Wigwam - guestbook

Name : Mikko
Home page : http://www.finpop.net/fr/Jukebox/Proge/proge.php
  
Message : Alors, there you have a jukebox with Wigwam and related mp3s.
  
  27/08/03 13:53

Name : snake
  
Message : ao. viestiin yhtyen: aivan.
sähköt poikki sorbuspelleiltä. parikin 'keikkaa' muinoin 80-luvun alussa ilosaarirockissa perjantain punk-päivänä nähneenä: jumalauta, mitä punk-asian väärinkäyttöä.
hardcore my ass.
  
  27/08/03 11:09

Name : Isto
  
Message : Pahoitteluni, Sid Bite, mutta en oikein ymmärrä, miksi joku haluaisi vapaaehtoisesti hakeutua jätteen pariin...
  
  27/08/03 10:37

Name : Sid Bite, Earth
Home page : Yhdyskuntajäte
Current favourite song : http://www.suomi.net/ykj/com/napit_irti_mun_jallusta.mp3
Found : Just surfed on in
  
Message : Check out legendary Finnish Drunk Punk band Yhdyskuntajäte from: http://yhdyskuntajate.da.ru

Tsekkaa legendaarinen sorbus punk yhtye Yhdyskuntajäte: http://yhdyskuntajate.da.ru
  
  26/08/03 15:59

Name : juha, kuopio
  
Message : Off topic: Suonna,saitko sen F,M,E&J
keikkanauha mailini taannoin,kun en ole saanut kuittausta sinulta enkä Esalta?
  
  26/08/03 11:18

Name : Suonna
Current favourite song : Splin: Orbit bez sahara
  
Message : Itsekään en allekirjoittaisi väitettä, mutta olihan se sen verran raflaava ettei toimittaja sellaista voi jättää lehteen panematta...
Nautin suuresti Light Ages -ajan Wigujen näkemisestä Tavastian juhlakonsertissa. Kun ensimmäinen näkemäni Wigu-keikka oli Provinssissa -91, niin se kokoonpanohan se oli se "oman nuoruuteni Wigwam".
Olikos se Pete vai kuka, joka liikuttuneena Tavastialla totesi, että ei jumalauta, ei tässä pitäisi Wigwam-rumpaleita verrata Ronnieen vaan Noposeen...
  
  26/08/03 09:34

Name : Urpo
Current favourite song : Skuggornas tjuvstart
  
Message : Luin Karjalaisen (20.8) progesivun. Tosikon silmään pisti Tommy Erikssonin kommentti, ettei Light Agesin ajan Wigwamia kukaan ottanut oikein tosissaan. Kummallista väheksymistä. Onko nykyinen Wigwam jotenkin uskottavampi. Light Agesin ilmestymisvuonna Wigwam teki n. 50 keikkaa, eli kolme kertaa enemmän kuin Titans Wheelin vuonna 2002. Määrä ei tietenkään korvaa laatua, mutta samaa kunniallista tasoa kymmenen vuoden takaiset keikat oli kuin nykäänkin. Tuskinpa tuolloinen vakimiksaajakaan oli nykyistä huonompi.
  
  25/08/03 19:04

Name : Information
  
Message : Lauantaina Käpylän kyläjuhlilla Jim esiintyi Stadin Juhlaorkesterin solistina. Kappaleina kuultiin mm. Just My Situation, Must Be The Devil, False Alarm ja Grass For Blades...
  
  25/08/03 16:49

Name : jOIKU
  
Message : ¤ Onpa hyä, että perintheinen kurttumusiikkikin puree prokekanshaan!¤
  
  25/08/03 15:23

Name : Friend from the Fields
  
Message : Muuten: Senaatintorin lauantaisen Ylipormestarin Populaarikonsertin alkua odotellessa monikymmentuhatpäinen yleisö sai kuulla pari biisiä Kotilaisen Aamu joella -levyltä. Hyvä hyvä!
  
  25/08/03 14:50

Name : Down
  
Message : Onkohan kukaan koskaan ihmetellyt tai edes huomannut että yksi levy ainakin on jäänyt ilman cd-julkaisua saati re-masterointia.Jaa että mikä? Pekka Pöyryn kuoleman jälkeen julkaistu Happy Peter albumi.En ole levyä itse kuullut mutta varmasti se Pyöry faneja miellyttäisi.
  
  23/08/03 16:18

Name : Migu, Helsinki
Current favourite song : Kraftwerk: Tour de France
  
Message : Jukka Gustavsonista sivun laajuinen juttu/haastattelu uudessa Johnny Kniga -lehdessä.
  
  23/08/03 14:06

Name : Hakey Shakey
  
Message : Ensi maanantaina "Neloselta" tulee
Hassisen Koneen juhannuskeikka Joensuusta v. 2000, bassossa Kinnusen Jussi..ja Jussihan täyttää
2. syyskuusta 41 v.
  
  22/08/03 14:33

Name : Hakey Shakey
  
Message : Entisessä paikallisradiossa "Radio Jokisessa" täällä Joensuussa tuli joskus
1990 luvun alkupuolella Radio Cityn ja Kimmo Helistön toimittama
THE LOST LENNON TAPES, 25 osaa (noin 25 tuntia)...otin silloin sen
koko jutun kaseteille...aloin eilen siirrellä ko. aineistoa cdr:lle.
Ja ens kuussa mun pitäis saada uusi
Tegan & Sara t-paita :)  
  22/08/03 13:59

Name : Ilkka, Jyväskylä
Current favourite song : Jukka Gustavson: Syrjäännyt
  
Message : ...Ja Finnforestin Demon Nights.
  
