on erityisen hyvä ihmettelen vain miksi kaikissa arvosteluissa haukutaan Raittisen laulua minusta se on erittäin hyvää.Tasavallan Presidentti olisi aivan hyvin voinut mielestäni palata lavalle Raittinen ohjaksissa.Ei Pressat varmaan niin kovin huonoja olleet koska esiintyivät silloin siellä Reading festivaalillakin.Kuikahan moni muu suomalaisbändi on siellä esiintynyt. Ei kovin moni minä vähan epäilen.
  
  11/06/03 13:12

Name : Ykä
  
Message : "Yesterdays games" -biisistä on Ylen kantanauhoilla The Groupin soittama versio "Eilisen leikit".
olen keran -80 -luvun alussa kuullut, ja jopa nauhoittanut keika, jossa Pekka Pohjola Group esiintyy Berliinin Big Bandin kanssa. Meno ja sovitukset ovat ihan ok, mutta maestro on täysin hukassa instrumenttinsa kanssa; bassosoolojen kohdalla kuuluu vain glissandoja ja epämääräistä töminää, ja iskut ovat koko ajan edessä tai takana, mutta ne olivat niitä aikoja ne....
  
  11/06/03 12:57

Name : Antti, Kuopio
  
Message : "Yesterdays games" on samaa tasoa kuin Pohjolan muukin tuotanto eli hieno. Levyä ei valitettavasti ole ollut yleisessä jakelussa, itse sain sen ns. suhteilla.
  
  11/06/03 11:17

Name : Replak
Current favourite song : Jimi hendrix:Little wing
  
Message : Harvoinpa Pohjolan bassokuviot ovat muutakuin huipputasoa :*)

Mistäs moisen levytyksen voipi hommata Hezzu?
  
  11/06/03 11:05

Name : Hezzu
  
Message : Kuinkas korkeelle rankkaatta Pohjolan tuotannosa Espoo Big Bandin esittämän Yesterday's Gamesin? Sain sen viimein hommattua, edellisestä kuuntelukerrasta on varmaankin 10 vuotta ;)
  
  11/06/03 10:17

Name : Marsupialia
  
Message : Inspired, Wicked Ivorya ei loytynyt siis vain oikeista levykaupoista vai netistakin? Meinasin hankkia sen ja jos sita ei netistakaan mistaan loyda niin se on kylla harmittava takaisku.
  
  11/06/03 10:08

Name : Ykä
  
Message : Olen joskus tästä aiemminkin maininnut; mutta Pigwormilla Pohjolan bassokuviot ja -soundit ovat mielestäni huipputasoa, kuunnelkaa vaikkapa "Sweet revelationin" kertosäettä...
  
  11/06/03 00:22