Wigwam - guestbook

Name : Friend from the Fields
Current favourite song : Simple human kindness
  
Message : Olisipa aika nasta juttu tuon Snakecharm-levyn ilmestyminen. Pitääköhän odotukset nostaa kauhean korkealle, kun sitä on niin kauan viilattu?

Silence-levymerkin nimeä olen vähän ihmetellyt, kun se tuntuu vähän ruotsalaisilta pöllimiseltä, mutta googlesta katsottuani alkoikin Silencejä löytyä vähän joka maasta, Venäjältä Kanadaan. Mikäs siinä sitten. Hienoa tavaraahan Suomenlinnasta on tullut.
  
  23/09/03 14:25

Name : Jukka, Helsinki
  
Message : Enpä ole Moog-hommiin pahemmin perehtynyt joten mitä tarkoittaa tässä yhteydessä "paneeli alhaalla"? Mikä paneeli, mitä erikoista siinä?

Ostinpa eilen Iso G:n "Jaloa ylpeyttä jne"-levyn, ja nyt ensimmäisen kolmen kuuntelun jälkeen tuntuisi että ensimmäinen kuulemani JG-levy joka on vähän pettymys (Bluesion ja Kadonnut...vielä kuulematta). Hivenen mitäänsanomatonta liruttelua/huminaa, ja lopun funk-evankeliumitkaan eivät ole mittän hurmioituneinta mahdollista saarnaamista.
  
  23/09/03 14:05

Name : Iivo Johansson, Mäntsälä
Current favourite song : Luulosairas, Pedagogi jne jne..
Found : Just surfed on in
  
Message : Miksei Wigwamin/Gustavsonin TULEVIA keikkoja ole nähtävissä tällä sivulla? Kun ovat niin suuria kulttuuritapahtumia eikä niitä niin kovasti mainosteta, eikö tämä sivu voisi hoitaa tämän tehtävän??

kiitän
  
  23/09/03 09:20
 
Reply: Tuollahan niitä pääsivulla on.

Mikko

Name : Finnspång
  
Message : En ole koskaan soittanut Mini-Moogia, mutta "paneeli alhaalla" on yleisesti ottaen meikäboynkin elämänfilosofia...
  
  23/09/03 00:07

Name : Pekka
  
Message : "Täysin epärelevanttina huomiona todettakoon vielä, että ko. pätkällä Gutsi soittaa Mini-Moogia paneeli alhaalla - ainoa, jonka olen nähnyt niin tekevän."

Patrick Moraz Queensparkissa 1975...;)
  
  22/09/03 20:23

Name : Pertti, Hyvinkää
  
Message : Saitkos Suonna meiliä? Koskien "Cheap Evening Returnia?
Laitoin työmeiliin noin viikko sitten :)
  
  22/09/03 20:12

Name : Suonna
  
Message : Uusimmassa Gramexin lehdessä oli viimeisten Esek-tukipäätösten lista, ja Seawolf Studios oli saanut Rekun Snakecharm-levylle 1500e. Viittaa vahvasti siihen, että levy olisi vihdoin ilmestymässä. Seawolfhan on julkaissut kosolti mielenkiintoisia kiekkoja oman Silence-merkkinsä kautta, joten Rekun levy loksahtaa seuraan aivan mainiosti.
  
  22/09/03 16:33

Name : Teku
  
Message : Hyvät ihmiset! Kuunnelkaapa
Mike Oldfieldin Platinum LP
Mielenkiintoinen tuotos!
  
  21/09/03 19:41

Name : Esa
Home page : http://www.palasokeri.com/modules.php?op=modload&name=Sections&f
Current favourite song : Kraftwerk Autobahn
  
Message : Vanha juttuni, joka oli ennen Njetissä on nyt ylläolevassa. Siinä on se lyhyt kuvaus kun kävin Jimin kotona Kansas Cityssä, eri kuin haastattelu joka on täällä.

osoite uudelleen
http://www.palasokeri.com/modules.php?op=modload&name=Sections&file=index&req=viewarticle&artid=38
  
  21/09/03 14:22

Name : Samsa
  
Message : Ei taida filmillä olla juuri mitään, mutta tv-dokumenteista n. kymmenen vuoden takainen "Eilisen pop" -sarja ja Axa Sorjosen suomirock-dokkarisarjat taitavat olla parhaasta päästä.

Itsekin olen duunissa keskisuuressa tv-tuotantoyhtiössä, jossa joskus taannoin varovaisesti esittelin ajatusta jonkinlaisen Love Recors -dokkarisarjan tekemisestä. Kuulemma liian kallista ja marginaaliyleisöön vetoavaa. TV-kanaville on kuulemma helpompi myydä jokin bulkkivisailu tai talk show, jossa Tea Khalifa pasteerailee tiukoissa pöksyissä.

Surullista, mutta totta.
  
  21/09/03 12:25

Name : Esa
  
Message : Musta tuntuu että suurin osa Suomen musiikista tehdyistä ohjelmista on radiolle. Eipä siellä taida olla mitään Jee Jee Jeen veroista koskaan ollut televisossa. Mikä sitten lienee onnistunein noin yleensä, filmillä? Tuuliajolla en ole nähnyt, mutta kulemma heikohko filminä. Soundtrack vihjaa samaa.

Jos jotain on jäljellä mistään 60 luvun lopun bändeistä, nyt on korkea aika koota ne.

Mikolle vaan tukea kaiken materiaalin haalimisessa. Joku aikanaan tekee ammattilaisen filmin..
  
  21/09/03 03:51

Name : Matti
Home page : http://maza.fi/
  
Message : Ne Gutsin urut olivat käsittääkseni mallia Lowrey Heritage, jos en ihan väärin muista.

