Wigwam - guestbook

Name : Suonna
  
Message : Rekku kertoi kesällä Imatralla että Wiguja viehätti HIMin idea Semifinal-keikkaputkesta ja bändi päätti tehdä saman. Harrastavathan maailmantähdetkin tuollaista, esim. Neil Young ajoi Broken Arrow -levyn materiaalin sisään Old Princeton Landing -pikkuklubissa Kaliforniassa 90-luvulla, niitä keikkoja oli putkessa useampi ja paikka varmaan kooltaan jotain Semifinalin luokkaa.
- Eiköhän tässä itse kukin odota mielenkiinnolla että vetääkö Wigut saman setin joka ilta vai tuleeko poikkeamia.
  
  02/10/03 11:53

Name : Dave Kuznets, Cambridge
Current favourite song : Cheap Evening Return
Found : Just surfed on in
  
Message : A good website for one of the all time great bands. I got my first Wigwam in 1971 or 72 with the Verve Forecast double in Berkeley California and was a confirmed fan at that point. It took a while to get the stuff when I moved to England, and when I worked at a record shop in London in the 1970s I managed to import many copies of the Love releases to sell on import. The UK releases at that time helped to get people interested. Good Luck.
  
  01/10/03 18:36

Name : Inspired
  
Message : No, Semiinhän mahtuu kerralla korkeintaan sata ihmistä, joten taitavat heittää neljä keikkaa jotta kaikki halukkaat pääsisivät paikalle. Itsellä on kyllä lippu sekä keskiviikolle että perjantaille.
  
  01/10/03 16:55

Name : Samsa
  
Message : Mikä siellä Semifinalissa on oikein ajatuksena, kun sedät heiluu peräti neljänä iltana? Nauhoitetaanko siellä jotain? Vai vaihteleeko ohjelmisto illasta toiseen? Riittääkö pistäytyminen yhtenä iltana vai jääkö jotain keskeistä kokematta?
  
  01/10/03 16:34

Name : Sucka-Jukka
  
Message : Eikös Wigwam ole rapakon takana jokin sukkatehdas, -merkki tms.?
  
  01/10/03 16:29

Name : TimoV, Tampere
  
Message : Siinä hihamerkissä Wigwam on kirjoitettu samalla tekstityypillä, kuin mitä on esim. tuolla kuvaosiossa siinä pääsylipussa vuodelta 1975.
  
  30/09/03 15:22

Name : Spede
  
Message : Ei ku se on yx hyvä kotimainen bändi...ehe hee !
  
  30/09/03 14:36

Name : Esa
Current favourite song : The Nice 5 Bridges
  
Message : Olisiko Wigwam joku vaatemerkki tai vasttaava?
  
  30/09/03 14:21

Name : TimoV, Tampere
Current favourite song : Man: Romain
  
Message : Eräässä Tamperelaisessa miesten vaatetusliikkessä on myytävänä aitoja 70-luvun hihamerkkejä, yllätyksekseni bongasin kaikkien Saab yms. merkkien joukosta Wigwam hihamerkin ja valitettavasti oli ainoa laatuaan. Merkki on pyöreä pohjaväri on punainen ja siinä mustalla kolmion reunat ja kolmion päällä lukee Wigwam.
  
  30/09/03 09:51

Name : k.p.tikka-ri
Current favourite song : Atlantic Ocean: Weather; Snow,Wind,Sun
  
Message : Suonna, kuuluukos mitä siitä Pekka Strengin 3.albumista?
  
  30/09/03 09:30

Name : TimoV, Tampere
Current favourite song : Roy Harper: Sexy Woman (albumilta "Green Man")
  
Message : Tampereen Jazz happeningin ennakkoliput ovat jo myynnissä 1.11. lauantainahan siellä esiintyy Gnomus Jukka Gustavsonin kera, paikkana on Telakka.
Lisää infoa:
http://www.tampere.fi/festival/music/jazz.htm
  
  29/09/03 13:33

Name : Friend from the Fields
  
Message : Inspiredin tavoin tahtoisin erittäin mielelläni kuulla Groundswellin. Älyttömän nätti biisi. Tietääkö vaikka Mikko, onko Wiguilla ollut miten paljon muita keikoilla soitettuja omia biisejä, jotka eivät ole levylle päätyneet?Nothing shows -biisin tekijän metsästys kuulosti aika hauskalta.
  
  29/09/03 10:08
 
Reply: Eipä tule muita mieleen, ellei lasketa jamibiisejä ja instrumentaaleja, joita bändi soitteli 1975-77. Ne saattoivat pysyä aika samanlaisina keikasta toiseen.

Mikko

Name : Mikko Meriläinen
Current favourite song : Cheap Trick: Surrender
  
Message : Korjasin Blues Section -lp:tä esittelevälle sivulle kansitiedoissa olleen virheen, kuvanottaja ei Veikko vaan Jukka.
  
