Wigwam - guestbook

Name : Ensio Käpy
Current favourite song : Eero Aven:Popopopopolttava rakkaus
  
Message : Urpolle terveisiä! Arja Korisevaltakin on ilmestynyt levy...
  
  27/10/03 21:49

Name : Urpo
Current favourite song : Maailman pihamaat / Katri Helena
  
Message : Sony on juuri julkaissut Armottomat 2:n, sis. mm. Nuku pommiin & Reggae OK. Mukana on myös Timo T.A. Mikkosen Joulusydän. Aikaisemmin tänä vuonna ilmestyi vakavampaa musiikkia sisältä kokoelma Valoa & pimeää (Edel) jossa on Matti Järvisen Sameassa vedessä ensi (?) kertaa CD-muodossa. Taloudellisti levy-yhtiöillä näyttää siis menevän Suomessa ihan hyvin.
  
  27/10/03 11:57

Name : Suonna
Current favourite song : Hessu & Jimppa: Kurt Cobain
  
Message : Hmmm... Meikäläiseen Nirvanan Unplugged on kyllä pudonnut ihan ekasta televisioinnista lähtien. Esim. se Man Who Sold The World -cover on varsin hieno. Ei haittaa, että basson yksi kieli on epiksessä ja Kurt raakkuu miten raakkuu...

Noissa Cobainin päiväkirjoissa minua vakuutti se, että mies ei olekaan ollut mikään ajelehtija ja tuulimyllynlämmittäjä, kuten jotenkin luulin, vaan erittäin määrätietoinen bändihommien työstäjä. Sieltä löytyy muistiinpanoja rumpujen mikityspohdintoja myöten, ja vielä Geffenillä Cobain luonnostelee Nirvanan biografioita ja T-paitoja. Mielenkiintoinen dokumentti.
  
  26/10/03 18:04

Name : Juha
  
Message : Onko kellään tietoa tosta wigujen ja pressan yhteiskiertueen keikkapaikoista..??
  
  26/10/03 16:51

Name : mika
Current favourite song : hurriganes: blue suede shoes
  
Message : radio Helsingissä oli joku Nirvana ylistys ohjelma - joku oli lukenut Cobainin päiväkirjoja ja kääntänyt ne jne. - en ymmärrä miksi pitää tämän päivän musiikista ja tähdistä löytää jotain legendaarista, kun sellaista ei todellakaan ole. Sitten ne soitti joitain Nirvanan unplugged biisejä jotka olivat todella surkeita (laulettu ja soitettu onnettomasti). Taidan olla liian vanha näihin kuvioihin. Pistää vaan vihaks jotkut tällaiset turhanpäiväiset jutut !
  
  25/10/03 21:54

Name : leonardo
Current favourite song : Guitarras del Norte live at Juttutupa
  
Message : Kävin katsomassa eilen Guitarras del Norten keikkaa Juttutuvassa. Äijät soitti kuin peijoonit. Yleisön helvetinmoinen pulina vaan oli perseestä!
  
  25/10/03 19:49

Name : Teppo, pirkkala
Current favourite song : kaikki missä on ronnie mukana! :)
  
Message : losing hold livenä on ihan ykkönen! ainakin fresh garbage levyllä se on paljon raivokkaampi kun normaali versio. mikä on muuten päivän hinta hard"n horny levylle käsipiirretyin kansin? sellaisia löytyisi peräti 2kpl...
  
  25/10/03 12:50

Name : mika
Current favourite song : Kusela: naurava kulkuri
  
Message : Voiko Jeff Lynne olla tosiaan niin täydellinen live laulaja (jäykkä spiikkaamaan kylläkin) kuten ZOOM DVD:llä - äijä vetää biisit loistavasti. Ei ihme, että on ollut mukana ja peräti tuonut soundi vaikutuksia Harrisonin, Dylanin ja Pettyn tekemisiin.

Kuselasta muuten... about silloin kun se ilmestyi, olin täpötäydessä aamuruuhkabussissa Vantaalta Helsinkiin ja tunnelma synkkä kuin mikä ja sitten bussikuskin radiosta
rupes pukkaamaan Kuselaa nauruineen ja porukka alkoi vähitellen tirskumaan ja lopulta yksi sun toinen repesi!
  