Josta päästäänkin taas ainakin meikäläistä riemastuttavaan aiheeseen; muusikoiden.netissä höpistiin että Gutsi olisi jälleen vierailemassa Semifinalin keikoilla! Ilmeisesti tehtävissä ei ole muuta kuin raahautua joka ilta paikalle x)
  
  20/09/03 22:39

Name : Urpo
  
Message : Joku varmaan äänitti Stadin Juhlaorkesterin tiistaina Malmitalolla ja ilmoittaa virallisen biisilistan. Orkesteri jatsaili ensin ilman laulajia muutaman biisin. Pembroke lauloi orkan kanssa: Must be a devil - Just my situation - Money is king. Orkka tauolle ja Pembroke flyygelin ääreen: Lost without a trace - Kite - Friend from the fields (Rasmus Korsström avusti Kiteessä ja Friendissä). Orkan kanssa vielä False alarm ja Grass for blades. Marjo Leinonen tuli sähisemään: Puita kaminaan (Fire), River deep mountain high, Dancing in the street & pari Niko Ahvosen tekstittämää Coasters-biisiä. Pembroke soitti sähköpianoa muun bändin jatkona. Encorena vielä The weight Jimin laulamana. Yleisöä kourallinen, kork. 50.
  
  20/09/03 21:12

Name : Mikko Meriläinen
  
Message : Uudelleen vilkaisin vanhoja vieraskirjaviestejä, ja siellähän Esa kyseli että onko Wigwamista vakavasti filmidokumenttia. Nuclear-Wiguista on jotain, mutta sepä se, kun vanhemmasta Wigwamista ei ole mitään. Esiintyivät kyllä tv:ssä, mutta ne pätkät on tuhottu. Samoin Peter Widénin Henry’s-aiheinen lyhytelokuva on kadonnut. Jos jollakulla on edes kaitafilmiä, niin minulle sopii ilmoittautua.
  
  20/09/03 19:42

Name : Heikki Kerkkänen, Jyväskylä
Current favourite song : Frank Robson&Mick Hanian: One for the road
  
Message :
Vaikka Frank Robsonin soolotuotanto on muutoin vähän sieltä tännepäin (muutamia huippukohtia lukuunottamatta, ekalla Fantasy opens ja tokalla Sinuhe) täytyy kuitenkin todeta että vuonna 1987 tehty Frank Robson Sings Mick Hanian on hyvä levy. Mie tykkään. Tunnelmallinen, vaikka paikoin hieman turhan sentimentaalinenkin. Kannattaa hommata jostain.
Mun mielestä One for the road sopis hyvin Wigwamin coveroimaksi.
  
  19/09/03 22:53

Name : Mikko
Current favourite song : Meters: Ease Back
  
Message : Tuossa vilkaisin parin kuukauden takaisia vieraskirjaviestejä. Siellä kyseltiin Wigujen muinaisten livekeikkojen välispiikeistä. Levyillä julkaistuissa pätkissä ne on katkottu enimmäkseen pois, mutta todistusaineisto kertoo, että biisien välissä kyllä saatettiin kuulla kohteliaita kuulutteluja plus jahkailua ja virittelyä. Nuclear-ajan Wigwam harrasti myös hilpeämpää, jopa vuorovaikutteista spiikkailua.
  
  19/09/03 22:18

Name : Mr Spock
  
Message : Humans are highly illogical.
  
  19/09/03 17:15

Name : Inspired
  
Message : Eikös loogista olisi, että taustoja laulaisi Pembroke?
  
  19/09/03 12:24

Name : Arto
  
Message : Siilille ja kumppaneille lämpimät ruskaterveiset! Jos haluatte tietää kaiken Tuomo Haapalasta tai Aki Lääkkölän esi-isästä Bruno Laakosta, tilatkaa minulta kirja Poppia Väylän pyörtheistä eli välähdyksiä Tornion kevyen musiikin historiasta!
  
  19/09/03 11:04

Name : Esa
  
Message : Pohjola laulaakin? Mä en ole kuullut..
  
  19/09/03 04:56

Name : Heikki Kerkkänen, Jyväskylä
  
Message : käykääpäs ihmeessä Ylen radio ykkösen sivuilla kuuntelemassa mennyt maailma-ohjelmasarjan suomen undergroundia käsittelevä ohjelma. Mukana paljon pätkiä maanalaista menoa-ohjelmasta. On kyllä hillitön!
  
  19/09/03 00:34

Name : Tero
  
Message : Siis mikä kirotushärö mulle tuli... Tarkoitin tietysti Fresh GARBAGElla olevaa Fairyportia
  
  18/09/03 23:25

Name : Tero
Current favourite song : Losing Hold (FC versio)
  
Message : Ihan vain pikkutuntien "turhan tiedon" -knoppivisailujen varalle: Osaisiko kukaan valistaa, että laulaako Fresh Carbagella olevalla Fairyport-versiolla taustoja Pembroken lisäksi Pohjola vai Österberg?
  
  18/09/03 23:19

Name : Jussi-Pussi
  
Message : Jaahah, wigu-pagismi nostaa taas päätään! Uskokaa nyt, Rekkuhan on jo kertonut, ettei siellä kassissa ole muuta kuin iltapäivälehti ja varakalsarit! Ja hyö senkun jaksaa vouhkata! Ja että kuvia vielä! Nythän tämä!
  
  18/09/03 17:16

Name : Friend from the Fields
  
Message : Mm, kuuluuko huumori musiikkiin?

Alwarirockin kohokohta oli muuten ennen keikkaa, kun Rekku kulki lavalla muovikassin kanssa. Siitä olisin tahtonut valokuvan.
  
  18/09/03 16:00