  28/09/03 18:03

Name : mika
Current favourite song : M.Servo;liikaa kikkailin
  
Message : kyllä Servo osaa käyttää maj seiskat ja muut tehokeinot balladeissa - mihin Sillanpäätä enää tarvitaan ?
  
  28/09/03 14:14

Name : Ugh
  
Message : Wardance olis ihan kiva kuulla kans...
  
  28/09/03 14:14

Name : Inspired
  
Message : Losing Hold ja Fairyport tosiaan olisi hienoa kuulla. Mutta voi kun soittaisivat Groundswellin...
  
  27/09/03 02:24

Name : Eddie
  
Message : Ja eiköhän se olis aika taas ottaa grass for blades loppuvedoksi. Se biisi nimittäin jotenkin kiteyttää tän koko wigutouhun. Siis just eikä melkein.
  
  26/09/03 22:10

Name : Matti & Erno
  
Message : Esitämme näin muutaman perjantaikaljan voimalla toivomuslistan Semi-keikkoja varten x)

1. Losing Hold
2. Fairyport
3. En aio paeta
4. May Your Will Be Done Dear Lord
5. Just My Situation

noni :)
  
  26/09/03 21:03

Name : Friend from the Fields
Current favourite song : Bowie: Bring me the disco king
  
Message : Näin Semifinalin keikkojen lähestyessä ainakin minun mieleni on varovasti spekuloinut tulevaa ohjelmistoa. Tilanne on siinä mielessä uusi ja erikoinen, että ennen Mossen lähtöä Wigwamin kokoonpano oli mahdollisimman yksi yhteen se Nuclear Nightclub -kokoonpanoa. Nyt kun basisti ei enää ole Mosse ja lauteille kiipeää vielä Gustavson, voidaan kokoonpanoa pitää mieluummin Twilight Zone -kokoonpanona plus Kotilainen. Sehän avaa aivan uusia ulottuvuuksia meininkiin, käytännössä aivan ennennäkemättömiä. Hykerryttävää.
  
  26/09/03 11:32

Name : Misha
  
Message : Joku varmaan kertoo mulle kun Rekun bändin platta ilmestyy, jos ilmestyy???!!!
  
  25/09/03 21:52

Name : Inspired
  
Message : Tosiaan näyttäisi siltä, että Gutsi on lähdössä jazzliiton kiertueelle ensi keväänä. Todellisen uuden tulemisen merkkejä ilmassa?
  
  25/09/03 04:07

Name : Suonna
Home page : http://koti.mbnet.fi/vox/index.html
  
Message : Jahas, olipas epäselvästi kirjoitettu juttu, jos kerran kyse oli ensi vuodesta.

- Mainion edesmenneen tamperelaisorkka Voxin sivuihin törmäsin sattumalta. Kuvagalleriasta löytyy esim. otos Jimpasta bändin ekan LP:n taustalaulutalkoissa.
  
  24/09/03 10:29

Name : Juhana
  
Message : Suonna taannoin mainitsi nähneensä jossakin,että Gutsi esiintyisi Lahden urkuviikkojen jazz in the rock-konsertissa. Uutinen pitää muutoin paikkansa,mutta kyseessä on vasta ensi vuoden urkuviikot.Pedro Hietanen isännöi Mustankallion tunnelissa kolmena iltana järjestettävää Hammond-iltaa,jossa esiintyy kotimaisia ja ulkomaisia jazz-urkureita.
Asiasta toiseen...Suomi-jazzin sivuilla näkyy olevan jazz-liiton kevään 2004 kiertuetietojen kohdalla mainittu myös Jukka Gustavson! Esiintymispaikkoja ja -aikoja ei vielä mainittu.
  
  24/09/03 01:30

Name : Inspired
  
Message : Noh, tällä Moog-asialla ei nyt todellakaan kovin suurta merkitystä ole, mutta kaikki säätimet ja plugit ovat kiinni paneelissa, joka liikkuu. Yleensä kaikki nostavat sen yläasentoon soittaessaan.
Esim. tässä kuvassa

http://members.surfeu.fi/mmerilai/wigwam/pictures/wiggig01imatra5.jpg

Esa vääntelee siitä namiskoja.

Eli ei tosiaankaan mikään kovin tärkeä huomio.


Gutsista puheenollen, sain Valon vuoksi-levyn lainaan ja yllätyin positiivisesti, taidan tykätä enemmän kuin esim. Toden toistosta. Tämä pitäisi kyllä saada CD:lle ehdottomasti. A-puolen biiseissä on muuten mielestäni jotain samaa kuin Kotilaisen Ajatuslapsessa.
  
  23/09/03 17:04

Name : Suonna
  
Message : ...ja Suomessakin on vielä Hiljaiset levyt... Meikäläisen Suomenlinna-Silence-suosikkeja on Wolf Larsenit, vaikka kyllä joku Uzvan Niittoaikakin on toki hieno. WL:n Totarti-biisi potkii kuin Alan Parsonin Mammagamma potenssiin kaksi.
  
  23/09/03 15:34