  24/10/03 21:31

Name : Isto
  
Message : Siltä varalta, että joku ei vielä ole huomannut, Warner on nyt sitten lopultakin saanut markkinoille uuden painoksen Pekka Pohjolan Visitation-CD:tä. Uusi laitos on asianmukaisesti remasteroitu, ja sokkotestissä edellistä versiota paremmalta kuulostavaksi todettu. Joten... jos joku on vielä ilman tätä erinomaista levyä, nyt sitä taas saa.
  
  24/10/03 14:44

Name : Petteri
Current favourite song : http://www.jukkatolonen.com/live.html
  
Message : Tässä vielä kiertuepaikat:

THE TOUR OF GUITARRAS DEL NORTE
Seinäjoki Hotelli Lakeus 22.10.
Helsinki Ravintola Juttutupa 24.10.
Kuopio Musiikkikeskus 28.10.
Heinola Nuorisotalo 30.10.
Helsinki Cafe Carusel 31.10.
Forssa Kaupungin Teatteri 1.11.
Helsinki Gloria 2.11.
  
  22/10/03 17:46

Name : Petteri
Current favourite song : Jukka Tolonen - Django
  
Message : Guitarras del Norte soitti kolme Tolosen biisiä eilen: Silva the Cat, Thinking of You in the Moonshine ja Django. Tolonen ei ollut kovinkaan "skarppina", vaikka hyvin se silti soitti, loppua kohden paremmin. Spiikeissään takerteli. Lehto ja etenkin Mannola loistivat varsin vikkelällä flamencosoitannalla. Kannattaa käydä tsekkaamassa mikäli kiertue saapuu lähelle.
  
  22/10/03 12:20

Name : Mikko
Home page : Nuclear Netclub
  
Message : Semifinalin keikoilta on tulossa kuvia näille sivulle piakkoin.

Vähän kauemmin kestää Jukka Gustavson -kysymyskimaran julaiseminen, nimittäin kysymyksiä tuli valtaisa määrä.
  
  20/10/03 15:51

Name : Petteri
Home page : http://www.dupontbar.com
Current favourite song : Ian Carr with Nucleus+ - Torso
  
Message : Oulun seudulla asuville keikkavinkki:

Ravintola Dupont, Oulu
ti 21.10. klo 22 Guitarras del Norte
Kitaratrio Jukka Tolonen, Raul Mannola ja Timo Lehto ovat nyt Suomen kiertueella menestyksekkään Espanjankiertueen jälkeen.
Ohjelmistossa on flamenco- ja brasilialaisrytmien lisäksi myös Jukka Tolosen tunnettuja progekappaleita uusina sovituksina.
€ 8/5
  
  20/10/03 14:56

Name : Suonna
  
Message : Jukka osuu asian ytimeen: vaikka setti ei (pahemmin) elänyt, niin lauantai-iltana suurinpiirtein kaikki tuntui hitsautuneen kohdilleen. Erittäin hieno päätös konserttisarjalle. Väittäisin että monesta kappaleesta kuultiin parhaat koskaan esitetyt versiot, esim. To The Other Side tai Bitesize lähtivät huimaan lentoon. Dancing At The Go Go Barin "Beatles-väliosa" Jimiltä oli mainiota verbaali-ilotulitusta ja muistakin uusista biiseistä kuoriutui uusia asioita esiin.
  
  20/10/03 14:54

Name : Jukka, Helsinki
Current favourite song : When I Paint My Masterpiece
  
Message : Ainoa Wigwam-keikkaa suurempi musiikkielämys on neljä Wigwam-keikkaa putkeen! Ja toiset neljä ois menny vielä ihan kevyesti. Sunnuntai-iltana oli jopa hieman haikea olo, ehti jo niin tottua että pääsee illalla Semifinaliin(Tosin jos Iso G ei olisi ollut mukana niin silloin varmaankin yksi kerta olisi piisannut). Edes liki identtiset settilistat eivät haitanneet, kun kumminkin loistobiisejä soitettiin. Ja tunteella. Etenkin Gutsin tulkitseman "Like A Rolling Stonen" kehitystä oli hieno seurata: sama biisi vedettiin ilta illan jälkeen hurjemmalla intensiteetillä, lauantain version ollessa jo raivokas, käsillähuitomisineen kaikkineen!