  22/08/03 12:44

Name : k.p.tikka-ri
Current favourite song : Karelia: Peltoniemen Hintriikan Surumarssi
  
Message : Toi Tranquility Bay on aika, eh, vaihtelevaa kamaa... Hienoja kohtia löytyy. Josko joku Silence vaikka julkaisis tuonkin, kun se oli ruotsalainen? Muita cdistettäviähän olis, sen Ajatuslapsen ohella, vaikka Nimbuksen Obus ja Haikaran Iso Lintu... Ja joks noi Karelian ekat lp:t on cdllä? Ne varmaan kivasti sopis yhdellekin levylle...
  
  22/08/03 09:54

Name : Heikki Kerkkänen, Jyväskylä
Current favourite song : Univers Zero: Doctour Petiot
  
Message : niin, ja käykeepäs lovemusicin sivuilla joukkotoivomassa Atlantic Oceanin Tranquility Bayn uudelleenjulkaisemista. Se niitten yksi piisi Love Proge kakkosella vaikutti varsin mielenkiintoiselta.
Tosin jos Tranquility Bay julkaistaan cd:nä, niin lupaan juosta alasti Hangosta Ivaloon.
  
  21/08/03 22:36

Name : Isto
  
Message : Warner on kyllä periaatteessa jo "luvannut" tuon Valon vuoksi -levynkin julkaista, joten ehkä halullisten ostajien ilmoittautuminen voisi panna hieman vauhtia asiain kulkuun. Levy-yhtiöt eivät tunnu tiedostavan, että varsinkin tällaista vanhempaa tavaraa julkaistaessa kannattaisi kiirehtiä hieman - mitä kauemmin viivytellään, sitä pienemmäksi käy potentiaalinen asiakaskunta ns. luonnollisen poistuman kautta.
  
  21/08/03 15:49

Name : janus
  
Message : Pressan ekastahan on remaster jo luvattu. Pommitetaan mieluummin sähköpostein tahoa, joka omistaa oikeudet Valon vuoksi –levyyn. Warner?
  
  21/08/03 15:36

Name : montte
  
Message : esitetään tällä guestbookilla joukkotoive pressan ykköslevyn remasteroinnin puolesta nii eiköhän se ilmesty. lupaan käydä ostamassa sen kakkoslevynkin sitten heti. ja falling deeper bonukseksi :)
  
  21/08/03 14:12

Name : Juhana
  
Message : Olen Iston kanssa samaa mieltä: vähälle huomiolle jäänyt Valon Vuoksi on Gustavsonin parhaita levyjä. Etenkin levyn alkupuoli on henkeäsalpaavan upea kosketinsoitinvirtoineen ja upeine huilusovituksineen.Klassisen musiikin elementtejä sisältävä teos onnistuu lähes täydellisesti ilmaisemaan ja kuvaamaan teemana olevaa vuodenaikojen vaihtumista. Ja syvempiäkin tasoja ja merkityksiä voi itsekukin musiikista löytää. Gutsihan on säveltänyt ko. teoksen alunperin vaimonsa kokeelliseen tanssiteokseen ja olen vakuuttunut,että hän pystyisi viimeisen neljännesvuosisadan aikana säveltämänsä "balettimusiikin" aineksista luomaan vähintään yhtä upean levyn mikäli rahoitus ja julkaisija löytyisi.(Kyllä Between Fire and Ice on myös mestariteos. Se on kuitenkin tehty hieman eri lähtökohdista käsin.)
  
  21/08/03 01:12

Name : mika
Current favourite song : Zep: Tea For One
  
Message : no se "Koomikon" musa oli kyllä täysin Pohjolalta kuulostavaa - ajattelin että se ois säveltänytkin...Leffa itsessään petti hömppä/suomalaishuumorin ystävän - ne Aaken sekoilut okei, mutta...

ja nyt saa Spedeä enemmänkin Anttilasta - loistava "Kahdeksas Veljes" näköjään videona/DVD:nä.
  
  20/08/03 22:14

Name : Mikko
  
Message : Tämän päivän Karjalaisessa Suonna Konosen raportti Alwarirockista ja progesta yleisemminkin. Verkkoversiosta ei juttua löytynyt, joten hakeutukaa paperilehden ääreen.
  
  20/08/03 19:15

Name : Juha, Kuopio
  
Message : Olin pe Jämsässä katsomassa Jukan keikkaa. Hyvähän se oli,muttei Gutsi pääse oikein oikeuksiinsa Freddie Kingin musan parissa.
Juteltiin myös vähän ja sain nimmarin. Ylipäänsä JämSession tapahtuma oli hieno ja saisi jatkua
ensi vuonnakin.
  
  20/08/03 09:27

Name : Samsa
  
Message : Heh. Pappavainaa tapasi sanoa, että Keskisuomalaisessa ei ole muu totta kuin vantomi. (sarjakuvasivuilla seikkaili takavuosina Phantom, eli Mustanaamio)
  
  19/08/03 22:13