Tietenkin olisi ollut mukava kuulla Fairyportit ja Losing Holdit, ja Luulosairaankin olisi suonut "mahtuvan historian kapeasta ovesta", ja illoittain vaihtuneet setit eivät olisi olleet pahitteeksi, mutta tässä oli nyt se hyvä puoli että sai seurata miten sama setti hioutui kerta kerralta timanttisemmaksi. Onneksi muuten "Knockin On Heaven's Door"ia ei enää keskiviikon jälkeen kuultu. Ja onneksi "Day In A Life" kuultiin: mikä sovitus! Kun alun jatsailujen jälkeen itse biisi käynnistyi kaikessa ylväydessään niin meinasi joka kerta tippa tirahtaa sinne sun tänne.
  
  20/10/03 14:20

Name : Matti
  
Message : Jos jotakuta kiinnostaa 1. vinyylipainos Hard&Hornysta, sellainen näyttää olevan ihan kohtuuhinnalla menossa huuto.netin keräilyharvinaisuusosiossa. kannet tosin puuttuvat, mutta liite kuulemma kopiona mukana. levy loven 1. logolla.
  
  20/10/03 10:20

Name : Mikko Meriläinen
  
Message : Onnimanni, tarkoittamasi sikariherra oli Tommi Heiskanen. Meikäläinen oli liki kaljupäinen tyyppi, jonka ehkä näit keskustelemassa hänen kanssaan.
  
  19/10/03 23:01

Name : Finnspång
  
Message : Kaipa Losing Holdiin melkein väkisinkin tarvittaisiin Pohjola basson varteen. Mies taitaa vaan jännittää nykyisin keikkoja niin paljon, että liekö siitä kuivin suin selvittäisiin...
  
  19/10/03 20:20

Name : Arto
  
Message : Mistähän johtuu, että diggareiden all time favorite Wigwam-biisi Losing Hold ei tule koskaan esitetyksi?
  
  19/10/03 19:13

Name : Henry
  
Message : Eiköhän se hra Kinnunen liene. Ja jos minä saisin päättää, niin Måsse tuottajaksi!
  
  19/10/03 15:33

Name : måntte
  
Message : kukakohan pomputteleepi passoa uuella levysellä?
  
  19/10/03 12:13

Name : Ville
Current favourite song : Van Der Graaf Generator - House with no Door
  
Message : Heads up -ilmoitus:

Jukka Gustavson Band keikkailee Jyväskylän Jazz Barissa 22.1.04 (kotisivuilta poimittu).

Jospa vielä Pressa/Wigu -combo tulisi J-kylään asti, niin vuosi alkaisi mukavasti!
  
  18/10/03 23:33

Name : mika
Current favourite song : Genesis: Cinema Show
  
Message : Alla oltiin oikeassa noiden "klassikkojen" suhteen. No, kyllähän nykyään jo parikymppiset tekevät elämänkertojakin (puhuvat kokemuksen syvällä rintaäänellä, kai)

Ja Knockin' On Heaven's Door - ei nyt sentään enää (taas), kiitos !

  
  18/10/03 22:28

Name : Replak, Hell-sink-i
Current favourite song : Wigwam:Up on cripple creek
  
Message : Nyt suomeksi sanottuna vituttaa, varasin liput tiketistä mutten ymmärtänyt katsoa toimitusehtoja ja sitä että eilen olisi pitänyt käydä ne mokomat hakemassa. Eli en nähnyt tätäkään spektaakkelia... Jos jollain ylimääräisiä lippuja sattuisi olemaan ja guestbookkia lukemaan niin rahallinen menestys olisi suurempi kuin tuo 8€ jonka ne liput maksoivat. Ja kiitollisuuteni mitta rajaton.

Nyt ottaa päähän. Liput siis "loppuunmyytynä"
//Replak
  
  18/10/03 20:25

Name : marjuska, siperia
Current favourite song : luulosairas
  
Message : pahaa tekee ja masentaa!! lukea nimittäin kaikkia näitä ylistäviä kommentteja wiguista,itsellä kun ei ollut mitenkään mahdollisuuksia lähteä kuuntelemaan bändiä,tuo hellsinki kun on niin kaukana täältä katsottuna. MUTTA... sydämmestäni/sydämmessäni toivon että mekin pohjoisen ihmiset saisimme nauttia bändistä vielä jonain päivänä!!!joten tarjoilkaa nyt ihmeessä suomi-neidon yläpäähänkin livenä musaanne,ettei tarviis tyytyä nauttiin vain levylautaselta. saimpahan kesällä nauttia bändistä ja hyvien ystävieni seurasta...!KIITOS,vielä kerran.hyvää syksyä bändille.
  
  18/10/03 17:36